عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین mana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-10-2012, 08:49 PM
ممنون از راهنماييتون.لطا بگين study plan چيه و كي بايد بنويسم؟براي نوشتنش بايد از كي كمك بخوام؟و چطور بايد با يه استاد كانكت بشم؟آيا شما ميتونين به من معرفي كنين؟و تو موقعيت من اصلا بهش چي بايد بگم؟خواهش ميكنم بهم كمك كنين چون من هيچجايي رو سراغ ندارم كه بهم كمك كنه از راهنمايي هاي دلسوزانتون ممنون
everythings gonna be alright
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-10-2012, 09:41 PM
(08-10-2012, 08:49 PM)سحر نوربخش نوشته: ممنون از راهنماييتون.لطا بگين study plan چيه و كي بايد بنويسم؟براي نوشتنش بايد از كي كمك بخوام؟و چطور بايد با يه استاد كانكت بشم؟آيا شما ميتونين به من معرفي كنين؟و تو موقعيت من اصلا بهش چي بايد بگم؟خواهش ميكنم بهم كمك كنين چون من هيچجايي رو سراغ ندارم كه بهم كمك كنه از راهنمايي هاي دلسوزانتون ممنون
خواهش میکنم.
study plan در واقع یه نوع sop است که شرحی از حال خودتان و درس و زمینه هایی که دوست دارید کار کنید رو شرح میدهید خیلی سخت نیست. البته یه سری دانشگاهها یه sample ازش دارند که میشه از سایت گرفت. استاد ها رو باید در دپارتمان رشته مورد نظر بگردید هم شماره اونها است و ههم ادرس ایمیل اونها وجود داره. خوب اگر فاند بخواهید می تونید از استاد کمک بگیرید والا باقی کارها مانند پذیرش و سایر امور از طریق خود دانشگاه انجام میشه که باید تاریخ ددلاین و سایر مدارک خواسته شده را فراهم نمایید و ارسال کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sony
**
نقل قول

10-10-2012, 12:02 AM
با سلام من سوالم اینه که در دوره ی لیسانس مقاله ای که میدیم باید حتما ASI باشه تا بتونیم بورس بگیریم؟و سوال دومم اینه که ایا اساتید کمک میکنن؟اخه اینجا هم به اساتید بودجه میدن ولی در اضای همکاری دانشجو هیچ چیزی نمیدن!!!! اونجا هم این طوریه؟؟؟

و سوال سومم اینه که چطور میشه با اساتید ارتباط بر قرار کرد؟؟؟.و رشتمم HORTICULTURE .
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-10-2012, 10:22 AM
(08-10-2012, 10:43 PM)sony نوشته: با سلام من سوالم اینه که در دوره ی لیسانس مقاله ای که میدیم باید حتما ASI باشه تا بتونیم بورس بگیریم؟و سوال دومم اینه که ایا اساتید کمک میکنن؟اخه ایجا هم به اساتید بودجه میدن ولی در اضای همکاری دانشجو هیچ چیزی نمیدن!!!! اونجا هم این طوریه؟؟؟

و سوال سومم اینه که چطور میشه با اساتید ارتبات بر قرار کرد؟؟؟.در ضمن کشور مقصد من کره ی جنوبی می باشد.
خوب به طبع اگر ISI باشه بهتر خواهد بود اما اگر هم نباشه نشان دهنده سابقه پژوهشی و علمی شما خواهد بود. نگران نباشید. بله استاد یه سری فاند خودش هم داره که البته اگر بتوانید باهم هماهنگ بشید میشه باهاش کار کنید. برای مکاتبه با اساتید باید دپارتمان خودتان را پیدا کنید و اسامی FACULTY STAFF رو بزنید و باهاشون مکاتبه کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sony
**
نقل قول

10-10-2012, 08:46 PM
مرسی از راهنماییتون.
فقط یه سوال دیگه به نظر شنا معدلم باید چند باشه تا به راحتی accept رو از snu بگیرم؟؟
الان که ترم سه هستم معدلم 17/30 هستش.به نظر شما خوبه معدلم یا باید بیشترش کنم؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

10-10-2012, 08:59 PM
(10-10-2012, 08:46 PM)sony نوشته: مرسی از راهنماییتون.
فقط یه سوال دیگه به نظر شنا معدلم باید چند باشه تا به راحتی accept رو از snu بگیرم؟؟
الان که ترم سه هستم معدلم 17/30 هستش.به نظر شما خوبه معدلم یا باید بیشترش کنم؟؟؟
خوب واسه ترم 3 خیلی زوده که اضهار نظر کرد اما اگر بتونبد همین محدوده نگه دارید و نمره زبان خوب بیارید شانستون خیلی خوب است.
نقل قول  

آفلاین Rasoul63
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-10-2012, 08:48 PM
(08-10-2012, 05:06 PM)Mr-Voltage نوشته: خیر.
احمد عزیز. برای بورس دولتی شما باید دوره یکساله را در کره بگذرانید. حالا چه دانشی از زبان کره ای از قبل داشته باشید یا که نداشته باشید. اما بدونید که داشتن تسلط به زبان کره ای خیلی به کارتون خواهد امد. هر چند کره ای ها در سئول و بوسان و دائه جون و اینچون براحتی به انگلیسی می توانند با شما مکالمه داشته باشند.

سلام

آقا توی اون دوره یه ساله که دارن زبان کره ای یاد می دن اگه بورس شده باشی پول هم می دن یا بعد از شروع درس می دن؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

12-10-2012, 09:06 PM
(12-10-2012, 08:48 PM)Rasoul63 نوشته: سلام

آقا توی اون دوره یه ساله که دارن زبان کره ای یاد می دن اگه بورس شده باشی پول هم می دن یا بعد از شروع درس می دن؟
بستگی به نوع بورس داره اگر هزینه زندگی رو پوشش بده بله توام با یادگیری زبان کره ای والا از زمانی که ذروس تخصصی ما شروع شوند.
نقل قول  

آفلاین mana
**
نقل قول

16-10-2012, 01:00 AM
با سلام و عرض معذرت از پرسیدن سوالات پیش و پا افتاده اما برای من بسیار مهم.لطفا بگین با توجه به اینکه من ترم اولم الان زود نیست که با یه استاد بخوام کانکت بشم؟و اینکه برای نوشتن study plan جایی آموزش نمیدن؟ کی باید شروع به نوشتنش بکنم؟شما میتونین با توجه به رشتم(IT)بهم آدرس ایمیل و شماره یه استاد رو بدین چون من وارد نیستم یا بگین دقیقا روال پیدا کردن اساتید به چه شکله؟سوال دیگه اینکه از حالا دنبال چه چیزایی باشم که بعدا برام امتیاز بشن و شانسمو برای گرفتن فاند بیشتر کنن؟ بازم ممنون
everythings gonna be alright
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

16-10-2012, 01:56 PM
(16-10-2012, 01:00 AM)سحر نوربخش نوشته: با سلام و عرض معذرت از پرسیدن سوالات پیش و پا افتاده اما برای من بسیار مهم.لطفا بگین با توجه به اینکه من ترم اولم الان زود نیست که با یه استاد بخوام کانکت بشم؟و اینکه برای نوشتن study plan جایی آموزش نمیدن؟ کی باید شروع به نوشتنش بکنم؟شما میتونین با توجه به رشتم(IT)بهم آدرس ایمیل و شماره یه استاد رو بدین چون من وارد نیستم یا بگین دقیقا روال پیدا کردن اساتید به چه شکله؟سوال دیگه اینکه از حالا دنبال چه چیزایی باشم که بعدا برام امتیاز بشن و شانسمو برای گرفتن فاند بیشتر کنن؟ بازم ممنون
دوست عزیز.
خیلی شتاب نکنید شما الان توجه خودتان را روی مباحث لیسانس بگذارید مطمئن باشید معدل بالا و نمره زبان خوب 2 فاکتور بسیار مهم هستند برای نگارش study plan به وقتش از سایتهای مختلف می توانید نمونه ان را دریافت نمایید. برای تماس هم در دپارتمان گرایش مورد نظر بدنبال زمینه های کاری خود بگریدید و استاد را خواهید یافت.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 49 بعدی »