عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
مهمان
Unregistered
نقل قول

14-03-2017, 06:04 PM
با عرض سلام مجدد سوالي دارم كه ميدونم مربوط به اين قسمت نميشه ، برادرم شهروند امريكاست پاسپورت ايراني هم داره منتها تو پاسپورت امريكاييش اسم و فاميليشو عوض كرده بعد از ٢٠ سال ميخواد بياد ايران، ايا براش مشكلي ايجاد ميشه؟ با پاس امريكايي بياد و با پاس ايراني برگرده و يا بالعكس؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-03-2017, 06:28 PM
مشکلی نداره که اسمشون رو عوض کردن ولی برای وارد و خارج شدن به ایران فقط گذرنامه ایرانی برای ایرانی ها قابل قبوله و دولت ایران گذرنامه خارجی اونها رو به رسمیت نمیشناسه. بنابراین ایشون می بایست از طریق دفتر حافظ منافع یا هر راه قانونی دیگه ای گذرنامه معتبر ایرانی بگیرند. البته روی کاغذ ایشون با گذرنامه منقضی شده ایران هم باید بتونند به ایران برگردن چون تقریبا همه کشورها امکان برگشت به سرزمینی که فرد شهروندش هست رو با گذرنامه منقضی هم میدن ولی اینکه مال ۲۰ سال قبل باشه یه کم زیاده و بهتره از همون دفتر حافظ منافع سوال کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین tulip62
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-03-2017, 02:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-03-2017, 02:34 AM توسط tulip62.)
با عرض سلام 
ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید. 
من و نامزدم که سیتیزن آمریکا هستند می خواستیم مراحل ویزارو شروع کنیم. می خواستم بدونم اگر بخواهیم این پروسه کوتاهتر باشه باید برای K1 اقدام کنیم یا K3؟ 
در صورتی که ویزای K1 بگیرم، بعد از گرفتن ویزا می تونیم ایران ازدواج رسمی بکنیم و بعد از اون من وارد خاک آمریکا بشم؟ 
از آونجایی که نامزدم تا تابستون نمی توننن بیان ایران اگر برای K3 بخواهیم اقدام کنیم، ازواج غیابی مورد قبول سفارت است؟

خیلی خیلی ممنون می شم اگر به سوالاتم پاسخ بدین.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-03-2017, 01:49 PM
سلام و خسته نباشيد، شوهر من از طريق ويزاي ازدواج اقدام كرذه و مدارك رو پست كرده، ميخواستم بدونم درصورتيكه يكي از دوستاي امريكاييش براي من دعوتنامه بفرسته من ميتونم بمونم امريكا و ازونجا پيگير مدارك ازدواجم باشم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-03-2017, 07:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-03-2017, 07:09 PM توسط M1KE.)
این دو با هم فرق دارند. K1 رو قبل از ازدواج می تونید براش درخواست بدین و هدف اون اینه که نامزد فرد وارد آمریکا بشه و در اونجا ازدواج کنه اگر قبل از رفتن به آمریکا ازدواج صورت بگیره فرد دیگه نمیتونه برای ویزای K1 درخواست بده و اگر هم گرفته باشه و بعد ازدواج کنه ایراد داره که از ویزای غیرمهاجرتی اش (K1) برای ورود استفاده کنه و می بایست درخواست اقامت بده. ویزای K3 رو بعد از ازدواج می تونید براش درخواست بدین و هدفش اینه که همسر اون آمریکایی بتونه در حالی که درخواست گرین کارت همسرش در حال بررسی هست زودتر وارد آمریکا بشه.

اگر بتونید ازدواج کنید مدارک کمتری برای اثبات وجود رابطه نیازه و میشه همزمان با گرین کارت برای K3 هم درخواست داد.

مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از طریق ازدواج

مراحل کلی ویزای K3

(19-03-2017, 02:33 AM)tulip62 نوشته: با عرض سلام 
ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید. 
من و نامزدم که سیتیزن آمریکا هستند می خواستیم مراحل ویزارو شروع کنیم. می خواستم بدونم اگر بخواهیم این پروسه کوتاهتر باشه باید برای K1 اقدام کنیم یا K3؟ 
در صورتی که ویزای K1 بگیرم، بعد از گرفتن ویزا می تونیم ایران ازدواج رسمی بکنیم و بعد از اون من وارد خاک آمریکا بشم؟ 
از آونجایی که نامزدم تا تابستون نمی توننن بیان ایران اگر برای K3 بخواهیم اقدام کنیم، ازواج غیابی مورد قبول سفارت است؟

خیلی خیلی ممنون می شم اگر به سوالاتم پاسخ بدین.

