عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
تائید و مهر وزارت علوم

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تائید و مهر وزارت علوم
آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-10-2012, 10:50 PM
(28-10-2012, 10:15 PM)Nasim67 نوشته: مرسی مریم جان. اونوقت آیا گواهی موقت و ریز نمرات غیر رسمی(یعنی اونی که بدون آزاد کردن مدرک بهمون یه ریز نمرات دادن که زیرش مهر خورده که ارزش ترجمه ندارد) رو هم تایید می کنن؟!
خواهش میکنم عزیز
گواهی موقت که دست خودتون نمیمونه دانشگاه میگیرش . اما ریز نمرات غیررسمی رو نمیدونم حدس میزنم اینکارو نکنن
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

28-10-2012, 10:53 PM
(28-10-2012, 10:17 PM)amirhossein.gh نوشته: بچه ها
من شنیدم به جای دانشنامه ، اکثر بچه ها یه مدرک دیگه میگیرند(گواهی پایان تحصیلات) که این رو به علاوه ریزنمرات میدن واسه مهر وزارت علوم و کارای رسمی
(چون صدور دانشنامه میگن 6 ماه اینا طول میکشه)
شنیدین همچنین چیزی ؟؟ این گواهی میتونه جای دانشنامه رو بگیره ؟
من نشنیدم .دانشگاه ما که فقط ریز نمرات غیر رسمی و غ ق ترجمه میداد نه هیچ گواهی دیگه ای.
اما صدور دانشنامه های من 20روز بیشتر طول نکشیدن
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-10-2012, 11:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-10-2012, 11:04 PM توسط Nasim67.)
(28-10-2012, 10:50 PM)maryam4312 نوشته: خواهش میکنم عزیز
گواهی موقت که دست خودتون نمیمونه دانشگاه میگیرش . اما ریز نمرات غیررسمی رو نمیدونم حدس میزنم اینکارو نکنن
مریم جان من مدرک لیسانسمو قبلا آزاد کردم و دانشناممو دارم که طبق گفته شما به همراه ریز نمراتم باید ببرم وزارت علوم تایید کنه. من بیشتر سوالم برای مدرک ارشدم هست که فعلا فقط گواهی موقتمو گرفتم و یه ریز نمرات که زیرش مهر غیر قابل ترجمه زده. حالا من می خوام با همون گواهی موقت اپلای کنم تا مدرک ارشدم آزاد شه.حالا آیا وزارت علوم گواهی موقت رو هم تایید می کنن یا نه؟
در واقع سوالم شبیه سوال امیر حسین جان هست.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-10-2012, 11:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-10-2012, 11:45 PM توسط MaMi.)
تا جایی که من اطلاع دارم (در گواهی موقت دانشگاه ما) نوشته شده "...صرفا برای بهره مندی از مزایای آن در جمهوری اسلامی ایران صادر شده و ارزش ترجمه ندارد..."، حالا با فرض اینکه دارالترجمه زیرسبیلی هم ترجمه کنه مدرک موقت رو (یعنی عبارات فوق الذکر رو ترجمه نکنه) بعید میدونم وزارت علوم تائید کنه مدرک موقت رو. ضمن اینکه به نظرم و با توجه به اینکه در مدرک موقت فقط یک معدل کل، رشته و مقطع تحصیلی رو زده (و البته اگر بدهی به صندوق رفاه داشته باشید) بنابراین خیلی مهم نمیتونه باشه برای اپلای و مسلما نمیتونه جای ریزنمرات رو بگیره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-10-2012, 11:39 PM
وزارت علوم مدارک موقت رو مهر تائید نمیزنه. فقط اصل مدارک تائید میشن. در ضمن ترجمه صورت میگیره ولی روی کاغذ سفید معمولی نه کاغذ دارالترجمه. در مورد اینکه برای اپلای کاربرد داره یا خیر بستگی به دانشگاه مورد نظر داره. قبلا هم توضیح داده بودم که خودم ترجمه مدرک موقت بدون مهر وزارت علوم رو فرستادم و دانشگاه قبول کرده.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-10-2012, 11:32 AM
سلام
من امروز صبح رفتم وزارت علوم برای تایید مدارکم; در تایید صحبت های بچه ها باید بگم که از اونجا هم پرسیدم و گفتن گواهی موقت و اون ریز نمرات غیر رسمی که دانشگاه ها می دن رو مهر تایید نمی زنن. فقط دانشنامه و ریز نمرات بعد از لغو تعهد شدن رو مهر برجسته می زنن. ( البته خودمونیم، همچینم برجسته نبود!)

اینم بگم که میشه خود شخص برای تایید مدارکش نره و بده فرد دیگه ای ببره براش. فقط جهت اطمینان مدارک شناسایی هر دو طرف رو همراهش ببره و کلا پنج دقیقه هم بیشتر زمان نمی بره.
موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
09-11-2012, 01:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-05-2013, 12:22 AM توسط MaMi.)
فرآيند تاييد مدارك تحصيلي دانشجويان و دانش‌آموختگان
دانشگاه های دولتی، غیرانتفاعی، فنی حرفه ای و پیام نور (وزارت علوم) 

- وزارت علوم و تحقيقات و فناوري: تهران، ضلع شرقی میدان فردوسی، بعد از خیابان ایرانشهر، خیابان موسوی، نبش بن بست سهیل، طبقه اول

- دانشگاه پيام نور: تهران، ابتداي جاده لشكرگ، روبروي جاده ازگل، خيابان نخل، ساختمان داشگاه پيام نور، اداره خدمات آموزشي

- دانشگاه جامع علمي كاربردي: تهران، خیابان انقلاب، حد فاصل خیابان حافظ و نجات الهی (چهارراه کالج)، پلاک 751

- اداره کل مدارس عالی فنی و حرفه ای: تهران، خیابان ایرانشهر، جنب ساختمان شماره 3 آموزش و پرورش

پ.ن: دوستان توجه بفرمایید که شماره اطاق ها در وزارت علوم، تغییر کرده، اما روند اداری به همین صورت است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین v.i2010
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-05-2013, 07:36 PM
دوستان یه سوال دیگه:
آیا تایید مدارک تحصیلی که از طرف وزارت علوم صورت میگیره، همیشگی است یا این تایید، تاریخ انقضا داره و مثلا" سالهای بعد دوباره باید تایید صورت بگیره
ممنون
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-05-2013, 08:08 PM
(26-05-2013, 07:36 PM)'v.i2010' نوشته: دوستان یه سوال دیگه:
آیا تایید مدارک تحصیلی که از طرف وزارت علوم صورت میگیره، همیشگی است یا این تایید، تاریخ انقضا داره و مثلا" سالهای بعد دوباره باید تایید صورت بگیره
ممنون

من که پرسیدم بخش اداری دانشگاه بهم گفتند تا زمان تغییر مهر وزارت علوم اعتبار داره. بعدشم دوباره می دید مهر می زنن (بدون طی مراحل قبلی)

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین adventure
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-06-2013, 08:37 AM
سلام دوستان خواهش می کنم بهم کمک کنید
من شنیدم دیگه نمیشه حضوری رفت وزارت علوم و مدارک رو ممهور کرد
بلکه باید از طریق سایتشون و واریز مبلغ 80 تومن این کار رو کرد.
آیا درسته؟
مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »