عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی بيماريهاي پدر كه نيازمند مراقبت مشمول است

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بيماريهاي پدر كه نيازمند مراقبت مشمول است
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-07-2018, 10:33 PM
(29-07-2018, 12:31 AM) نوشته: سلام
پدر من ۵۸ ساله هست و تک فرزند هستم
حدود ۵ سال هست که بیماری هپاتیت c و همچنین کبد چرب دارند
تامین هزینه و مایحتاج ایشون هم با بنده هست چون هیچ درآمدی ندارند و جایی کار نمیکنند و البته ضعف شدیدی دارند
به دلیل هزینه های درمان نیز امکان ادامه درمان میسر نبود
شرایط بیماری ایشون شامل موارد معافیت کفالت هست یا خیر ؟

سلام
طبق قوانین که در لینک زیر وجود دارد
مفاد قانون
تنها در صورتی معاف خواهید شد که شورای پزشکی تایید کنند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-08-2018, 11:18 AM
سلام،نمره چشم هر پدر من 7 هستش،برادر دانشجو دارم،ایا میتوانم معافیت کفالت بگیرم?
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-08-2018, 12:00 PM
سلام. پدر من شبکیه دو چشمش رو عمل کرده وگفته هرکدوم ۳۰ درصد بینایی داره بنظرتون شامل کفالت میشم من؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-10-2018, 06:14 PM
سلام خسته نباشین...پدر من بیماری تشنج صرع است...آیاامکان گرفتن کفالت پدر نیازمند مراقبت است وجود دارد؟؟اقدامم کردم..الان تو مرحله کمیسیون هستیم...ممنون اگه جواب بدین...چون زیاد میگن که به تشنج صرع شاید کفالت نگیره
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-10-2018, 06:20 PM
(12-10-2018, 06:14 PM) نوشته: سلام خسته نباشین...پدر من بیماری تشنج صرع است...آیاامکان گرفتن کفالت پدر نیازمند مراقبت است وجود دارد؟؟اقدامم کردم..الان تو مرحله کمیسیون هستیم...ممنون اگه جواب بدین...چون زیاد میگن که به تشنج صرع شاید کفالت نگیره

سلام
تشخیص شدت بیماری و نیازمندی به مراقبت با کمیسیون است، ان شا الله پدر شما سلامتی خود را به دست می‌آورند و شما نیز معاف خواهید شد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-12-2018, 02:34 AM
باسلام بنده ۲۵ سالمه و پدر و مادرم فوت شدن، خواهرم ۱۷ سالش هستش، طلاق گرفته و هیچ سرپرست دیگری نداره که ازش مواظبت کنه فقط من هستم و برادر دیگری ندارم، میخواستم بدونم من میتونم کفالت خواهرمو بگیرم؟ این کفالت به چ صورته؟ دایمی یاموقت؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

30-12-2018, 05:57 PM
(30-12-2018, 02:34 AM) نوشته: باسلام بنده ۲۵ سالمه و پدر و مادرم فوت شدن،  خواهرم ۱۷ سالش هستش، طلاق گرفته و هیچ سرپرست دیگری نداره که ازش مواظبت کنه فقط من هستم و برادر دیگری ندارم، میخواستم بدونم من میتونم کفالت خواهرمو بگیرم؟ این کفالت به چ صورته؟ دایمی یاموقت؟

سلام

ماده 124:
مشمولان زیر برابر مقررات ماده44 قانون خدمت وظیفه عمومی کفیل شناخته می شوند و چنانچه در5سال متوالی دارای شرایط معافیت موقت یکساله باشند در پایان سال پنجم به آنان معافیت دائم زمان صلح داده خواهد شد.

1- یگانه مراقب و نگه دارنده پدری که به سن 70سالگی رسیده و یا پدری که طبق نظر شورای پزشکی نیاز به مراقبت و نگه داری داشته و به تشخیص هیات رسیدگی قادر به اداره امورخود نباشد.
2- یگانه مراقب و نگه دارنده مادر فاقد شوهر (در صورت مطلقه بودن مادر باید تاریخ ثبت طلاق در دفاتر اسناد رسمی قبل از ورود به سن 16سالگی مشمول باشد).

تبصره:چنانچه تاریخ ثبت طلاق در دفاتر اسناد رسمی بعد از ورود به سن16سالگی و قبل از سن مشمولیت باشد پرونده در شورای پیش بینی شده در تبصره2 ماده21 قانون خدمت وظیفه عمومی مطرح و شورا بادر نظر گرفتن وضع خانوادگی مشمول مجوز طرح پرونده در هیاتهای رسیدگی را صادر خواهد نمود.

3- یگانه مراقب و نگهدارنده جد فاقد فرزند که به علت بیماری یا نقص عضو و یا کهولت بنا به تشخیص هیات رسیدگی و با کسب نظر شورای پزشکی نیاز به مراقبت و نگهداری داشته باشد.
4- یگانه مراقب و نگهدارنده جده فاقد شوهر و فرزند.
5- یگانه مراقب و نگهدارنده برادر فاقد پدر و همسر و فرزند که به علت بیماری یا نقص عضو بنا به تشخیص هیات رسیدگی و با کسب نظر شورای پزشکی نیاز به مراقبت و نگهداری داشته باشد.
6- یگانه مراقب و نگهدارنده خواهر فاقد پدر و همسر و فرزندی که به علت بیماری یا نقص عضو بنا به تشخیص هیات رسیدگی و با کسب نظر شورای پزشکی نیاز به مراقبت و نگهداری داشته باشد.
7- یگانه سرپرست و نگهدارنده برادر یا خواهر صغیر.
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-01-2019, 03:17 AM
سلام عزیزان من پدرم پنج شش ساله است حدود بیست سوال ناراحتی شدی اعصای دارد مرتب تحت نظر پزشک وبیمارستان میخوابانند من پسر دوم هست مپسر اول ازدواج کرده رفته شهرستان ایا کفالت به من میدهند پسر اول سربازی رفته است
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

01-01-2019, 11:31 AM
(01-01-2019, 03:17 AM) نوشته: سلام عزیزان من پدرم پنج شش ساله است حدود بیست سوال ناراحتی شدی اعصای دارد مرتب تحت نظر پزشک وبیمارستان میخوابانند من پسر دوم هست مپسر اول ازدواج کرده رفته شهرستان ایا کفالت به من میدهند پسر اول سربازی رفته است

سلام
تا آنجا که من اطلاع دارم خیر.
مفاد قانون
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-03-2019, 02:06 PM
سلام .اگه یکی از بیماری ها بالا باشه و کمیته باشه و فرزند بزرگ تر ایا امکانش هست مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-05-2025، 05:21 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی