عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-03-2012, 02:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-03-2012, 02:32 AM توسط Saeid.)
اکبر جون من مجموعا جوابتون رو میدم------نظر شخصی من هستش-----اگر آمریکا مد نظرتون هست تافل رو توصیه میکنم چون دیفالت دانشگاهای آمریکا تافله و حتی برا ریدینگ یا قسمتهای دیگه به طور جداگانه مینیمم گذاشتن و من همچین چیزی برا آیلتس ندیدم---تافل آی بی تی شدیدا توصیه میشه---یکی از دوستان به دلیل اینکه زبانش ضعیف بود پی بی تی داد و خرابش کرد و چون فرصت نبود دوباره امتحان بده(پی بی تی کم برگزار میشه) امسال آمریکا رو تقریبا از دست داد. از طرفی آی بی تی اسپیکینگ هم داره و میتونه تو گرفتن TA تاثیر داشته باشه---کانادا هم بعضی ایالتها خیلی زبان مهم نیست (مثلا مونترال که فرانسه بیشتر مهمه) و بقیه هم معمولا هر دو رو قبول دارن اکثرا---ولی بازم به نظرم تافل بهترباشه---
من عیبی که به نظرم برا تافل میرسه---1-سخت تره از آیلتس 2- مینیمم نمره تافل برا استرالیا بالاتره و معمولا 90 هستش و اگر احیانا نمرت از 90 کمتر بشه نمیتونی چرخش به سمت استرالیا داشته باشی---استرالیا هم اگر تافل داشته باشی مشکلی از بابت ویزا نداره و در صورت گرفتن فاند سفارت تافل رو قبول میکنه (میدونم بدون فاند نمیری)-----در ضمن هزینه ریپورت آیلتس بالاتر از تافله و 50$ دلار هستش و هزینه های اپلای رو زیاد میکنه (البته تا 5 تا رایگانه که تافلم تا 4 تا رایگانه) تافل ریپورتش 17$ دلار هستش و با توجه به قیمت دلار خودش یه مسله مهمه----حدس میزنم تافل هم سریعتر ریپورت بشه چون بالاخره موسسه برگزار کننده دانشگاه پرینستون تو آمریکاس
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-03-2012, 03:06 AM
مینیمم IELTS و TOEFL خیلی اختلاف داره!
مثلا NCSU ، حداقل 80 امتحان iBT رو می خواهد ولی برای IELTS حداقلش 6.5...
اگر اشتباه نکنم، کسب حداقل 80 باید راحت تر باشه، نه؟

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-03-2012, 08:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-03-2012, 08:51 AM توسط amin_mb.)
(01-03-2012, 03:06 AM)MaMi نوشته: مینیمم IELTS و TOEFL خیلی اختلاف داره!
مثلا NCSU ، حداقل 80 امتحان iBT رو می خواهد ولی برای IELTS حداقلش 6.5...
اگر اشتباه نکنم، کسب حداقل 80 باید راحت تر باشه، نه؟
دوست خوبم،
از اونجایی که آمریکا متصدی برگزاری امتحان تاقل هست، تعصبش روی این آزمون هست! ولی برای آیلتس برعکس هست، انگلیس و استرالیا روی آیلتس تعصب دارند!
به طور دیگه اینجوری باید بگم، اکثر دانشگاه های آمریکا طوری مینیمم تافل و آیلتس را تعیین کردند که گرفتن مینیمم تعیین شده برای تافل راحت تر باشه تا مینیمم تعیین شده برای آیلتس! به عبارت دیگه، امتحان تافلشون را معتبر تر در نظر می گیرند تا آیلتس! برا همین متقاضیان هم ترغیب می شوند، که تافل ثبت نام کنند!
Similarly Smile، همین موضوع برای استرالیا هست! استرالیا مینیمم آیلتس را ساده تر قرار داد نسبت به تافل!
البته تو دانشگاه های بریتانیا، یک تعادلی بین این دو تا نمره در نظر گرفته شده است!

من هم مثل سعید جان، به شما پیشنهاد iBT را دارم! مزایای IBT را سعید گفت، بقیش به نظر من:
اگر برای این امتحان آماده بشی، واقعا سطح زبانت بالا خواهد رفت! چون برای موفقیت در امتحان، مهم ترین عامل سواد انگلیسی هست نه تکنیک!
مواد این امتحان واقعا مفید هست برای زندگی آکادمیک در آینده!
IBT را تمام جاها قبول دارند! درسته که یک سری دانشگاه ها مینیمم های بالاتری دارند، ولی با ارائه نمره این آزمون، دیگه معمای توانایی شما در Speaking حل خواهد شد و برای بورس گرفتن راحت تر خواهید بود!

موفق باشید!

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Shocked  01-03-2012, 09:13 AM
نقل قول: اگر برای این امتحان آماده بشی، واقعا سطح زبانت بالا خواهد رفت! چون برای
موفقیت در امتحان، مهم ترین عامل سواد انگلیسی هست نه تکنیک!

درود
دیدم زیادی داره تو سر آیلتس زده میشه گفتم بیام دفاع کنم Big Grin
قصد بی ارزش کردن هیچ کدوم از امتحاناتو ندارم ولی اگه میشه یکم در مورد این دوجمله بیشتر توضیح بدید تا بیشتر روشن بشه
به نظر شما بدون سواد میشه نمره گرفت برای آیلتس؟ اگه راهشو بلد هستید به ما هم بگین که پی به اشتباهمون ببریم که واقعا سطح زبانمون بالا نرفت، چون مثل اینکه برای زندگی آکادمیکمون هم مفید نبوده و یه جورایی فقط تلف کردن وقت بوده Shy
جدا اگه کسی بدون دانش زبان بتونه از ریدینگ آیلتس نمره درستی بگیره، و تو اسپیکینگ هم موفق باشه (که برخلاف تافل که میتونین یه متن رو حفظ کنید و جلو کامپیوتر بازگو کنید ، با انسان زنده طرفین و دارین مصاحبه میشین) خیلی کارش درسته

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

02-03-2012, 12:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-03-2012, 12:56 PM توسط amirhossein.gh.)
(01-03-2012, 09:13 AM)mahyarelc نوشته: درود
قصد بی ارزش کردن هیچ کدوم از امتحاناتو ندارم ولی اگه میشه یکم در مورد این دوجمله بیشتر توضیح بدید تا بیشتر روشن بشه
به نظر شما بدون سواد میشه نمره گرفت برای آیلتس؟ اگه راهشو بلد هستید به ما هم بگین که پی به اشتباهمون ببریم که واقعا سطح زبانمون بالا نرفت، چون مثل اینکه برای زندگی آکادمیکمون هم مفید نبوده و یه جورایی فقط تلف کردن وقت بوده Shy
جدا اگه کسی بدون دانش زبان بتونه از ریدینگ آیلتس نمره درستی بگیره، و تو اسپیکینگ هم موفق باشه (که برخلاف تافل که میتونین یه متن رو حفظ کنید و جلو کامپیوتر بازگو کنید ، با انسان زنده طرفین و دارین مصاحبه میشین) خیلی کارش درسته
دوستان سلام
من واقعا با دیدگاه مهیار موافقم !
البته واقعا امتحانای زبان جوری نیست که مثلا بگی یکیش بده و یکیش خوبه ! خوب همشون سختن !
میدونین من دلیل های زیادی داشتم که تافل ندم :
1.از لغت حفظ کردن و کلا حفظ کردن بدم میاد. من کلا با خرخونی مخالفم
2.وضعیت برگزاری امتحان تافل تو ایران واقعا امسال که افتضاح بوده ! من اینو به این دلیل میگم که خیلی از دوستام که امسال کاغذی یا اینترنتی امتحان دادن، اصلا راضی نبودن از شرایط برگزاری و همچنین عملکرد ETS !
ولی برگزاری آیلتس واقعا عالیه و سرزمان هست و شما از اون لخاظ دغدغه ای ندارین !
3.من حداقل پس از چندین سال زبان خوندن به این نتیجه رسیدم که آیلس یه امتحانیه که باید یاد گرفته باشی . اصلا حفظ کردن به درد نمیخوره ! اصلا. آخه میدونید سوالا که مثل تافل نیست که یه قسمت گرامر یه قسمت لغت و... . اسکیل های آیلتس به صورت پنهان در همه قسمت ها هست و و شما همه جا و در همه سوالات با ترکیبی از اسکیل ها دست و پنجه نرم کنید
یه چیز دیکه هم بگم که در واقع دلیل اصلی انتخاب آیلتس هست : الان تو ایران سه مرکز داریم(البته اگه ایران آیلتس رو در نظر بگیریم Smile)هر کدومشون هر ماه حداقل دو تا امتحان تو شهرهای مختلف ایران دارن . یعنی ماهی 6 تا امتحان ! نتیجه امتحان بعد حداکثر دو هفته میاد و این واقعا به درد ما که کارامون فوریه میخوره ! مثلا اگه امتحان اولی نشد ، سریعا امتحان بعدی رو ثبت نام میکنیم ! ولی تافل این شکلی نیست !
یه نکته دیگه هم هست دیدم بچه ها میگن تعصب فلان جا بیشتره رو تافل یا آیلتس! بابا اینا که فقط یه نمره زبانه و بس ! شما نمره حداقل رو بگیر و هر جا دلت خاست برو !
به نظر من آیلتس آینده روشن تری داره !
ولی بازم به نظرم دوستای خوبم که میگن تافل احترام کامل میذارم

پ ن : اکبر جان راضی شدی برادر ؟ Big Grin
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

02-03-2012, 01:10 PM
امیر حسین عزیز به نظرم یه سری اطلاعاتی که دادی در مورد تافل کاغذی فقط صدق می کنه و در مورد تافل اینترنتی درست نیست.

اولاً تافل اینترنتی هم در طول ماه به طور میانگین 3-4 بار در شهرهای مختلف ایران برگزار می شه. از آمل و زنجان بگیرید تا تهران (خود تهران 3-4 تا مرکز داره)...

در مورد لغت حفظ کردن که فکر نمی کنم هیچ فرقی بین این دو تا آزمون باشه. برای هر دو آزمون باید یه سطح معقولی از لغت بلد باشید و از این لحاظ من تفاوتی بین تافل و آیلتس نمی بینم.

در مورد کاغذی نمی دونم، ولی من دو بار اینترنتی تو سازمان سنجش دادم و خیلی راضی بودم. مشکل خاصی وجود نداشت.

تافل اینترنتی هم دقیقاً طوری است که باید زبان بلد باشی تا نمره خوب بگیری. اونی که در مورد گرامر گفتی برای تافل کاغذی هست وگرنه تو اینترنتی سوالی از گرامر نمیاد... ترکیب اسکیل ها در تافل اینترنتی بیشتر از آیلتس هست.

مهیار جان در مورد اینکه گفتی تو اسپیکینگ تافل باید یه چیزی رو حفظ کنی و بگی! راستش اسپیکینگ تافل 6 تا بخش مختلف داره. ممکنه قالب جوابها برای بعضی بخش هاش از قبل معلوم باشه (آیلتس هم در مواردی اینطوره) ولی بقیه اش من یادم نمیاد جایی چیزی رو حفظ کرده باشم!

در هر حال من که هیچ تعصبی روی هیچ کدوم ندارم و با توجه به اپلای هام ترجیح دادم تافل بدم. ولی چون فکر کردم یه سری اطلاعات چندان درست داده نشده، سعی کردم نظرم رو بگم.

نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-03-2012, 01:14 PM
درود
این نظر شخصی من از دو امتحان تافل و آی بی تی هستش.
اگر سطح زبانتون متوسط و معمولی باشه گرفتن نمره ی متوسط در تافل سخت تره. بالطبع نمره ی آیلتس بهتری بدست میارید.
اگر سطح زبان تون خوب و عالی باشه گرفتن نمره ی عالی از تافل راحت تره و در آیلتس سخت تره.
من این مورد رو در مورد خیلی از دوستان که هر دو امتحان رو دادن چک کردم.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

02-03-2012, 10:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-03-2012, 12:14 AM توسط amin_mb.)
(01-03-2012, 09:13 AM)mahyarelc نوشته: درود
مهیارجان! کسی تو سر آیلتس نزد! اینجا تاپیکی هستش که هر کسی که نظر خودش را میگه، نه اینکه بخواهد جبهه بگیره!

من اعتقاد دارم، یک نفر با سواد نچندان زیاد می تونه نمره مینیمم خیلی از جاها برای مهندسی که 6.5 هست را بگیره!
به نظر من:
IELTS: English+Technique+IELTS strategies
IBT: English+IBT Strategies

همچنین من معتقدم که نمره آیلتس تا 7 نمی تونه سطح سواد کسی را نشان بده!
چهار نفر با نمرات زیر می شوند 6.5!
7 6 6 6 ======> 6.5
7 6.5 5.5 6 ===> 6.5
7 7 5.5 5.5 ===> 6.5
6 6 6.5 6.5 ===> 6.5

به نظر من سطح این نفرات با نمره 6.5 مشخص نمی شه!

در آیلتس نمره نهایی میانگین گردشده نمرات در هر بخش هست! که به نظر من نمره واقعی هر کسی را نشان نمی دهد!

اما در IBT نمره نهایی مجموع نمرات شماست!
شما باید هر چهار تا تواناییت خوب باشه که نمره خوب بگیری!
ولی همونطور که از نمره اول در بالا مشخص است کافی است یک Skill خوب داشته باشید!

حالا یک چیز دیگه فرض کنید!
یک نفر نمراتش شده 7 7 6.5 6! مثلا فرض کنیم ممتنح Speaking به اون داده 6! حالا یک ممتنح دیگه ممکن هست به اون بده 6.5! تو این شرایط نمره نهایی میشه 7!
میشه به من بگید نمره واقعی این شخص 6.5 هست یا 7؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به همین راحتی سرنوشت یک نفر می تونه به هم بریزه!
تازه طبق نمره 6.5 هیچ تفاوتی بین 7 7 6.5 6 با 6.5 6.5 6 6 نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر دو نمره نهایی 6.5 خواهند داشت!

همونطور که پژمان جان نیز گفتند، یکی از بخش های Speaking، مربوط به خلاصه گفتن Reading هست!
شما، یک Reading به بچه هایی که دارند تو ایران زبان می خونند، بدهید و ازشون بخواهید خلاصه اش را بگند، ببنید چی کار میکنند!
استاد من تو آیلتس، همین تمرین را با بچه ها می کرد، همگی گند می زدند، ولی همگی Speaking در آیلتس را شدند 6.5!

در مورد نکته ای که در مورد زندگی آکادمیک از من دلیل خواستید، بدین صورت توضیح می دم:
شما تو دانشگاه باید به Lecture های اساتید گوش کنید و نت برداری کنید! ولی نیازی ندارید، که جا خالی پر کنید!
Listening آیلتس، به خصوص تو Section 1 ,2 فقط نیاز داره که به Keyword ها دقت کنید نه مفهوم جملات! شما باید اسم و فامیل و زمان و تعداد و مقدار را آماده بشید بشنوید!

در مورد Reading هم، من با 3 تا از دوستام، امتحان 9 فوریه داشتیم! تو Reading من شدم 7! اونها همگی شدند 6.5! من متن را 8-9 دقیقه با دقت ولی سریع می خونم! بعد جواب می دهم، ولی دوستام، اصلا بعد از امتحان نمی دونستند که متن ها راجع به چی بود! فقط سوال خونده بودند و رفته بودند تو متن پیدا کرده بودند! دلیل موفقیتشون هم این بود، که تمام سوالات از نوع Given/Notgiven و کدوم پاراگراف کدوم جمله را شامل میشد! خوب این نوع سوالات برای گرفتن نمره 6 تا 6.5 به سواد چندان زیادی نیاز نیست!
حالا اگه شانس این 3 تا دوستمون، مثل خیلی از امتحان های دیگه، متن ها سخت تر بود و نوع سوالات تنوع بیشتری داشت، عمرا همچین نمره ای نمی گرفتند! حالا شما از روی 6.5 می تونید بگید سطح دوستای من چنده؟؟؟

به نظر من، بهترین Skill در آیلتس ، Writing هست که واقعا سخت تصحیح میشه و برای همه ما مفید هست!

بنده خودم کارم با آیلتس راه افتاد! ولی با تافل نه!
آیلتس امتحان خوش دست تری هست و نمره گرفتن همونطور که Pink floyd هم گفت، در سطح 6-7 راحت تر هست!
کسی نمی گه آیلتس بده! نظرمون را برای اکبرجان که تازه می خواهند خودشون را آماده کنند، پیشنهاد دادیم!
برای کسی که وقتیش کمه، سطحش متوسطه من بهش آیلتس پیشنهاد می کنم!

ای کاش ما می تونستیم به نظرات دیگران احترام بگذاریم!
من کی تو صحبتم گفتم که هر کسی آیلتس خونده، وقت تلف کرده!؟؟؟؟؟؟؟
من کی گفتم، که بدون سواد میشه آیلتس نمره گرفت!؟؟؟؟؟

موفق باشید!

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

03-03-2012, 10:54 AM
درود بر همه
امین جان من3 تا جمله نقل قول کردم از شما که در مورد تافل هست:
نقل قول: اگر برای این امتحان آماده بشی، واقعا سطح زبانت بالا خواهد رفت! چون برای

موفقیت در امتحان، مهم ترین عامل سواد انگلیسی هست نه تکنیک!

من برداشتم از جمله شما این بود که شما میگی تکنیک نقش مهمتری از سواد رو بازی میکنه تو آیلتس...من همچنان این موضوع برام اصلا قابل قبول نیست
برداشتم از جمله ی دیگه شما این بود که برخلاف تافل، با خوندن (یا یاد گرفتن تکنیک های مورد نظر شما) سطح زبان آدم بالا نمیره
از جمله سوم هم اینطور برداشت کردم که آیلتس برای زندگی آکادمیک مناسب نیست
این موارد رو که کنار هم میگذارم میبینم با امتحان آیلتس، سطح زبان آدم که بالا نمیره، از لحاظ آکادمیک هم جای پیشرفت چندانی نداشته، به جای خوندن هم که آدم میتونه تکنیک یاد بگیره بره امتحان بده،...پس من کلهم وقتمو تلف کردم با این امتحان
من هیچ تعصبی رو آیلتس ندارم، هیچ نفعی هم بهم نمیرسه، در مورد آیلتس...جبهه هم نمیگیرم!...ولی به نظرم اومد یکم تلاش کساییکه برای آیلتس خوندن داره نادیده گرفته میشه با این صحبتها
احتمالا برداشت من از صحبتهای شما اشتباه بوده
نقل قول:
ای کاش ما می تونستیم به نظرات دیگران احترام بگذاریم!
اگه من جایی از صحبتهام به صحبتهای شما بی احترامی کردم همینجا پوزش میخوام...حتما اگه اینطور بوده به نظرتون پستم رو گزارش کنید یا امتیاز منفی بدید
من اصلا قصد ندارم با حرفهام به کسی بی احترامی کنم
مدیران عزیز هم اگه پست منو خوندن (که یحتمل حوندن) بهم تذکر بدن در مورد بی احترامی

نقل قول: مهیار جان در مورد اینکه گفتی تو اسپیکینگ تافل باید یه چیزی رو حفظ کنی و بگی! راستش اسپیکینگ تافل 6 تا بخش مختلف داره. ممکنه قالب جوابها برای بعضی بخش هاش از قبل معلوم باشه (آیلتس هم در مواردی اینطوره) ولی بقیه اش من یادم نمیاد جایی چیزی رو حفظ کرده باشم!
پژمان عزیز،
منظور من از اون جمله این بود که میشه از همون تکنیکهای مورد نظر دوستان برای هر امتحانی استفاده کرد، ولی مهمتر از سواد طرف نیست...نظر شخصیم اینه که اسپیکینگ آیلتس واسه زندگی بهتر از تافله، همونطوری که امین جان گفتن لیسنینگ تافل بهتره...من جداً دیدم کساییکه با حفظ متن(همون تکنیک) برن نمره بگیرن (بالای 25)؛ نگفتم که همه اینکارو میکنن!

صددرصد هر امتحان هم نقاط ضعف و هم نقاط قوتی دارن در مقابل هم..هیچ کدوم هم وحی منزل نیستن که من الان بگیرم بیام بگم حتما آیلتس بخونین

خیلی زیاد میشه رو طریقه نمره دهی آیلتس و تافل؛ و طریقه سوالات هر section بحث کرد که این پست زیادی طولانی میشه؛ اگه احتیاج بود در مورد مثالهایی که آورده شد و تفاوت بین آیلتس و تافل نظرمو میگم..بحث شانس که فکر نکنم خیلی درست باشه برای کسیکه مشاوره میخواد
بله، آیلتس نمره دقیق نمیده؛ تافل نمره ریزتر میده..نمیگم خوبه یا بد... میتونین مقایسه کنین با سیستم نمره دهی دروس در ایران و امریکا...ایران رو تافل بگیرین(نمره ریزتر)، امریکا رو آیلتس Rolleyes ...درمورد اونم من نمیتونم بگم کدوم بهتره
فقط به عنوان نمونه: همونطوری که نمره 95 با 100 تافل زمین تا آسمون فرق داره؛ نمره 7 با 6.5 آیلتس هم با هم فرق دارن،حتی اگه تفاوتشون چهار پنچ تا جواب باشن

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-03-2012, 05:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-03-2012, 05:57 PM توسط m.ost.)
(12-06-2011, 12:13 PM)Faraz نوشته: با اجازه پژمان عزیز
فرهاد جان با توجه به تفاوت های اساسی ایلتس و تافل وقت گذاشت برای هر دو آزمون اشتباه است.با توجه به وقتی که مطرح کردید شما فعلا سطح زبان خود را بالا ببرید و به فکر آزمون نباشید.اگر سطح زبان شما به درجه ایده ال رسیده باشد نوع آزمون هیچ تفاوتی نمی کند و با 2-3 ماه مطالعه به راحتی در هر دو آزمون موفق خواهید بود.
یک نکته دیگر هم هست.این آزمون ها فقط می خواهند نشان دهند که شما از نظر سطح زبان مشکلی ندارید و مسئله فقط داشتن مینیمم لازم است.به همین دلیل اگر نمره کافی در ایلتس رو بیاورید (مثلا 7 یا 7.5) تقریبا اکثر دانشگاه های امریکا قبول خواهند کرد.بر عکس این موضوع هم درباره تافل و کشور هایی مثل استرالیا و انگلیس صادق است.اگر گفته می شود امریکا به تافل تمایل بیشتری دارد به این معنی نیست که ایلتس را غیر معتبر می داند و یا به کسانی که ایلتس دارند پذیرش نمی دهد.
سلام دوستانSmile
در پست بالا، فراز عزیز اصل نکته رو بیان کرده. یعنی این که هر کسی اول باید سطح زبانش رو بالا ببره. من کسانی رو میشناسم که هم در تافل و هم در آیلتس نمره مورد قبول دانشگاه رو آوردن ولی وقتی رفتن تو محیط برای حرف زدن ساده هم دچار مشکل شدن. پس هرکسی باید اول تمام مهارت های زبانیش رو قوی کنه. نه فقط به خاطره امتحان بلکه با این هدف که میخواد مدت ها با اون زبان سروکار داشته باشه. حالا این فرد وقتی زبانش قوی شد کافیه که یک سری تکنیک های خاص مربوط به امتحان مورد نظر رو یاد بگیره و مطمئنا نمره خوب هم خواهد آورد. من دوسال پیش هم تافل امتحان دادم هم آیلتس، واقعا هم درست حسابی نخونده بودم. برای تافل فقط یک سری تست های نمونه ش رو زدم که چشمم آشنا بشه. برای آیلتس کلاس رفتم ولی خیلی مفید نبود برام و نصفه ولش کردم خودم چند تا تست کمبریج زدم. تافل 600 شدم و آیلتس 7. امسال امتحان آیلتس دادم دوباره و 7.5 شدم. باز هم همون تست های کمبریج رو زده بودم. علت انتخاب آیلتس هم برای من هیچ ارتباطی به سختی و آسونیش نداشت. عوامل دیگه ای در انتخاب نوع امتحان تاثیر داره، برای من این مهم بود که کارنامش میاد اینجا بد مدارکم رو هم میتونم همراش بفرستم. برای سفارش کارنامه اضافی هم نیاز به کارت اعتباری و دردسر های اون نیست.
به نظر من هرکسی باید یک مدت وقت بگذاره و زبانش رو قوی کنه. بعدش میتونه چند نمونه از هم تافل و هم آیلتس رو حل کنه و ببینه با کدوم راحت تره. بعدش با توجه به سایر عوامل مثل دانشگاه مورد نظر، تاریخ امتحان، مدت و نحوه صدور کارنامه و مقایسه شرایط و امکاناتی که داره تصمیم گیری کنه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30 بعدی »