عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین naghmeh69
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-10-2014, 02:19 AM
سلام دوستان
من میخوام اواسط اسفند امتحان زبان بدم و از اول آبان هم شروع به خوندن میکنم احتمالا.سطح زبانم متوسطه. و چون برای کشورهای مختلفی میخوام اپلای کنم نمیتونم تصمیم بگیرم که تافل امتحان بدم یا آیلتس. با توجه به اینکه 4 ماه فرصت دارم و باید gmat هم امتحان بدم شما کدوم امتحان رو پیشنهاد میکنید؟ از کدوم بهتر میشه نمره خوب گرفت؟من به تافل حداقل 90 نیاز دارم.
خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-10-2014, 12:23 PM
(15-10-2014, 02:19 AM)'naghmeh69' نوشته: سلام دوستان
من میخوام اواسط اسفند امتحان زبان بدم و از اول آبان هم شروع به خوندن میکنم احتمالا.سطح زبانم متوسطه. و چون برای کشورهای مختلفی میخوام اپلای کنم نمیتونم تصمیم بگیرم که تافل امتحان بدم یا آیلتس. با توجه به اینکه 4 ماه فرصت دارم و باید gmat هم امتحان بدم شما کدوم امتحان رو پیشنهاد میکنید؟ از کدوم بهتر میشه نمره خوب گرفت؟من به تافل حداقل 90 نیاز دارم.

نغمه خانم عزیز اگر چند صفحه این تاپیک رو بخونید اطلاعات مفید لازم رو بدست میارید ولی بطور کلی شما باید به دو نکته توجه کنید: 1- تافل لسینینگ قوی میخواد، اسپیکینگ رو باید تو یک دقیقه جمع و جور کنید. آیلتس اسپیکینگ حضوری و حضور لسینینگ به اندازه تافل نیست و اگر اشتباه نکنم از بلندگو پخش میشه.
2- معمولا دانشگاه ها هردوی تافل یا آیلتس رو قبول دارن ولی مینی مم یکی رو بالاتر ازون یکی می گیرن و عملا معادل هم نیستن مثلا آمریکا معادل آیلتس هاش در برخی دانشگاه ها بالاتره و قابل قیاس با تافل نیست و...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 8
15-10-2014, 12:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2014, 01:35 PM توسط mahnaz103.)
(15-10-2014, 02:19 AM)'naghmeh69' نوشته: سلام دوستان

سلام 
یه نکته رو در مورد آیتلس اضافه کنم که یه بخش از رایتینگشم فرق داره! در آیتلس در بخش اول یه نمودار ( نمودار، نقشه، وسیله و...) میدن و باید اونو با 150 کلمه توضیح داد ، در صورتی که در تافل این نیست و یه چی دیگه س!
در مورد اسپیک هم همونطور که زینب جان اشاره کردن ، در آیلتس شما باید حضوری به سوالات در عرض 10 الی 13 دقیقه جواب بدید. خب بعضیا ممکنه حضوری استرس بگیرن و خراب کنند امتحان رو یا برعکس بعضیا حضوری خیلی بهتر از عهده اسپیک برمیان تا اینکه پشت کامپیوتر بشینن و جواب سوال رو به کامپیوتر بدن!!
نکته بعدی درمورد لیسنینگه که برای این بخش برخی سنتر ها هم امکان هدفون رو قرار دادند هم امکان اسپیکر که شما انتخاب میکنید اما بعضیا هم فقط اسپیکر رو دارن و مجبورید با شنیدن از طریق اسپیکر سوالات رو جواب بدید!
* نکته پایانی: اروپا هرجا من دیدم برا مقطع دکتری، حداقل 6.5 رو برا آیلتس و 85 الی 95 رو برا تافل گذاشتن. 
موفق باشید 

گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین fatima204
نقل قول

23-10-2014, 07:28 PM
سلام
ببخشید من نمیدونستم این سوالو باید کجا می پرسیدم
من میخوام مدرک زبان بگیرم به نظرتون آیلتس بهتره یا تافل؟
به طور کلی کدوم برای پذیرش از کدوم کشورا بهتره؟( برای پذیرش دکتری)
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
23-10-2014, 07:47 PM
(23-10-2014, 07:28 PM)'fatima204' نوشته: سلام
ببخشید من نمیدونستم این سوالو باید کجا می پرسیدم
من میخوام مدرک زبان بگیرم به نظرتون آیلتس بهتره یا تافل؟
به طور کلی کدوم برای پذیرش از کدوم کشورا بهتره؟( برای پذیرش دکتری)

کل تاپیک رو همین قضیه بحث شده دوست گرامی. بنابراین دو سه صفحه آخرو بخونید دستتون میاد. ولی بطور کلی اکثرا هردو امتحان رو معتبر میدونن اما به این قضیه که اینجا توضیح دادم هم دقت بفرمایید. موفق باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین fatima204
نقل قول

25-10-2014, 08:11 PM
سلام آیا آیلتس توایران برگزار میشه و دیگه مشکلی برای برگزاری نداره؟
چند بار در سال برگزار میشه؟
به ترتیب اولویت
اروپا
کانادا-استرالیا
آمریکا
آیلتس بهتره یا تافل؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-10-2014, 08:21 PM
(25-10-2014, 08:11 PM)'fatima204' نوشته: سلام آیا آیلتس توایران برگزار میشه و دیگه مشکلی برای برگزاری نداره؟
چند بار در سال برگزار میشه؟
به ترتیب اولویت
اروپا
کانادا-استرالیا
آمریکا
آیلتس بهتره یا تافل؟
ممنونم

سلام
مشکلی بابت امتحان در ایران نیست. چندین مرکز آزمون آیلتس رو برگزار میکنند. مثل ، سنتر دانشگاه آزاد ، سنتر ایرسافام و.....
بعضیهاشون قدیمی ترن بعضی هاشون مثل ایرسافام تازه تاسیس
به سایت این مراکز اگه سر بزنید تاریخ های برگزاری رو میتونید ببینید. بعضا ممکنه بایستی برای مرکزی، یک ماه قبلش یا یک ماه و نیم قبلش ثبت نام کرده باشید چون ظرفیت سریع تکمیل مییشه یا بعضی از سنتر ها دیر پر میشن. 
تو گوگل اسمشون رو بزنید میاره 
مثل ایرسافام
http://ielts.irsafam.com/index.php?ctrl=user&actn=login
سنتر دانشگاه آزاد
http://ielts.iauset.com/

درمورد کشورها  هم تا جایی  که بند هم میدونم زیاد فرقی نیست از جهت تافل یا آیلتس اما بعضا مثلا دانشگاه های امریکا نمره ی تافل کمتری در مقایسه با آیلتس میخوان یا مثلا  بعضی دانشگاه های کانادا نمره آیتلس بالایی میخواد . یعنی مثلا 7 آیلتس تقریبا 100 تافله اما بعضی دانشگاه ها مثلا آیلتس 7 میخوان اما تافل 90 . یعنی بعضی جاها خوب معادل سازی نمیشه
هرچند بستگی به هدفتون هم داره ، معمولا اونهایی که قصدشون اروپاس اکثرا آیتلس و اونهایی که امریکا میخوان اغلب تافل شرکت میکنند. 
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-10-2014, 08:31 PM
به عقیده من گوگل کردن کار صحیحی نست. همیشه باید سایت رسمی رو چک کرد.
http://www.ielts.org//test_centre_search...d6676836f3
خیلی از موسسات سریع میان و میرن، مثل خوازمی
http://ieltskharazmi.com/default.html
و یا موسسات دیگری که در هتل ها آزمون برگزار می کنند. باید از سایت رسمی وارد شین که اگر خواستین تا دو سال بعد نمره ریپورت کنید موسسه هنوز فعال باشه. خیلی ظلمه که آدم مثلاً یک نمره 7.5 در یکی از این موسساتی که میان و میرن بگیره و بعد ببینه نمیشه ریپورت کرد.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-10-2014, 08:37 PM
(25-10-2014, 08:31 PM)'Andre' نوشته: به عقیده من گوگل کردن کار صحیحی نست. همیشه باید سایت رسمی رو چک کرد.
http://www.ielts.org//test_centre_search...d6676836f3
خیلی از موسسات سریع میان و میرن، مثل خوازمی
http://ieltskharazmi.com/default.html
و یا موسسات دیگری که در هتل ها آزمون برگزار می کنند. باید از سایت رسمی وارد شین که اگر خواستین تا دو سال بعد نمره ریپورت کنید موسسه هنوز فعال باشه. خیلی ظلمه که آدم مثلاً یک نمره 7.5 در یکی از این موسساتی که میان و میرن بگیره و بعد ببینه نمیشه ریپورت کرد.

دقیقا حق با شماست. بعضی موسسات قابل اعتماد نیستن و بهتره در سنتری امتحان داده بشه که معتبره Smile
منظور من از سرچ این بود که مراکز رو پیدا کرد و بررسی کرد که چطورن و تحقیق کرد که امتحاناتشون چطوریه و نمره دهی و شرایط ازمون و....یعنی تحقیق راجع به مراکز Smile 
فکر نمیکنم کسی برای امتحان به این مهمی فقط به اسم سنتر و یا تاریخ آزمون که مثلا مناسبه بسنده کنه. اکثر دوستان تو فروم های مختلف از اعتبار و شرایط برگزاری آزمون و...مپرسن و بعد از اطمینان کافی اقدام میکنند Smile

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-11-2014, 01:57 PM
دانشگاهی در آمریکا نمره 8 اسپیکینگ IELTS رو در برابر 22 تافل برای بورس کردن مطرح کرده است. واقعاً قابل مقایسه نیست. 8 به سادگی به کسی نمیدن. کمتر فارغ التحصیل رشته زبان می تونه در Speaking این نمره رو بیاره. همان حقیقت که TOEFL برای آمریکا بهتر است. همچنان باقی است.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 بعدی »