عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند تحصیل در استرالیا و نیوزلند بررسی دانشگاههای استرالیا و آشنایی دانشجویان پذیرفته شده

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی دانشگاههای استرالیا و آشنایی دانشجویان پذیرفته شده
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
13-04-2014, 08:33 AM
(12-04-2014, 07:36 PM)'naveed2040' نوشته:
سلام دوستان
من واسه Master of Professional Engineering-coursework برای دانشگاه های Deaking و UNSW و Melbourne برای رشته مهندسی برق-کنترل اپلای کردم، خودم هم فارق التحصیل همین رشته از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر هستم.
برنامم هم این هست که بعد از فارق التحصیلی در استرالیا تمام وقت برم سر کار رشته خودم.(که تجربه و رزومه کاری مرتبط و نسبتاً خوبی هم دارم توی ایران)
الان پذیرش از Deakin و UNSW برام اومده، منتظرم تکلیف Melbourne مشخص بشه. در مورد تصمیم گیریه بین UNSW و ِDeakin کمک می خوام.
سوالی که دارم اینه: چه فرقی ار لحاظ پیدا کردن موقعیت های شغلی و درامد به هنگام فارق التحصیلی وقتی که از UNSW که دانشگاه خیلی خوب و معروفی هست(در مهندسی برق بخصوص) با Deakin که اونهم خوبه اما نه اندازه UNSW چیه؟ یعنی به طور متوسط هزینه زندگی و تحصیل تقریباً 22000 دلار اضافه تری که در طی 2 سال من باید برای زندگی در سیدنی و UNSW خرج کنم، نسبت به هزینه های پایین تر زندگی در شهر Geelong و Deakin آیا واقعاً ارزشش رو داره؟؟؟ یا مثلاً اگر از UNSW فارق التحصیل بشم، حقوقم در زمان پیدا کردن کار، پس از فارق التحصیلی یا بعدش نسبت به Deakin بطور متوسط بالاتر خواهد بود؟

خیلی خیلی ممنون میشم اگر از دوستان کسی الان استرالیا هست و اطلاعات موثق در این مورد داره به من بتونه راهنمایی بکنه.

درود 
این دو دانشگاه از نظر کیفیت قابل مقایسه نیستند و به نظر من ، انتخاب unsw باید یک پیش فرض برای شما باشد. اگر در استرالیا بویژه به دنبال کار آکادمیک باشید unsw گزینه بسیار مطلوبتری است. از نظر هزینه ها هم با 22000 دلار حتی در سیدنی به مشکل برنخواهید خورد.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-06-2014, 10:47 AM
کسی درباره  University of Western Sydneyاطلاعاتی داره؟
جزو دانشگاه های گروه اول وزارت علومه ولی رنکش تو سایت تاپ یونیورسیتی 650-700 هست
کسی میدونه در زمینه مهندسی پلیمر و شیمی چه قدر قویه؟
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-06-2014, 02:10 PM
(09-06-2014, 10:47 AM)yasmary14 نوشته: کسی درباره  University of Western Sydneyاطلاعاتی داره؟
جزو دانشگاه های گروه اول وزارت علومه ولی رنکش تو سایت تاپ یونیورسیتی 650-700 هست
کسی میدونه در زمینه مهندسی پلیمر و شیمی چه قدر قویه؟
در استرالیا دانشگاه خوبی هست و از لحاظ کار پیدا کردن مشکلی نخواهید داشت، ولی بین المللی چندان شناخته شده نیست.. اگر با هزینه شخصی قصد دارید تحصیل کنید گزین‌های بهتری هم هست. خیلی هم از مرکز شهر سیدنی دورافتاده است. متاسفانه اطلاعات کاملتری ندارم.
.
نقل قول  

آفلاین Maryam frs
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-09-2015, 12:36 PM
سلام دوستان
کدوم یک از دانشگاههای استرالیا رشته های هنر رو دارند؟
و اطلاع دارید چه رشته هایی؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

