23-01-2011, 01:27 PM
سوالات، تجربیات و توصیه های مرتبط با روز امتحان و سر جلسه آزمون iBT را در این تاپیک مطرح کنید.
سوالات مرتبط با روز امتحان و سر جلسه آزمون iBT
|
23-01-2011, 01:27 PM
سوالات، تجربیات و توصیه های مرتبط با روز امتحان و سر جلسه آزمون iBT را در این تاپیک مطرح کنید.
29-01-2011, 01:45 PM
بر اساس قانون ETS کارت شناسایی عکسدار داوطلب که حاوی امضای فرد باشد برای ورود به جلسه آزمون مورد نیاز است. با این حال به جز چند مرکز خاص، داشتن کارت شناسایی عکسدار معمولاً کفایت می کند. داوطلبان باید قبل از حضور در جلسه در مورد مدارک لازم اطمینان حاصل کنند تا در روز آزمون به مشکلی برنخورند.
03-09-2012, 05:09 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2012, 05:12 PM توسط maryam4312.)
درود
خواستم بدونم میشه وقتی کمی قبل از اتمام break برمیگردیم توی فاصله ای که تا قبل از شروع اسپیکینگ هست، چیزی روی برگه نوشت؟مثلا همین جدولایی که نوت فول میگه یا چندتاجمله ممنون به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم
03-09-2012, 05:21 PM
(03-09-2012, 05:09 PM)maryam4312 نوشته: خواستم بدونم میشه وقتی کمی قبل از اتمام break برمیگردیم توی فاصله ای که تا قبل از شروع اسپیکینگ هست، چیزی روی برگه نوشت؟مثلا همین جدولایی که نوت فول میگه یا چندتاجملهشما میتونی از تمام وقت Break یا بخشی اش استفاده کنی، وقتی هم برگشتی مسئولی که اونجا ایستاده ازت میپرسه که میخواهی شروع کنی یا بایستی تا وقت استراحت تموم بشه...حالا شما حتی اگر نخواهی شروع کنی، برگه های قبل رو میگیره ازت و برگه جدید میده بهت و بعد از همه این مراحل، اگر همچنان وقت داشته باشی قبل از شروع Speaking میتونی روی برگه ها یادداشت بگذاری برای خودت. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید. (29-01-2011, 01:45 PM)Pejman نوشته: بر اساس قانون ETS کارت شناسایی عکسدار داوطلب که حاوی امضای فرد باشد برای ورود به جلسه آزمون مورد نیاز است. با این حال به جز چند مرکز خاص، داشتن کارت شناسایی عکسدار معمولاً کفایت می کند. داوطلبان باید قبل از حضور در جلسه در مورد مدارک لازم اطمینان حاصل کنند تا در روز آزمون به مشکلی برنخورند.من یک موردی رو اضافه کنم برای دوستانی که قراره در امیربهادر امتحان بدهند (با توجه به تجربه خودم)؛ حتما علاوه بر کارت شناسایی عکسدار (کارت ملی، گواهینامه یا گذرنامه) شناسنامه تون رو هم همراه داشته باشید تا در روز امتحان بیخودی استرس نداشته باشید. چون امیربهادر، سر این موضوع که حتما باید دو مدرک شناسایی عکسدار (یکی حتما شناسنامه) باشه خیلی حساس است. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
03-09-2012, 05:36 PM
(03-09-2012, 05:21 PM)MaMi نوشته:توی ازمایشی که دادم برگه ها رو عوض نکردن واسه همین این سوال برام پیش اومد.بعد از تعویض برگه ها فرصت نوشتن هست؟ به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم (03-09-2012, 05:36 PM)maryam4312 نوشته: توی ازمایشی که دادم برگه ها رو عوض نکردن واسه همین این سوال برام پیش اومد. بعد از تعویض برگه ها فرصت نوشتن هست؟من آزمایشی شرکت نکردم ولی در امتحان، بعد از تعویض برگه ها، اگر همچنان زمانی از اون 10 دقیقه استراحت شما باقی مونده باشه، میتونی یادداشت برداری کنید روی برگه ها The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
13-09-2012, 10:26 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2012, 10:26 AM توسط maryam4312.)
درود
روز آزمون فقط باید دوتا کارت شناسایی همراه ببریم؟چیز دیگه لازم نیست؟ و اینکه میگن 7:30 اونجا باشیم . دیرتر بشه مشکلیه؟ به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم (13-09-2012, 10:26 AM)maryam4312 نوشته: درود در روز آزمون، اگر در مرکز امیربهادر امتحان خواهید داد، حتما شناسنامه و یک کارت شناسایی دیگه همراهتون داشته باشید. مداد تراشیده شده، خودکار و برگه خودشون در اختیار شما قرار خواهند داد. در مورد اینکه میگویند 7:30 اونجا باشید، شما اگر تا ساعت 8:30 هم اونجا باشید مشکلی نخواهد بود ولی فکر کنم ممکنه به خودتون یکم استرس وارد بشه. من خودم ساعت 8 در مرکز حاضر شدم، بماند که امتحان ما به جای 9 ساعت 10 شروع شد!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
13-09-2012, 04:38 PM
(13-09-2012, 04:33 PM)maryam4312 نوشته: Registration Ticket باید همراه باشه روز ازمون؟ توی پروفایل تافلمون هست؟ در داخل پروفایل ETS، یک قسمت نوشته View Orders، روی اون کلیک میکنی، بعد در صفحه باز شده، با استفاده از قسمت Registration Confirmation، یک پرینت میگیری و این پرینت رو حتما و حتما، همراه خودت سر جلسه امتحان خواهی برد. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید. |
|