عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-11-2011, 10:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-11-2011, 10:49 AM توسط Babak.)
به نظر من متن رو به شکل زیر تغییر بدید. توضیحات آخر نامه ضروری نیست و نوشتن نام پدر و غیره که در ایران مرسومه در امریکا مرسوم نیست.

To: The Admission Committee of University of California
Dear Sirs,
This is to confirm that Mr. XXXX _ D.B: XXXX is a full-time Bachelor of Science
student in the department of Electrical Engineering at the Power and Water University
of Technology.
He has passed XXX out of a total required 141 credits with a GPA of XXX out of 20.0.
He is in the final year of the program and is expected to graduate by July 2012.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

04-12-2011, 08:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-12-2011, 08:49 PM توسط amirhossein.gh.)
بچه ها سلام
من چون هنوز فارغ نشدم ، یه گواهی اشتغال به تحصیل انگلیسی آماده کردم که میگه مقلا تا سال دیگه درسشو تموم میکنه و ....(همون بالاییه!)
حالا موندم برای دانشگاههایی که سیستمشون آنلاینه ، چجوری بفرستم اینو؟
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

05-12-2011, 02:18 AM
اگر دانشگاهی به این مدرک نیاز نداره و نخواسته، لزومی نداره که این نامه رو بفرستید. این مساله کاملا مرسومه که دانشجویانی که اپلای می‌کنند هنوز فارغ‌التحصیل نشده باشند و دانشگاه‌ها معمولا از روی ریزنمرات متوجه می‌شن که آیا درس شما تا سال تحصیلی آینده تموم خواهد شد یا خیر و معمولا نیازی به مدرک دیگه‌ای نیست.
اگر سیستم دانشگاهی آنلاینه و نیازی نیست که هیچ مدرکی رو با پست براشون بفرستید و به این نامه هم نیاز داره، معمولا باید امکان این رو هم فراهم بکنه که شما اسکن نامه رو بفرستید. اگر این طور نیست، شاید قبول کنند که اسکن نامه رو با ایمیل بفرستید. اگر باز هم قبول نمی‌کنند دیگه چاره‌ای نیست جز این که نامه رو با پست ارسال کنید، ولی بعید می‌دونم که کار به پست نامه برسه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-12-2011, 02:29 AM
(04-12-2011, 08:48 PM)amirhossein.gh نوشته: بچه ها سلام
من چون هنوز فارغ نشدم ، یه گواهی اشتغال به تحصیل انگلیسی آماده کردم که میگه مقلا تا سال دیگه درسشو تموم میکنه و ....(همون بالاییه!)
حالا موندم برای دانشگاههایی که سیستمشون آنلاینه ، چجوری بفرستم اینو؟
علاوه بر مطالبی که بابک جان فرمودند این موضوع به کشور هم مربوط می شود.برای کدوم کشور این نامه رو می خواهید ارسال کنید؟مثلا سوئد معمولا این نامه را می خواهد و باید حتما پست شود.انگلیس خیلی به ندرت چنین چیزی می خواهد و اون هم باید ایمیل شود یا جایی برای اپلود در نظر گرفته اند.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

05-12-2011, 02:34 AM
آمریکا (اولویت) + آلمان
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

23-01-2012, 11:42 AM
برای دانشگاه‌هایی که کپی ریزنمرات رو قبول می‌کنند (ریزنمره غیررسمی)، آیا ریزنمرات باید حتماً داخل پاکت دانشگاه باشه؟

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-01-2012, 01:47 PM
(23-01-2012, 11:42 AM)Pejman نوشته: برای دانشگاه‌هایی که کپی ریزنمرات رو قبول می‌کنند (ریزنمره غیررسمی)، آیا ریزنمرات باید حتماً داخل پاکت دانشگاه باشه؟
نه پژمان گل Smile
میتونه توی پاکت دانشگاه نباشه...
اگه دانشگاه کانکشن خوبی داری اما (اگه داری) میتونی توی یه پاکت بزاری بدی برات یه مهر بزنن روی پاکته... اما اگه واقعا کپی رو قبول میکنن فکر پاکت دانشگاه رو اصلا نکن Smile

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

23-01-2012, 01:57 PM
(23-01-2012, 11:42 AM)Pejman نوشته: برای دانشگاه‌هایی که کپی ریزنمرات رو قبول می‌کنند (ریزنمره غیررسمی)، آیا ریزنمرات باید حتماً داخل پاکت دانشگاه باشه؟

من در وب سایت بعضی از دانشگاهها دیدم که به طور مشخص از متقاضی خواسته اند که مدارک مورد نظر از طرف دانشگاه فرستاده بشه ( در بعضی موارد دیدم که به رسمی یا غیر رسمی بودن مدارک اشاره ای نشده ) . البته بیشتر دانشگاهای ایران مدارک رو در پاکت رسمی دانشگاه میذارن و میدن دست خود متقاضی که پست بکنه. بنابراین فکر می کنم که بهتره قبل از هر چیز ببینید در وب سایت دانشگاه مورد نظر در مورد نحوه ارسال مدارک چه توصیه ای شده
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

23-01-2012, 02:24 PM
(23-01-2012, 01:57 PM)AVA نوشته: من در وب سایت بعضی از دانشگاهها دیدم که به طور مشخص از متقاضی خواسته اند که مدارک مورد نظر از طرف دانشگاه فرستاده بشه ( در بعضی موارد دیدم که به رسمی یا غیر رسمی بودن مدارک اشاره ای نشده ) . البته بیشتر دانشگاهای ایران مدارک رو در پاکت رسمی دانشگاه میذارن و میدن دست خود متقاضی که پست بکنه. بنابراین فکر می کنم که بهتره قبل از هر چیز ببینید در وب سایت دانشگاه مورد نظر در مورد نحوه ارسال مدارک چه توصیه ای شده
آوا جان بحث اینکه ریزنمرات رو دانشگاه مستقیم بفرسته جداست. من منظورم حالتی است که ریزنمرات غیر رسمی و کپی رو هم قبول می کنند. سوالم رو به صورت کلی مطرح کردم، وگرنه مسلمه که می شه برای هر دانشگاهی به صورت جداگانه سوال کرد.

نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

23-01-2012, 03:07 PM
(23-01-2012, 02:24 PM)Pejman نوشته: آوا جان بحث اینکه ریزنمرات رو دانشگاه مستقیم بفرسته جداست. من منظورم حالتی است که ریزنمرات غیر رسمی و کپی رو هم قبول می کنند. سوالم رو به صورت کلی مطرح کردم، وگرنه مسلمه که می شه برای هر دانشگاهی به صورت جداگانه سوال کرد.

در این مورد مشخص اداره فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی تهران به من گفت که در این شرایط انتخاب با خود متقاضی هست. می تونه مدارک رو شخصا بدون قرار دادن در پاکت دانشگاه برای دانشگاه مقصد بفرسته و اگه خواست مدارک داخل پاکت دانشگاه قرار بگیره، اگه کشور مقصد آمریکا، کانادا یا انگلیس باشه متقاضی باید اول به وزارت بهداشت مراجعه کنه و فرم شماره 12 رو پر کنه . بر اساس این فرم به اداره امور بین الملل واقع در خیابان دمشق مراجعه کنه که در آنجا مدارک داخل پاکت دانشگاه قرار خواهد گرفت و به دانشجو جهت ارسال تحویل داده خواهد شد.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »