عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
20-02-2014, 01:49 AM
(19-02-2014, 11:43 PM)'elahe' نوشته: سلام 
در مورد مینیمم گذاری دانشگاههای اروپا برای زبان ، دانشگاههایی که من چک کردم هم تافل رو قبول دارند هم آیلتس
حالا به نظر شما اگه دو نفر همه ی شرایطشون یکسان باشه و یکیشون آیلتس داده باشه ، یکی تافل آیا در ارزش یابی آنها آیلتس بهتر است؟
مثلا من یه دانشگاه رو چک کردم زده بود آیلتس 6 یا تافل 80

فکر نمیکنم فرقی داشته باشه اگر شما مینی مم رو داشته باشین. یعنی شما آیلتس 6 داشته باشین یا تافل 80 فرقی نداره ولی تافل 90 داشته باشید خب نمره بهتریه نسبت به آیلتس 6 یا اگر آیلتس 7 داشته باشین نسبت به تافل 80. نهایتا اینکه فکر میکنم نوع امتحان رو دخالت ندن در نتایج. وقتی دخالت میدن هم اون رو تو مینی مم هاشون دخیل میکنن (بعضی جاها معادل نیستن این مینی مم ها)
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 8
20-02-2014, 02:43 AM
(19-02-2014, 11:43 PM)'elahe' نوشته: سلام 
در مورد مینیمم گذاری دانشگاههای اروپا برای زبان ، دانشگاههایی که من چک کردم هم تافل رو قبول دارند هم آیلتس
حالا به نظر شما اگه دو نفر همه ی شرایطشون یکسان باشه و یکیشون آیلتس داده باشه ، یکی تافل آیا در ارزش یابی آنها آیلتس بهتر است؟
مثلا من یه دانشگاه رو چک کردم زده بود آیلتس 6 یا تافل 80

سلام
من معادل سازي هاي زيادي ديدم اما بشخصه اعتقاد ندارم تافل 80 با آيلتس 6 همخواني داشته باشه. 
شما بايد براي انتخاب ملاك بهتري داشته باشيد. مثلا كسي كه ميخواد اروپا درس بخونه براي آشنايي با سيستم كلاس ها بهتره از آيلتس و لهجه ي مورد استفاده بهره ببره تا سيستم آمريكايي تافل كه براش گيج كننده خواهد بود. 
ضمن اينكه هر كدوم مهارت هايي دارند كه قطعا يك فرد نميتونه در همش يكجور باشه. مثلا اسپيكينگ تافل واقع در فضاي استرس برگزار ميشه و اون زمان تنگ خودش فشار زيادي به شخص مياره. در صورتيكه در آيلتس شما با يك انسان با احساسات انساني صحبت ميكنيد و اين بهتون آرامش بيشتري ميده. 
در كل هدفتون اگر روي نمره تنظيمه افراد كه در زمان كوتاه عملكرد خوبي ندارند در آيلتس شانس نمره ي بالاتري دارند. 
بازم خيلي چيزها دخيله. مثلا لهجه ي بريتيش براي برخي سخته و برعكس. 
ببينيد هدفتون از آزمون چيه؟
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین mehrdad73
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-03-2014, 12:06 AM
دوستان من دو سه سال پیش آیلتس امتحان دادم و شدم 8.5 
الان که دو سال گذشته مدرکم بی ارزش شده
حالا میخوام بدونم برای آمریکا آیلتس رو امتحان بدم یا تافل
خیلی خوندم و شنیدم که مثلا میگن دانشگاه آیلتس 7 میخواد یا تافل 80 که گرفتن 80 خیلی راحت تره و ...
البته برای من که فرقی نداره با این نمره هر دانشگاهی راحت قبول میکندم
سوال اصلیم اینه که اگر واقعا این گفته درسته و گرفتن تافل با نمره درخواستی راحت تره بهتر نیست من تافل رو امتحان بدم تا نمره ام نسبت به نمره درخواستی دانشگاه خیلی بالاتر بشه و امتیاز مثبت برام در نظر بگیرن؟

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-03-2014, 12:11 AM
(23-03-2014, 12:06 AM)'mehrdad73' نوشته: دوستان من دو سه سال پیش آیلتس امتحان دادم و شدم 8.5 
الان که دو سال گذشته مدرکم بی ارزش شده
حالا میخوام بدونم برای آمریکا آیلتس رو امتحان بدم یا تافل
خیلی خوندم و شنیدم که مثلا میگن دانشگاه آیلتس 7 میخواد یا تافل 80 که گرفتن 80 خیلی راحت تره و ...
البته برای من که فرقی نداره با این نمره هر دانشگاهی راحت قبول میکندم
سوال اصلیم اینه که اگر واقعا این گفته درسته و گرفتن تافل با نمره درخواستی راحت تره بهتر نیست من تافل رو امتحان بدم تا نمره ام نسبت به نمره درخواستی دانشگاه خیلی بالاتر بشه و امتیاز مثبت برام در نظر بگیرن؟

بله اگر سایر تفاوت های بین دو امتحان براتون مشکلی ایجاد نمیکنه و فرقی نداره تافل برا آمریکا بهتر از آیلتسه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Sirjan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2014, 06:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-04-2014, 07:23 PM توسط Sirjan.)
سلام دوستان
من مدتی برای آمادگی از منابع آیلتس استفاده کردم و خودم خوندم و لغات آکادمیک آیلتس رو حفظ کردم و کلی از تست ها و نمونه سوالات را تمرینی زدم و پیش رفتم. تقریبا در listening و reading حدود ۲۴-۲۵ تا رو البته نه در مدت زمان مجاز بلکه کمی بیشتر می زنم و ولی speaking اصلا خوب نیستم و گرامر هم برای writing معمولی هستم. حالا هم که باید gre هم امتحان بدم. ضمنا سرعت عملم هم خیلی زیاد نیست. چون انگار برای آیلتس سرعت بیشتری برای writing و reading داشته باشم. خیلی دو دل شدم که ادامه بدم و وقت بذارم برای پیگیری آیلتس و یا برم سروقت تافل که ساختارش هم به gre نزدیکتره و شاید بتونم همزمان پیش برم و بتونم نتیجه خوبی بگیرم. ضمنا تمام این اقدامات برای اخذ پذیرش از آمریکاست که باید تا ۶ ماه دیگه همه نمراتم رو آماده کنم که حداقل هایی معادل ۷ آیلتس و ۸۵ تافل و جی ار ای ۳۰۰ می خوام. ممنون میشم منو برای انتخاب تافل یا آیلتس راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
19-04-2014, 09:31 PM
(19-04-2014, 06:29 PM)'Sirjan' نوشته: سلام دوستان
من مدتی برای آمادگی از منابع آیلتس استفاده کردم و خودم خوندم و لغات آکادمیک آیلتس رو حفظ کردم و کلی از تست ها و نمونه سوالات را تمرینی زدم و پیش رفتم. تقریبا در listening و reading حدود ۲۴-۲۵ تا رو البته نه در مدت زمان مجاز بلکه کمی بیشتر می زنم و ولی speaking اصلا خوب نیستم و گرامر هم برای writing معمولی هستم. حالا هم که باید gre هم امتحان بدم. ضمنا سرعت عملم هم خیلی زیاد نیست. چون انگار برای آیلتس سرعت بیشتری برای writing و reading داشته باشم. خیلی دو دل شدم که ادامه بدم و وقت بذارم برای پیگیری آیلتس و یا برم سروقت تافل که ساختارش هم به gre نزدیکتره و شاید بتونم همزمان پیش برم و بتونم نتیجه خوبی بگیرم. ضمنا تمام این اقدامات برای اخذ پذیرش از آمریکاست که باید تا ۶ ماه دیگه همه نمراتم رو آماده کنم که حداقل هایی معادل ۷ آیلتس و ۸۵ تافل و جی ار ای ۳۰۰ می خوام. ممنون میشم منو برای انتخاب تافل یا آیلتس راهنمایی کنید.

دوست عزیز میزان فشار برا اسپیکینگ تافل هم بالاست چون شما باید تو حدود یه دقیقه جواب هاتون رو جمع کنید. من در مورد سرعت رایتینگ و ردینگ آیلتس نمی دونم ولی تو تافل خیلی از بچه ها نمی رسن که همه ردینگ رو بخونن و زمان کم میارن و رایتینگ هم که خب زمان مشخصی داره که باید میزان کلماتی که استفاده می کنید از یه حد مشخصی بیشتر باشه. ساختار امتحانات تافل و GRE هم تقریبا ربط زیادی بهم ندارن و این ملاک رو برا انتخاب کنار بذارید.
مهمترین نکته ای که میتونه شمارو ترغیب به دادن تافل کنه اون معادل هایی هست که دادین. نمره 85 تافل رو گرفتن در حالت عادی آسون تر از آیلتس 7 هست. تو دانشگاه آمریکا چنین حالتی بعضیا دیده میشه. با توجه به این نکته و توضیحاتی که تو پست های قبل در مورد تفاوت های ساختاری تافل و آیلتس داده شده تصمیم بگیرین.
مولانا
نقل قول  

آفلاین ali_gunner
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-04-2014, 06:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-04-2014, 07:11 PM توسط ali_gunner.)
دوستان من یه بار تافل دادم 101 شدم که منقضی شده.حالا یه ترسی اومده سراغم که مرددم تافل یا ایلتس.
مقایسه برای من :

ایلتس : استاده زبان با تجربه ی ایلتس 8 (رایتینگه 8.5 )(ویژگی +) - listening بدون هدفون و بریتیش ( - ) / اسپیکینگ حضوری (+) / ریدینگ با ووکبه سخت تر (-)/ 3 ساعت حداکثر زمان امتحان (+)/700 تومن (-) / تاریخ های مشخص و اکثرا در تهران (-) / بازه ی نمره ی محدود  ( -)/تمرکز روی برگه نه مانیتور (+)

تافل : استاده زبانه بدون تجربه ی تافل اما گفته برای من مشکلی نیست (-) / لیسنینگ محور (-)/اسپیکینگ یه دقیقه ای (-) / تمرکز روی مانیتور با توجه به عینکی بودنم (-)/4 ساعت طول امتحان (-) / 190 دلار (+) / هر هفته در انفورماتیک زنجان (+)/ کتابای 504 و اسنشال تافل رو قبلا خوندم (+) / بازه نمره زیاد (+) / فرصت محدود برای ریدینگ (-)/اون تایمره گوشه تصویر رو اعصابه (-)Big Grin/gre ام دادم ( + یا ؟ ) 

اونایی که داخل پرانتز نوشتم منظور ویژگیه هر ازمونه برای شخصه من. دوستان راهنمایی لطفا.هدفم تقریبا یکیه .تافل بالای 101 و ایلتس بالای 7
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-04-2014, 07:03 PM
(21-04-2014, 06:49 PM)'ali_gunner' نوشته: دوستان من یه بار تافل دادم 101 شدم که منقضی شده.حالا یه ترسی اومده سراغم که مرددم تافل یا ایلتس.
مقایسه برای من :
ایلتس : استاده زبان با تجربه ی ایلتس 8 (رایتینگه 8.5 )(ویژگی +) - listening بدون هدفون و بریتیش ( - ) / اسپیکینگ حضوری (+) / ریدینگ با ووکبه سخت تر (-)/ 3 ساعت حداکثر زمان امتحان (+)/700 تومن (-) / تاریخ های مشخص و اکثرا در تهران (-) / بازه ی نمره ی محدود  ( -)/تمرکز روی برگه نه مانیتور (+)
تافل : استاده زبانه بدون تجربه ی تافل اما گفته برای من مشکلی نیست (-) / لیسنینگ محور (-)/اسپیکینگ یه دقیقه ای (-) / تمرکز روی مانیتور با توجه به عینکی بودنم (-)/4 ساعت طول امتحان (-) / 190 دلار (+) / هر هفته در انفورماتیک زنجان (+)/ کتابای 504 و اسنشال تافل رو قبلا خوندم (+) / بازه نمره زیاد (+) / فرصت محدود برای ریدینگ (-)/اون تایمره گوشه تصویر رو اعصابه (-)Big Grin/gre ام قراره بدم ( + یا ؟ ) 
اونایی که داخل پرانتز نوشتم منظور ویژگیه هر ازمونه برای شخصه من. دوستان راهنمایی لطفا.هدفم تقریبا یکیه .تافل بالای 101 و ایلتس بالای 7

مقاسه خوبی کردی و بنظرم مشکلی در مورد انتخابش نباید داشته باشی فقط اینکه تایمر می تونی حذف کنی از صفحه و بخاطر همین اعصاب خورد کن نیست و اینکه اگر جی ار ای کامپیوتری بخوای بدهی تافل مزیت داره چون با شرایط بیشتر اشنا می شی مخصوصا رایتینگ و خوندن برای ریدینگ تافل بیشتر به ریدینگ جی ار ای کمک می کنه تا ایلتس 
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
21-04-2014, 07:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-04-2014, 07:05 PM توسط Torkan.)
نقل قول نمیکنم تا دوستان هم نظر بدن:
تافل رو ترجیح میدم!:
اول کلک اسپیکینگ رو بکن! این مشکل رو میتونی به راحتی با notefull حل کنی. فایلهاش رو از همین فروم دانلود کن نگاه کن فایلهای ویدیوییش رو معجزه میکنه1 واسه من که اینطوری بود. اسپیکینگ یک دقیقه ای روش داره واسه جواب دادن. 2 تا سوال هستش و فقط اولی استرس زا هستش اونم به دلیل اینکه سوال اول هستش و ...
پس اسپیکینگ زیاد نمیتونه مشکل حساب بشه.
تایمر ریدینگ رو میتونی hide کنی اگر مدل عوض نشده باشه. در ضمن در زمان ما ریدینگ اول 20 دقیقه بود و تموم میشد و 2 یا 3 ریدینگ بعدی میتونی به سوالات ریدینگ دوم و سوم ببرگردی مثلا در دقایق پایانی. مشکل زمان به راحتی قابل حل شدنه...شما در ریدینگ اول پاراگراف به پارا گراف میری جلو و سوالت رو جواب میدی. هر سوالی دیدی سخته و زمانگیر رد شو تو دهنت مونده در اخر 20 دقیقه به راحتی میتونی برگردی و پاسخ بدی بهش.
ریدینگ هم قلق داره و بهترین روش حدف گزینه با استفاده از استنباط پاراگراف هستش.
نکته مهم دیگه اینه که کلا تافل به نظر من در دانشگاههای دنیا خریدار زیاد داره(این نظر من هستش)..البته هستن اندک دانشگاههایی که میگن فقط تافل قبول داریم ولی در حالت کلی به نظر من نمره دهی تافل واقعا معقول تر و منطقی تر از آیلتس هستش. تو آیلتس مصاحبه میکنی و طرف هر نمره ای دلش خواست بهت میده ولی من تو تافل قسمت اسپیکینگ دقیقا نمره خودم رو حدس زده بودم چند میشه که بعد اومدن نمره ها همون شد!
حالا بحث هزینه زیاد نمیتونه دلیل قانع کنده ای باشه .. یعنی شما مثلا میگم 100 تومن زیاد خرج کن اگه مطمینی آیلتس بهتر میدی.
ولی با توجه به اینکه خودت فکر کنم زنجانی هستی یا اونجا درس میخونی و من خودم هم زنجان امتحان دادم و محیطش فوق العاده بود (سعی کن تو وقتهای شلوغ ندی امتحان رو) به نظرم باز تافل منطقی هست از اون نظر که خسته هم نمیشی و لازم هم نیست تهران بری.
gre کلا بحثش جداست. فکر نکنم آنچنان فرقی بکنه هرچند بازم تافل رو پیشنهاد میدم!

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-04-2014, 07:55 PM
(21-04-2014, 06:49 PM)'ali_gunner' نوشته: دوستان من یه بار تافل دادم 101 شدم که منقضی شده.حالا یه ترسی اومده سراغم که مرددم تافل یا ایلتس.
مقایسه برای من :
تافل : استاده زبانه بدون تجربه ی تافل اما گفته برای من مشکلی نیست (-) / لیسنینگ محور (-)/اسپیکینگ یه دقیقه ای (-) / تمرکز روی مانیتور با توجه به عینکی بودنم (-)/4 ساعت طول امتحان (-) / 190 دلار (+) / هر هفته در انفورماتیک زنجان (+)/ کتابای 504 و اسنشال تافل رو قبلا خوندم (+) / بازه نمره زیاد (+) / فرصت محدود برای ریدینگ (-)/اون تایمره گوشه تصویر رو اعصابه (-)Big Grin/gre ام دادم ( + یا ؟ ) 

سلام دوست من
ببین من هم با بقیه دوستان موافقم و به نظرم شما TOEFL بدی بهتر از IELTS
چرا که قبلا این امتحان رو دادی و خب قلقش دستته. اون + و  - هایی که گفتی خودش به نظر میاد بهتره که TOEFL بدی
اما تو بعضی قسمت ها با دوستان موافق نیستم
ببین زمانی که من امتحان TOEFL دادم ویدیو های noteful خیلی محبوب بود و همه از اون استفاده میکردن. یه موسسه تو تهران که نمیخوام اسمشو بگم شکایت میکنه به ETS که آقا جان فردی به اسم Joseph Miranda (همون آدمی که noteful هارو درس کرده) همچین کاری کرده و یکسری template ها برای جواب دادن به این سوالا درست کرده کار ما رو هم کساد کرده( چون خودشون کلاس دارن برای انواع task ها از جمله speaking) خلاصه من خودم بعضی از دوستام که 1 ماه جلوتر toefl دادن و من اطمینان داشتم که اینها نمرشون بالای 25 میشه دیدن نمرشون زیر 20 شده بود با اینکه میگفتن همه سوالا رو کامل جواب دادن ولی خط به خط همون noteful! بعدش معلوم شد که این template ها رو نمیشه دیگه استفاده کرد حالا بازم شما پرس و جو کن
نکته دیگه اینه با اینکه من خودم  TOEFL دادم اما به نظر من IETLS بیشتر بین المللی باشه. نکته اینه که اروپا کلا IELTS رو بیشتر ترجیح میده و خب این رو همه میدونن حالا میمونه استرالیا، آمریکا و کانادا. چون استرالیا و کانادا قبلا مستعمره انگلیس بودن و خب ترجیحشون IELTS به TOEFL و گرچه TOEFL قبول میکنن اما minهای بالاتری میخوان.
اما امریکا دقیقا برعکسه گرچه IETLS قبول میکنه اما min بالاتری از اروپا، امریکا و کانادا میخوان
پس درکل به نظر من IETLS رو جاهای بیشتری قبول دارن یا به زبون دیگه بین المللی تر از TOEFL هست
حالا اینی که شما کجا میخوای بری دست شماست و به همون ترتیب امتحان مربوطشو بده.
[font][font][font]برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.[/font][/font][/font]

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 30 بعدی »