عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین Maral
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-03-2011, 10:14 AM
(15-03-2011, 02:50 AM)m0h3n نوشته: .....
از زاویه شیوه امتحان :
امتحان IELTS بنظر من دانش زبان توام با تکنیک هست... یعنی لزوما کسی که نمره 7 یا بالاتر در این امتحان می گیره، سطح دانش زبان خوبی نداره و برعکس ...
بنظر من در این امتحان علاوه بر دانش زبان خیلی فاکتورهای دیگه ی applicant سنجیده میشه مثل سرعت عمل، دقت، مدیریت زمان و .....
من کاملا موافق این نظر هستم.
به نظر من هم سطح دانش آکادمیک زبان انگلیسی در آزمون آیلتس اهمیت خیلی زیادی نداره. تکنیکهای پاسخ دادن به سوالات هست که خیلی مهمه. شما هرقدر هم که زبانت عالی باشه باز نیاز به سرعت عمل و تکنیکهای مختلف برای پاسخ به سوالات ریدینگ دارید وگرنه نمیتونید در زمان مقرر این بخش را کامل تموم کنی یا اسپیکینگ که چون برخلاف تافل رودررو برگزار میشه برای همین هم نداشتن استرس و حتی طرز برخورد و رفتار و میمیک های چهره و بدن هم ممکنه تاثیرگذار باشه در نتیجه آزمون. رایتینگ هم که جای خود دارد. به خصوص تسک 1 رایتینگ واقعا نیاز به تمرین داره که بدونی در تحلیل یک گراف یا یک نمودار چی باید بنویسی. در این بخش به نظر من حتی دایره لغاط زیادی هم لازم نیست فقط درست نوشتن و به بکته های مهم اون گراف یا چارت اشاره کردن مهمه که اینها هم بخشی از همون مسایل تکنیکی میشن!
منویس،
منویس
با راشهای جوان
این نیز بگذرد...
نقل قول  

آفلاین farhad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-06-2011, 08:50 AM
ببخشید دوستان نمی دونم سوالمو جای درستی مطرح می کنم یا نه

من برای Tofel و IELTS وقت دارم اما از انجا که هدفم امریکا بنابراین Tofel در ارجحیت است

اما بعضا از دوستان شنیدم که نگرش دانشگاههای امریکایی داره عوض می شه و بسمت IELTS پیش می ره

نمونه این مطلب را در فروم اپلای براد دیدم که یکی از دوستان با ذکر منبع در مورد دانشگاه MIT همین مورد را عنوان کرده بودند

حال با وقتی که من دارم (تقریبا 3 سال) و اینکه در 3 سال اینده احتمالا نگرش این دانشگاهها به سمت IELTS پیش بره

ایا برای هر دو وقت بگذارم یا نه باز هم توضیه دوستان روی Tofel است یا Tofel را بی خیال شم ؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-06-2011, 10:06 AM
(12-06-2011, 08:50 AM)farhad نوشته: ببخشید دوستان نمی دونم سوالمو جای درستی مطرح می کنم یا نه

من برای Tofel و IELTS وقت دارم اما از انجا که هدفم امریکا بنابراین Tofel در ارجحیت است

اما بعضا از دوستان شنیدم که نگرش دانشگاههای امریکایی داره عوض می شه و بسمت IELTS پیش می ره

نمونه این مطلب را در فروم اپلای براد دیدم که یکی از دوستان با ذکر منبع در مورد دانشگاه MIT همین مورد را عنوان کرده بودند

حال با وقتی که من دارم (تقریبا 3 سال) و اینکه در 3 سال اینده احتمالا نگرش این دانشگاهها به سمت IELTS پیش بره

ایا برای هر دو وقت بگذارم یا نه باز هم توضیه دوستان روی Tofel است یا Tofel را بی خیال شم ؟
دوست عزیز اون موردی که در مورد دانشگاه MIT گفتید درسته. ولی غیر از این دانشگاه، من موارد دیگه ای رو ندیدم که نشون بده دانشگاه های آمریکا تمایل دارند به تدریج آیلتس رو به تافل ترجیح بدند. اینکه جدیداً آمریکا به سمت آیلتس تغییر نگرش داده به این مفهومه که همونطور که تو همین تاپیک گفتم، اخیراً تعداد دانشگاه های آمریکایی که آیلتس رو قبول دارند نسبت به قبل بیشتر شدند. ولی بازم تافل به آیلتس در آمریکا ارجح هست چون می شه دانشگاه هایی رو پیدا کرد که در اونها آیلتس پذیرفته نیست، اما عکسش به جز مورد MIT من خودم ندیدم. اگر هم باشه خیلی کمه...

شما اگر هدفتون MIT هست آیلتس بدید، ولی به نظرم با روندی که من در این دو سه سال دیدم برای آمریکا باز هم تافل دادن بهتر هست، هر چند با آیلتس دادن هم برای بیشتر جاها مشکلی نیست.
در ضمن من اصلاً توصیه نمی کنم برای هر دو آزمون بخونید. به نظرم اون وقت رو می شه صرف تقویت بقیه بخش های رزومه کرد.

نقل قول  

آفلاین farhad
**
نقل قول

12-06-2011, 11:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-06-2011, 11:38 AM توسط farhad.)
ممنون اقا پژمان

ببخشید اما من و افراد مثل من با توجه به اینکه رشته ام کامپیتر هست انتخاب اولمون MIT هست

با توجه به این و با نیم نگاهی به مشکلات احتمالی ویزای امریکا و نیز اینکه هدفم امریکاست ایا بهتر نیست که

اول یکی از این دو را بخوانیم و بعد با توجه به اینکه سطح زبانمان هم بالا اومده به امتحان دومی بپردازیم (موافقید با این نظر در این شرایط یا نه ؟)

در صورت موافق بودنتون طبق اون چیزهایی که دوستانی که این مدارک رو گرفتن بازگو می کنند اینه که IELTS سخت تر است

به نظرتون بهتر نیست که اول ایلتس رو خوند و بعد در یک بازه 2-3 ماهه برای تافل اماده شد یا برعکس به نظرتون می تونه مفید تر باشه ؟

نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-06-2011, 12:13 PM
با اجازه پژمان عزیز
فرهاد جان با توجه به تفاوت های اساسی ایلتس و تافل وقت گذاشت برای هر دو آزمون اشتباه است.با توجه به وقتی که مطرح کردید شما فعلا سطح زبان خود را بالا ببرید و به فکر آزمون نباشید.اگر سطح زبان شما به درجه ایده ال رسیده باشد نوع آزمون هیچ تفاوتی نمی کند و با 2-3 ماه مطالعه به راحتی در هر دو آزمون موفق خواهید بود.
یک نکته دیگر هم هست.این آزمون ها فقط می خواهند نشان دهند که شما از نظر سطح زبان مشکلی ندارید و مسئله فقط داشتن مینیمم لازم است.به همین دلیل اگر نمره کافی در ایلتس رو بیاورید (مثلا 7 یا 7.5) تقریبا اکثر دانشگاه های امریکا قبول خواهند کرد.بر عکس این موضوع هم درباره تافل و کشور هایی مثل استرالیا و انگلیس صادق است.اگر گفته می شود امریکا به تافل تمایل بیشتری دارد به این معنی نیست که ایلتس را غیر معتبر می داند و یا به کسانی که ایلتس دارند پذیرش نمی دهد.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین Mohammadreza
**
نقل قول

24-07-2011, 11:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-07-2011, 11:57 PM توسط Mohammadreza.)
ببخشید من این متن رو که صحبت یکی از دوستان در AA بود در اینجا با نام خودش نقل قول کردم ، می خواستم نظر شما بزرگواران را در زمینه متن های لایت شده زیر بدونم ؟

ایا صحبت این دوستمون قابل تایید است ؟

farshadkh;475250 نوشته: بعنوان کسی که هم امتحان آیلتس داده و هم امتحان تافل و اکثر اپلای هایش هم در آمریکا بوده قویا توصیه می کنم که امتحان آیلتس بدید. من با اینکه نمره تافل 110 داشتم در هیچ کدوم از اپلای هایم از این نمره استفاده نکردم و بجاش از 7.5 آیلتسم استفاده کردم.
به نظر من نمره گرفتن در آیلتس سختتره ولی واقعا ارزششو داره. نه تنها 99% دانشگاههای آمریکا آیلتس را قبول دارند بلکه من برای هیچ کدوم از این دانشگاهها مدرک اصل ایلتسم را مستقیم از طرف موسسه ایلتس براشون نفرستادم بلکه تنها کپی نمره را در پاکت مدارکم گذاشتم و براشون فرستادم و اونها خودشون از طریق سایت نمره من رو چک کردند، کاری که با مدرک تافل نمی شود انجام داد و خیلی در روند اپلای من صرفه جویی کرد.

من لینک صحبت ایشان را نگذاشتم اگر نیازی هست تقاضا دارم که مدیران عزیز سایت مرا در جریان امر بگذارند ؟

نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-09-2011, 10:24 AM
(24-07-2011, 11:55 PM)Mohammadreza نوشته: ببخشید من این متن رو که صحبت یکی از دوستان در AA بود در اینجا با نام خودش نقل قول کردم ، می خواستم نظر شما بزرگواران را در زمینه متن های لایت شده زیر بدونم ؟
ایا صحبت این دوستمون قابل تایید است ؟
من لینک صحبت ایشان را نگذاشتم اگر نیازی هست تقاضا دارم که مدیران عزیز سایت مرا در جریان امر بگذارند ؟
والا تاجایی که من می دونم و الان یه چند وقتی هست سایت دانشگاه های آمریکا رو بیشتر نگاه می کنم، صریحاً تاکید شده هیچگونه کپی از نمرات زبان و مدارک دیگر خود نفرستید... من خودم هنوز ندیدم دانشگاهی بجای اعلام کد 4 شماره ای برای ارسال نمرات زبان بگه شما چون آیلتس داری پس کپی نمره تو بفرست.
وجایی هم ندیدم آیلتس برتری یا ضعفی نسبت به تافل داشته باشه... کاملاً دقیق در دانشگاه ها معادل سازی شده، فقط بنظر من چون نمرات آیلتس تصاعدی حساب می شه و گرفتن نمره بالای 7 واقعاً سخت تره و اگر دوباره مثلاً امتحان تافل بدی امکان اینکه نمره ات بیشتر شه بیشتره، بنابراین گرفتن نمره 7.5 از 100 تافل فکر می کنم سخت تر باشه.
از طرفی شاید ایشون با دپارتمان مکاتبه کرده باشن نمی دونم...
به نظر من قابل تایید نیست. شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشند.
موفق باشید.

---------------------------------------
یکی دو ماه پیش یا نمی دونم بیشتر من این بحث تافل یا آیلتس رو شروع کردم و پژمان عزیز لطف کردن یه فایل pdf اتچ کردند و در اون فایل اینطوری گفته شده بود که از سال 2009 آیلتس کاملاً معادل سازی با تافل خواهد شد و برای آمریکا مشکلی بوجود نخواهد آورد. اما من الان یه لیست 50 تایی از دانشگاه های امریکا طبق رنکینگ مهندسی برق نگاه می کردم چیزی حدود 20 تاشون حرفی از آیلتس نزده بودند.1- چرا؟ 2- من دقیقاً کدوم امتحان رو شرکت کنم؟
ممنون
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

20-09-2011, 11:06 AM
در مورد صحبتی که محمدرضا نقل قول کرده، با توجه به لحن صحبت اون فرد به نظر من زیاد واقع بینانه با موضوع برخورد نکرده و آمار دقیق هم ارائه نداده. من در مورد نحوه ارسال نمرات آیلتس خبر ندارم، اما می دونم دانشگاه ها اکثراً کپی نمره تافل رو قبول نمی کنند و حتماً باید به صورت رسمی از ETS بخواهید نمره رو ریپورت کنه. من فکر نمی کنم 110 تافل از 7.5 آیلتس نمره بدتری به حساب بیاد. حداقل تو دانشگاه هایی که من دیدم 110 تافل بالاتر از 7.5 آیلتس هست...

امید جان طبق اون فایلی که تو همین تاپیک گذاشتم، دانشگاه هایی که آیلتس رو قبول دارن رو نوشته. این منبع کاملاً معتبر هست. اون لیستی که شما داری اگر منبع معتبری داره و تو سایت دانشگاه هاش هم چک کردید، یعنی اینکه شما آیلتس ندید بهتره!!

ولی من فکر می کنم یا اون فایل شما به روز نبوده، یا اطلاعاتش دقیق نباشه. بهترین کار اینه که با همون فایلی که من گذاشتم چک کنید و البته اگر حوصله اش رو دارید در سایت خود دانشگاه ها چک کنید از همه مطمئن تر هست.

نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

20-09-2011, 11:12 AM
(20-09-2011, 11:06 AM)Pejman نوشته: امید جان طبق اون فایلی که تو همین تاپیک گذاشتم، دانشگاه هایی که آیلتس رو قبول دارن رو نوشته. این منبع کاملاً معتبر هست. اون لیستی که شما داری اگر منبع معتبری داره و تو سایت دانشگاه هاش هم چک کردید، یعنی اینکه شما آیلتس ندید بهتره!!

ولی من فکر می کنم یا اون فایل شما به روز نبوده، یا اطلاعاتش دقیق نباشه. بهترین کار اینه که با همون فایلی که من گذاشتم چک کنید و البته اگر حوصله اش رو دارید در سایت خود دانشگاه ها چک کنید از همه مطمئن تر هست.
پژمان جان من فایل خاصی ندارم. خودم تک تک دانشگاه هارو چک کردم... تو سایت هاش حرفی از آیلتس نزده، مثه نوادا، ویرجینیا و ... خب یعنی من الان برم سراغ تافل تازه؟
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-09-2011, 11:28 AM
این دانشگاه هایی که اسم بردی اسمشون تو اون فایل اومده. الان هم تو سایتشون چک کردم و هر دو آیلتس رو قبول دارند. فکر کنم با دقت سایت هاشون رو بررسی نکردی.
http://www.seas.virginia.edu/admissions/graduate.php
http://www.unr.edu/grad/prospective/international/

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 30 بعدی »