عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline
آفلاین khatere74
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-11-2014, 05:25 PM
سلام.
توی سایت دانشگاه کره زده زمان اپلای بهار هستش اما ما که نمیتونیم زودتر از مرداد اقدام کنیم باید چیکار کنیم؟
در پناه حق
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
19-11-2014, 09:32 AM
باید چک کنید ببینید دانشگاه های موردنظرتون برای ترم های به غیر از پاییز هم ثبت نام می کنند یا خیر. اگر برای ژانویه یا مه هم ثبت نام کنند ددلاین اونها حدود 6-5 ماه قبلش میشه که یکیش تقریبا همون مرداد میشه و دیگری در پاییز می افته. مشکل این ترم ها اینه که ممکنه به سختی براشون بورس وجود داشته باشه و به همین دلیل روال عادی اینه که برای اولین ترم پاییزی که اون دانشگاه داشت اقدام کنید که گاهی به معنی یک سال به تاخیر انداختن ثبت نام هست. در این مدت می تونید بقیه شرایط پرونده تون رو بهبود بدین که وقتی زمان ثبت نام رسید پرونده قوی تری داشته باشید و شانس پذیرش و بورس تون بالاتر باشه.

(18-11-2014, 05:25 PM)'khatere74' نوشته: سلام.
توی سایت دانشگاه کره زده زمان اپلای بهار هستش اما ما که نمیتونیم زودتر از مرداد اقدام کنیم باید چیکار کنیم؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین aydina
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-12-2014, 05:01 PM
سلام خدمت دوستان عزیزم
برای ترم ژانویه 2016 یعنی نیم سال دوم سال بعد برای کشور امریکا کی باید مدارکمون رو بفرستیم
برای دکترا
چون من برای ترم پاییزش نمی رسم مدارکمو کامل کنم
منتظر جوابتون هستم ممنون
نقل قول  

آفلاین elham.pourmhdi
**
نقل قول

03-01-2015, 04:01 PM
با سلام
میخواستم بدونم چقدر طول میکشه تا مدارک از ایران به دانشگاه برسه.و اینکه اگر دیرتر ازdeadlineبرسه اما قبلشapplication formپر کرده باشیوپول هم ریخته باشی براشون دیگه قبول نمیکنن ازت؟
ممنون میشم پاسخ بدید
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-01-2015, 04:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-01-2015, 04:42 PM توسط Leopold.)
بستگی داره کجا باشه. آمریکا معمولا 5 روز کاری با پست TNT میرسه. اینم بستگی به دانشگاه داره ولی اکثرشون قبول میکنن مهم همون فی هست که قبلا از ددلاین باید واریز بشه و اپلیکیشن سابمیت بشه.
(03-01-2015, 04:01 PM)'elham.pourmhdi' نوشته: با سلام
میخواستم بدونم چقدر طول میکشه تا مدارک از ایران به دانشگاه برسه.و اینکه اگر دیرتر ازdeadlineبرسه اما قبلشapplication formپر کرده باشیوپول هم ریخته باشی براشون دیگه قبول نمیکنن ازت؟
ممنون میشم پاسخ بدید

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-01-2015, 09:27 PM
(03-01-2015, 04:01 PM)'elham.pourmhdi' نوشته: با سلام
ممنون میشم پاسخ بدید

سلام دوست عزیز
بستگی داره برای چه کشور و دانشگاهی اپلای کرده باشید من برای اروپا اپلای کرده بودم با پست تی ان تی 4 روزه رسید استرالیا هم با همین پست 5 روزه در مورد امریکا و کانادا هم بعید می دانم بیشتر از 7 تا 10 روز با پست تی ان تی طول بکشه
معمولا دانشگاه ها اعلام می کنند مثلا تا اول فوریه مدارک باید دست ما برسد بعد از ان تاریخ اگر برسد قبول نمی کنند مگر قبلا به شما اوکی داده باشند
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین miladr
**
نقل قول

