عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-02-2013, 01:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-02-2013, 01:07 PM توسط amirhossein.gh.)
(16-02-2013, 06:05 PM)آقا بهروز نوشته: سلام من رشته بهداشت عمومی میخونم میخواستم بدونم برای ارشد ایمنی مواد غذایی میتونم از کره جنوبی بورسیه بگیرم .من با خوندن زبان کره ای به مدت یک سال هم هیچ مشکلی ندارم.
سلام

برای اینکه بدونید رشته شما میتونه فاند بگیره یا نه و اینکه هنوز ددلاین این بورس تموم نشده، باید با سفارت تماس گرفته و با مسئول قسمت دانشحویی سحبت کنید
یک شنبه ها تا 5 شنبه ها از ساعت 9 تا 11
تلفن :88054900
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین nooshinnr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-03-2013, 01:20 PM
سلام
من ایسانس مهندسی نرم افزار دارم با معدل 16 در کاردانی و 17 در کارشناسی نمره آیلتس 6
مقاله ندارم ولی یک دوتا مدرک فنی دارم با این شرایط احتمال دریافت بورس از دانشگاه های کره چطوریه؟
روند پذیرش چیه ؟ اول باید با استاد صحبت کرد؟

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-03-2013, 01:27 PM
(01-03-2013, 01:20 PM)'nooshinnr' نوشته: سلام
من ایسانس مهندسی نرم افزار دارم با معدل 16 در کاردانی و 17 در کارشناسی نمره آیلتس 6
مقاله ندارم ولی یک دوتا مدرک فنی دارم با این شرایط احتمال دریافت بورس از دانشگاه های کره چطوریه؟
روند پذیرش چیه ؟ اول باید با استاد صحبت کرد؟

رقابت برای بورس کره به عوامل مختلف همچون رزومه قوی و نمره زبان و معدل بر می گرده، شما اگر پستهای قبلی این تاپیک رو مطالعه نمایید دستتون خواهد امد. روندش هم ذکر شده است. کلاً بورس از 25 درصد شروع شده تا 100 درصد که شهریه رو حذف میکنه. مکاتبه با استاد نقش خواهد داشت اما الزاماً برای مقطع دکتری است. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ghalhar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-03-2013, 11:36 PM
سلام بچه ها
میشه من رو راهنمایی کنید من میخوام بورس دولت کره را بگیرم
خواهش میکنم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

04-03-2013, 10:47 AM
(03-03-2013, 11:36 PM)'ghalhar' نوشته: سلام بچه ها
میشه من رو راهنمایی کنید من میخوام بورس دولت کره را بگیرم
خواهش میکنم

دوست عزیز، ضمن خوش امدگویی به شما
اگر لطف می کردید و مروری روی کل این تاپیک داشتید حتماً پاسخ سوالتون رو پیدا می کردید، اما مشکل اینجاست شما به رزومه خودت اشاره نکردید.
شاد باشید 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sotly
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-05-2013, 06:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-05-2013, 06:03 PM توسط sotly.)
سلام چندتا سوال مهم دارم ممنون میشم راهنماییم کنید ... میخواستم بدونم برای گرفتن بورسیه تحصیلی در کره مقطع کارشناسی ارشد باید حتماً در دانشگاه دولتی در ایران تحصیل کرده باشی و لیسانس گرفته باشی؟  یا برای اونا فقط معدل و نمره زبان مهمه ؟ مثلاً کسی که توی پیام نور یا ازاد میخونه فرقی برای اونا با کسی که تو دولتی میخونه نداره ؟
هر رشته ای رو قبول میکنن ؟ یا فقط بعضی رشته ها رو بورسیه میکنن ؟ باید از کجا دقیق فهمید ؟ مثلاً دورشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی میتونن در کره پذیرش بگیرند ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-05-2013, 07:32 PM
(24-05-2013, 06:01 PM)'sotly' نوشته: سلام چندتا سوال مهم دارم ممنون میشم راهنماییم کنید ... میخواستم بدونم برای گرفتن بورسیه تحصیلی در کره مقطع کارشناسی ارشد باید حتماً در دانشگاه دولتی در ایران تحصیل کرده باشی و لیسانس گرفته باشی؟  یا برای اونا فقط معدل و نمره زبان مهمه ؟ مثلاً کسی که توی پیام نور یا ازاد میخونه فرقی برای اونا با کسی که تو دولتی میخونه نداره ؟
هر رشته ای رو قبول میکنن ؟ یا فقط بعضی رشته ها رو بورسیه میکنن ؟ باید از کجا دقیق فهمید ؟ مثلاً دورشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی میتونن در کره پذیرش بگیرند ؟

دروود. ضمن عرض خوشا امدگویی به شما.
برای اخذ بورس در کشور کره دانشگاههای خاصی ملاک نیست مهم همون فاکتورهایی است که بسیاری از کشورها به اون نیاز دازند که شامل: معدل و نمره زبان، مقاله می باشد.
منظور از هر رشته ای چیه؟؟ بله هر رشته ای در کره برای تحصیل موجوده و برای اکثر رشته ها بورس براساس فاند موجود در هر دپارتمان وجود داره. مقدار فاند و هزینه ها در سایت هر دانشگاه موجوده که باید به اونجا رجوع کنید. بله برای هر دو رشته موقعیت فراهم است.
نقل قول  

آفلاین نازنین زهرا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-06-2013, 08:54 PM
سلام من 18 سالمه تازه امسال دبپلم رو گرفتم  زبان کره ای هم خوب هست می خوام از سال اول دانشکاه برای تحصیل برم اونجا لطفا مرا راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

14-06-2013, 07:38 PM
(13-06-2013, 08:54 PM)'نازنین زهرا' نوشته: سلام من 18 سالمه تازه امسال دبپلم رو گرفتم  زبان کره ای هم خوب هست می خوام از سال اول دانشکاه برای تحصیل برم اونجا لطفا مرا راهنمایی کنید

برای دوره لیسانس باید از طریق سفارت اقدام کنید ضمناً باید گواهی ازمون TOPIK رو هم داشته باشید ضمناً بیشتر کورسها در لیسانس به کره ای ارائه میشه.
نقل قول  

آفلاین RAMSAE
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-06-2013, 11:09 PM
سلام من فوق لیسلنس شیمی الی دارم معدلم هم 17.25 3 تا هم مقاله دارم میخوام بورس کره شم هزینه ای برای تحصیل باید بدم ؟برای دکترا حتما با یه استاد تو کره مکاتبه کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 49 بعدی »