عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند تحصیل در استرالیا و نیوزلند شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا

صفحه‌ها (71): « قبلی 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 71 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا
آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-12-2015, 12:30 PM
من از یک دانشگاه تو سیدنی برای دکترا پذیرش کاندیشن گرفتم.یعنی هنوز نمره زبان و ندادم.
 حالا چند تا سوال...
آیا میشه این پذیرش و به ترم بعد دیفر کرد تا فاند بگیرم؟
آخه شنیدم بدون نمره زبان پرونده برای فاند بررسی نمیشه...
نقل قول  

آفلاین Shima_83
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-01-2016, 01:36 PM
سلام و عرض خسته نباشید

من دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته مهندسی بهداشت محیط با معدل 18.04 و دانشجوی ممتاز در هر ترم تحصیلی و پذیرفته شده در کنکور کارشناسی ارشد از طریق ممتازین بدون آزمون و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست گرایش آب و فاضلاب با معدل 18.55 و دانشجوی ممتاز هستم. سوالم این هست که برای دکتری امکان دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه های استرالیا دارم یا خیر؟ چه نمره آیلتسی احتیاج هست؟ و کلا ادامه تحصیل و کار در استرالیا به چه صورت هست؟
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم...
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-01-2016, 04:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-01-2016, 04:03 AM توسط blur.)
(07-01-2016, 01:36 PM)Shima_83 نوشته: سلام و عرض خسته نباشید

من دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته مهندسی بهداشت محیط با معدل 18.04 و دانشجوی ممتاز در هر ترم تحصیلی و پذیرفته شده در کنکور کارشناسی ارشد از طریق ممتازین بدون آزمون و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست گرایش آب و فاضلاب با معدل 18.55 و دانشجوی ممتاز هستم. سوالم این هست که برای دکتری امکان دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه های استرالیا دارم یا خیر؟ چه نمره آیلتسی احتیاج هست؟ و کلا ادامه تحصیل و کار در استرالیا به چه صورت هست؟
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم...

سلام، برای گرفتن اسکولارشیپ از دانشگاه های استرالیا نیاز به مقاله (به ژورنال فکر کنید) دارین. نمره آیلتس باید 6.5 رو حداقل داشته باشین. بعد هم باید به اساتید میل بزنید، پروپوزال بنویسید و اپلای کنید. موفق باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین amin2015bodo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-01-2016, 12:19 AM
سلام دوستان 
من لیسانسم از دانشگاه تبریز گرفتم تو رشته مهندسی برق قدرت بود که متاسفانه معدلم خیلی کم هستش (15/91)
الانم دانشجوی ترم یک راه اهن برقی دانشگاه علم و صنعت هستم ، میخواستم بدونم با فرض داشتن سه چهار تا مقاله معتبر و یه کتاب ترجمه شده معدل ارشدم حدودا چقدر باید باشه تا بتونم برای درکترا اقدام کنم ؟ مرسی
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-01-2016, 08:17 AM
(28-01-2016, 12:19 AM)amin2015bodo نوشته: سلام دوستان 
من لیسانسم از دانشگاه تبریز گرفتم تو رشته مهندسی برق قدرت بود که متاسفانه معدلم خیلی کم هستش (15/91)
الانم دانشجوی ترم یک راه اهن برقی دانشگاه علم و صنعت هستم ، میخواستم بدونم با فرض داشتن سه چهار تا مقاله معتبر و یه کتاب ترجمه شده معدل ارشدم حدودا چقدر باید باشه تا بتونم برای درکترا اقدام کنم ؟ مرسی

بالای 17. شما می تونید معدل لیسانستون رو با مقالات ISI معتبر جبران کنید که برای پذیرش از دانشگاه های استرالیا هم خیلی مهمه. البته چندتا از دانشگاه های گروه 8 به معدل لیسانس خیلی حساسن. دانشگاه سیدنی یکی از اونهاست. ولی دانشگاه ملبورن از اون لحاظ حساسیت کمتری داره و به کل رزومه توجه دارن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین sasasilvestre
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-02-2016, 05:02 PM
سلام دوستان
فوق لیسانس هوافضا از دانشگاه سراسری در تهران با معدل 16 و لیسانس هم سراسری اما با معدل 13 برای فوق لیسانس تو یکی از دانشگاه های سیدنی چقدر شانس داره که فاند بگیره؟
برای گرفتن فوق لیسانس حتما باید مقاله آی اس آی داشت؟
ممنون می شم اگه جوابمو بدید Smile
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-02-2016, 09:40 PM
(17-02-2016, 05:02 PM)sasasilvestre نوشته: سلام دوستان
فوق لیسانس هوافضا از دانشگاه سراسری در تهران با معدل 16 و لیسانس هم سراسری اما با معدل 13 برای فوق لیسانس تو یکی از دانشگاه های سیدنی چقدر شانس داره که فاند بگیره؟
برای گرفتن فوق لیسانس حتما باید مقاله آی اس آی داشت؟
ممنون می شم اگه جوابمو بدید Smile

سلام.
من در زمینه استرالیا تجربه کمی دارم ولی هرچی خوندم این بوده که تو استرالیا تو مقطع ارشد شانس گرفتن اسکلرشیپ تقریبا صفره.
نقل قول  

آفلاین mohamadreza5560
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-03-2016, 02:52 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی

کاردانی تاسیسات الکتریکی دانشکده فنی انقلاب تهران ۱۲:۱۰
کارشناسی برق قدرت دانشگاه آزاد ۱۸
چون ناپیوسته بوده جمع کاردانی و کارشناسی میشه ۱۵ 
کارشناسی ارشد برق قدرت گرایش الکترونیک قدرت دانشگاه شریف ۱۸:۰۵
آیلتس ۷.۵
مقاله ۱  isi
نقل قول  

آفلاین shahin pm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-03-2016, 09:57 PM
با سلام دانشجوی ترم اخر الکترونیک هستم معدلم 15هستش ی مقاله داخلی دارم تو دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم زبانمم بد نیست خواستم بدونم با اینشرایط برا گرفتن فاند کامل تو استرالیا یاهر کشوراروپایی شانس پذیرش دارمممنون میشم کمکم کنید
نقل قول  

آفلاین Milad8320
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-05-2016, 08:26 PM
سلام دوستان. پست من خیلی طولانیه. عذرخواهی میکنم اگه وقتتون رو میگیره.

رشته من برقه و برای دکتری دارم برای استرالیا اقدام کنم. الحمدالله رزومه تحقیقاتیم خیلی خوبه، معدل لیسانسم 14.5، ارشدم 17.65 نمره تافلم هم کمه (79). یه ایمیل به یکی از اساتید بنام دپارتمان برق دانشگاه سیدنی دادم. بعد از یک ماه جواب داد و گفت اپلای کن من به شما اسکولارشیپ میدم. اصلا خودش گفت یکی از اسکولارشیپ های دانشگاه رو انتخاب کن و یه ریسرچ پلن بنویس و من رو برای کمک گرفتن برای پلن ارجاع داد به یه استاد دیگه و حتی گفت خیلی لازم نیست دقیق باشه ریسرچ پلنت و میتونه بعدا که اومدی اینجا حتی استادت رو هم عوض کنی!! بعدا فهمیدم که اون یه ماه دیرکرد به خاطر این بوده که داشته درباره من با یکی از reference هام مکاتبه میکرده. لازمه بگم که من سه تا reference خیلی خوب دارم که دوتای اونا خارجی هستند و یکی از اونا هم بدون اقراق جزء 5 نفر برتر دنیاست! خلاصه همه چیز داشت خوب پیش میرفت که اون استادی که قرار بود برای پلن بهم کمک کنه گفت رزومه شما به اندازه کافی قوی نیست   Angry . اصلا مگه میشه اینجوری؟ خیلی ناراحت شدم. بعدش به استاد اصلیه ایمیل دادم که من توی ریسرچ پلن خودم رو به شما ثابت میکنم. یک هفته بدون وقفه درگیر پلن بودم و بعد براش فرستادم و ازش خواستم که جواب نهایی رو به من بده درباره اپلای ولی یک ماهه که جواب نداده! این چه معنی ای میده؟ به نظرتون دیگه بیخیال اون دانشگاه بشم یا این استاده هنوز داره بررسی میکنه؟ از طرفی هم نمیخوام به استاده ایمیل بدم که چی شد بالاخره چون نمیخوام ایشون اذیت شه و بگه اقا برخلاف حرفای قبلیم رزومه شما خوب نیست یا من از خودم اختیار ندارم و ... .

بعدش به یه استاد دیگه توی دانشگاه UQ ایمیل دادم. اونم بعد از حدود 40روز جواب داد که برای اسکولارشیپ اپلای کن اگر توی اسکولارشیپ موفق شدی من خوشحال میشم supervisor شما باشم. من اپلای کردم و ریسرچ پلنی که توی فرایند اپلای آپلود کرده بودم رو براش فرستادم به صورت pdf. بعد به من ایمیل داد که فرمت وورد رو بفرست که بشه اون رو ویرایش کرد و کامنت گذاشت! این یه خورده گیچ کننده نیست؟ اول میگن اگه موفق شدی توی اسکولارشیپ بعدش یه دفعه تاحد ویرایش ریسرچ پلن جلو میرن! ممنون میشم این رو یه خوره برام باز کنید. اصلا فرایند گرفتن اسکولارشیپ توی استرالیا چجوریه؟ خلاصه منم کلی ذوق کردم و براش وورد رو فرستادم. الان حدود یک هفتس که جواب نداده. به نظرتون اینم پشیمون شده؟ لازمه بگم که من چون حدود 7تا مقاله معتبر توی یه زمینه خاص دارم (به لطف خدا) تقریبا توی این زمینه چیزی از دانشجوهای دکتری کم ندارم الحمدلله. ریسرچ پلن رو در ادامه کارای قبلیم نوشتم که این مورد در فرایند اپلای هم خواسته شده بود (اینکه آیا اسکولارشیپ رو میخوای طوری بگیری که در راستای کارای قبلیت باشه؟ اگه اره چرا تا الان ادامه ندادی و از این حرفا که من هم جواب دادم). راستی درباره نمره زبانم هم موقع اپلای خودشون پرسیدند احتیاج به دوره داری که جواب داده بودم آره.
حالا به نظرتون چی میشه؟ من الان باید چیکار کنم؟ خیلی استرس دارم. آخه من از یه دانشگاه دیگه که توی استرالیا نیست و خیلی هم رنکش خوبه نامه پذیرش دارم (فول فاند) ولی اولویتم استرالیاست. باید زودتر تکلیفم مشخص شه چون باید برم دنبال ویزا و ... برای دانشگاه پذیرفته شده از طرفی هم میترسم اگه به استاده بگم من باید زودتر تصمیم بگیرم زود بهش بر بخوره و جا بزنه.

بازم پوزش میطلبم. یک دنیا ممنون بابت وقتتون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (71): « قبلی 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 71 بعدی »