عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین RAMSAE
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-06-2013, 11:13 PM
ببخشید میشه سریعتر جواب منو بدین؟من میتونم نامزدمو وقتی بورس شدم با خودم ببرم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-06-2013, 09:56 AM
(20-06-2013, 11:09 PM)'RAMSAE' نوشته: سلام من فوق لیسلنس شیمی الی دارم معدلم هم 17.25 3 تا هم مقاله دارم میخوام بورس کره شم هزینه ای برای تحصیل باید بدم ؟برای دکترا حتما با یه استاد تو کره مکاتبه کنم؟

دروود.
همانطور که در پستهای قبلی هم بیان شد، شما برای مقطع دکتری نیاز به معدل لیسانس و نمره زبان دارید اگر این موارد محیا باشد باید استادی رو در زمینه علاقمندی رشته خودتون پیدا کنید و پس از تایید ایشون مراحل خود به خود انجام میشه. اگر بورس بشید که بستگی داره چند درصد از فاند موجود رو می گیرید بسته به رزومه شما از 100% کاور میکنه تا 25%!!!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

21-06-2013, 09:59 AM
(20-06-2013, 11:13 PM)'RAMSAE' نوشته: ببخشید میشه سریعتر جواب منو بدین؟من میتونم نامزدمو وقتی بورس شدم با خودم ببرم؟

ویزای دانشجویی D-2 می باشد و حداقل 1 سال وقت داره برای تمدید مجدد بنابراین شما پس از وروود به خاک کره جنوبی می توانید همسرتون رو هم با درخواست ویزای F-3 یا همون Accompany Spouse براشون اقدام کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

21-06-2013, 02:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-06-2013, 02:22 PM توسط Shihan.)
(21-06-2013, 01:23 PM)'RAMSAE' نوشته: معدل لیسانسم هم 15.93 است به نظرتون شانسی دارم،مگه نباید معدل اخریم مدرک براشون بفرستم.وقتی بورس ژاپن میشید یه مبلغی رو به عنوان شهریه ماهانه به دانشجو میدن تو کره هم این طور هست؟
خب به نظرم بورس 100%خیلی سخته درسته؟

دوست عزیز،
در ابتدا متشکرم از اینکه این فروم رو انتخاب نمودید، در ضمن از ایجاد پستهای مکرر خودداری کنید و سوالات رو تنها در یک پست ارسال بفرمایید. در واقع بورس دولت ژاپن متفاوت از بورس دانشگاهی و فاندی که از سمت استاد ارائه میشه ، می باشد در واقع بورس مونومبوشو و مکست (در ژاپن)  بسیار رزومه قوی می خواهد که از طرفی باید از ازمون مصاحبه و حضوری عبور کنید.
اما در کره در مقاطع ارشد و دکتری به این صورت نیست، ضمن اینکه تمامی امور توسط استاد ( مصاحبه، تعیین دانشجو) انجم میشه. شما پس از گرفتن ادمیشن باید در دپارتمان هر دانشگاهی که رشته شما رو اراده میده بدنبال Faculty Staff بگردید و رزومه و انگیزه هز استاد رو مطالعه نمایید و با تلفن یا ایمیل مکاتبه کنید.
معدل لیسانس و فوق مناسب می باشد اما نمره زبان هم باید report بشه. 
ازاد اندیش باشی

نقل قول  

آفلاین G.H
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-08-2013, 03:55 PM
سلام،ببخشید سوال داشتم. برای گرفتن بورسیه توی رشته روانشناسی در مقطع ارشد باید به زبان کره ای مسلط باشی؟الزامیه.آخه توی یکی از بند های این رشته توی بورسیه ژاپن به این موضوع اهمیت میدن.توی کره هم اینجوریه؟لطفا بگید چه جوری باید با سفارت تماس بگیریم شماره ی داره؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-08-2013, 09:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-08-2013, 09:18 PM توسط Shihan.)
(08-08-2013, 03:55 PM)'G.H' نوشته: سلام،ببخشید سوال داشتم. برای گرفتن بورسیه توی رشته روانشناسی در مقطع ارشد باید به زبان کره ای مسلط باشی؟الزامیه.آخه توی یکی از بند های این رشته توی بورسیه ژاپن به این موضوع اهمیت میدن.توی کره هم اینجوریه؟لطفا بگید چه جوری باید با سفارت تماس بگیریم شماره ی داره؟

تا اونجا که میدونم در دوره های فوق و دکتری به زبان انگلیسی هم کورس ارائه میشه، اما اینکه رشته ی روانشناسی به چه زبانی خواهد بود تنها باید وب سایت دانشگاه رو چک کنی و ببینی. ضمنا ً برای اطلاعات بیشتر با سفارت تماس گرفته و با مسئول قسمت دانشجویی صحبت کنید.
یک شنبه ها تا 5 شنبه ها از ساعت 9 تا 11    -------        تلفن :88054900

نقل قول  

آفلاین RAMSAE
**
نقل قول

11-08-2013, 12:20 PM
سلام خسته نباشید مرسی از سایت خوبی که دارید
من رشتم شیمی آلی،لیسانسمو دانشگاه پیام نور گرفتم معدلم 15.93
الانم دانشجوی ترم 3 ارشدم معدلمم هو 17.پایان نامم مونده و به احتمال زیاد بتونم 2 تا مقاله ازش بگیرم زبانم دارم شرکت میکنم واسه تافل درسم خوبه نمره خوب میارم.به نظرتون میتونم بورس شم بورس 100% که تمام هزینه هامو تقبل کنن
مرسی
من مهر 93 درسم تمام میشه کی باید شروع کنم برای مکاتبه با اساتید؟
خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

11-08-2013, 02:03 PM
(11-08-2013, 12:20 PM)'RAMSAE' نوشته: سلام خسته نباشید مرسی از سایت خوبی که دارید
من رشتم شیمی آلی،لیسانسمو دانشگاه پیام نور گرفتم معدلم 15.93
الانم دانشجوی ترم 3 ارشدم معدلمم هو 17.پایان نامم مونده و به احتمال زیاد بتونم 2 تا مقاله ازش بگیرم زبانم دارم شرکت میکنم واسه تافل درسم خوبه نمره خوب میارم.به نظرتون میتونم بورس شم بورس 100% که تمام هزینه هامو تقبل کنن
مرسی

دروود بر شما به جهت عضویت در خانواده اکادمیا کافه،
ببین شما اطلاعی از نمره زبان و کارهای پژوهشی شما ندارم! ضمناً چون در کره جنوبی باید با استاد هماهنگ بشین نمیشه دقیق گفت شانست چقدره همانطور که در پستهای قبلی این تاپیک عرض کردم بورسها در حالت های مختلف وجود داره، از فول فاند تا نیمی از شهریه و کاهش هزینه زندگی تا 25% تخفیف رو شامل میشه. شما شانست با اون مواردی که اشاره کردم وجود داره اما باید ببینی استاد در اون زمان دانشجو نیاز داره و اینکه از رزومه شما تا چه جهت علاقمند خواهد بود. شانست رو امتحان کن. زمان خاصی برای مکاتبه با استاد وجود نداره از اونجایی که از اکتر (مهر ماه) تقریباً دانشگاهها بازه شما میتونی به مکاتبه بپردازی. 
نقل قول  

آفلاین RAMSAE
**
نقل قول

13-08-2013, 09:27 PM
از این که جواب میدین ممنون
از سفارت چطور ؟میتونم مدارکمو به اونا بدم تا واسم بفرستن و بررسی بشه یعنی همه چی دست اونا باشه
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم مکاتبه با استاد خیلی سخته و احتمالش خیلی کمه اخه تو دانشگاه های ما کاری انجام نمیدن که ماده کمه هزار بهونه دیگه ..... پس به مراتب ماها رزومه ی قوی نخواهیم داشت .من لیست استادا رو پیدا کردم و ادرس ایمیلشون .
منظورم اینه ک صبر کنم ارشدم تموم شه بعد مکاتبه کنم یا از االان پیگیر شم
موفق و موید باشی بزرگوار
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

16-08-2013, 01:30 PM
(13-08-2013, 09:27 PM)'RAMSAE' نوشته: از این که جواب میدین ممنون
از سفارت چطور ؟میتونم مدارکمو به اونا بدم تا واسم بفرستن و بررسی بشه یعنی همه چی دست اونا باشه
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم مکاتبه با استاد خیلی سخته و احتمالش خیلی کمه اخه تو دانشگاه های ما کاری انجام نمیدن که ماده کمه هزار بهونه دیگه ..... پس به مراتب ماها رزومه ی قوی نخواهیم داشت .من لیست استادا رو پیدا کردم و ادرس ایمیلشون .
منظورم اینه ک صبر کنم ارشدم تموم شه بعد مکاتبه کنم یا از االان پیگیر شم
موفق و موید باشی بزرگوار

دوست عزیز،
شما که نمیتونی مدارک رو به سفارت بدی!! منظورم این بود که از تاریخ و شرایط بورس سوال کنی، به هر حال سوال پرسیدن و مکاتبه با استاد در هر کجا دنیا مراحل خاص خودش رو داره همچون: زمان دقیق، داشتن یا نداشتن دانشجو، و غیره.
منظور از اتمام ارشد این بود که استاد ممکنه نیاز به پروپزال و STUDY PLAN شما داشته باشه که باید  اون رو  در اختیار داشته باشید تا در زمان مورد توافق به اونها ارائه کنی. با داشتن همه موارد مکاتبه داشته باشی خوبه. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 49 بعدی »