عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
18-12-2015, 02:22 AM
(18-12-2015, 12:36 AM)anis نوشته: andre@.......مرسی برای ج. من شرایطم کامل توضیح میدم ممنون میشم راهنمایی کنید..من لیسانس معماری از دانشگاه ازاد با معدل 15.60 دارم  هنوز ایلتس نگرفتم تا چند ماه دیگه میگیرم .2 تا مقاله در کنفرانس بین المللی دارم ..و واقعا میخوام در کشور کانادا در شهر مونترال برای مستر پذیرش بگیرم ...خیلی به فاند فک نمیکنم ..همون پذیرش بدن کافیه ..و اینکه منو راهنمایی کنید که 2 شهر مونترال در کدوم دانشگاه شانسم بیشتره ؟ایا اصلا شانسی هست ..و سوال اخر ایا کونکوردیا رشته من برای مستر داره؟

درود. شهر مونترال در واقع جزء کبک هست و شرایط اونجا از نظر زبانی یک مقدار فرق داره. این لیست دانشگاهها هست. من فرصت لازم رو ندارم که دنبال رشته شما در این دانشگاه ها جستجو کنید. شما خودتون جستجو کنید در صورت نیاز رشته های نزدیک به رشته خودتون رو انتخاب کنید.
  • McGill University
  • Concordia University
  • Université de Montréal
این آخرین دانشگاه رو حتماً چک کنید ببینید  که دوره با انگلیسی داره. اینم سایر دانشگاههای نزدیکه که ممکنه دوره شون به انگلیسی باشه یا فرانسوی
  • Université de Sherbrooke
  • Université Laval
  • Bishop's University
در مورد شانستون در مورد McGill با خیال راحت میگم که وقتتون رو تلف نکنید رزومه خیلی قوی تر از اینا میخاین تا بتونید از این دانشگاه پذیرش بگیرید. حتی زمانی که اپلای میکنید بسیاری از دانشگاههای ایران در لیستشون موجود نیست و تا جایی که یادمه نمیشد اضافه کرد. این دانشگاه حتی برای دوستان آمریکایی هم ارزش بالایی داره و میان اینجا تحصیل میکنند. در مورد Concordia شرایطتون متوسط هست اگر حتماً میخاین مونترال باشه، اقدام کنید و در اپلیکشن هم بنویسد که خودتون ساپورت میکنید خودتون رو. این مسأله شانستون رو بالا میبره. خیلی دانشکده ها از دانشگاههای کانادایی به دلیل کمبود بودجه دانشجویی که بورسیه داره و یا خودش پول داره رو در اولیت ویژه ای میذارن.

اگر همچنان تحصیل در مونترال واستون مهمه. یک جستجوی گوگل کنید که دانشگاههای انگلیسی زبان در مونترال. بسیاری از موسسات و دانشگاههای کوچکتر هم وجود دارند که ممکنه دوره رو به انگلیسی ارائه کنند.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین tdk123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-12-2015, 12:58 AM
من ورودی کارشناسی 90 هستم.هزینه ی آزاد سازی مدرک کارشناسی م میشه حدود 16 ملیون تومن!!(منطقه ی 2). اگه بخوام بعد از پایان تحصیلات در خارج از کشور برگردم، نمیشه با گذاشتن وثیقه دانشنامه رو گرفت و اپلای کرد؟ 16 ملیون خیییییییییلیه.تازه ارشدم بهش اضافه کن.واویلاست Sad
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-12-2015, 08:39 AM
(20-12-2015, 12:58 AM)tdk123 نوشته: من ورودی کارشناسی 90 هستم.هزینه ی آزاد سازی مدرک کارشناسی م میشه حدود 16 ملیون تومن!!(منطقه ی 2). اگه بخوام بعد از پایان تحصیلات در خارج از کشور برگردم، نمیشه با گذاشتن وثیقه دانشنامه رو گرفت و اپلای کرد؟ 16 ملیون خیییییییییلیه.تازه ارشدم بهش اضافه کن.واویلاست Sad

سلام، متاسفانه با گذاشتن وثیقه نمی تونید مدارکتون آزاد کنید. به جز پرداخت هزینه، دو راه دیگه برای آزاد کردن مدارکتون دارید: 1- استفاده از قانون عدم کاریابی، 2- ارائه سابقه کاری که بعد از فارغ التحصیلی باشه.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-12-2015, 10:23 AM
(20-12-2015, 12:58 AM)tdk123 نوشته: من ورودی کارشناسی 90 هستم.هزینه ی آزاد سازی مدرک کارشناسی م میشه حدود 16 ملیون تومن!!(منطقه ی 2). اگه بخوام بعد از پایان تحصیلات در خارج از کشور برگردم، نمیشه با گذاشتن وثیقه دانشنامه رو گرفت و اپلای کرد؟ 16 ملیون خیییییییییلیه.تازه ارشدم بهش اضافه کن.واویلاست Sad

(20-12-2015, 08:39 AM)butterfly نوشته: سلام، متاسفانه با گذاشتن وثیقه نمی تونید مدارکتون آزاد کنید. به جز پرداخت هزینه، دو راه دیگه برای آزاد کردن مدارکتون دارید: 1- استفاده از قانون عدم کاریابی، 2- ارائه سابقه کاری که بعد از فارغ التحصیلی باشه.

این آدرس نوشته که میشه!!

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...40#pid6540

علاوه بر این افرادی که قصد برگشت به ایران را دارند می توانند با دادن وثیقه به وزارت علوم، اقدام به آزاد کردن مدرک کنند.

با توجه به این تناقض نظرات، به نظرم بهتره از خود وزارت سوال کنید و اگه به نتیجه رسیدین اینجا هم اعلام کنید که بقیه دوستان هم استفاده کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-12-2015, 01:30 PM
(20-12-2015, 10:23 AM)sb_urmia نوشته: این آدرس نوشته که میشه!!

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...40#pid6540

علاوه بر این افرادی که قصد برگشت به ایران را دارند می توانند با دادن وثیقه به وزارت علوم، اقدام به آزاد کردن مدرک کنند.

با توجه به این تناقض نظرات، به نظرم بهتره از خود وزارت سوال کنید و اگه به نتیجه رسیدین اینجا هم اعلام کنید که بقیه دوستان هم استفاده کنند.

درود

اون پست مال 4 سال پیش هست. تا جایی که میدونیم خیر نمیشه. شما این رو مستقیما از وزارت علوم بپرسید و راحت بشید. این گونه سوالات رو که دو به شک هستین مستقیما از منبعش بپرسین حتی وبسایت اون منبع هم ممکنه اطلاعاتش غلط باشه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

24-12-2015, 12:32 PM
(17-12-2015, 09:35 AM)Andre نوشته:
رزومتون برای ارشد خیلی خوبه، ولی واسه دکتری نمیشه گفت، از خود همین ایران هم رقیب های جدی ای دارید حالا از جاهای دیگه بماند. به نظرم سعی کنید استاد پیدا کنید اگر پیدا نکردید حتماً و حتماً واسه ارشد اقدام کنید. دانشگاه واترلو یکی از دانشگاههایی هست که در حال رشده و در آینده خیلی میتونه این مسأله واستون خوشایند باشه.

موفق باشید

با سلام خدمت مدیر عزیز، آندره

آیا این موضوع برای برای دانشگاه های آمریکا هم صادق هست؟
من دارم برای Northeastern و Illinois at Chicago اپلای میکنم، میخواستم بدونم شانسم برای بورسیه شدن در ارشد بیشتره یا دکترا

پی نوشت: به علت اینکه سررشته بحث گم نشه، در این انجمن پرسیدم
مچکرم
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-12-2015, 11:09 PM
(24-12-2015, 12:32 PM)Atlantis نوشته: با سلام خدمت مدیر عزیز، آندره

آیا این موضوع برای برای دانشگاه های آمریکا هم صادق هست؟
من دارم برای Northeastern و Illinois at Chicago اپلای میکنم، میخواستم بدونم شانسم برای بورسیه شدن در ارشد بیشتره یا دکترا

پی نوشت: به علت اینکه سررشته بحث گم نشه، در این انجمن پرسیدم
مچکرم

ببنید فرق عمده دانشگاههای کانادایی با آمریکایی در اینه که عموما در دانشگاههای متوسط به بالای آمریکایی نمرات GRE، GRE Subject و نمره زبان (ترجیعاً TOEFL) هست که تعیین کننده هست ولی در کانادا نمرات GRE خیلی ملاک نیست و مقالات و سایر افتخارات هست که میتونه مفید واقع بشه. در دانشگاههای برتر مثل McGill و دانشگاههای برتر آمریکا، همه موارد (مقاله، GRE و TOEFL و ... ) هست که در کنار هم در نظر گرفته میشه.

حال برسیم به سوال شما،
چون شما در حال حاضر تنها مقطع کارشناسی رو به اتمام رسوندین، خب شانس شما در مقطع ارشد خیلی بیشتر تا مقطع دکتری. حالا ممکنه دانشگاههی هم پیدا کنید که شما رو به عنوان دانشجوی دکتری هم بپذیره ولی لزوماً از دانشگاههای مطرح (منظورم متوسط به بالا) این انتظار رو نداشته باشید. به نظرم با رزومه شما، کافیه تنها وارد یک محیط آکادمیک خوب بشید (اروپا، آمریکا و یا حتی شرق آسیا) و بعد با یک سری مقالات و رزومه مناسب میتونید به راحتی برای دکتری پذیرش بگیرید. ناگفته نماند که اگر مثلاً ارشدتون رو در آمریکا و یا کانادا بگذرونید پذیرشتون روتین تر خواهد بود برای مقطع بعدی. چرا که میتونید حضوری برید و با اون استاد در اون دانشگاه صحبت کنید و همان جان کار رو تمام کنید. مشکل ویزا هم نخواهید داشت و به راحتی تمدید میکنید. تنها بحث مالی هست که میمونه. اگر خودتون هزینه شخصی دارید که اختلاف بین هزینه واقعی و مقداری که دریافت خواهید کرد رو بپردازید که شک نکنید آمریکای شمالی بهترین گزینه شماست ولی اگر این مسأله مهمه. به سراغ کشورهای اروپایی و یا شرق آسیا برید. من دوستانی اینجا (کانادا) میبینم که از مقطع قبلی رو در آلمان بودن و الان اینجا دکتری میخونن.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

31-12-2015, 10:58 PM
سلام من میخواستم بپرسم اگه بتونم از دانشگاه ای در مونترال پذیرش بگیرم و بدون فاند ایا بعد ترم 1 میتونم رو گرفتن کمک هزینه حساب کنم یعنی با استاد حرف بزنم و سوال دوم من شنیدم اگه بدون فاند پذیرش بگیرم سخت ویزا میدن ...ایا امکان داره پذیرش بگیرم بعد
ویزا ندن ...لطفا راهنمایی کنید ....و با این شرایط به نظر شما کانادا را برای مستر انتخاب کنم یا ی کشور دیگه مثل المان ...مرسی
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-01-2016, 01:40 PM
(31-12-2015, 10:58 PM)anis نوشته: سلام من میخواستم بپرسم اگه بتونم از دانشگاه ای در مونترال پذیرش بگیرم و بدون فاند ایا بعد ترم 1 میتونم رو گرفتن کمک هزینه حساب کنم یعنی با استاد حرف بزنم و سوال دوم من شنیدم اگه بدون فاند پذیرش بگیرم سخت ویزا میدن ...ایا امکان داره پذیرش بگیرم بعد
ویزا ندن ...لطفا راهنمایی کنید ....و با این شرایط به نظر شما کانادا را برای مستر انتخاب کنم یا ی کشور دیگه مثل المان ...مرسی

سلام

1- موفق شدن در پیدا کردن position بعد از عزیمت از یک لحاظ می تونه ساده تر باشه.. چون به هر حال امکان ملاقات حضوری با استاد و خیلی مسائل دیگه به وجود خواهد اومد... ولی با این حال مطلقا قطعیتی بابت به نتیجه رسیدن این تلاش وجود نداره...

2- بله... کلا case هایی که self-supported هستند معمولا با ریسک بالاتری وارد پروسه اخذ ویزا می شن...

3- هر دو گزینه های بسیار خوبی هستند... با این تفاوت که اگر تصمیم داشته باشید هزینه های تحصیل و زندگی رو خودتون تامین کنید، آلمان به مراتب در هر دو زمینه از کانادا هزینه های کمتری رو به شما تحمیل خواهد کرد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

03-01-2016, 01:42 AM
سلام 
من در مقطع فوق لیسانس معماری در دانشگاه ساوه تحصیل میکنم معدل کل من 17/30 هست ایا  میتونم برای بورسیه یا پذیرش از دانشگاههای کانادا یا استرالیا و کشور های اروپایی اقدام کنم
میتونم از یکی از اساتید خودم که در سطح بین المللی شهرت زیادی داره معرفی نامه بگیرم ایا تاثیری داره 
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 91 بعدی »