10-08-2015, 04:59 PM
(06-08-2015, 08:04 AM)Torkan نوشته: درود

شما اگر همین فردا صبح برید امتحانا رو بدید حتی میتونید واسه spring 2016 برید که میشه دی ماه 1394 اگر عجله دارید!
بله برای هر ترم باید ددلاین رو ببینید از سایت و قبل اون اقدام کنید.مثلا خیلی از دانشگاههای آمریکا ددلاین دی ماه تقریبا دارن واسه ترم پاییزشون که از اواخر مرداد شروع میشه.
دقیقا تاریخ مینویسند. مثلا باید نوشته شده باشه 15 دسامبر. دانشگاهیی که این موارد رو ننویسه بی در و پیکر هست. شما اگر شک دارید یک ایمیل به admission office بزنید بپرسید که این ددلاین دقیقا یعنی کی!
سربرگ و مهر و امضا و شاهد و ... فقط در ایران مرسوم هست. شما مثلا در آمریکا باید قبل اینکه سفارت بری فرمی از دانشگاه ببری واسه سفارت. در اون فرم نوشته دقیقا مقدار هزینه تحصیل و مقدار فاند.
بله ایمیل هم میدند که غیر رسمی هست البته.

پ.ن:نگران نباشید، معمولا وقتی دانشگاه به طور رسمی بهتون ایمیل میزنه که فلان قدر کمک هزینه گرفتید یعنی گرفتید و دغدغه ای نباید داشته باشید.

بااحترام،
ترکان

متشکرم
پس بنا بر فرمایش شما برای شروع تحصیل در این دانشگاه در دی ماه امسال تا تاریخ اول نوامبر فرصت ثبت نام اینترنتی و تا تاریخ اول دسامبر هم فرصت ارسال مدارک هست، درسته؟
من فکر می کردم این تاریخ ها مربوط میشه به شروع تحصیل در دی ماه 1395 !!!!!!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-08-2015, 05:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2015, 05:22 PM توسط Torkan.)
(10-08-2015, 04:59 PM)miladr نوشته: متشکرم
پس بنا بر فرمایش شما برای شروع تحصیل در این دانشگاه در دی ماه امسال تا تاریخ اول نوامبر فرصت ثبت نام اینترنتی و تا تاریخ اول دسامبر هم فرصت ارسال مدارک هست، درسته؟
من فکر می کردم این تاریخ ها مربوط میشه به شروع تحصیل در دی ماه 1395 !!!!!!

درود

دوست من ظاهرا توضیح من کافی نبوده است یا بنده اشتباه به عرض رساندم. عرض کردم بعضی دانشگاهها شما میتونید تا یک یا حتی دو ماه دیگه مدارک بفرستید تا بتونید دی ماه همین امسال درستون رو شروع کنید.(به شرط دیر صادر نشدن ویزا البته) یعنی ددلاین بعضی دانشگاهها هنوز باقی هست.
مثلا همین دانشگاهی که شما گذاشتید، فقط دقت کنید که اون مال افرادی هست که CITIZEN هستن وگرنه برای دانشجویان بین المللی :
Graduate application deadlines and available terms of entry may vary by program. For more detailed information, contact the Graduate department to which you are applying. International applicants may have different deadlines. Please see International Students for more information.

همانطور که اینجا میبینید شما تا اول سپتامبر فرصت دارید بفرستید مدارک رو. دانشگاه TEXAS DALLAS جزو معدود دانشگاههای به نسبت شناخته شده هست که ددلینش دیرتره.

پ.ن: پیشنهاد میکنم واسه FALL 2016 اپلای کنید و عجله نکنید. در این صورت ددلاین بسیاری از دانشگاهها همون دی ماه هست. ولی مثلا دانشگاه تگزاس دالاس نوشته اول می.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-08-2015, 02:19 AM
مرسی بابت پاسخ.
امسال باید اپلای کنم وتا سال دیگه برم.
-- با توجه به فرصت کم، می شه اپلای کرد و بعدش نمرات امتحانات زبان را فرستاد؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-08-2015, 04:35 AM
(27-08-2015, 02:19 AM)مهمان نوشته: مرسی بابت پاسخ.
امسال باید اپلای کنم وتا سال دیگه برم.
-- با توجه به فرصت کم، می شه اپلای کرد و بعدش نمرات امتحانات زبان را فرستاد؟

اسمتون نیست اینجا نمیدونم کدوم کاربر هستین.
برای اپلای نمرات زبانتون رو باید داشته باشین حتما. نمیشه بعدا فرستاد. پرونده ناقص باشه ریجکت میشه برای آمریکا کانادا.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 09:16 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی