عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین Mehranm
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-01-2016, 04:58 PM
سلام وقت بخیر
من ترم 7 کارشناسی صنایع فردوسی با معدل 12:68 هستم
لطفا بگین از الان برای گرفتن فاند کامل دکترا چه کارهایی باید بکنم؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

09-01-2016, 05:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-01-2016, 05:45 PM توسط Torkan.)
(09-01-2016, 04:58 PM)Mehranm نوشته: سلام وقت بخیر
من ترم 7 کارشناسی صنایع فردوسی با معدل 12:68 هستم
لطفا بگین از الان برای گرفتن فاند کامل دکترا چه کارهایی باید بکنم؟؟؟

درود
کجا میخواید برید؟! کشور؟
همه کار باید بکنید با این معدل!!
 تافل بالا تعداد مقالات خوب بالا باید بدید. توصیه میکنم حتما ارشد رو در ایران بخونید (مگر دلیل توجیه کننده ای داشته باشید!) و سعی کنید روی مقالات و نمرات زبان اگر امریکا باشه واقعا GRE میتونه این معدل رو اثرش رو کمی تا قسمتی خنثی بکنه!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Mehranm
**
نقل قول

09-01-2016, 06:36 PM
(09-01-2016, 05:42 PM)Torkan نوشته: درود
کجا میخواید برید؟! کشور؟
همه کار باید بکنید با این معدل!!
 تافل بالا تعداد مقالات خوب بالا باید بدید. توصیه میکنم حتما ارشد رو در ایران بخونید (مگر دلیل توجیه کننده ای داشته باشید!) و سعی کنید روی مقالات و نمرات زبان اگر امریکا باشه واقعا GRE میتونه این معدل رو اثرش رو کمی تا قسمتی خنثی بکنه!

بااحترام،
ترکان
خیلی ممنون
امریکا یا کانادا
بله حتما سعی دارم ارشد به تهران برم و توی این چند ترم معدلم رو بهتر کنم
ایلتس رو این کشورا قبول میکنن؟منابعی هست که بتونم از الن برای ایلتس اماده بشم؟؟؟
برای gre چطور؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

09-01-2016, 07:48 PM
(09-01-2016, 06:36 PM)Mehranm نوشته: خیلی ممنون
امریکا یا کانادا
بله حتما سعی دارم ارشد به تهران برم و توی این چند ترم معدلم رو بهتر کنم
ایلتس رو این کشورا قبول میکنن؟منابعی هست که بتونم از الن برای ایلتس اماده بشم؟؟؟
برای gre چطور؟؟؟

درود

حالا فارغ از بحث دانشگاه در اولویت اول مقاله هست در ارشد بعد تازه معدل ارشد.
برای کانادا به نظرم با این معدل خیلی سخته! کانادا حساسیت زیادی روی معدل داره. هر چند اپلای بدون استاد واسه کانادا هم کارساز نخواهد بود و باید استاد پیدا کنید.
در مورد آمریکا و امتحانات مربوطه در همین آکادمیاکافه خودمون کلی بحث شده در موردش و شما بهتره به تاپیکهای مربوطه سر بزنید. بله آیلتس هم قبول داره ولی من پیشنهاد دارم اگر هنوز روی هیچ کدوم تمرکز نکردید تافل بخونید وگرنه مشکلی نداره.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

09-01-2016, 09:12 PM
با سلام و خسته نباشید،

دوستان من رزومه ام رو با کمی تغییرات اینجا میزارم، اگه ممکنه و زحمتی نباشه یه نظری بدین که چه کشورهایی میتونم پذیرش بگیرم و چه کارهای انجام بدم تا بتونم تا واسه پاییز یا بهار 2016 یا 2017 واسه دکترا یا ارشد دوباره پذیرش با فاند بگیرم؟

ممنون

فایل‌های پیوست
.pdf   msh_cv_En4.pdf (اندازه 529.88 KB / تعداد دانلود: 69)
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-01-2016, 10:43 AM
(09-01-2016, 09:12 PM)nanock نوشته: با سلام و خسته نباشید،

دوستان من رزومه ام رو با کمی تغییرات اینجا میزارم، اگه ممکنه و زحمتی نباشه یه نظری بدین که چه کشورهایی میتونم پذیرش بگیرم و چه کارهای انجام بدم تا بتونم تا واسه پاییز یا بهار 2016 یا 2017 واسه دکترا یا ارشد دوباره پذیرش با فاند بگیرم؟

ممنون

تافلتون رو مجدد بدین. اگر بالای 95 بشین فکر می کنم شانستون برای آمریکا بد نباشه. تافل و جی ار ای رو میتونید بالا ببرید تو یک سال. 
کانادا یکم رو معدل حساسن که البته باز اگه بتونید استادی تو زمینه کاریتون پیدا کنین فکر کنم شانس داشته باشین.
در کل برای آمریکا شانس دارید البته خب همون طور که به همه توصیه می شه مکاتبه با اساتید و پیدا کردن استادی که کار و سوابق ریسرچ شما به کارش بخوره بسیار مهم هست.
اگر هدف ارشد با فانده کانادا ارشد داره. ولی تو آمریکا فاند ارشد خیلی محدوده پس بهتره برای دکترا اپلای کنید.
بهار هم خیلی دانشگاه ها پذیرش ندارن. به نظرم برای پاییز برنامه ریزی کنید.

نقل قول  

آفلاین Paraselene
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-01-2016, 11:29 PM
سلام به دوستان

من خودم قصدم هست که حتما به خاطر هزینه های بالا فاند بگیرم. کشورای زیادی مد نظر دارم واسه همین نمیدونستم از کجا شروع کنم. این سایت رو برای پیدا کردن رشته ها و دانشگاه استفاده کردم که گفتم اینجا بزارم که شاید کمک کنه به کسی. وبسایت مرتبط به دانشگاه و رشته هم هست که ازون جا میتونید شرایط و مقدار فاند و اسکولارشیپ اگه موجود باشه رو ببینید.:

www.mastersportal.eu

این فعلا بهترین راهیه که پیدا کردم اگه کسی راه بهتری برای پیدا کردن دانشگاه با شرایط بورسیه میشناسه خوشحال میشم بدونم.

الان سوالی که درگیرشم اینکه خودم ترم آخر کارشناسی معماری با معدل بالای 16 هستم و زبانم نمره خوب میتونم بگیرم، اما رزومه کاریم مرتبط به طراحی گرافیکه! بیشتر توجه م به اروپائه، نمیدونم برای فاند گرفتن باید تو این فرصت 6 ماهی که دارم برم دنبال مقاله یا نه. اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم!
نقل قول  

آفلاین شلیر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-01-2016, 10:07 PM
سلام دوستان با این رزومه کجاها میتونم فول فاند بگیرم و اصلا شانسم چقدره برا فول فاند؟ترجیحا کانادا و استرالیا میخوام فاند بگیرم

کارشناسی روانشناسی دانشگاه پیام نور مریوان معدل 15/16
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات کردستان 18/08
3 مقاله isiچاپ شده
چهار کنگره بین المللی  سه تاپذیرش سخنرانی  و یکی پوستر
یک کنگره ملی پوستر
یک کتاب تالیف شده فارسی
حدود دویست ساعت گواهی گذراندن کارگاه ههای تخصصی روانشناسی
یازده سال سلبقه کار در آموزش و پرورش(کارمند رسمی آموزش پرورش با پست کارشناس مشاوره)
دو سال کار در مرکز مشاوره آموزش و پرورش
یک سال و نیم کار در مرکز توانبخشی بیماران روانی مزمن
حدود پانصد ساعت دوره آموزشی البته نه اختصاصا مرتبت با روانشناسی دوره هایی در آموزش و پرورش گذرانده ام
نقل قول  

آفلاین هما مولوی
**
نقل قول

19-01-2016, 10:37 PM
سلام. وقتتون بخیر. دوستان من تصمیم دارم برای دکتری در رشته مدیریت برای کشور امریکا اپلای بدم.  می خوام بدونم با رزومه ای که دارم چقدر شانس پذیرش برای رشته مدیریت مالی دارم، و کدوم دانشگاه ها در امریکا با احتمال 70 به بالا من رو پذیرش می کنن:
دیپلم ریاضی فیزیک با معدل 18.5 ، لیسانس مدیریت دولتی با معدل 18.23 و شاگرد دوم دانشگاه دولتی معتبر، و اتمام تحصلات در 7 ترم، ارشد مدیریت اجرایی گرایش استراتژیک با معدل 19.13 و شاگرد اول و اتمام تحصیلات در 4 ترم. دارای 15 مقاله در همایش های داخلی ، در حال تالیف چند مقاله پژوهشی برای مجلات isi ، تالیف کتاب برنامه ریزی استراتژیک برای سه صنعت دارو، برق، نساجی کشور، معدل دروس تخصصی ام در هر دو دوره لیسانس و ارشد 19 . سابقه کار ندارم. دروس ریاضی ام در دنشگاه 18.5 و 19.5 و اقتصاد 18 و آمار 18.5 و 20، چون میگن نمرات این دروس مهمه، طراح بیسینز پلن، طراح برنامه استراتژیک برای شرکتها، تدریس دو درس رفتار سازمانی پیشرفته برای دانشجویان ارشد و اقتصاد خرد پیشرفته برای دانشجویان لیسانس دانشگاه دولتی. دوبار در دبیرستان هم تو مسابقات علمی دبیرستان و ناحیه اول و دوم شدم. تو آزمون اصو ل بازار سرمایه هم قبول شدم...ولی چون دو سال اعتبار داشت دیگه نرفتم تمدیدش کنم ولی بخونم قبول می شم...به رشته مالی علاقه زیادی دارم..چه کار کنم که تو این رشته قبول شم...اون هم با فاند کامل، ضمنا قصد ادامه تحصیل تا پروفسوری هم دارم..
نقل قول  

آفلاین ienjf2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-01-2016, 12:32 AM
(19-01-2016, 10:37 PM)هما مولوی نوشته: سلام. وقتتون بخیر. دوستان من تصمیم دارم برای دکتری در رشته مدیریت برای کشور امریکا اپلای بدم.  می خوام بدونم با رزومه ای که دارم چقدر شانس پذیرش برای رشته مدیریت مالی دارم، و کدوم دانشگاه ها در امریکا با احتمال 70 به بالا من رو پذیرش می کنن:
دیپلم ریاضی فیزیک با معدل 18.5 ، لیسانس مدیریت دولتی با معدل 18.23 و شاگرد دوم دانشگاه دولتی معتبر، و اتمام تحصلات در 7 ترم، ارشد مدیریت اجرایی گرایش استراتژیک با معدل 19.13 و شاگرد اول و اتمام تحصیلات در 4 ترم. دارای 15 مقاله در همایش های داخلی ، در حال تالیف چند مقاله پژوهشی برای مجلات isi ، تالیف کتاب برنامه ریزی استراتژیک برای سه صنعت دارو، برق، نساجی کشور، معدل دروس تخصصی ام در هر دو دوره لیسانس و ارشد 19 . سابقه کار ندارم. دروس ریاضی ام در دنشگاه 18.5 و 19.5 و اقتصاد 18 و آمار 18.5 و 20، چون میگن نمرات این دروس مهمه، طراح بیسینز پلن، طراح برنامه استراتژیک برای شرکتها، تدریس دو درس رفتار سازمانی پیشرفته برای دانشجویان ارشد و اقتصاد خرد پیشرفته برای دانشجویان لیسانس دانشگاه دولتی. دوبار در دبیرستان هم تو مسابقات علمی دبیرستان و ناحیه اول و دوم شدم. تو آزمون اصو ل بازار سرمایه هم قبول شدم...ولی چون دو سال اعتبار داشت دیگه نرفتم تمدیدش کنم ولی بخونم قبول می شم...به رشته مالی علاقه زیادی دارم..چه کار کنم که تو این رشته قبول شم...اون هم با فاند کامل، ضمنا قصد ادامه تحصیل تا پروفسوری هم دارم..

رشته مدیریت مالی یک رشته رقابتی در بیزینس اسکول ها است. تا اینجای کار معدل ها تون  که خیلی خوبه. اگر میخواید پذیرش و فاند کامل داشته باشید باید نمرات تافل و جی آر ای رقابتی به رزومتون اضافه کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 72 بعدی »