عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
11-03-2014, 01:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2014, 02:26 PM توسط Torkan.)
(06-03-2014, 05:03 PM)'rezaarya' نوشته: سلام دوستان عزیز
رشته: مهندسی برق سیستم های قدرت
کارشناسی با معدل 14/84 دانشگاه سمنان
 ارشد معدل 17/84 دانشگاه سمنان و شاگرد اول
یک مقاله کنفرانسی داخلی
2 تا مقاله ISI در یکی از بهترین ژورنال های برق دنیا
یک ثبت اختراع در ایران
مشاور یک طرح پژوهشی برای وزارت نیرو
آزمون IELTS ندادم اما فکر کنم حدود 7 بتونم بگیرم.
رنک دانشگاه مهم نیست اما حتما فاند داشته باشه که کل هزینه ها رو پوشش بده.
به نظر شما چقدر شانس دارم و برای کدوم دانشگاها؟؟؟
مرسی از همتون

دوست عزیز سلام
معدل کارشناسیتون پایینه و معدل ارشد به نسبت خوبه (دقت کنید با اینکه نمیشه به راحتی تاثیر معدل رو کنار گذاشت ولی خوشبختانه مقاله هایی که دارین که میگین دو مقاله در بهترین ژورنالهای دنیا خیلی خوب هستش)..ثبت اختراع هم که دارین (درسته زیاد تو پروسه اپلای تاثیر نمیذاره ولی واسه قوی کردن رزومه خوبه)
با توجه به اینکه گفتین فاند میخواین اونم کل هزینه ها رو پوشش بده یعنی فول فاند که کار زیاد راحتی نیست به خصوص که نمرات لیسانستون پایینه متاسفانه. کشورهای کانادا و امریکا رو باید در نظر داشته باشید که کانادا با توجه به معدلتون یکم سخت فاند بده. اگر کانادا میخواین برین روی مقالات زوم کنین و با استاد در ارتباط باشید.شدیدا توصیه دارم استاد پیدا کنید اگه کانادا اولویتتونه. ولی به نظر من گزینه ایالات متحده میتونه روی میز باشه[img]images/smilies/wink.gif[/img] دلایل:
1- با توجه به اینکه آمریکا خیلی زیاد روی امتحان GRE زوم میکنه شما میتونید با گرفتن نمره بالای 320 یا حتی 325 بتوینن شانس فاند گرفتن رو افزایش بدید.
2- دانشگاههای آمریکا متنوع هستند و میتونید شانستون رو امتحان کنید.
3- زیاد به نمره تافل اهمیت نمیدن یعنی مینیموم بیارین کافیه ولی اکیدا توصیه میکنم که اگه تافل میدین بالای 100 و اگه ایلتس حداقل 7 بیارین ولی 7.5 باشه چه بهتر و به نظرم بازه های دانشگاههای 100 تا 200 USNEWS رو میتونید شانستون رو امتحان کنید.
4- احیانا ترم اول فاند جور نشد میتونید از ترم دوم فاند رو دریافت کنید. اکثر بچه ها اینطوری هستن و میشه گفت وقتی شهریه WAIVE بشه کارتون راحت تر میشه و بعدش با AWARD, ASSISTANTSHIP مناسب تقریبا خرج زندگی هم درمیاد.
5- واسه دکتراها فاند رو معمولا در نظر میگیرن.
استرالیا نمیدونم چقدر اسکولارشیپ میده و بهتره از دوستان در اینجا سوال کنید.
اروپا هم که دانشگاههاش اکثرا رایگانه ولی پول نمیدن خیلی زیاد. باز اینجا بپرسید جزیی تر.بازم میگم این مورد رو بهتره از دوستان باتجربه اروپا دیده بپرسید!
در ضمن کشورها رو به ترتیب اولویت بندی کنید.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین behnamab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-03-2014, 02:11 AM
سلام دوستان من لیسانس مهندسی صنایع دارم از تهران جنوب با معدل 13.5 و ارشد مدیریت صنعتی از دانشگاه تهران با معدل 17 
جی ار ای هم امتحان دادم کوانت 159 اوردم و تافل هم میخوام امتحان بدم
3 تا مقاله کنفرانسی دارم یدونه ژورنال
با این شرایط نمیدونم مهندسی صنایع اقدام کنم یا مدیریت برای مقطع دکتری و همینطور چه کشوری بهتر میتونم فاند بگیرم>
ممنون
نقل قول  

