عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین hamedjafarzadeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-09-2012, 12:15 PM
سلام بچه ها ، من الان دارم در مقطع پیش دانشگاهی تحصیل میکنم . جدیدا به فکر پذیرش و بورسیه در دانشگاه های خارجی افتادم . اما خوب چون چیزی در مورد امتیازات مدارک و تحصیلات مربوطه نمیدونستم خواستم که از شما دوستان بپرسم .
من معدل چند ساله دبیرستانم بالاتر از 17.5 هست . رتبه اول خوارزمی و رتبه دوم مسابقات جهانی رباتیک رو دارم . پذیرش دانشگاه های ایرانی رو که میشه گرفت اما با توجه به سابقه تدریس 200 ساعته من در پژوهشسرا ها و تسلط نسبی به زبان خارجه و ایجاد سایت های آموزشی مثل mashhadrobotic.com و یکسری پژوهش متفرقه ، امکان گرفتن scholarship واسه من در دانشگاه های آمریکا یا کانادا یا استرالیا هست یا نه ؟ ممنون از لطفتون .
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

19-09-2012, 12:49 PM
اگر چه شرایط شما نسبتا خوبه، اما گرفتن فاند برای دوره لیسانس در دانشگاه‌های امریکا، کانادا و استرالیا مشکله، به خصوص برای خارجی‌ها. در نتیجه به نظر من نباید روی گرفتن scholarship حساب کنید و هزینه‌های دانشگاه رو حداقل برای سال اول باید بتونید پرداخت کنید. بعد در صورتی که شاگرد ممتاز باشید ممکنه بهتون scholarship تعلق بگیره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین hamedjafarzadeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-09-2012, 12:58 PM
نقل قول: اگر چه شرایط شما نسبتا خوبه، اما گرفتن فاند برای دوره لیسانس در
دانشگاه‌های امریکا، کانادا و استرالیا مشکله، به خصوص برای خارجی‌ها. در
نتیجه به نظر من نباید روی گرفتن scholarship حساب کنید و هزینه‌های
دانشگاه رو حداقل برای سال اول باید بتونید پرداخت کنید. بعد در صورتی که
شاگرد ممتاز باشید ممکنه بهتون scholarship تعلق بگیره.
خوب پیشنهاد شما چیه ؟ برای دوره لیسانس برم یا کارشناسی ارشد ؟ برای بدست آوردن این شانس ضروریه که با استادای دانشگاه های مقصد ارتباط برقرار کنیم ؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-09-2012, 01:51 PM
این بستگی به خودتون داره دوست عزیز. اینکه میتونین برای کارشناسی برین و هزینه های یک سال رو پرداخت کنین و بعد امید به گرفتن کمک هزینه داشته باشین یا نه. در مورد اینکه چقدر کمک هزینه به دانشجویان خارجی تعلق میگیره میتونین برای اینکه تا حدودی دستتون بیاد از چند دانشگاه ایمیل بزنین و سوال کنین.
مکاتبه با اساتید رو فکر نمیکنم برای کارشناسی تاثیر چندانی داشته باشه.
با اینکه برای ارشد هم فاند زیادی وجود نداره ولی باز امکان گرفتن فاند آمریکا و کانادا اگر رزومتون خیلی خوب باشه هست. همچنین میتونین برای ارشد دانشگاه های اروپایی که هزینه پایینی دارن اقدام کنین. ارتباط با اساتید در مقطع ارشد هم بیشتر تاثیر داره تا کارشناسی.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین shahrzad1925
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-09-2012, 11:30 AM
(10-09-2012, 01:59 PM)Pejman نوشته: سلام، معدل لیسانس تون چنده؟ GRE ندادید؟
معدل لیسانسم 18/06 هست و GRE هم امتحان ندادم. در واقع فکر نمی کنم برای رشته ما لازم باشه
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-09-2012, 12:29 PM
(21-09-2012, 11:30 AM)shahrzad1925 نوشته: معدل لیسانسم 18/06 هست و GRE هم امتحان ندادم. در واقع فکر نمی کنم برای رشته ما لازم باشه
دوست من، اگر کشور هدف شما برای ادامه تحصیل امریکا باشد (بدون توجه به رشته تحصیلی شما) حداقل، نمره GRE General در اکثر موارد نیاز خواهد بود، مگر اینکه در سایت دانشگاه / دپارتمان مربوطه صریحا ذکر شده باشد که برای اخذ پذیرش نیازی به نمره GRE نیست. ضمن اینکه طبق تجربه دوستان، حتی برای اخذ پذیرش از کشورهای اروپایی و کانادا نیز، داشتن نمره GRE یک مزیت برای شما محسوب خواهد شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین shahrzad1925
**
نقل قول

21-09-2012, 06:10 PM
ممنون از راهنمایی دوستان اما سوال من ظاهرا واضح نبود من میخواستم بدونم با شرایط کلی و اینکه قصد اقامت گرفتن دارم چه کشوری را پیشنهاد میدید؟ تا الان روی دانشگاه های آلمان سرچ کردم اما با توجه به شرایط اقامت، استرالیا هم یک گزینه دیگه برام بود. ممنونم از دوستانی که اطلاعات کافی دارند اگر راهنمایی کنند
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-09-2012, 04:45 PM
(09-09-2012, 08:40 PM)shahrzad1925 نوشته: سلام من فوق روانشناسی دارم از شهید بهشتی و با معدل 18/60. نمره آیلتسم 7 و میخوام برای دکتری پذیرش بگیرم یه مقاله داخلی و دوکنفرانس داخلی دارم. میخواستم بدونم با شرایط من چه کشوری پیشنهاد میشه با توجه به این که میخوام بعد از تحصیل بمونم یعنی این موضوع رو هم باید در نظر بگیرم و حتما باید کمک هزینه داشته باشم. در حال حاضر دارم آلمان جستجو می کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
(21-09-2012, 11:30 AM)shahrzad1925 نوشته: معدل لیسانسم 18/06 هست و GRE هم امتحان ندادم. در واقع فکر نمی کنم برای رشته ما لازم باشه
(21-09-2012, 06:10 PM)shahrzad1925 نوشته: ممنون از راهنمایی دوستان اما سوال من ظاهرا واضح نبود من میخواستم بدونم با شرایط کلی و اینکه قصد اقامت گرفتن دارم چه کشوری را پیشنهاد میدید؟ تا الان روی دانشگاه های آلمان سرچ کردم اما با توجه به شرایط اقامت، استرالیا هم یک گزینه دیگه برام بود. ممنونم از دوستانی که اطلاعات کافی دارند اگر راهنمایی کنند
سلام، شما شرایط معدل تون خیلی خوبه. نمره زبان تون هم خوبه، برای اکثریت دانشگاه های کافیه. البته بعضی دانشگاه ها ممکنه 7.5 نیاز داشته باشند. خوبه که مقاله هم دارید، البته مقالات داخلی و بخصوص اگر فارسی باشند چندان اثر مثبتی ندارند. اگر بتونید یکی دو تا مقاله کنفرانسی معتبر خارجی یا ژورنالی خارجی بدید خیلی بهتر می شه.

آزمون GRE Subject برای رشته شما لازم هست. GRE General هم که کلاً برای همه رشته هاست. اگر آمریکا بخواهید اپلای کنید نیاز به نمره این آزمون دارید و بدون اون نمی شه خیلی نظر داد. به هر حال با توجه به وضعیت شما، اگر بتونید یکی دو تا مقاله خارجی بدید، و نمره زبان تون هم 7.5 بشه برای همه کشورها شانس خیلی خوبی خواهید داشت. از نظر اقامت فکر می کنم کانادا و استرالیا شرایط راحت تری دارند. کشورهای اروپایی و آمریکا هم با مدرک دکترا معمولاً می تونید شغل پیدا کنید و بعد از مدتی اقامت بگیرید. فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه. به هر حال در مورد بحث اقامت به تاپیک کشورها مراجعه کنید.

موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین mohsen.pat
**
نقل قول

25-09-2012, 11:28 AM
سلام
من دانشجوی ترم 7 کارشناسی مکانیک دانشگاه تهرانم.معدلم الان حدود 16 است. می خواستم بدونم چه دانشگاهی رو برای اپلای انتخاب کنم

که احتمال فاند گرفتنم زیاد باشه؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-09-2012, 01:23 PM
درود
دانشگاه تهران در بین دانشگاه‌های امریکا و کانادا شناخته شده است و معدل شما هم خوبه و هر چه بیشترش کنید طبیعتا بهتره و شانس فاندتون بیشتر خواهد شد، اما غیر از این‌ها سایر شرایط شما به خصوص نمره GRE برای امریکا مهمه و بدون اون نمی‌شه خیلی راحت اظهارنظر کرد. همچنین نمره بالای امتحان زبان شانس پذیرش و فاند شما رو بیشتر خواهد کرد. به نظر من اگر بتونید نمره خیلی خوبی در GRE و زبان بیارید از دانشگاه‌های ۱ تا ۱۰۰ امریکا امکان گرفتن فاند دارید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 72 بعدی »