عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین nasim gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-01-2016, 02:33 AM
سلام دوستان 
من ورودی سال 86 و فارغ التحصیل سال 90 لیسانس مدیریت از دانشگاه تهرانم (روزانه) و فوق لیسانسم هم تو دانشگاه تربیت مدرس به صورت نیمه حضوری خوندم ولی هنوز تسویه حساب نکردم. الان میخوام اپلای کنم برای دکترا تو آلمان و دانشگاه گفته ریز نمرات رسمی کارشناسی و کارشناسی ارشد رو میخواد و من 3 ماه بیشتر فرصت ندارم مدارکم رو بفرستم.. به مدت یکسال هم کار کردم و بیمه بودم میخواستم ببینم کسی میدونه که برای آزاد کردن مدرک کارشناسیم باید پول بدم؟ یا چون 4 سال گذشته دیگه نیازی به پرداخت شهریه نیست؟ و اینکه برای پرداخت هزینه آزاد سازی باید به کجا مراجعه کنم؟
نقل قول  

آفلاین mohammad261
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-01-2016, 11:15 PM
سلام

ارشد مهندسی برق از دانشکاه شاهرود و لیسانس همین رشته از علم و صنعت هر دو با معدل بالای 17 هستم. 3 مقاله ISI و نمره IELTS 7.5 دارم.
6 سال سابق کار مرتبط دارم. میخوام دوباره برای ارشد کانادا اقدام کنم. آیا شانسی برای گرفتن پذیرش از دانشگاه متوسط کانادا را دارم؟
شانس برای معافیت از شهریه هم وجود داره؟
در ضمن از مدرک لیسانیم نزدیک 7 سال گذشته. مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ممنون میشم اگه جواب بدین
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-01-2016, 11:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-01-2016, 11:25 PM توسط Torkan.)
(10-01-2016, 11:15 PM)mohammad261 نوشته: سلام

ارشد مهندسی برق از دانشکاه شاهرود و لیسانس همین رشته از علم و صنعت هر دو با معدل بالای 17 هستم. 3 مقاله ISI و نمره IELTS 7.5 دارم.
6 سال سابق کار مرتبط دارم. میخوام دوباره برای ارشد کانادا اقدام کنم. آیا شانسی برای گرفتن پذیرش از دانشگاه متوسط کانادا را دارم؟
شانس برای معافیت از شهریه هم وجود داره؟
در ضمن از مدرک لیسانیم نزدیک 7 سال گذشته. مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ممنون میشم اگه جواب بدین

درود

چرا  دوباره ارشد؟! شما استاد پیدا کنید در کانادا (چه ارشد برید چه دکترا باید پیدا کنید) همون دکترا میتونید فول فاند بشید حتی با کمی شانس در دانشگاههای خوب حالا نه صرفا تاپ. تعجب کردم از اینکه میخواید دوباره بخونید ارشد رو! دلیلی داره؟

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-01-2016, 10:13 PM
سلام من ی سوال دارم ..من میخوام برای مستر برای کنکوردیا برای civil eng اقدام کنم خواستم بدونم میتونم امیدوار باشم که از ترم 2 بهم کمک هزینه بدن. یعنی ترم 1 با هزینه خودم و ترم بعد 1 استاد پیدا کنم که بهم فاند بده ایا میتونم با این امید برم
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

26-01-2016, 10:59 PM
(26-01-2016, 10:13 PM)anis نوشته: سلام من ی سوال دارم ..من میخوام برای مستر برای کنکوردیا برای civil eng اقدام کنم خواستم بدونم میتونم امیدوار باشم که از ترم 2 بهم کمک هزینه بدن. یعنی ترم 1 با هزینه خودم و ترم بعد 1 استاد پیدا کنم که بهم فاند بده ایا میتونم با این امید برم

سلام

الزاما خیر...

این احتمال وجود داره از بین اساتیدی که برای Fall در زمان فعلی open position ی ندارند، ار بین اونها پیدا بشن کسانی که در Winter موقعیت خالی در آزمایشگاهشون داشته باشند...

به هر حال این کار با درصدی از ریسک همراه هست...

