عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-02-2013, 12:11 AM
راستی طبق قانون جدید که چند ماه پیش ابلاغ شده توسط دولت گفتن که پایان اعتبار گدرنامه و تمدیدش از نظر هزینه با گرفتن گدرنامه برای اولین بار هیچ فرقی نداره و باید کلی پول بریزیم به حسابهای مختلف.واقعا جای تاسف داره.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

23-02-2013, 12:16 AM
(23-02-2013, 12:11 AM)ahmadpashaei نوشته:
راستی طبق قانون جدید که چند ماه پیش ابلاغ شده توسط دولت گفتن که پایان اعتبار گدرنامه و تمدیدش از نظر هزینه با گرفتن گدرنامه برای اولین بار هیچ فرقی نداره و باید کلی پول بریزیم به حسابهای مختلف.واقعا جای تاسف داره.
احمد جان، تا جایی که من اطلاع دارم، قبل از ابلاغ این قانون هم، هزینه تعویض با صدور اولیه، هیچ تفاوتی نداشت!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

23-02-2013, 12:31 AM
ولی من چند ماه پیش از پلیس +10 پرسیدم بهم اینجوری گفتن که از بهار اینجوری شده!! من نقل قول از مدیر اون دفتر کردم اتفاقا.به هرحال اصلا منصفانه نیست.ولی میدونم خیلی وقت پیش که فقط هزینه تمدید 5000 تومان بود اگر اشتباه نکنم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین usb100100
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-02-2013, 07:42 PM
دوستان من نام خانوادگیم توی شناسنامه و کارت ملی عوض شده اما گذرنامه با اسم قبلیه و الان فرصتی برای تعویض گذرنامه ندارم به نظز شما میتونم با گذرنامه قبلیم از کشور خارج بشم؟ و اینکه مشخصات جدید در سیستم پلیس گذرنامه وارد شده؟ و سفارت برای صدور ویزا با این قضیه ایرادی نمیگیره؟ لطفاً کمکم کنید فرصتم خیلی کمه
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-02-2013, 08:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-02-2013, 01:55 AM توسط MaMi.)
(26-02-2013, 07:42 PM)'usb100100' نوشته: دوستان من نام خانوادگیم توی شناسنامه و کارت ملی عوض شده اما گذرنامه با اسم قبلیه و الان فرصتی برای تعویض گذرنامه ندارم به نظز شما میتونم با گذرنامه قبلیم از کشور خارج بشم؟ و اینکه مشخصات جدید در سیستم پلیس گذرنامه وارد شده؟ و سفارت برای صدور ویزا با این قضیه ایرادی نمیگیره؟ لطفاً کمکم کنید فرصتم خیلی کمه

دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، شما بعد از حتی بعد از تغییر First Name هم باید، گذرنامه رو با مشخصات هویتی جدید بگیرید. حالا که در مورد شما این تغییر، مربوط به تغییر نام خانوادگی است، بلاشک بدون توجه به مدت زمان اعتبار گذرنامه، برای خروج از کشور، باید درخواست گذرنامه جدید (تعویض) بدهید.   
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین qalandarbidar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-03-2013, 03:17 PM
سلام دوستان،
من ماه تير فارغ التحصيل شدم و طبق قوانين 1 سال فرصت دارم که خودم رو به عنوان سرباز معرفي کنم، يعني تا ماه تير سال جديد. الان يه پذيرش از امريکا برام اومده و مي خوام براي ويزا اقدام کنم، پاسپورت هم دارم، اما مشکلي که وجود داره اينه که پاسپورت من ماه 5، 2014 منقضي ميشه، و من ميخوام ترجيحاً هر چه زودتر پاسپورتم رو عوض کنم که از لحاظ تايمي براي کليرنس مشکلي پيش نياد.
1- آيا مي تونم الان براي تعويض اقدام کنم يا بايد تا ماه 5 2013 صبر کنم؟
2- براي تعويض پاسپورت وضعيت سربازي من چي ميشه؟ يعني الان با توجه به اينکه من سرباز هستم يعني تو دوره ي 1 ساله ي بعد فارغ التحصيلي هستم بايد اول برم معافيت تحصيلي بگيرم بعداً اقدام به تعويض پاسپورت کنم؟ يا نيازي به اينکار نيست؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

29-03-2013, 03:34 PM
(29-03-2013, 03:17 PM)'qalandarbidar' نوشته: سلام دوستان،
من ماه تير فارغ التحصيل شدم و طبق قوانين 1 سال فرصت دارم که خودم رو به عنوان سرباز معرفي کنم، يعني تا ماه تير سال جديد. الان يه پذيرش از امريکا برام اومده و مي خوام براي ويزا اقدام کنم، پاسپورت هم دارم، اما مشکلي که وجود داره اينه که پاسپورت من ماه 5، 2014 منقضي ميشه، و من ميخوام ترجيحاً هر چه زودتر پاسپورتم رو عوض کنم که از لحاظ تايمي براي کليرنس مشکلي پيش نياد.
1- آيا مي تونم الان براي تعويض اقدام کنم يا بايد تا ماه 5 2013 صبر کنم؟
2- براي تعويض پاسپورت وضعيت سربازي من چي ميشه؟ يعني الان با توجه به اينکه من سرباز هستم يعني تو دوره ي 1 ساله ي بعد فارغ التحصيلي هستم بايد اول برم معافيت تحصيلي بگيرم بعداً اقدام به تعويض پاسپورت کنم؟ يا نيازي به اينکار نيست؟

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم و تبریک بابت پذیرش Smile
1- بله شما الان چون کمتر از 6 ماه از اعتبار گذرنامه ات باقی مونده، میتونید برای تعویض گذرنامه اقدام کنید.
2- شما باید فرم I-20 (به همراه نامه پذیرش) رو ببرید وزارت علوم، اونجا تائید که شد، از وزارت علوم نامه ای برای نظام وظیفه ارسال میکنند و شما بعد از تودیع وثیقه در نظام وظیفه، میتونید از طریق پلیس +10 برای تمدید گذرنامه تون اقدام کنید
نقل قول  

آفلاین qalandarbidar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-03-2013, 03:41 PM
خيلي ممنون از پاسخ سريعتون Smile
من 1 سال و 2 ماه از اعتبار گذرنامم مونده Sad آيا امکانش هست که بتونم پاسپورت رو تعويض کنم؟ و اينکه 2 هفته طول ميکشه تا I20 به دستم برسه، آيا به غير از معافيت تحصيلي راه ديگه اي وجود داره براي تويض پاسپورت؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-03-2013, 03:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-03-2013, 04:04 PM توسط MaMi.)
(29-03-2013, 03:41 PM)'qalandarbidar' نوشته: خيلي ممنون از پاسخ سريعتون Smile
من 1 سال و 2 ماه از اعتبار گذرنامم مونده Sad آيا امکانش هست که بتونم پاسپورت رو تعويض کنم؟ و اينکه 2 هفته طول ميکشه تا I20 به دستم برسه، آيا به غير از معافيت تحصيلي راه ديگه اي وجود داره براي تويض پاسپورت؟

من فکر کردم شما گفتید که تا ماه 5 سال 2013 اعتبار داره گذرنامه تون...برای تعویض گذرنامه قبل از موعد 6 ماهه، باید یکی از راه هایی که در اینجا ذکر کردم رو انجام بدید، ولی با توجه به اینکه شما مشمول هستید، متاسفانه باید تا زمان دریافت I-20 و تائید اون توسط وزارت علوم و ... صبر کنید. Undecided چون اگر الان برای دریافت گذرنامه اقدام کنید، به شما گفته خواهد شد که ابتدا باید تکلیف سربازی تون رو مشخص کنید.

پ.ن: راهی که باقی مونده، اقدام از طریق آژانس های مسافرتی برای سفر به عتبات عالیات است که در اینجا توضیح داده شده است.
نقل قول  

آفلاین f.mahmoodi.el
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-04-2013, 06:01 PM
سلام من گذرنامه م رو در کشور ونزوئلا تمدید کردم و مهر ورود و ویزام در گذرنامه قبلی هست.حالا میخوام 2هفته برگردم ایران ایا مشکلی جهت خروج مجدد دارم یا نه.در ضمن چون ویزای قبلی تمام نشده میخوام مجددا از ان استفاده کنم؟ممنون از راهنمایی دوستان.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 33 بعدی »