آفلاین shiva gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-03-2014, 03:07 AM
با سالم، من کارشناسی ارشد زیست هستم از دانشگاه آزاد با معادله ۱۶.۶۳یک مقاله ISI خودم دارم،و 2 تا مقاله دیگه همکار هستم اونا هم ISI هستن،اما هنوز تافل ندارم،شرایطم برای پذیرش چطور هستش؟
دکترا رشته خودم یا پزشکی‌؟
نقل قول  

آفلاین mehrdad73
**
نقل قول

20-03-2014, 03:03 AM
سوالم اینه که من اصلا با این شرایط امکان داره بورس بگیرم و اگر آره از کدوم کشور؟
اگر نه بهتره فوق رو هم ایران بخونم بعد برم؟
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
سلام دوستان عزیز
[align=right]من دانشجو صنایع ترم ششم دانشگاه آزاد تهران شمال هستم 
[align=right]معدلم بالای 19/30 هستش و نمره آیلتسم هم 8/5 هست (زبانم خیلی خوبه قبلا هم خارج از ایران زندگی کردم و زبان هم یه مدتی تدریس کردم)
[align=right]میخوام چهار تا موضوع رو بدونم:
[align=right]1. اصلا با این وضعیت و نمرات شانس گرفتن بورسیه رو دارم؟
[align=right]2.اگر زبان کره ای بخونم و با مدرک زبان کره ای اپلای کنم شانسم بالاتر میره؟
[align=right]3.اگر مدارک و اسکیل های مختلف داشته باشم (مثل مدارک http://iedep.com/CMS_UI/content.aspx?id=5) کمکم میکنه؟
[align=right]4.هرچند من به خاطر یک سری مشکلات کنکور لیسانس رو اصلا خوب ندادم اما تو این مدل خیلی خوب درس خوندم و اطمینان دارم که کنکور فوق رو خیلی خوب میدم. فکر میکنید میشه با رتبه کنکور سراسری فوق اپلای کرد؟ اصلا این رتبه تاثیری داره؟
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-03-2014, 03:21 AM
دوستان درود
من فوق لیسانس دانشگاه غیرانتفاعی رشته مهندسی مالی با معدل 18.04 
و لیسانس اقتصاد صنعتی دانشگاه غیر انتفاعی رشته اقتصاد با معدل 18.60 هستم
مقالات خارجی: یک عدد در دست داوری
مقالات داخلی: یک مقاله پذیرفته شده نمایه شده در isc، دو مقاله دیگر با همین شرایط در دست داوری
نمره زبان: در سطح 7 رو تخمین می زنم
معرفی نامه: دو تا در سطح خوب و عالی
اگر ممکنه میخوام بدونم :
1) چه قدر شانس پذیرش با بورس رو دارم و برای چه کشوری؟ چون صادقانه امکان تامین هزینه ها رو بدون بورس ندارم.
(رشته مهندسی مالی یا اقتصاد مالی)
2) آیا این شانس اونقدر کم هست که همزمان با اپلای برای دکترای داخلی هم وقت بذارم؟ یا فقط روی گرفتن بورس تمرکز کنم؟
ممنون از راهنمایی شما، نوروز مبارک
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-03-2014, 03:34 AM
(20-03-2014, 03:03 AM)'mehrdad73' نوشته:
سوالم اینه که من اصلا با این شرایط امکان داره بورس بگیرم و اگر آره از کدوم کشور؟
اگر نه بهتره فوق رو هم ایران بخونم بعد برم؟
شما معدل و نمره زبانتون عالیه و امکان گرفتن بورس از آمریکا و کانادا رو دارین، ولی استرالیا ظاهراً خوب با دانشگاه آزاد کنار نمی‌آد، بر خلاف آمریکا و کانادا که دانشگاه‌ی که درس خوندین تاثیر زیادی نداره، وجز دو سه تا دانشگاه مطرح ایران بقیه تقریباً مثل هم هستن. شما معدلتون عالیه و نمره زبانتون هم خوبه، مقاله داشتن خیلی خوبه، ولی اگه بخواین همین سال آینده اپلای کنید از نظر زمانی زیاد شدنی نمی‌آد بنظرم (در صورتی که برنامه‌تون اجازه بده و وقت کافی داشته باشین می‌تونید با یکی از دانشجوهای فوق یا دکترا تو کارش همکاری کنید و مقاله مشترک باهاشون بدین)،  اگر نمی‌خواین رفتن رو یه سال عقب بندازین و به حاضر شدن به موقع مقاله هم خوشبین نیستین، بهترین کار اینه که در عین اینکه برای کنکور ارشد تو ایران درس می‌خونید، یا قبل از اینکه برای اون شروع کنید، GRE رو هم بدین و آمریکا برای دکترای مستقیم اپلای کنید، شانس پذیرش گرفتن دارین، کانادا رو برای ارشد اپلای کنید، اونجا هم شانس دارین. ولی خب، همونطور که همه می‌دونیم تو پذیرش گرفتن یه متغیر تصادفی و غیرقابل پیش‌بینی وجود داره که تو موارد زیادی باعث می‌شه یکی با رزومه خیلی عالی هم تو یه سال موفق نشه پذیزش بگیره، برای همین توصیه من اینه که شما که تا الان درس‌های لیسانس رو خیلی خوب خوندین، راحت می‌تونین برای کنکور ارشد ایران هم آماده بشین که هر دو تا گزینه رو امتحان کرده باشین.
خلاصه اینکه با این معدل و نمره زبان شانس پذیرش دارین، انشالا جای خوب. در مورد کره من اطلاعاتی ندارم، اگه تو انجمن خودش بپرسین، دوستان حتماً کمک می‌کنن. مدارک و توانایی‌های حرفه‌ای و رتبه کنکور ارشد در عین اینکه بی تاثیر نیست، ولی اثر خیلی زیادی نداره، و راه‌های خیلی موثرتری مثل نمره بهتر GRE یا مقاله هست که تاثیرش قابل مقایسه با مدارک و رتبه کنکور نیست.
نقل قول  

آفلاین mehrdad73
**
نقل قول

20-03-2014, 10:29 AM
ممنون دوست عزیز
راهنمایی بسیار خوبی بود البته الان یه سوال دیگه هم برام پیش اومد 
برای مثال کشوری مثل آمریکا شرایط گرفتن بورس یا فاند از هر دانشگاه به اون یکی دانشگاه متفاوته؟
مقدار بورسی که میدن چقدره؟

و از همه مهم تر اینکه به نظرتون من اگر تو ایران ارشد رو هم بخونم (مثلا شریف یا تهران) بعد برم اونجا دکترا میتونم دکترام رو تو دانشگاه بهتری بخونم یا اگر برم اونجا تو یه دانشگاه معمولی یا سطح پایین (درواقع همون دانشگاهی که بورسم خواهد کرد) فوق رو بخونم بعد برم یه دانشگاه دیگه برای دکترا
اصلا اونقدر متفاوت هست که من دو سال دیگه هم اضافه تو ایران بمونم؟

قابل توجه که من همین الان هم فقط 16 واحدم مونده از واحدای لیسانس که بگیرم در واقع شانسی که اوردم لیسانسم رو سه ساله گرفتم و این یک سال آخر رو کامل وقت دارم برای کنکور ارشد(یا سر و سامون دادن برای کارهای بورسیه حالا مقاله یا امتحان یا ...) شاید اغراق به نظر بیاد ولی با توجه به اینکه از پارسال دارم برای ارشد میخونم و کلاس میرم و کل دروس کنکور ارشد رو تو ترم 4 و 5 برداشتم اگر مشکلی پیش نیاد حتی امکان گرفتن رتبه 1 کنکور رو هم دارم پس لطفا من رو با این دید راهنمایی کنید 

ممنون ^_^
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-03-2014, 01:44 AM
شما معدل کارشناسی تون خیلی کم شده و این نقطه ضعف پرونده تون هست که انتخاب هاتون رو یک مقدار محدود می کنه. می بایست بگردین و دانشگاه هایی رو پیدا کنید که معدل کارشناسی شما حداقل موردانتظار اونها رو برآورده کنه که معمولا در رتبه های جهانی 500 به بالا قرار دارند. در اون رتبه ها در رشته مهندسی معمولن زبان تون باید در سطح آیلتس 6.5 یا تافل 90 باشه ولی بهتره سطح خودتون رو به آیلتس 7 یا تافل 100 و بلکه هم بهتر برسونید که یک تفاوتی با افرادی که معدل بهتری از شما دارند داشته باشید. نمره جی آر ای هم در قسمت کوانت خیلی بد نشده و اگر وربال رو هم در همین حدود و بالای 150 شده باشین طوری که مجموعش بالای 310 شده باشه برای رتبه هایی که مدنظر شماست منطقی هست. منتهی در اینجا هم مشخصه که هر چه نمره ای که می تونید بگیرید بالاتر باشه شانس تون هم بیشتر میشه. در مجموع بیشتر از اسم کشور رتبه دانشگاه هست که در گرفتن پذیرش مهمه و این تا حدی به خود بستگی داره که به چه کشورهایی علاقه داشته باشید و دانشگاه هایی که حداقل معدل شما رو برآورده می کنند در اون کشور پیدا کنید. البته در بحث ویزا ممکنه کشورهایی مثل کانادا و آمریکا برای دانشگاه هایی که رتبه هاشون خیلی پایین هست سخت گیری کنند. از مهندسی برای مدیریت هم می تونید پذیرش بگیرید منتهی در اونجا هم باز همین شرایط معدل برقرار هست. البته اگر تجربه کار مدیریتی داشته باشید یک نقطه مثبت برای پرونده تون میشه. در این رشته ها معمولا انتظار دارند زبان شما قوی تر باشه و دست کم بهتره براشون آیلتس 7 یا تافل 100 داشته باشید. اینکه انتخاب این رشته مناسب هست یا خیر دیگه به اهداف کاری و تحصیلی خود شما و توانمندی هاتون برمی گرده.
(17-03-2014, 02:11 AM)'behnamab' نوشته: سلام دوستان من لیسانس مهندسی صنایع دارم از تهران جنوب با معدل 13.5 و ارشد مدیریت صنعتی از دانشگاه تهران با معدل 17 
با این شرایط نمیدونم مهندسی صنایع اقدام کنم یا مدیریت برای مقطع دکتری و همینطور چه کشوری بهتر میتونم فاند بگیرم>
ممنون

شما به عکس دوست بالایی معدل هاتون بسیار عالی شده و از این منظر حتی روی دانشگاه های ممتاز کشورهای مختلف هم می تونید مانور بدین. اینکه بیشتر به سمت چه رتبه هایی برین تا حدی به نمراتی که در دیگر آزمون ها به دست می آورید بستگی داره. بهتره برای تاقل یا آیلتس هدفگذاری تون روی نمرات بالای 100 یا 7 باشه. در مورد رشته شما و شرط GRE یا GMAT نمیشه یک قانون کلی داد و از کشوری به کشور دیگه یا دانشگاهی به دانشگاه دیگه ممکنه تغییر کنه و در حالت کلی بهتره سایت هر دانشگاه رو به طور خاص نگاه کنید ولی بیشتر انتظار میره اولی رو از شما بخواهند. بعضی ها هم این دو رو تبدیل می کنند و حتی اگر به صورت رسمی اشاره نکرده باشند ممکنه با رایزنی بتونید یکی از اونها رو به جای دیگری بهشون بدین. من جای شما باشم ابتدا فهرستی از دانشگاه ها در رتبه های جهانی حدود 200 به پایین رو که این رشته رو داشته باشند رو تهیه می کنم و نیازمندی های هر کدوم رو هم جلوشون می نویسم و بعد با توجه به نمراتی که خواهم آورد بیشتر برای دانشگاه هایی که شرایط شون رو دارم اقدام می کنم. 

دانشگاه یورک کانادا برای نمونه در تافل یا آیلتس از شما انتظار به ترتیب 100 یا 7 داره و در GRE یا GMAT از شما انتظار دست کم به ترتیب 300 یا 600 رو داره هر چند بهتره اگر برای اولی اقدام کردین خودتون رو به بالای 310 و اگر در دومی بود خودتون رو به حدود 650 برسونید. نوعش رو همونطور که گفتم باید از سایت دانشگاه ببینید که بیشتر کدوم رو مدنظرشون هست. ولی اگر نمراتی در این حدود بگیرید به نظرم دور از انتظار نیست که در رتبه های حدود 100 و بلکه بهتر پذیرش بگیرید.
(20-03-2014, 03:21 AM)'mgorji' نوشته: دوستان درود
من فوق لیسانس دانشگاه غیرانتفاعی رشته مهندسی مالی با معدل 18.04 
و لیسانس اقتصاد صنعتی دانشگاه غیر انتفاعی رشته اقتصاد با معدل 18.60 هستم
مقالات خارجی: یک عدد در دست داوری
مقالات داخلی: یک مقاله پذیرفته شده نمایه شده در isc، دو مقاله دیگر با همین شرایط در دست داوری
نمره زبان: در سطح 7 رو تخمین می زنم
معرفی نامه: دو تا در سطح خوب و عالی
اگر ممکنه میخوام بدونم :
1) چه قدر شانس پذیرش با بورس رو دارم و برای چه کشوری؟ چون صادقانه امکان تامین هزینه ها رو بدون بورس ندارم.
(رشته مهندسی مالی یا اقتصاد مالی)
2) آیا این شانس اونقدر کم هست که همزمان با اپلای برای دکترای داخلی هم وقت بذارم؟ یا فقط روی گرفتن بورس تمرکز کنم؟
ممنون از راهنمایی شما، نوروز مبارک

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-03-2014, 01:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-03-2014, 01:54 AM توسط reza_1st.)
(17-03-2014, 02:11 AM)'behnamab' نوشته: سلام دوستان من لیسانس مهندسی صنایع دارم از تهران جنوب با معدل 13.5 و ارشد مدیریت صنعتی از دانشگاه تهران با معدل 17
ممنون

شما معدل فوقتون خوبه و مقاله‌ هم دارین به اندازه کافی، ولی معدل لیسانستون یکم کار رو سخت می‌کنه، در ضمن نمره وربال رو نگفتین، اگر بخواین جی آر ای برای آمریکا تا حدی معدل لیسانس رو پوشش بده، باید دست کم مجموع حدود 310-320 و رایتینگ حدود 3.5-4 داشته باشین. اینکه کدوم رشته رو اپلای کنید از نظر من هر دوتا رو می‌تونید و شانستون اونقدری عوض نمی‌شه که بخواین بخاطرش اونی رو که خودتون شخصاً ترجیح میدین بذارین کنار، پس برین به اون سمتی که فک می‌کنید بیشتر علاقه دارین، البته با این دو رشته شاید بتونین جاهایی که یه جورایی ترکیبی هم باشه پیدا کنید. کلاً کانادا روی معدل حساستره و من فک می‌کنم اگر GRE خوبی داشته باشین آمریکا، و اگه نداشته باشین، اروپا گزینه‌هایی هستن که می‌تونید روشون کار کنید.
موفق باشین
(20-03-2014, 10:29 AM)'mehrdad73' نوشته: ممنون دوست عزیز
راهنمایی بسیار خوبی بود البته الان یه سوال دیگه هم برام پیش اومد 
برای مثال کشوری مثل آمریکا شرایط گرفتن بورس یا فاند از هر دانشگاه به اون یکی دانشگاه متفاوته؟
مقدار بورسی که میدن چقدره؟
و از همه مهم تر اینکه به نظرتون من اگر تو ایران ارشد رو هم بخونم (مثلا شریف یا تهران) بعد برم اونجا دکترا میتونم دکترام رو تو دانشگاه بهتری بخونم یا اگر برم اونجا تو یه دانشگاه معمولی یا سطح پایین (درواقع همون دانشگاهی که بورسم خواهد کرد) فوق رو بخونم بعد برم یه دانشگاه دیگه برای دکترا
اصلا اونقدر متفاوت هست که من دو سال دیگه هم اضافه تو ایران بمونم؟

قابل توجه که من همین الان هم فقط 16 واحدم مونده از واحدای لیسانس که بگیرم در واقع شانسی که اوردم لیسانسم رو سه ساله گرفتم و این یک سال آخر رو کامل وقت دارم برای کنکور ارشد(یا سر و سامون دادن برای کارهای بورسیه حالا مقاله یا امتحان یا ...) شاید اغراق به نظر بیاد ولی با توجه به اینکه از پارسال دارم برای ارشد میخونم و کلاس میرم و کل دروس کنکور ارشد رو تو ترم 4 و 5 برداشتم اگر مشکلی پیش نیاد حتی امکان گرفتن رتبه 1 کنکور رو هم دارم پس لطفا من رو با این دید راهنمایی کنید 
ممنون ^_^