منع قانونی نداره که برای ویزای توریستی هم درخواست بدین ولی شانس گرفتن چنین ویزایی برای کسی که پرونده مهاجرتی داره خیلی اندک و نزدیک به صفر هست. اگر همسرتون شهروند هستن می تونند همزمان برای ویزای K3 هم --که لینکش رو برای دوست بالایی تون گذاشتم-- درخواست بدن.

(19-03-2017, 01:49 PM)مهمان نوشته: سلام و خسته نباشيد، شوهر من از طريق ويزاي ازدواج اقدام كرذه و مدارك رو پست كرده، ميخواستم بدونم درصورتيكه يكي از دوستاي امريكاييش براي من دعوتنامه بفرسته من ميتونم بمونم امريكا و ازونجا پيگير مدارك ازدواجم باشم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین tulip62
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-03-2017, 08:49 PM
(19-03-2017, 07:03 PM)M1KE نوشته: این دو با هم فرق دارند. K1 رو قبل از ازدواج می تونید براش درخواست بدین و هدف اون اینه که نامزد فرد وارد آمریکا بشه و در اونجا ازدواج کنه اگر قبل از رفتن به آمریکا ازدواج صورت بگیره فرد دیگه نمیتونه برای ویزای K1 درخواست بده و اگر هم گرفته باشه و بعد ازدواج کنه ایراد داره که از ویزای غیرمهاجرتی اش (K1) برای ورود استفاده کنه و می بایست درخواست اقامت بده. ویزای K3 رو بعد از ازدواج می تونید براش درخواست بدین و هدفش اینه که همسر اون آمریکایی بتونه در حالی که درخواست گرین کارت همسرش در حال بررسی هست زودتر وارد آمریکا بشه.

اگر بتونید ازدواج کنید مدارک کمتری برای اثبات وجود رابطه نیازه و میشه همزمان با گرین کارت برای K3 هم درخواست داد.

مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از طریق ازدواج

مراحل کلی ویزای K3

منع قانونی نداره که برای ویزای توریستی هم درخواست بدین ولی شانس گرفتن چنین ویزایی برای کسی که پرونده مهاجرتی داره خیلی اندک و نزدیک به صفر هست. اگر همسرتون شهروند هستن می تونند همزمان برای ویزای K3 هم --که لینکش رو برای دوست بالایی تون گذاشتم-- درخواست بدن.
ممنون از پاسختون. فقط یه سوال دیگه که البته بالا هم نوشته بودم، امکان ازدواج غیابی هست برای اقدام از طریق ویزای K3؟ سفارت ازدواج غیابی رو قبول می کنه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-03-2017, 10:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-03-2017, 10:04 PM توسط M1KE.)
در قانون اداره مهاجرت اشاره شده که هر دو‌ می بایست به صورت فیزیکی در مراسم عقد حضور داشته باشند. اگر نمی تونید در ایران یا کشور سومی ازدواج کنید بهتره برای ویزای نامزدی اقدام کنید.

(19-03-2017, 08:49 PM)tulip62 نوشته: ممنون از پاسختون. فقط یه سوال دیگه که البته بالا هم نوشته بودم، امکان ازدواج غیابی هست برای اقدام از طریق ویزای K3؟ سفارت ازدواج غیابی رو قبول می کنه؟
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-03-2017, 03:59 PM
با عرض سلام ميخواستم بدونم اينكه براي ويزاي ازدواج وكيل گرفته بشه تسريعي در كار ميشه يا نه؟ اگه خودمونم مدارك پست كنيم كافيه مشكلي پيش نمياد؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-03-2017, 05:02 PM
اگر مدارک ناقص باشه یا مشکلی داشته باشه هی درخواست تصحیح اونها رو میدن که باعث طول کشیدن روند بررسی میشه ولی اگر زبانتون ‌در حد معمولی خوب باشه و توضیحات و اصطلاحات فرم ها و ایمیل هایی که بهتون زده میشه رو متوجه بشین مشکل خاصی پیش نمیاد و خیلی ها خودشون شخصا اقدام می کنند. بنابراین این موضوع به مهارت و دقت نظر و پیگیری خود شما بستگی داره.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین A.osk
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-03-2017, 06:13 PM
ممنونم ازتون و سوال ديگه اينكه در ويزاي k3 فرم I129f هم مثل I130 بايد بصورت پستي ارسال بشه؟ همسرم براي ازدواج اقدام كرده و فرم I130 رو بهمراه مدارك ارسال كرده، حالا ميخوام ويزاي k3 بگيرم آيا بايد همراه فرم I129 f باز هم مدارك مثل ترجمه شناسنامه و اينارو ارسال كنه؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 63 بعدی »