عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-12-2013, 03:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-12-2013, 03:33 AM توسط blur.)
(09-12-2013, 02:27 AM)'GordAfarid' نوشته: سلام دوستان
یه سوال داشتم: میشه فرم اپلای رو هم همراه ترجمه ریزنمرات و دانشنامه داخل پاکت دانشگاه گذاشت که با هم مهروموم و ارسال بشوند؟
ممنووووووووووون[img]images/smilies/smile.gif[/img]

به این قضیه دقت کنید که خیلی از دانشگاه ها اپلای آنلاین رو ترجیح میدن. ولی اگر بخوایین پست کنید لزومی هم نداره تو همون پاکت بذارین (ممکنه دانشگاه قبول نکنه مهروموم کنه در این حالت) می تونید پاکت مدارک و ریزنمرات به اضافه فرم اپلیکیشنتون رو تو یک پاکت دیگه بذارین و باهم بفرستید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-12-2013, 12:30 PM
دوستان لطفا راهنماییم کنید دقیقا منظور این جملات چیه؟
Official academic records must arrive in a sealed envelope from the secondary institution(s) or the Ministry of Education. For secondary studies completed after 1998, please submit the Transcripts for the 3 years of secondary education and the 1 year of pre-university studies. Also submit the Certificate of Completion of Secondary Education and the Pre-University Certificate, issued by the Ministry of Education. For secondary studies completed before 1998, please submit Transcripts for all 4 years of study and the Certificate of Completion of Secondary Education, issued by the Ministry of Education. All supporting documents must be ORIGINAL, OFFICIAL academic records issued in English and/or in the native language(s). Professional English translations will be required for documents in the native language

یعنی مدارک قبل از دانشگاه رو می خواد..!؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-12-2013, 12:39 PM
(20-12-2013, 12:30 PM)'nox' نوشته:
دوستان لطفا راهنماییم کنید دقیقا منظور این جملات چیه؟
Official academic records must arrive in a sealed envelope from the secondary institution(s) or the Ministry of Education. For secondary studies completed after 1998, please submit the Transcripts for the 3 years of secondary education and the 1 year of pre-university studies. Also submit the Certificate of Completion of Secondary Education and the Pre-University Certificate, issued by the Ministry of Education. For secondary studies completed before 1998, please submit Transcripts for all 4 years of study and the Certificate of Completion of Secondary Education, issued by the Ministry of Education. All supporting documents must be ORIGINAL, OFFICIAL academic records issued in English and/or in the native language(s). Professional English translations will be required for documents in the native language
یعنی مدارک قبل از دانشگاه رو می خواد..!؟

معمولا این برای دانشجویان لیسانس و شما اشتباهی رفتید تو بخش کارشناسی و مدارک دیدید.
نقل قول  

آفلاین Elias.Saber
**
نقل قول

05-01-2014, 09:11 PM
درود دوستان
من یه سوالی در مورد ارسال مدارک و ریز نمرات دارم.

من کاردانی نرم افزار کامپیوتر (۸۲-۸۴) و کارشناسی فناوری اطلاعات (کل ۴ سال رو گذروندم از ۸۴-۸۹ )دارم .
میخواستم ببینم بهتره اشاره کنم که کاردانی هم دارم( با توجه به اینکه دوره لیسانس رو کامل گذروندم ) یا نه؟ منظورم اینه که برای ارزیابی مثبت محسوب میشه یا منفی؟ یه مورد دیگه اینکه اگه اشاره نکنم ممکنه براشون سوال بشه از ۸۱ تا ۸۴ چیکار داشتم میکردم
کدومش به نظر شما بهتره؟؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
راهنماییم کنید لطفا
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

05-01-2014, 09:29 PM
بهتره که اشاره کنید، این که شما کاردانی نرم‌افزار هم دارین مورد مثبتیه و به هیچ وجه امتیاز منفی محسوب نمی‌شه.
نقل قول  

آفلاین Elias.Saber
**
نقل قول

06-01-2014, 12:12 AM
(05-01-2014, 09:29 PM)'reza_1st' نوشته: بهتره که اشاره کنید، این که شما کاردانی نرم‌افزار هم دارین مورد مثبتیه و به هیچ وجه امتیاز منفی محسوب نمی‌شه.

ممنون از راهنماییت رضا جان
چندتا سوال دیگه هم برام پیش اومد. ممنون میشم راهنماییم کنید

اول اینکه مدارک مورد نیاز برای ارسال به دانشگاه مقصد فقط همون ریز نمرات رسمی هست یا مدارک دیگه ای هم باید ارسال بشه؟ ( برای دانشگاه های کانادا)
سوال بعدی اینکه ریز نمرات ارسالی باید نسخه فارسی جداگانه از دانشگاهم بگیرم و با نسخه انگلیسیش بفرستم یا همون کپی فارسی که به ترجمه ضمیمه میشه کفایت میکنه؟
آخرین سوالم در مورد زمان ارسال این مدارک به دانشگاه مقصد هست. اول باید آنلاین اپلای بشه و اگه پذیرش گرفتم بعدش مدارک رو ارسال میکنم یا باید تا قبل از ددلاین هم آنلاین اپلای کنم و هم مدارک به دانشگاه برسه؟(من فکر میکردم مورد اول درسته و ددلاین فقط مربوط به آنلاین اپلای هست و بعد از گرفتن جواب باید مداک پست بشه ولی الان به شک افتادم)
این موارد در مورد آلمان به چه صورت هست؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-01-2014, 01:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-01-2014, 01:02 AM توسط reza_1st.)
معمولاً ریز نمرات کافیه، ولی بعضی جاها خود مدرک شما رو هم می‌خوان. در مورد دوتا سوال بعدی، کاملاً به دانشگاه بستگی داره و بهترین راه اینه که تو سایت دانشگاه مورددنظرتوندببینین یا از اون بهتر، ایمیل بزنید و بپرسین ازشون. اگر دانشگاه اصرار داره که کارنامه رسمی می‌خواد، شاید لازم باشه یه فارسی رسمی از دانشگاه بگیرین و بفرستین. بعضی دانشگاه‌ها اصرار دارن که حتماً مدارک کاغذی هم باید برسه تا ما بررسی رو شروع کنیم. ولی همون‌ها هم معمولاً مدتی بعد از ددلاین وقت می‌دن به شما برای فرستادن مدارک با پست. با این حال مواردی هم هست که سخت‌گیرن و می‌گن باید قبل از ددلاین همه‌ی مدارک رسیده باشه، ولی کم هستن دانشگاه‌هایی که راه نیان سر این موضوع. برای اروپا معمولاً همون نسخه الکترونیکی که آپلود می‌کنین کافیه، ولی من اطلاعات مشخصی راجع به آلمان ندارم، بهتره دوستان مطلع نظر بدن.
نقل قول  

آفلاین Elias.Saber
**
نقل قول

06-01-2014, 01:52 PM
(06-01-2014, 01:00 AM)'reza_1st' نوشته: معمولاً ریز نمرات کافیه، ولی بعضی جاها خود مدرک شما رو هم می‌خوان. در مورد دوتا سوال بعدی، کاملاً به دانشگاه بستگی داره و بهترین راه اینه که تو سایت دانشگاه مورددنظرتوندببینین یا از اون بهتر، ایمیل بزنید و بپرسین ازشون. اگر دانشگاه اصرار داره که کارنامه رسمی می‌خواد، شاید لازم باشه یه فارسی رسمی از دانشگاه بگیرین و بفرستین. بعضی دانشگاه‌ها اصرار دارن که حتماً مدارک کاغذی هم باید برسه تا ما بررسی رو شروع کنیم. ولی همون‌ها هم معمولاً مدتی بعد از ددلاین وقت می‌دن به شما برای فرستادن مدارک با پست. با این حال مواردی هم هست که سخت‌گیرن و می‌گن باید قبل از ددلاین همه‌ی مدارک رسیده باشه، ولی کم هستن دانشگاه‌هایی که راه نیان سر این موضوع. برای اروپا معمولاً همون نسخه الکترونیکی که آپلود می‌کنین کافیه، ولی من اطلاعات مشخصی راجع به آلمان ندارم، بهتره دوستان مطلع نظر بدن.

ممنون از توضیحاتت رضا جان
من با دانشگاه خودم تماس گرفتم بهم گفتن فقط یه بار ریزنمرات اصل صادر میشه و نمیشه چند نسخه گرفت. همچین چیزی واقعا هست یا اشتباه راهنماییم کرد؟؟
اگه اینطور باشه حتی اگه دانشگاه مقصد یه نسخه فارسی هم بخواد باید همون کپی که به نسخه ترجمه ضمیمه شده رو ارسال کنم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

06-01-2014, 02:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-01-2014, 02:17 PM توسط Torkan.)
(06-01-2014, 01:52 PM)'Elias.Saber' نوشته:
ممنون از توضیحاتت رضا جان
من با دانشگاه خودم تماس گرفتم بهم گفتن فقط یه بار ریزنمرات اصل صادر میشه و نمیشه چند نسخه گرفت. همچین چیزی واقعا هست یا اشتباه راهنماییم کرد؟؟
اگه اینطور باشه حتی اگه دانشگاه مقصد یه نسخه فارسی هم بخواد باید همون کپی که به نسخه ترجمه ضمیمه شده رو ارسال کنم

