عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی بيماريهاي پدر كه نيازمند مراقبت مشمول است

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بيماريهاي پدر كه نيازمند مراقبت مشمول است
مهمان
Unregistered
نقل قول

02-02-2018, 01:58 AM
البته سن پدرم ٦٤ سال هست واقعا اين نامردي هست من بخاطر ٦٠ سال رفتم دانشگاه بعد شد ٦٥ درسمو طول دادم بعد الان شده ٧٠.. Sad
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-03-2018, 02:48 PM
سلام کسی میتونه منو راهنمایی کنه
پدر من ۵۰ سالشه واریس شدید پا داره که همه رگهای پاش پاره شده
تک فرزند هم هستم نه خواهر دارم نه برادر پدرم گوشهاش موج انفجار داره ولی پروندش تو جنگ سوخته خیلی لاغر شده نمیتونه به خاطر پاهاش زیاد وایسه رو پاش من باسد خرج خانواده را بدم الانم سر خدمت هستم آموزشی میتونم کفالت پدرم را بگیرم در ضمن به خاطر مشکلاتی که پاهاش داره مواد مصرف میکنه آیا من میتونم مفاف بشم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-03-2018, 04:16 PM
(27-03-2018, 02:48 PM) نوشته: سلام کسی میتونه منو راهنمایی کنه  
پدر من ۵۰ سالشه واریس شدید پا داره که همه رگهای پاش پاره شده
تک فرزند هم هستم نه خواهر دارم نه برادر پدرم گوشهاش موج انفجار داره ولی پروندش تو جنگ سوخته خیلی لاغر شده نمیتونه به خاطر پاهاش زیاد وایسه رو پاش  من باسد خرج خانواده را بدم الانم سر خدمت هستم آموزشی  میتونم کفالت پدرم را بگیرم  در ضمن به خاطر مشکلاتی که پاهاش داره  مواد مصرف میکنه  آیا من میتونم مفاف بشم

سلام
سن معافیت کفالت پدر در حال حاضر 70 سال است اما به این قسمت قانون توجه کنید.

ماده 124:
مشمولان زیر برابر مقررات ماده44 قانون خدمت وظیفه عمومی کفیل شناخته می شوند و چنانچه در5سال متوالی دارای شرایط معافیت موقت یکساله باشند در پایان سال پنجم به آنان معافیت دائم زمان صلح داده خواهد شد.

1- یگانه مراقب و نگه دارنده پدری که به سن 70سالگی رسیده و یا پدری که طبق نظر شورای پزشکی نیاز به مراقبت و نگه داری داشته و به تشخیص هیات رسیدگی قادر به اداره امورخود نباشد.

به نظر من برای معافیت کفالت اقدام کنید و امیدوار باشید که کمیسیون ایشان را نیازمند به مراقبت اعلام کنند، در این صورت معاف موقت و در نهایت پس از 5 سال معاف دائم خواهید شد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Albis
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-03-2018, 02:01 PM
سلام پدر من سال 75 دو تا کلیشون از کار افتاد و دیالیزی شدن و بعدش پیوند کلیه انجام دادن. دیابتم در کنارش دارن. 64 سالشونه و بازنشسته هستند ولی مرتب دارو مصرف میکنند. میتونیم برای معافیت کفالت اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-03-2018, 02:14 PM
(29-03-2018, 02:01 PM)Albis نوشته: سلام پدر من سال 75 دو تا کلیشون از کار افتاد و دیالیزی شدن و بعدش پیوند کلیه انجام دادن. دیابتم در کنارش دارن. 64 سالشونه و بازنشسته هستند ولی مرتب دارو مصرف میکنند. میتونیم برای معافیت کفالت اقدام کنم؟

سلام
امیدوارم حال پدر شما بهتر شود.
بله، برای معافیت کفالت اقدام کنید و ان شاالله معاف خواهید شد.(ماده قانونی برای معافیت در ارتباط با از کار افتادگی کلیه وجود دارد)
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

04-04-2018, 11:44 PM
با سلام پدر من 61 سال سن دارد خودم 18 سالمه و مادرم 56 سالشه . تک فرزند هستم.پدرم سکته مغزی کرده و تکلمش تا حد زیاد مختل شده . بنظرتون من میتونم معافیت کفالت بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

05-04-2018, 12:28 PM
(04-04-2018, 11:44 PM) نوشته: با سلام پدر من 61 سال سن دارد خودم 18 سالمه و مادرم 56 سالشه . تک فرزند هستم.پدرم سکته مغزی کرده و تکلمش تا حد زیاد مختل شده . بنظرتون من میتونم معافیت کفالت بگیرم؟

سلام
سن دریافت کفالت پدر 70 سال است.
اما اگر ایشان (طبق تشخیص کمیسیون) نیاز به مراقبت داشته باشند میتوانید معافیت دریافت کنید.
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-05-2018, 05:17 PM
سلام من 22 سالمه و پدرم سکته کردن و الان تو کما هستن من میتونم برای کفالت اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

24-05-2018, 03:33 PM
(19-05-2018, 05:17 PM) نوشته: سلام من 22 سالمه و پدرم سکته کردن و الان تو کما هستن من میتونم برای کفالت اقدام کنم؟

سلام
اگر کمیسیون تایید کنند، بله معاف خواهی شد، نگران نباشید. ان شا الله پدرگرامیتان سلامتیشان را به دست خواهند آورد.
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-06-2018, 05:33 PM
سلام من پدر و مادرم فوت شدن، خودم تنها هستم و خواهر هم ندارم میتوانم معاف شوم از سربازی؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 24-05-2025، 10:47 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی