عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT تجربیات آزمون‌های iBT سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-03-2012, 11:37 AM
با تشکر از امین بابت لینک ها. باید اضافه کنم که لزوماً تاریخ هاشون این مراکز مثل هم نیست. در یه تاریخهایی بعضیا آزمون دارند، بعضیا ندارند. بهترین کار به نظر من اینه که تو ETS پروفایل تشکیل بدید و از اونجا جستجو کنید که در بازه زمانی مورد نظر شما، کدوم مراکز جای خالی دارند. امکان ثبت نام هم از طریق خود مراکز و هم از طریق ETS امکان پذیر هست.

نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-06-2012, 04:49 PM
دوستان راجب دیگر مراکز برگزاری تافل ممکنه اطلاعاتی بدین؟
مثلا علامه سخن و ...
تا جاییکه من شنیدم سنجش و امیربهادرو توصیه میکنن
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-08-2012, 10:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-01-2013, 10:48 PM توسط MaMi.)
من تجربه خودم رو از آزمون در امیربهادر (19 آگوست 2012) اینجا ذکر میکنم؛

آزمون به دلیل دیر رسیدن تعدادی از شرکت کننده ها (به علت نماز عید فطر! و اینکه تمامی خیابان های اطراف دانشگاه تهران بسته بود) با حدود 45 دقیقه تاخیر شروع شد (9:45 دقیقه) در زمان Reading و Listening همه چیز آروم بود و خوب ولی در زمان Speaking، در سوال اول یک بنده خدایی یکم بلند صحبت میکرد (حتی با وجود اینکه قبل از شروع آزمون، فردی که اونجا بود برای همه به صورت تک به تک توضیح داده بود که در زمان Speaking بـــــلند صحبت نکنید!) که در سوال دوم بهش تذکر داد و اون هم به صدای اولیه برگشت. به نظر من کلا همه چیزش خوب بود، من در سالن A امیربهادر ثبت نام کرده بودم ولی دوستی در سالن D نشسته بود و اون هم خیلی راضی بود از شرایط برگزاری امتحان. تنها تفاوت این سالن ها، محل سالن ها بود، مثلا سالن ما طبقه دوم و سالن این دوستمون طبقه 5. در ضمن کیبوردش هم خوب بود به نظر من، البته مثل کیبورد لپ تاپ نیست ولی من چون در خونه از هر دو نوع کیبورد استفاده میکنم، مشکلی نبود. مانیتورش هم از نوع CRT بود.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

21-08-2012, 09:14 AM
(20-08-2012, 10:59 AM)MaMi نوشته:
من تجربه خودم رو از آزمون در امیربهادر (19 آگوست 2012) اینجا ذکر میکنم؛

آزمون به دلیل دیر رسیدن تعدادی از شرکت کننده ها (به علت نماز عید فطر! و اینکه تمامی خیابان های اطراف دانشگاه تهران بسته بود) با حدود 45 دقیقه تاخیر شروع شد (9:45 دقیقه) در زمان Reading و Listening همه چیز آروم بود و خوب ولی در زمان Speaking، در سوال اول یک بنده خدایی یکم بلند صحبت میکرد (حتی با وجود اینکه قبل از شروع آزمون، فردی که اونجا بود برای همه به صورت تک به تک توضیح داده بود که در زمان Speaking بـــــلند صحبت نکنید!) که در سوال دوم بهش تذکر داد و اون هم به صدای اولیه برگشت. به نظر من کلا همه چیزش خوب بود، من در سالن A امیربهادر ثبت نام کرده بودم ولی دوستی در سالن D نوشته بود و اون هم خیلی راضی بود از شرایط برگزاری امتحان. تنها تفاوت این سالن ها، محل سالن ها بود، مثلا سالن ما طبقه دوم و سالن این دوستمون طبقه 5. در ضمن کیبوردش هم خوب بود به نظر من، البته مثل کیبورد لپ تاپ نیست ولی من چون در خونه از هر دو نوع کیبورد استفاده میکنم، مشکلی نبود. مانیتورش هم از نوع CRT بود.
با سلام و تشکر بابت پست خوبت
منم هفته پیش اتفاقی از اونجا رد شدم رفتم تو و با منشی ها حرف زدم گفتن آزمونهای آزمایشی هم همین سالنها برگزار میشه و از این نظر فکر کنم بد نباشه تو یکی دو سالن آزمایشی امتحان داد و همونجا هم امتحان اصلی،فقط چون سنتر اصلی هست قیمت آزمایشی هاش زیاد گرونه.راستی به نظر خودت سالنهای بالا کمتر صدا میاد یا فرقی نمیکنه؟آخه کلا دم خیابون نیست و فکر کنم چندان تفاوت نکنه.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-08-2012, 09:57 AM
(21-08-2012, 09:14 AM)ahmadpashaei نوشته: با سلام و تشکر بابت پست خوبت
منم هفته پیش اتفاقی از اونجا رد شدم رفتم تو و با منشی ها حرف زدم گفتن آزمونهای آزمایشی هم همین سالنها برگزار میشه و از این نظر فکر کنم بد نباشه تو یکی دو سالن آزمایشی امتحان داد و همونجا هم امتحان اصلی،فقط چون سنتر اصلی هست قیمت آزمایشی هاش زیاد گرونه.راستی به نظر خودت سالنهای بالا کمتر صدا میاد یا فرقی نمیکنه؟آخه کلا دم خیابون نیست و فکر کنم چندان تفاوت نکنه.
سلام. درسته احمد جان، آزمون های آزمایشی هم در همین سالن های امتحان اصلی برگزار میشه. حتی چند نفر (در سالنی که من امتحان دادم) بودند که این حرف رو تائید کردند و می گفتند که ما در همین سالن ها، امتحان آزمایشی هم دادیم. در مورد سر و صدا هم باید بگم، با اینکه در میدان ولیعصر، به تعداد کافی بلندگو برای نماز عید فطر نصب کرده بودند ولی نه من که طبقه دوم بودم و نه دوستم که طبقه پنجم بود، هیچ کدوم صدایی از بیرون نشنیدیم، ضمن اینکه شما با شروع امتحان، Headset رو روی گوش خواهی گذاشت و کلا صدای بغل دستی ات رو هم نخواهی شنید Wink (مگر اینکه بغل دستی با تمام وجود فریاد بزنه!)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین hhajipour
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-09-2013, 04:19 PM
سلام
من برای 17 یا 24 نوامبر می خواستم امتحان ibt بدم، که متاسفانه علاوه بر اینکه تست سنترهای تهران پر هست، تست سنترهای اصفهان و شیراز هم تو این تاریخ ها آزمون ندارند. به نظرتون شیراز و اصفهان ممکنه تاریخ شون به روز بشه چون فقط ماه دسامبر داشتند، و اینکه با توجه به اینکه من بوشهرم، کدوم تست سنتر رو از بین ، جیرفت و زنجان و آمل پیشنهاد می کنید؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-09-2013, 04:47 PM
دوست من احتمال داره باز شه یا نشه
به خصوص تهران احتمالش زیاده ولی شما ریسک نکن به نظر من
مطمینی نومبر پر شده؟!!!!
بله ظاهرا پر شده یا هم باز نکردن...
اره دیگه ترافیک زیاده تو اون ماهها
ببینید از بعد مسافت جیرفت فک کنم نزدیکتر باشه ولی من توصیه میکنم چون خودم امتحان دادم زنجان خیلی مرکزش خوب هست واسه من که واقعا خوب بود...زیاد مته رو خشخاش گذاشتنی نیس
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-09-2013, 07:09 PM
(05-09-2013, 04:19 PM)'hhajipour' نوشته: سلام
من برای 17 یا 24 نوامبر می خواستم امتحان ibt بدم، که متاسفانه علاوه بر اینکه تست سنترهای تهران پر هست، تست سنترهای اصفهان و شیراز هم تو این تاریخ ها آزمون ندارند. به نظرتون شیراز و اصفهان ممکنه تاریخ شون به روز بشه چون فقط ماه دسامبر داشتند، و اینکه با توجه به اینکه من بوشهرم، کدوم تست سنتر رو از بین ، جیرفت و زنجان و آمل پیشنهاد می کنید؟

سلام
کلا اگر تهران ساکن نیستی بهتر تهران امتحان ندی چون شرایط امتحان تو همه جا تقریبا یکسان و الودگی و سر و صدا تهران خودش باعث استرس میشه. مشکل جیرفت مسئله مسیرش اگر مشکل نداری سنتر خوبیه و نوامبر شلوغ ترین ماه و همین جیرفت هم خیلی زود پر میشه. پارسال دو تاریخ اضافه کردن شاید امسالم این کار بکنن و ممکن هم نکنن  
نقل قول  

آفلاین hhajipour
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-09-2013, 09:45 AM
سلام
در حال حاضر 7 دسامبر باز شده، به نظرتون سنتر شیراز جای خوبیه؟ و یا همون سنجش و یا امیربهادر رو ثبت نام کنم. با توجه به اینکه ساکن بوشهر هستم. ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-09-2013, 09:51 AM
دوست من فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه
مثلا بنده تو زنجان امتحان دادم که نسبتا بد میگفتن ازش ولی تو امتحان واقعا حال کردم
ببینید به تعداد افراد شرکت کننده هم بستگی داره تو مرکز
اگه مسافت مساله نیست براتون برین تهران وگرنه من بودم میرفتم شیراز
همشون تاییدیه از ای تی اس دارن
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »