عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
تائید و مهر وزارت علوم

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تائید و مهر وزارت علوم
آفلاین aryangolden
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-01-2014, 02:47 PM
دوستان خواستم تجربه ام رو اینجا بگم شاید به درد کس دیگه ای هم بخوره
خوب همه که با روال جدید آشنا شدید و میدونید که چــــــند روزی طول میکشه
اما خوب یه میانبر هم هست
اونم اینه که وقتی ثبت نام کردید و پول رو پرداخت کردید و دانشگاه هم تایید کرد دیگه منتظر نمونید برای تایید دوم و مشخص شدن وقت پست و پست و ....
اگه عجله دارید راست میرید همونجا و تو کمتر از 5 دقیقه مدارکتون تایید میشه و شاد و خوشحال برمیگردید
خلاص!
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-01-2014, 03:10 PM
(01-01-2014, 02:47 PM)'aryangolden' نوشته: دوستان خواستم تجربه ام رو اینجا بگم شاید به درد کس دیگه ای هم بخوره
اما خوب یه میانبر هم هست
اونم اینه که وقتی ثبت نام کردید و پول رو پرداخت کردید و دانشگاه هم تایید کرد دیگه منتظر نمونید برای تایید دوم و مشخص شدن وقت پست و پست و ....
اگه عجله دارید راست میرید همونجا و تو کمتر از 5 دقیقه مدارکتون تایید میشه و شاد و خوشحال برمیگردید
خلاص!

يعني ميگي ميشه بعد از اينكه دانشگاه اسكن مدارك رو تاييد كرد مستقيم بريم وزارت علوم و تاييدش كنيم؟ ديگه اداره پست نريم و پست نكنيم؟
نقل قول  

آفلاین aryangolden
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
01-01-2014, 07:00 PM
بله دقیقا
من هم با ترس و لرز رفتم و فک میکردم نمیشه، ولی چون 2 3 روز گذشته بود و هنوز تایید نکرده بودن، گفتم به این بهونه میرم ببینم چه خبره
هیچی خلاصه شبیه بانکه، سمت راست راهرو 2 نفر هستن به اسم خانم محمدی و آقای مرادی که مسئول این کار هستن، حتی کسایی هم که میان حظوری سوال میکنن بهشون میگه برو ثبت نام کن بعد بیا همینجا، یعنی اگه با دانشگاهت هماهنگ کنی یک روزه کار انجام میشه!
خلاصه که آقای مرادی چندتا مهر زد برامونو مارو فرستاد طبقه 3 یه دکتر یوسفی نامی تایید کرد و تمام!
چند نفر هم پروفایلشون مشکل داشت حظوری اومده بودن، کلا اونطوری که توی سایت نوشته بود سفت و سخت نیست و فک کنم نکته اصلی همون پولس که باید واریز کنید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-02-2014, 07:15 PM
سلام، می خواستم بدونم که فقط قبل از اومدن تایید دوم و مشخص شدن وقت پست میشه از این میانبر استفاده کرد و زرنگی کرد و رفت حضوری مدرک تایید کرد یا اگه تاریخ پست مدارک مشخص شده بود هم میشه به جای رفتن به اداره پست  یکراست حضوری رفت و مدارک تایید کرد؟
(01-01-2014, 02:47 PM)'aryangolden' نوشته: دوستان خواستم تجربه ام رو اینجا بگم شاید به درد کس دیگه ای هم بخوره
اما خوب یه میانبر هم هست
خلاص!

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-02-2014, 09:30 PM
دوستان می دونید کاربرد برگه "گواهی ریزنمرات" چیه؟ من مدارکم که آزاد کردم برای لیسانس همچین گواهی ندادند ولی برای فوق لیسانس یه گواهی ریزنمرات هم دادند و کارمند دانشگاه بهم گفت که چون تو دانشنامه معدل قید نمیشه این تنها مدرک رسمیه که معدل کل توش ثبت میشه و مثل اینکه اخیرا صدورش رایج شده برای همین برای لیسانسم همچین چیزی ندادند. حالا من می خوام بدونم این گواهی ریز نمرات هم باید به تایید وزارت علوم برسه؟ و اینکه اصلا این مدرک به هنگام اپلای لازم میشه که برای دانشگاه بفرستیم با توجه به اینکه خود ریزنمرات رسمی به تایید وزارت علوم می رسه و ترجمه و ارسال میشه و خودش شامل معدل کل هم هست؟ 

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
22-02-2014, 09:48 PM
در بین تمام دانشگاه هایی که من تا به حال دیدم از هر فردی در هر مقطع تحصیلی فقط دانشنامه و ریز نمراتشون رو می خواهند که معدل هم به حتم در دومی اشاره شده و مدرک دیگه ای در قسمت تحصیلی خواسته نمیشه. ولی به هر حال این برگه رو نگه دارید خیلی به ندرت در کارهای مهاجرتی به اروپا ممکنه به دردتون بخوره که حتی اونجا هم حالت اختیاری داره و اگر دانشنامه و ریزنمرات به تایید وزارت علوم رسیده باشند و ترجمه رسمی شده باشند اون رو نمی خواهند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین aryangolden
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-02-2014, 01:49 AM
(22-02-2014, 07:15 PM)'butterfly' نوشته: سلام، می خواستم بدونم که فقط قبل از اومدن تایید دوم و مشخص شدن وقت پست میشه از این میانبر استفاده کرد و زرنگی کرد و رفت حضوری مدرک تایید کرد یا اگه تاریخ پست مدارک مشخص شده بود هم میشه به جای رفتن به اداره پست  یکراست حضوری رفت و مدارک تایید کرد؟

والا اون زمان که میشد، فقط مهم بود که از طرف دانشگاه تایید شده باشه
الان رو نمیدونم
در هر صورت میتونی یه سر بزنی
نقل قول  

آفلاین mmbrian
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-03-2014, 01:28 AM
سلام دوستان،
کسی میدونه که آیا وزارت علوم یا دادگستری ریزنمرات دانشگاه رو بدون دانشنامه تایید میکنن یا نه؟
امروز من از یک دارالترجمه پرسیدم گفتن ظاهرا دادگستری تایید نمیکنه.
من دانشجوی ترم آخرم و برای دانشگاه فنی مونیخ باید مدارکم به تایید سفارت آلمان برسن، برای همین نیاز به ترجمه ی رسمی دارم. میخوام اگه امکان این نیست بهشون بگم یجوری همون کارنامه ی مهرو موم شده ای که دانشگاه به انگلیسی میدرو قبول کنن. 
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
19-03-2014, 01:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-03-2014, 01:37 AM توسط blur.)
(19-03-2014, 01:28 AM)'mmbrian' نوشته: سلام دوستان،
کسی میدونه که آیا وزارت علوم یا دادگستری ریزنمرات دانشگاه رو بدون دانشنامه تایید میکنن یا نه؟
امروز من از یک دارالترجمه پرسیدم گفتن ظاهرا دادگستری تایید نمیکنه.
من دانشجوی ترم آخرم و برای دانشگاه فنی مونیخ باید مدارکم به تایید سفارت آلمان برسن، برای همین نیاز به ترجمه ی رسمی دارم. میخوام اگه امکان این نیست بهشون بگم یجوری همون کارنامه ی مهرو موم شده ای که دانشگاه به انگلیسی میدرو قبول کنن. 

ریزنمره "رسمی" رو باید تایید کنن اصولا. ولی خب اگه کارتون با ریزنمره انگلیسی غیررسمی راه میافته خب همین کارو کنین، راحت تره

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین bahmans
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
17-05-2014, 11:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-05-2014, 11:52 AM توسط bahmans.)
سلام دوستان،
دوستانی که می خوان مدارکشون رو به تایید وزارت علوم برسونن:
تو سامانه خدمات آموزشی اداره امور دانشجویان وزارت علوم
mad.msrt.gov.ir
بعد از ثبت درخواست و اسکن و آپلود مدارک مربوط، طی یک یا دو روز کاری اگر مشکلی در مدارک نباشه و کامل و درست آپلود کرده باشید، اول دانشگاه یا دانشگاه های مقاطع مدارکتون رو تایید و بعد از تایید آن ها، اداره امور دانشجویان داخل مدارکتون رو آنلاین تایید می کنند. بعد یک کد پیگیری می دهند که باید یادداشت کنید برای پیگیری مراحل درخواست تو همون صفحه اصلی. هر روز چک کنید تا این که مدارک تایید شده و اعلام می کنه که از یک تاریخی به بعد مدارکتون رو به ادارات پست مورد نظر اون ها با کد پیگیری و شماره ملی ببرید، که آدرس و مشخصات آن ادارات پست هم به صورت pdf در صفحه اصلی سایت امور دانشجویان وزارت علوم قرار دارد. اگر ساکن تهران هستید به نظر میرسه که بهتره حضوری مدارکتون رو برای تایید ببرید تا هم هزینه پست ندید و هم خیالتون راحت باشه که عرض حداکثر چند دقیقه مدارکتون تایید میشه. برای این کار می تونید با داشتن مدارک اصلیتون که می خواهید تایید و مهر برجسته بخورند به آدرس:
تهران- خیابان انقلاب-بعد از میدان فردوسی- خیابان شهید موسوی-ساختمان سازمان امور دانشجویان
مراجعه کنید. البته اگر فقط قصد مهر زدن مدارک رو دارید، کافیه که به خانم محمدی مراجعه کنید تا ایشان آنلاین بررسی و مدارک را یا خودشون و یا همکارشان مهر بزنند. این قسمت در ساختمان اصلی نیست و نرسیده به آن درست ابتدای بن بست سهیل واقع شده است.
پیوست هم کروکی و آدرس ساختمان سازمان امور دانشجویان رو می تونید دریافت و مشاهده کنید.

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19 بعدی »