[align=right]دوست عزیز به احتمال زیاد منظور دانشگاه مقصد از ریزنمره فارسی رسمی همون کپی برابر اصل فارسی هست که معمولا به ترجمه الصاق میکنن چون در اون صورت کاملا مشخصه که شما مدارک رو به تایید وزارت علوم و JUSTICE رسوندی...اصلا به خاطر همین ترجمه ای که این کاغذ همراهش نباشه و تو اون کپی ننویسه COPY ATTESTED فایده ای نداره یعنی رسمی نیست.
دقت کنید به هیچ وجه نباید اصل ریزنمره اولیه فارسی که به تایید وزارت علوم رسیده رو به هیچ دانشگاهی بدید..یعنی اصلا نباید بخوان(فقط در حد یه نگاه که اون رو هم نشنیدم)
فقط این رو بگم که خیلی از کارمندان یا دانشگاهها متاسفانه بدراهنمایی میکنن.
مثلا تو دانشگاه ما اول میگفتن یه دونه رسمی میدیم که درست میگفتن یعنی تو دنیا همینطوره کارنامه رسمی یعنی یه دونه و تمام.
ولی بعد این که رفتم اموزش کل دیدم نسخه اضافی میدن براتون با مهر دانشگاه و مهر برجسته حالا معمولا پول هم میخوان بابتش!(البته این کارا همش بعد ازاد کردن نمرات صورت میگیره) ...این کارنامه به هر تعداد بخوای میدن منتهی دیگه وزارت علوم تایید نمیکنه اون یکی ها رو  چون یکبار تایید کردین ریزنمره اولی رو و مشخصات شما ثبت شد و تمام.
البته رویه کار دانشگاهها متفاوته ولی قانون اونیه که من گفتم...
در ضمن دقت کن اگه دانشگاهOFFICIAL میخواد اون وقت باید تو پاکت بذاری.
نظر من برای اینکه خیالت راحت شه:
تمام ریز نمرات و سایر مدارک دانشگاهی رو بذار پاکت دانشگاه و مهر بزنن و بفرست بره این میشه رسمی.البته اگه دانشگاهت قبول کنه که اگه نمرات رو ازاد کردی باید قبول کنه.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Elias.Saber
**
نقل قول

06-01-2014, 02:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-01-2014, 02:24 PM توسط Elias.Saber.)
(06-01-2014, 02:08 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز به احتمال زیاد منظور دانشگاه مقصد از ریزنمره فارسی رسمی همون کپی برابر اصل فارسی هست که معمولا به ترجمه الصاق میکنن چون در اون صورت کاملا مشخصه که شما مدارک رو به تایید وزارت علوم و JUSTICE رسوندی...اصلا به خاطر همین ترجمه ای که این کاغذ همراهش نباشه و تو اون کپی ننویسه COPY ATTESTED فایده ای نداره یعنی رسمی نیست.
دقت کنید به هیچ وجه نباید اصل ریزنمره اولیه فارسی که به تایید وزارت علوم رسیده رو به هیچ دانشگاهی بدید..یعنی اصلا نباید بخوان(فقط در حد یه نگاه که اون رو هم نشنیدم)
فقط این رو بگم که خیلی از کارمندان یا دانشگاهها متاسفانه بدراهنمایی میکنن.
مثلا تو دانشگاه ما اول میگفتن یه دونه رسمی میدیم که درست میگفتن یعنی تو دنیا همینطوره کارنامه رسمی یعنی یه دونه و تمام.
ولی بعد این که رفتم اموزش کل دیدم نسخه اضافی میدن براتون با مهر دانشگاه و مهر برجسته حالا معمولا پول هم میخوان بابتش!(البته این کارا همش بعد ازاد کردن نمرات صورت میگیره) ...این کارنامه به هر تعداد بخوای میدن منتهی دیگه وزارت علوم تایید نمیکنه اون یکی ها رو  چون یکبار تایید کردین ریزنمره اولی رو و مشخصات شما ثبت شد و تمام.
البته رویه کار دانشگاهها متفاوته ولی قانون اونیه که من گفتم...
در ضمن دقت کن اگه دانشگاهOFFICIAL میخواد اون وقت باید تو پاکت بذاری.
نظر من برای اینکه خیالت راحت شه:
تمام ریز نمرات و سایر مدارک دانشگاهیی رو بذار پاکت دانشگاه و مهر بزنن و بفرست بره این میشه رسمی.البته اگه دانشگاهت قبلو کنه.

ممنون Charming عزیز
یه مورد دیگه که منو گیج و البته کمی هم نگران کرده( با توجه به ددلاین دانشگاه های کانادا که تا ۱۵ ژانویه هست) اینه که  ارسال این مدارک به دانشگاه مقصد دقیقا چطور هست. اول باید آنلاین اپلای بشه و اگه پذیرش گرفتم بعدش مدارک رو ارسال میکنم یا باید تا قبل از ددلاین هم آنلاین اپلای کنم و هم مدارک به دانشگاه برسه؟(من فکر میکردم مورد اول درسته و ددلاین فقط مربوط به آنلاین اپلای هست و بعد از گرفتن جواب باید مداک پست بشه ولی الان به شک افتادم) به دانشگاه ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادن
این موارد در مورد آلمان به چه صورت هست؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 بعدی »