عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند!

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند!
آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-01-2022, 01:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-01-2022, 01:56 PM توسط PeymanSa.)
دوستان من تز کارشناسی ارشدم و مقاله ام تو زمینه تحلیل سکوهای فراساحلی نفتی هست..ارشدم مهندسی عمران سازه هست.
از اونجایی که Marine Technology تو رشته های حساس هست آیا به مشکل برمیخورم؟

برای یکی از دانشگاههام که اپلای کردم هم موضوع تز رو توربین بادی دور از ساحل انتخاب کردم..
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-01-2022, 01:10 AM
فهرست موضوعات و زمینه هایی که به عنوان حساس در نظر میگیرن خیلی وسیع هست ولی اینطور هم نیست که اگر یکی از اون واژگان یا زمینه ها ظاهر شد حتما رد کنند. طبق تجربیات سال های قبل، مثلا نگاه می کنند ببینند ابعاد کار در چه حد بوده یا استاد راهنما و گرنت و سازمانی که کار براش انجام شده (در ایران) یا قراره انجام بشه (در آمریکا) کجا هست و مواردی از این دست. اینکه تا چه حد حساس تشخیص بدن، به چیزهایی مثل نظر افسر پرونده، وضعیت سیاسی زمان اپلای و سفارتی که ازش اپلای میشه بستگی داره. مثلا یک زمانی هر کسی میرفت و از دبی اقدام می کرد و مکانیک خونده بود ریجکت میشد. مطالعه نظرات متقاضیان دیگه و اینکه چه رشته هایی در کدوم سفارت ها بیشتر رد شده تا حدی شاید در انتخاب سفارتی که شانس بیشتری داشته باشه کمک کنه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

24-01-2022, 02:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-01-2022, 02:24 PM توسط PeymanSa.)
(24-01-2022, 01:10 AM)M1KE نوشته: فهرست موضوعات و زمینه هایی که به عنوان حساس در نظر میگیرن خیلی وسیع هست ولی اینطور هم نیست که اگر یکی از اون واژگان یا زمینه ها ظاهر شد حتما رد کنند. طبق تجربیات سال های قبل، مثلا نگاه می کنند ببینند ابعاد کار در چه حد بوده یا استاد راهنما و گرنت و سازمانی که کار براش انجام شده (در ایران) یا قراره انجام بشه (در آمریکا) کجا هست و مواردی از این دست. اینکه تا چه حد حساس تشخیص بدن، به چیزهایی مثل نظر افسر پرونده، وضعیت سیاسی زمان اپلای و سفارتی که ازش اپلای میشه بستگی داره. مثلا یک زمانی هر کسی میرفت و از دبی اقدام می کرد و مکانیک خونده بود ریجکت میشد. مطالعه نظرات متقاضیان دیگه و اینکه چه رشته هایی در کدوم سفارت ها بیشتر رد شده تا حدی شاید در انتخاب سفارتی که شانس بیشتری داشته باشه کمک کنه.

سپاس از پاسختون..راستش من حتی این تز رو در ایران هم نبستم بلکه دانشجوی ایتالیا بودم و همین هم شاید یکم از حساسیتش کم کنه نه؟ و جهت گیری تز و مقاله ی من هم کاملا مهندسی و محاسباتی هست و هیچ جنبه ی حتی مرتبط با کشتیرانی و ناوبری هم نداره..من هم فکر میکنم نباید مشکلی ایجاد شه واقعا..البته این ویزای امریکا پر  هست از سورپرایزها ..دوستان عزیز دیگه اگر کمکی میتونن کنند ممنونم میشم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-01-2022, 04:49 PM
(23-01-2022, 01:46 PM)PeymanSa نوشته: دوستان من تز کارشناسی ارشدم و مقاله ام تو زمینه تحلیل سکوهای فراساحلی نفتی هست..ارشدم مهندسی عمران سازه هست.
از اونجایی که Marine Technology تو رشته های حساس هست آیا به مشکل برمیخورم؟

برای یکی از دانشگاههام که اپلای کردم هم موضوع تز رو توربین بادی دور از ساحل انتخاب کردم..

گاهی اوقات این سوال رو زمانی میپرسید که تصمیم میگیرید برای آمریکا اقدام کنید اما الآن شما اپلای کردید و در حال اقدام برای سفارت هستید، در میانه ی راه به این مسائل فکر نکنید.
من رشته ی حساس دیدم که ویزا گرفته، رشته ی غیر حساس هم دیدم که ویزا نگرفته. فردی که برای تمکن مالی مثال زدم رتبه ی دانشگاهی که در آمریکا اپلای کرده بود تقریبا 2000 بود و سلف فاند برای ارشد اقدام کرد. از هر کسی بپرسید با این رتبه و سلف فاند امکان نداره ویزا دریافت کنید، اما ایشون ویزا دریافت کردند، ارمنستان رفتند. به نظر من اگر در ایتالیا به سفارت آمریکا مراجعه میکردید بسیار بهتر بود اما الآن که در ایران هستید به مسائل مهمتری از جمله روز سفارت فکر کنید و سوال و جواب های افسر.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین pooyaf1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-01-2024, 01:31 AM
سلام. به طور کلی کار کردن روی کامپوزیت ها می تونه تحت هر شرایطی ایجاد مشکل کنه یا صرف کارکردن در زمینه های خاصی از این موضوع می تونه مشکل ساز بشه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-01-2024, 12:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-01-2024, 12:34 PM توسط M1KE.)
خلاصه اش اینه که اگر افسر بخواد گیر بده قانون انقدر کلی است که بتونه به بندهای زیادی متوسل بشه. برای نمونه اینها یک فهرست دارند با عنوان TAL که مخفف فهرست هشدار فناوری است و در اون زمینه هایی که به افسر اجازه میده پرونده را به خاطرش بیشتر بررسی کنه را اشاره کرده و این فهرست هم انقدر کلی است که از موارد خیلی واضح مثل توسعه موشک های هسته ای (!) شروع میشه و به توسعه نرم افزارها و مهندسی عمران و جغرافیا و معماری و شهرسازی و شیمی و ... ختم میشه. یعنی گفته خب بالاخره شهرسازی هم می تونه شهر بسازه که کاربرد نظامی داشته باشه یا مثلا مهندس عمران میتونه یک پل یا سازه ای را بسازه که کاربرد نظامی داشته باشه یا شیمی و هوش مصنوعی و غیره همه اینها میتونه کاربرد نظامی داشته باشه. در نتیجه صرف اینکه در این لیست باشه لزوما به معنی ایجاد مشکل نیست و به نظرم بیشتر به سوابق کاری و تحقیقاتی شما بستگی داره (اینکه در چه نوع پروژه هایی و کجا کار کردین). 

https://www.bu.edu/isso/files/pdf/tal.pdf
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8