خواهش می‌کنم، شرایط که دانشگاه به دانشگاه متفاوته، ولی بطور کلی یه مواری هست که مثلاً دانشگاه‌های آمریکا بیشتر بهش بها می‌دن یا مواردی که اروپا یا کانادا. هرچند این موارد قطعی نیست و نتیجه تجربیات قبلی دوستانه و موارد متفاوت با این پیش فرض‌ها هم زیاد پیش می‌آد. ولی مثلاً بنظر میاد که دانشگاه‌های کانادا روی معدل خیلی حساسن، و دانشگاه‌های آمریکا به نمره GRE و سابقه پژوهشی بیشتر توجه می‌کنن، و استرالیا به دانشگاه قبلی محل تحصیل و اروپا سابقه پژوهشی. ولی همونطور که گفتین، دانشگاه‌های آمریکا هم خیلی با هم فرق دارن و نمیشه حکم کلی صادر کرد واقعاً، در رابطه با میزان کمک هزینه هم، باز خیلی متفاوته، ولی حدوداً طوری هست که بتونین تو شهری که زندگی می‌کنین زندگی دانشجویی نسبتاً معقولی داشته باشین، خیلی متفاوته، ولی حالا مثلاً چیزی بین 12 تا 20 هزار دلار. البته که کمتر و بیشترش هم هست و فقط یه محدوده کلی بود این.

اینکه ارشد رو کجا بخونین که بشه برای دکترا به دانشگاه بهتری رفت جنبه‌های مختلفی داره و نمی‌شه با قاطعیت گفت، دانشگاه‌های مثل شریف و تهران و امیرکبیر تو ایران هم موقعیت خوبی برای گذروندن ارشد دارن و امکان مقاله دادن تو این دوران رو دارین و تا  حدی هم شناخته شده هستن، بنابراین می‌تونین بعدش به دانشگاه‌های خوبی برین، از اون طرف اگر الان بتونین برای ارشد بیاین، خب آمریکا بودنتون اگه جایی باشین که بتونین برین اون دانشگاه خوب مورد نظرتون و با استادها حضوری صحبت کنید خب شانس پذیرشتون زیاد میشه. یه مشکلی که هست اینه که فاند گرفتن برای ارشد از آمریکا سخته ولی شما این امکان رو دارین که مستقیماً برای دکترا اپلای کنید همین الان از لیسانس، و این باعث می‌شه بدون داستان انصراف از او دکترا و ... امکان عوض کردن دانشگاه رو نداشته باشین.