07-09-2015, 06:21 PM
سلام به دوستای نازنینم
میخواستم بدونم دانشگاه های متوسط رو به بالا (بیشتر متوسط) استرالیا در رشته برق مخابرات رو میخواستم.
مرسی
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
07-09-2015, 10:01 PM
(07-09-2015, 06:21 PM)delbina نوشته: سلام به دوستای نازنینم
میخواستم بدونم دانشگاه های متوسط رو به بالا (بیشتر متوسط) استرالیا در رشته برق مخابرات رو میخواستم.
مرسی

با کمی جستجو متوجه شدم که این دانشگاهها رشته شما رو ارائه میکنند. به جز این دانشگاهها، فکر میکنم که اکثر دانشگاهها این رشته رو ارائه کنند. توجه کنید که لیست زیر بر اساس رتبه مرتب نشده و فقط بر اساس موجود بودن رشته مورد تقاضای شما مطرح شده.

1. The University of Melbourne
  2. The University of New South Wales
  3. Australian College of Technology
  4. The University of Adelaide
  5. Murdoch University (Murdoch)
  6. University of South Australia (UniSA)
  7. Melbourne Institute of Technology
  8. Royal Melbourne Institute of Technology
  9. The University of Newcastle (UoN)
  10. La Trobe University (La Trobe)
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین zaneti
**
نقل قول

02-12-2015, 12:31 AM
درود 
وقت بخیر 
در مورد رشته مکانیک گرایش تبدیل انرژِی در مقطع دکترا چه دانشگاه هایی پذیرش دارند و شرایط اولیه برای فان گرفتن چیه؟
چقدر روی معدل کارشناسی حساس هستند؟ 
سپاس
نقل قول  

آفلاین amin2015bodo
**
نقل قول

15-12-2015, 06:40 PM
راستی دوستان کسی میدونه برای پذیرش از دانشگاه های استرالیا معدل لیسانس و ارشد چقدر باید باشه؟با فرض اینکه نمره ایلتس 7 یا 8  داشته باشیم و دو سه تا مقاله معتبر هم داشته باشیم من متاسفانه معدل کارشناسیم خیلی کمه(15/92) بازه معمول معدل لیسانس و ارشد چقدره برای پذیرش رشتم مهندسی برق قدرت و فوق هم راه اهن برقی هر دو از دانشگاه دولتی معتبر
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-12-2015, 08:21 PM
(15-12-2015, 06:40 PM)amin2015bodo نوشته: راستی دوستان کسی میدونه برای پذیرش از دانشگاه های استرالیا معدل لیسانس و ارشد چقدر باید باشه؟با فرض اینکه نمره ایلتس 7 یا 8  داشته باشیم و دو سه تا مقاله معتبر هم داشته باشیم من متاسفانه معدل کارشناسیم خیلی کمه(15/92) بازه معمول معدل لیسانس و ارشد چقدره برای پذیرش رشتم مهندسی برق قدرت و فوق هم راه اهن برقی هر دو از دانشگاه دولتی معتبر

معدلهاتون بر اساس مقایسه با معیارهایی که خودشون دارند انجام میشه. مثلاً در رشته ریاضی و فیزیک و ... این معدل معدل خوبی به حساب میاد. از طرفی در رشته های نظری و جایی که در دانشکده ها معدل ها 19 هستند معدل بسیار پایینی محسوب میشه. نمره زبان الویت اول و دوم نیست هر چند نمره رایتنگتون خیلی مورد توجه ممکنه قرار بگیره زمانی که رقابت برای اخذ بورس نزدیک باشه. مقاله معتبر که دارید فقط باید دنبال استاد و ارائه پروپوزال (ترجیعاً در همان راستای کار مقالتون) باشید. نمره میانگین 6.5 هم کفایت خواهد کرد. بهتره رزومتون رو به یکی دوتا استاد با زمینه کاری مشترک در استرالیا نشون بدید. خودشون شانستون رو ارزیابی میکنند.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2