شانس موفقیت کسانی در این قمار بیشتر هست که استادی کمابیش در مورد ارائه یک funded position در ترم بعد بهشون چراغ سبز نشون میده...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

27-01-2016, 05:55 PM
مرسی برای ج ..خوب اگه بخوام با هزینه شخصی برم شهریه 1 سال چقدر و اینکه ایا میتونم با کار دانشجویی هزینه پوشش بدم یا نه
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-01-2016, 06:35 PM
(27-01-2016, 05:55 PM)anis نوشته: مرسی برای ج ..خوب اگه بخوام با هزینه شخصی برم شهریه 1 سال چقدر و اینکه ایا میتونم با کار دانشجویی هزینه پوشش بدم یا نه

سلام

هزینه های دقیق رو باید در وب سایت program مورد نظرتون جست و جو بفرمایید...
ولی در حالت کلی با کار دانشجویی غیررسمی (یعنی چیزی به جز TA و RA) راهی برای تامین هزینه ها نخواهید داشت...
چون به علاوه اینکه زمان مجاز کار شما محدود هست، هزینه ورای چیزی هست که کار دانشجویی بتونه کفاف داشته باشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین mortezaomidi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-01-2016, 03:05 PM
سلام وقت بخیر دوستان
دانشجوی ترم 8 مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید دانشگاه تبریز هستم . تا پایان ترم 7 معدلم 16.74 هستش.
برای تافل هم در حال آماده سازی هستم .
یکی دوتا مدرک فنی حرفه ای دارم و برای انجمن علمی بودن و سردبیری مجله انجمن علمی رزومه دستم هست .
ممنون میشم بگین چقد برای مقطع ارشد شانس دارم . بخاطر مسایل مالی پذیرش خالی مد نظرم نیست ، شانسم رو برای گرفتن اسکالر شیپ چقد میبینید.

پیشاپیش ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-01-2016, 09:39 AM
(30-01-2016, 03:05 PM)mortezaomidi نوشته: سلام وقت بخیر دوستان
دانشجوی ترم 8 مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید دانشگاه تبریز هستم . تا پایان ترم 7 معدلم 16.74 هستش.
برای تافل هم در حال آماده سازی هستم .
یکی دوتا مدرک فنی حرفه ای دارم و برای انجمن علمی بودن و سردبیری مجله انجمن علمی رزومه دستم هست .
ممنون میشم بگین چقد برای مقطع ارشد شانس دارم . بخاطر مسایل مالی پذیرش خالی مد نظرم نیست ، شانسم رو برای گرفتن اسکالر شیپ چقد میبینید.

پیشاپیش ممنون

سلام

در دانشگاه های معمولی آمریکا عمدتا تز عمومی این هست که fund به دانشجویان Ph.D. اختصاص داده میشه و اگر resource اضافه ای موجود بود یا "دانشجوی M.Sc." به شدت مستعد بود، به اون هم کمک صورت بگیره...

مهم ترین المان "مستعد بودن" برای دانشگاه های آمریکا اول معدل های بسیار بالا و بعد از اون نمره GRE بسیار خوب هست....
حقیقت این هست که معدل شما به تنهایی چندان tendency خاصی رو ایجاد نمی کنه تا "funded admission" رو 100% براتون به ارمغان بیاره...
مثلا من دوستی رو می شناسم که سال گذشته با همین معدل، همین رشته و البته دانشگاه سهند تبریز در مقطع M.Sc. در Illinois IT، Uni of Central Florida و چند مورد دیگه پذیرفته شد... ولی هیچکدام fund ی بهش اختصاص ندادند... در واقع نمره GRE پایین و زیر 310 ایشون می تونست از علل اصلی این اتفاق باشه...

جمع بندی عرائضم رو متمرکز می کنم روی اهمیت نمره GRE و تاکید بر اینکه با یک نمره بالای 320 و apply در گستره قابل توجه و معقولی از دانشگاه های هم سطح رزومه تون، ان شاالله تلاشتون به ثمر خواهد رسید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین sarkhanisaeed
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-01-2016, 02:16 PM
با سلام

من کارشناسی مهندس مکانیک دارم  از دانشگاه ازاد تهران مرکز با معدل 17.20
میخواستم برای مستر mba  پذیرش بگیرم

3 سال سابقه کار خیلی قوی دارم تو برند های ترک تو مدیریت کالا  مدیریت انبار ها و کلن سابقه تو مدیریت برند و فروشگاه

مقاله ندارم ولی می تونم تو این حوضه  مدبریت برند بنویسم چون اطلاعاتم زیاده

شرکتی که مشغول هستم اصالتن بین المللی و ترکیه ای هستش

مدرک ابلتس 7
مدرک زبان ترکی 87
gmat دارم اماده می شم

سواله من اینه می تونم پذیرش بگیرم کجا شانس دارم؟؟ می تونم فاند بگیرم یا نه؟؟  اگه بخوام خودم خرج کنم چه قدر شانس خواهم داشت؟؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 91 بعدی »