در مجموع بنظر من اگر ارشد رو تو دو سه تا دانشگاه اول ایران بخونین، احتمالاً برای دکترا شانس رفتن به دانشگاه بهتری رو خواهید داشت، ولی قطعیت زیادی نداره این موضوع. انشاالله که تو کنکور ارشد موفق باشین و همون رتبه 1 رو بیارین که هم هر دانشگاهی بخواین می‌تونین برین، هم سابقه خوبی برای اپلای کردن محسوب می‌شه، در ضمن می‌تونید وسط ارشد هم برین اگه جای خوبی پذیرش گرفتین (این مورد رو چک کنید، ولی تا جایی که من یادمه، قانون نظام وظیفه عوض شد پارسال واجازه این کار رو به شما می‌ده.)
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-03-2014, 12:51 PM
(21-03-2014, 01:44 AM)'M1KE' نوشته: شما معدل کارشناسی تون خیلی کم شده و این نقطه ضعف پرونده تون هست که انتخاب هاتون رو یک مقدار محدود می کنه. می بایست بگردین و دانشگاه هایی رو پیدا کنید که معدل کارشناسی شما حداقل موردانتظار اونها رو برآورده کنه که معمولا در رتبه های جهانی 500 به بالا قرار دارند. در اون رتبه ها در رشته مهندسی معمولن زبان تون باید در سطح آیلتس 6.5 یا تافل 90 باشه ولی بهتره سطح خودتون رو به آیلتس 7 یا تافل 100 و بلکه هم بهتر برسونید که یک تفاوتی با افرادی که معدل بهتری از شما دارند داشته باشید. نمره جی آر ای هم در قسمت کوانت خیلی بد نشده و اگر وربال رو هم در همین حدود و بالای 150 شده باشین طوری که مجموعش بالای 310 شده باشه برای رتبه هایی که مدنظر شماست منطقی هست. منتهی در اینجا هم مشخصه که هر چه نمره ای که می تونید بگیرید بالاتر باشه شانس تون هم بیشتر میشه. در مجموع بیشتر از اسم کشور رتبه دانشگاه هست که در گرفتن پذیرش مهمه و این تا حدی به خود بستگی داره که به چه کشورهایی علاقه داشته باشید و دانشگاه هایی که حداقل معدل شما رو برآورده می کنند در اون کشور پیدا کنید. البته در بحث ویزا ممکنه کشورهایی مثل کانادا و آمریکا برای دانشگاه هایی که رتبه هاشون خیلی پایین هست سخت گیری کنند. از مهندسی برای مدیریت هم می تونید پذیرش بگیرید منتهی در اونجا هم باز همین شرایط معدل برقرار هست. البته اگر تجربه کار مدیریتی داشته باشید یک نقطه مثبت برای پرونده تون میشه. در این رشته ها معمولا انتظار دارند زبان شما قوی تر باشه و دست کم بهتره براشون آیلتس 7 یا تافل 100 داشته باشید. اینکه انتخاب این رشته مناسب هست یا خیر دیگه به اهداف کاری و تحصیلی خود شما و توانمندی هاتون برمی گرده.
شما به عکس دوست بالایی معدل هاتون بسیار عالی شده و از این منظر حتی روی دانشگاه های ممتاز کشورهای مختلف هم می تونید مانور بدین. اینکه بیشتر به سمت چه رتبه هایی برین تا حدی به نمراتی که در دیگر آزمون ها به دست می آورید بستگی داره. بهتره برای تاقل یا آیلتس هدفگذاری تون روی نمرات بالای 100 یا 7 باشه. در مورد رشته شما و شرط GRE یا GMAT نمیشه یک قانون کلی داد و از کشوری به کشور دیگه یا دانشگاهی به دانشگاه دیگه ممکنه تغییر کنه و در حالت کلی بهتره سایت هر دانشگاه رو به طور خاص نگاه کنید ولی بیشتر انتظار میره اولی رو از شما بخواهند. بعضی ها هم این دو رو تبدیل می کنند و حتی اگر به صورت رسمی اشاره نکرده باشند ممکنه با رایزنی بتونید یکی از اونها رو به جای دیگری بهشون بدین. من جای شما باشم ابتدا فهرستی از دانشگاه ها در رتبه های جهانی حدود 200 به پایین رو که این رشته رو داشته باشند رو تهیه می کنم و نیازمندی های هر کدوم رو هم جلوشون می نویسم و بعد با توجه به نمراتی که خواهم آورد بیشتر برای دانشگاه هایی که شرایط شون رو دارم اقدام می کنم. 
دانشگاه یورک کانادا برای نمونه در تافل یا آیلتس از شما انتظار به ترتیب 100 یا 7 داره و در GRE یا GMAT از شما انتظار دست کم به ترتیب 300 یا 600 رو داره هر چند بهتره اگر برای اولی اقدام کردین خودتون رو به بالای 310 و اگر در دومی بود خودتون رو به حدود 650 برسونید. نوعش رو همونطور که گفتم باید از سایت دانشگاه ببینید که بیشتر کدوم رو مدنظرشون هست. ولی اگر نمراتی در این حدود بگیرید به نظرم دور از انتظار نیست که در رتبه های حدود 100 و بلکه بهتر پذیرش بگیرید.

خیلی ممنون از پاسخ و احساس مسئولیتتون
فقط من چند تا نکته هنوز برام مبهم هست:
1) آیا فارغ التحصیلی من از دانشگاه غیر انتفاعی یک  امتیاز منفی در رزومه من محسوب میشه؟ آخه شنیدم مثلا دانشگاه های اتریش به وضوح مدرک دانشگاه آزاد رو نمی پذیرند در مورد دانشگاه غیر انتفاعی هم همین طور هست؟
2) من در دوره کارشناسی رتبه اول بودم آیا این مساله امتیازی هست که بتونه اثر دانشگاه محل تحصیل من رو خنثی کنه؟
3) بعضی کشور ها مثل المان یا اتریش مدرک GRE رو نمی خوان با این وجود آیا داشتنش باز هم لازمه؟ و همیشه یک امتیاز محسوب میشه؟
یک دنیا ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 72 بعدی »