عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-04-2013, 06:18 PM
(08-04-2013, 06:01 PM)'f.mahmoodi.el' نوشته: سلام من گذرنامه م رو در کشور ونزوئلا تمدید کردم و مهر ورود و ویزام در گذرنامه قبلی هست.حالا میخوام 2هفته برگردم ایران ایا مشکلی جهت خروج مجدد دارم یا نه.در ضمن چون ویزای قبلی تمام نشده میخوام مجددا از ان استفاده کنم؟ممنون از راهنمایی دوستان.

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم.
شما با گذرنامه جدیدتون برای ورود به کشور یا خروج از آن، مشکلی نخواهید داشت. جواب به سوال دومتون رو هم به دوستان مطلع تر واگذار میکنم Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین amirJ
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-04-2013, 01:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2013, 01:07 PM توسط amirJ.)
سلام دوست عزیز، جناب MaMi،

توی چندین پست قبل  (اینجا) در مورد گذرنامه مفقودی گفته بودین که با نامه پذیرش با تأییدیه وزارت علوم داشته لازم نیست 6 ماه صبر کنیم. حالا من نامه پذیرش دارم اما نمیدونم پروسه این تأییده وزارت علوم چیه و چه مدارک لازمی هست.
یک مقداری سرچ کردم به نتایج مربوط به گرفتن تأییده برای نظام وظیفه رسیدم که گفتم شاید مربوط نباشه. مثل اینجا. آیا این تأییده دقیقاً همون تأییدیه س یا فرق می‌کنه؟ اگر فرق میکنه لطف کنید بگید چه کار باید بکنم. 
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-04-2013, 01:17 PM
(13-04-2013, 01:03 PM)'amirJ' نوشته: سلام دوست عزیز، جناب MaMi،
توی چندین پست قبل  (اینجا) در مورد گذرنامه مفقودی گفته بودین که با نامه پذیرش با تأییدیه وزارت علوم داشته لازم نیست 6 ماه صبر کنیم. حالا من نامه پذیرش دارم اما نمیدونم پروسه این تأییده وزارت علوم چیه و چه مدارک لازمی هست.
یک مقداری سرچ کردم به نتایج مربوط به گرفتن تأییده برای نظام وظیفه رسیدم که گفتم شاید مربوط نباشه. مثل اینجا. آیا این تأییده دقیقاً همون تأییدیه س یا فرق می‌کنه؟ اگر فرق میکنه لطف کنید بگید چه کار باید بکنم. 

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
تا جایی که من اطلاع دارم، شما با نامه پذیرشی که دارید (در مورد دانشگاه های امریکا فرم I-20 هم کفایت میکنه) تشریف میبرید وزارت علوم، در وزارت علوم با رویت نامه شما، یک نامه خطاب به مدیریت گذرنامه خواهند داد. با نامه ای که وزارت علوم داده، تشریف میبرید مدیریت گذرنامه، دستور صدور گذرنامه جدید رو میگیرید و بعد از اون میتونید برای دریافت گذرنامه، مدارکتون رو تحویل پلیس +10 بدهید. گذرنامه های جدید هم، بین 5 الی 7 روز کاری (تهران/شهرستان) به دستتون خواهد رسید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین anita.m
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-05-2013, 10:02 PM
سلام.پاس من مدت 1 ماه اعتبار دارد و هم چنین اقامت آلمان در آن ثبت گردیده.بدلیل صادر شدن پاس در آلمان و هم چنین وجود اقامت در پاس قصد دارم تا درآلمان نسبت به تعویض آن اقدام نمایم.آیا با این شرایط مشکلی در خارج شدن من از کشور بوجود می آید؟؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

25-05-2013, 10:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2013, 10:05 PM توسط MaMi.)
(25-05-2013, 10:02 PM)'anita.m' نوشته: سلام.پاس من مدت 1 ماه اعتبار دارد و هم چنین اقامت آلمان در آن ثبت گردیده.بدلیل صادر شدن پاس در آلمان و هم چنین وجود اقامت در پاس قصد دارم تا درآلمان نسبت به تعویض آن اقدام نمایم.آیا با این شرایط مشکلی در خارج شدن من از کشور بوجود می آید؟؟

زمانی که شما از طریق سفارت ایران در کشور دیگه ای، گذرنامه خودتون رو تعویض کنید، گذرنامه قبلی هم به شما تحویل خواهد شد، بنابراین مشکلی در خروج از کشور یا ورود به ایران نخواهید داشت.
نقل قول  

آفلاین anita.m
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-05-2013, 12:16 PM
با تشكر از شما
اما من در حال حاضر در ايران هستم و با توجه به اينكه تنها ١ ماه از اعتبار پاس من باقي است، آيا مشكلي در خروج من از كشور وجود دارد؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

26-05-2013, 09:29 PM
(26-05-2013, 12:16 PM)'anita.m' نوشته: با تشكر از شما
اما من در حال حاضر در ايران هستم و با توجه به اينكه تنها ١ ماه از اعتبار پاس من باقي است، آيا مشكلي در خروج من از كشور وجود دارد؟

تا جایی  که من اطلاع دارم، خیر مشکلی برای خروج شما از کشور نخواهد بود.
نقل قول  

آفلاین Gholampei
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-06-2013, 12:44 AM
من كارت معافيمو تازه گرفتم ولي گذر نامه داشتم از قبل الان براي خروج بايد چي كار كرد؟!
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

18-06-2013, 01:06 AM
(18-06-2013, 12:44 AM)'Gholampei' نوشته: من كارت معافيمو تازه گرفتم ولي گذر نامه داشتم از قبل الان براي خروج بايد چي كار كرد؟!

تا جایی که من اطلاع دارم، روند کار به این صورت خواهد بود که وضعیت معافیت (خدمت) شما از نظام وظیفه به گذرنامه اطلاع داده خواهد شد ولی میتونید همراه با کارت معافیت به مدیریت گذرنامه استان/شهرستان هم مراجعه کنید تا به صورت دستی وضعیت نظام وظیفه شما رو اعمال کنند. موفق باشید Smile
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

23-06-2013, 03:22 AM
(18-06-2013, 12:44 AM)'Gholampei' نوشته: من كارت معافيمو تازه گرفتم ولي گذر نامه داشتم از قبل الان براي خروج بايد چي كار كرد؟!

(18-06-2013, 01:06 AM)'MaMi' نوشته:

تا جایی که من اطلاع دارم، روند کار به این صورت خواهد بود که وضعیت معافیت (خدمت) شما از نظام وظیفه به گذرنامه اطلاع داده خواهد شد ولی میتونید همراه با کارت معافیت به مدیریت گذرنامه استان/شهرستان هم مراجعه کنید تا به صورت دستی وضعیت نظام وظیفه شما رو اعمال کنند. موفق باشید Smile

کاملا درسته
 پیشنهاد اکید من هم اینه که حتما و حتما تشریف ببرید به اداه گذرنامه و مطمئن بشید که اینکار انجام شده.
در یک مورد در جریان هستم که بنده خدایی به دلیل این که وضعیت خدمتش تصحیح نشده بود، در گیت خروجی گیر کرد و ...
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 33 بعدی »