عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی
آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-04-2013, 11:50 PM
حتی یه ترم دیرتر تموم کنی بازم این اتفاق میوفته ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-04-2013, 11:08 AM
(14-04-2013, 11:50 PM)'M0TRIX' نوشته: حتی یه ترم دیرتر تموم کنی بازم این اتفاق میوفته ؟

منظور شما اینه که یک ترم دیرتر از حداکثر تعیین شده یا یک ترم دیرتر از حالت عادی؟
اگر شما یک ترم دیرتر از حداکثر تعیین شده که ظاهرا شش سال برای کارشناسی و سه سال برای کارشناسی ارشد تموم کنید، سنوات خواهید خورد، اما اگر یک ترم دیرتر از حالت عادی (۴ سال کارشناسی) تموم کنید مشکل نخواهید داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-04-2013, 07:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-04-2013, 07:49 AM توسط lavender.)
اگز دانشگاه گفت GED ازتون می خواد بهشون بگید همون مدرک دیپلم ما هست + سه سال دبیرستان...که ترجمه می کنید براشون میفرستید.

برای کالج اصولاً SAT نمی گیرن و بهشون مدارک دبیرستان و دیپلم رو ارائه بدید و بگید placement test  می خواید امتخان بدید که شامل ریاضی و زبان هست... زمان نداره و می تونید تست رو 2 بار بدید. بعد از اون می تونید 6 ماه بعد یا 1 سال ( بستگی به کالج داره) اون تست رو بدید که سطح کلاس زبان و ریاضیتون رو معلوم می کنه.

اگر تو ایران حتی 1-2 ترم هم دانشگاه رفتید مدارکتون رو ببرید براتون evaluate  کنن. یه وقتایی واحد های عمومی و ریاضی و فیزیک یا حتی درسای تخصصی رو می پذیرن. اگه عمومی ها رو قبول کنن خیلی خوبه چون درسای عمومی امریکا همش paper  داره.

***  شاید بهتون بگن از واحد بین الملل آموزش و پرورش ایران مدارک دبیرستان رو بفرستید. اصلاً هول نکنیدو اول بهشون شرایط رو بگید و بگید دبیرستان ها نمی تونن بفرستن و ما توی پاکت لاک و مهر شده می فرستیم. اصلاً به روی خودتون نیارید چیری که آره ایران واحد بین الملل داره و.... اگر خودشون گفتن: 
Secondary transcripts are issued by the Iranian Ministry of Education’s Bureau of International Scientific Cooperation. 
اونوقت برید واحد بین الملل.

من که زنگ زدم به دانشگاه هایی که اپلای داده بودم...گفتم ببینید از ایران مستقیم احتمال داره نفرستن.منم می خوام زود کارام انجام شه و خودم هم امریکا هستم . یه ترجمه ی رسمی لاک و مهر شده دارم. اون رو می دم ارزیابی...اونا براتون بفرستن...حله؟
جوابی که دادن:YES

یادتون باشه شرط اول گفتمان هست!
ببخشید قرو قاطی شد [عکس: 662019_blush.gif]
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین mana salehi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-06-2013, 02:32 PM
سلام بچه ها  لطفا منو راهنمایی کنید من 1 ماه فارغ تخصیل شدم مدرک اصلم 8 ماه دیگه اماده می شه و ریز نمرات هم یهم نمیدن موقت دارم که اونم فقظ ترجمه می شه مهر دادگستزی نمی خوره  دانشگاه SPDوIEDاقدام کردم اونا قبول می کنند سفارت را چه کار کنم  اونا اصلش وریز نمرات را می خوان؟خیلی ناراحتم یعنی کاری نمی تونم بکنم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

23-06-2013, 02:41 PM
(23-06-2013, 02:32 PM)'mana salehi' نوشته: سلام بچه ها  لطفا منو راهنمایی کنید من 1 ماه فارغ تخصیل شدم مدرک اصلم 8 ماه دیگه اماده می شه و ریز نمرات هم یهم نمیدن موقت دارم که اونم فقظ ترجمه می شه مهر دادگستزی نمی خوره  دانشگاه SPDوIEDاقدام کردم اونا قبول می کنند سفارت را چه کار کنم  اونا اصلش وریز نمرات را می خوان؟خیلی ناراحتم یعنی کاری نمی تونم بکنم؟

برا چی 8 ماه دیگه آماده میشه؟ شما کدوم دانشگاهین؟ خب می تونین علی الاصول مدرک رو بخرین و معمولا هم خیلی زودتر از اینا آماده میشه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mana salehi
**
نقل قول

23-06-2013, 02:54 PM
دانشگاه ازاد ابهر هرجی خواهش کردم ریز نمرات هم نداد چه طوری بخرم؟
نقل قول  

آفلاین mana salehi
**
نقل قول

23-06-2013, 03:06 PM
اگر امکان داره برای مدرکم راهنماییم کنید من همون موقت را بر دم ثبت کپی برابر اصل کردم اما گفت مهر دادگستری نمی خوره یه سوال دیگه هم داشتم سفارت ایتالیا تا کی مدارک رو تحویل می گیره؟ممنونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-06-2013, 09:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2013, 09:33 AM توسط Shihan.)
(23-06-2013, 03:06 PM)'mana salehi' نوشته: اگر امکان داره برای مدرکم راهنماییم کنید من همون موقت را بر دم ثبت کپی برابر اصل کردم اما گفت مهر دادگستری نمی خوره یه سوال دیگه هم داشتم سفارت ایتالیا تا کی مدارک رو تحویل می گیره؟ممنونم

دوست عزیز اینجا این پست شما مرتبط نمیشه اما من در پرانتز عرض کنم ( سفارت ایتالیا در یک ضرب العجل تاریخ دریافت مدارک سفارت تاریخ رسمی پیش ثبت نام رو تا 5 جولای به طور رسمی تمدید کرد...همونی که 13 جون بود شد 5 جولای پس حالا راحت بروید و پیش ثبت نام کنید برای اوردن مدارک کامل تا اخر اگوست فرصت دارید)

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین rasool.mazruee
**
نقل قول

27-08-2013, 06:06 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده یه سوالی داشتم در مورد آزاد کردن مدرک و اون اینکه من میخام مدرکم رو از طریق یکی از مراکز کاریابی با توجه به عدم پیدا شدن کار آزاد کنم، منتها با توجه به اینکه باید یک سال از زمان دریافت کارت پایان خدمت بگذره بنده تا اول اسفند ماه امسال قادر به انجام این کار نیستم، و با توجه به اینکه قصد اپلای واسه آمریکا رو دارم و ددلاین اکثر دانشگاهها دی ماه و یا بهمن ماه میشه، سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که آیا برای انجام اپلای تا زمان دی یا بهمن ماه به این مدرک بنده نیازی میشه؟ چون میخاستم بدونم اگه نیازی نمیشه من صبر کنم تا اسفند ماه و بابت آزاد کردن مدرک هزینه ای رو متحمل نشم...و سوال دیگه اینکه زمان مجاز ارسال مدارک من جمله همین مدرک دانشگاه و کارنامه تحصیلی تا چقدر بعد از زمان اپلای خواهد بود؟
نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

09-12-2013, 02:27 AM
سلام دوستان

یه سوال داشتم: میشه فرم اپلای رو هم همراه ترجمه ریزنمرات و دانشنامه داخل پاکت دانشگاه گذاشت که با هم مهروموم و ارسال بشوند؟

ممنووووووووووون[img]images/smilies/smile.gif[/img]
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان              که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 بعدی »