عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین vampire
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-11-2012, 07:45 PM
سلام
من دانشجوی سال آخر کارشناسی علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیرم.معدل کارشناسیم ۱۵.۳۲ و آیلتس ۷ دارم.‍‍رو ۱مقاله هم دارم کار میکنم.که تا تابستون آماده میشه.و به جاهایی مثل فنلاند و دانمارک فکر میکنم.ایا امیدی هست؟
نقل قول  

آفلاین ferzhina
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-11-2012, 12:09 AM
سلام به همه،
من MBA با معدل 18.4 و لیسانس کامیپوتر با معدل 16.3 دارم؛ تافلم هم 560 شدم با نگارش 3.5. یه مقاله SSCI هم در زمینه مدیریت دارم. یه ترم هم سابقه تدریس توی یکی از دانشگاه های دولتی دارم. میخواستم ببینم که ایا میشه برای دکترای مدیریت برای کانادا یا امریکا فاند بگیرم یا نه؟ چون در مورد امریکا از چند نفر شنیدم که اگر پوزیشنی باز باشه و استاد موافقت کنه به نمره زبان زیاد اهمیت نمیدن. در مورد کانادا چون جیمت نمیخواد میخواستم ببینم میتونم فاند بگیرم یا نه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

11-11-2012, 03:36 AM
(06-11-2012, 07:45 PM)vampire نوشته: سلام
من دانشجوی سال آخر کارشناسی علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیرم.معدل کارشناسیم ۱۵.۳۲ و آیلتس ۷ دارم.‍‍رو ۱مقاله هم دارم کار میکنم.که تا تابستون آماده میشه.و به جاهایی مثل فنلاند و دانمارک فکر میکنم.ایا امیدی هست؟
spt عزیز که تخصصش کشورهای اسکاندیناوی هست، پاسخ شما رو در انجمن فنلاند و در مورد پذیرش از این کشور داده.
نمی‌دونم شما قصدی برای گرفتن پذیرش از امریکا دارید یا خیر. اگر امریکا رو هم مد نظر دارید، با توجه به این که از امیرکبیر فارغ‌التحصیل می‌شید و معدل‌تون هم پایین نیست و متوسطه، با داشتن مقاله و نمره خوب GRE شانس گرفتن پذیرش و فاند از امریکا رو در رشته کامپیوتر خواهید داشت. به نظرم اگر GRE حدود ۳۲۰ به بالا بشید، شانس خوبی برای پذیرش و فاند از دانشگاه‌های رنک ۲۰ تا ۱۰۰ امریکا دارید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-11-2012, 03:45 AM
(11-11-2012, 12:09 AM)ferzhina نوشته: سلام به همه،
من MBA با معدل 18.4 و لیسانس کامیپوتر با معدل 16.3 دارم؛ تافلم هم 560 شدم با نگارش 3.5. یه مقاله SSCI هم در زمینه مدیریت دارم. یه ترم هم سابقه تدریس توی یکی از دانشگاه های دولتی دارم. میخواستم ببینم که ایا میشه برای دکترای مدیریت برای کانادا یا امریکا فاند بگیرم یا نه؟ چون در مورد امریکا از چند نفر شنیدم که اگر پوزیشنی باز باشه و استاد موافقت کنه به نمره زبان زیاد اهمیت نمیدن. در مورد کانادا چون جیمت نمیخواد میخواستم ببینم میتونم فاند بگیرم یا نه؟
ممنون
من در مورد احتمال گرفتن فاند در مقطع دکترای مدیریت از امریکا و کانادا اطلاعات چندانی ندارم، اما در کل شرایط شما از نظر معدل خوب به نظر می‌رسه. نقطه ضعف فعلی اینه که نمره زبان شما چندان خوب نیست. بعلاوه همون طور که می‌دونید به GMAT هم نیاز دارید و بدون این‌ها نمی‌شه در مورد احتمال گرفتن پذیرش نظر داد. در این مورد که گفتید اگر با استاد در امریکا هماهنگ کنید دیگه مشکلی نیست و نمره زبان اهمیت نداره، باید بگم که این موضوع همیشه درست نیست. در بسیاری از دانشگاه‌ها کمیته پذیرش فایل‌ها رو بررسی می‌کنه و اگر مینیمم لازم رو نداشته باشید، به احتمال زیاد قبول نخواهید شد. ضمن این که جلب نظر استاد هم همیشه ساده نیست. اگر شما شرایط فوق‌العاده‌ای نداشته باشید، دلیلی وجود نداره که استادی بخواد برای شما در مورد ملزومات پذیرش استثنا قائل بشه. در نتیجه توصیه من اینه که سعی کنید روی زبان بیشتر وقت بذارید و سعی کنید نمره بهتری بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-11-2012, 10:36 AM
(11-11-2012, 12:09 AM)ferzhina نوشته: سلام به همه،
ممنون
سلام
شما میخواید در Business School ادامه تحصیل بدین، بنابراین فرق نمیکنه کجا شما باید امتحان GMAT یا GRE داده باشین. بنابراین برای کانادا هم لازم هست (سایت دانشگاه رو چک بفرمایید مثلا این لینک برای McMaster). نمره این امتحان خیلی در گرفتن پذیرش اهمیت داره. برای اکثریت رشته هایی که در Business School ارائه میشه بهتر GMAT بدین فقط برای دو سه تا گرایش ممکنه به طور خاص بنویسه که GRE برتری داره. در ضمن در کانادا تماس با اساتید در Business School فایده چندانی نداره چون تصمیم گیری با کمیته پذیرش هست، بنابراین خوب بودن شرایط داوطلب بسیار مهمه. همونطور که بابک جان گفتن نمره زبانتون پایین هست و بهتر هست دوباره امتحان بدین. در ضمن برای شما که لیسانس کامپیوتر دارین اگر برای گرایش Information system (چون مرتبط هست به لیسانستون) اگر اقدام کنید شانس بیشتری خواهید داشت. در مقطع دکترا در Business School کانادا شما اگر پذیرش بگیرین با فاند خواهد بود. یعنی پذیرش بدون فاند برای Business School کانادا معنایی نداره.
بنابراین سعی کنید که دوباره امتحان زبان بدین و حتما برای GMAT یا GRE هم اقدام بفرمایید. با داشتن نمرات بالا در این امتحانات برای پذیرش شانس خواهید داشت.
موفق باشین
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین smartjavad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-12-2012, 12:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-12-2012, 12:52 AM توسط smartjavad.)
سلام

من علوم پزشکی شهید بهشتی صنایع غذایی میخونم، کارشناسی

شرایطم:

معدل: حدود 16.75

ایلتس : 6.5

مقاله ISI: تا حالا سه تا به عنوان نفر دوم و سوم، و یکی نفر اول(مجری طرح)،تا ترم بعد یک یا دو تا کار
دیگه هم انجام میدم ایشالله

توصیه نامه همه ی اساتید برجسته رم میگیرم

سربازی رفتم

فاند میخوام،

غیر از امریکا!

بنظرتون میشه؟

واسه Ph.D
مستقیم میتونم اقدام کنم؟!
بنظرتون شدنی هست یا بشینم واسه ارشد بخونم؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین alli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-12-2012, 03:37 PM
من فارغ التحصیل رشته ی مهندسی نفت از دانشگاه صنعت نفت هستم. معدلم 15.15 هست. میخواستم ببینم شانسی واسه فاند از دانشگاههای خارج دارم یا نه. سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

14-12-2012, 07:29 PM
(14-12-2012, 03:37 PM)alli نوشته: من فارغ التحصیل رشته ی مهندسی نفت از دانشگاه صنعت نفت هستم. معدلم 15.15 هست. میخواستم ببینم شانسی واسه فاند از دانشگاههای خارج دارم یا نه. سپاسگزارم
دروود.
برای رشته شما کشورهای نروژ و انگلیس و هلند گزینه های مناسبی هستند اما با این معدل و نداشتن نمره زبان و اون هم برای مقطع فوق در کشورهای اروپایی تقریباً شانس فاند به صفر میل میکنه. حالا ان شاء الله نمره زبان بالا اخذ نمایید تا از کشورهای رایگان بتونید پذیرش بگیرید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین meysam_merry
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-01-2013, 05:45 PM
با سلام
من دانشجوی سال اول دانشگاه بیرجندم(دولتی) برق الکترونیک ومخابرات
من می خوام برای مستر برم الان دارم برای زبان کار میکنم که به سطح مطلوب برسم
با توجه به رشتم از شما می خواستم به من مشاوره ای بدین که بتونم 3 سال دیگه برای مستر اقدام کنم
مثلا معدل مناسب نمره زبان.کشور های مورد توجه.
و می خواستم بدونم که ایا در لیسانس مقاله مهم وتاثیر گذاره؟
از مشاوره ی شما متشکرم
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-01-2013, 06:57 PM
(10-01-2013, 05:45 PM)meysam_merry نوشته: با سلام
من دانشجوی سال اول دانشگاه بیرجندم(دولتی) برق الکترونیک ومخابرات
من می خوام برای مستر برم الان دارم برای زبان کار میکنم که به سطح مطلوب برسم
با توجه به رشتم از شما می خواستم به من مشاوره ای بدین که بتونم 3 سال دیگه برای مستر اقدام کنم
مثلا معدل مناسب نمره زبان.کشور های مورد توجه.
و می خواستم بدونم که ایا در لیسانس مقاله مهم وتاثیر گذاره؟
از مشاوره ی شما متشکرم
سلام
مطمئنا تاثیر گذاره مقاله. یه چیزی رو بگم بهت . ببین به استاد ها بچسب! یعنی اینکه باهاشون خوب باش.واژه ی عامیانه رو نمیشه گفت اینجا Big Grin اما واقعا باید همون باشی . باهاشون کار کنی تا حتی اگر خودتم نتونستی جای شاخی مقاله داشته باشی حداقل اون چندتا مقاله اسم دوم حال بده بهت.البته شما هم مطمئنا باشد سعی کنی یه چیزاهای بارت باشه.
چیز دوم معدل! خیلی خیلی خیلی مهم.واقعا بی نهایت مهم. اگر در حد 17.50 نگه داشته باشی واقعا کارت خیلی راحت تر میشه.
نمره زبان برای اروپا خیلی مهم نیست که 6.6 ایلتس داشته باشی یا مثلا 7 . اما اگر میخوای امریکا اقدام کنی نمره ی GRE خیلی مهم.یکی از هم کلاسی هام FALL2012 از یوتا پذیرش گرفت .برای سال اول تونست شهریه رو بپیچونه. نمره GRE 1470 بود فکر کنم. تافل هم حدودا 110 . پس اهمیت نمره ی زبان مشخص اینجا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 72 بعدی »