عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین سهراب سپهری...
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-09-2014, 12:54 PM
با عرض سلام و خسته نباشید برای دوستان عزیزم
من علومآزمایشگاه میخونم دولتی روزانه ترم 4 هستم.میخوام پزشکی یا دندان پزشکی دوباره کنکور سراسری بدم.
میخوام بدون شهریه دادن قبول بشم.راهش چیه؟
لطفا راهنماییم کنید استاد
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Rainbow  05-09-2014, 01:10 PM
(05-09-2014, 12:54 PM)'سهراب سپهری...' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید برای دوستان عزیزم
من علومآزمایشگاه میخونم دولتی روزانه ترم 4 هستم.میخوام پزشکی یا دندان پزشکی دوباره کنکور سراسری بدم.
میخوام بدون شهریه دادن قبول بشم.راهش چیه؟
لطفا راهنماییم کنید استاد

سلام. اگر لیسانس بگیرین دیگه نمیتونید رایگان بخونید ولی اگر انصراف بدین میتونید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Mahlarezaee
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-09-2014, 08:52 AM
سلام
خسته نباشيد
من امسال كارشناسي ارشد دانشگاه تبريز روزانه قبول شدم ولي چون شهر خودم نيست نميخوام برم، چه راه هايي هست كه من ميتونم بدون محروميت يك ساله از كنكور سال ديگه دوباره كنكور ارشد بدم؟
ميتونم ثبت نام بكنم ولي ترم اولو مرخصي بگيرم و دوباره همين رشترو كنكور بدم و بعد از قبولي تو شهر خودم از دانشگاه تبريز انصراف بدم؟
نقل قول  

آفلاین Hasegava
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-09-2014, 09:52 AM
(08-09-2014, 08:52 AM)'Mahlarezaee' نوشته: سلام
خسته نباشيد
من امسال كارشناسي ارشد دانشگاه تبريز روزانه قبول شدم ولي چون شهر خودم نيست نميخوام برم، چه راه هايي هست كه من ميتونم بدون محروميت يك ساله از كنكور سال ديگه دوباره كنكور ارشد بدم؟
ميتونم ثبت نام بكنم ولي ترم اولو مرخصي بگيرم و دوباره همين رشترو كنكور بدم و بعد از قبولي تو شهر خودم از دانشگاه تبريز انصراف بدم؟

سلام مهلا خانوم
دانشجوی روزانه نمیتونه دوباره کنکور بده مگه اینکه دوران محرومیت رو سپری کنید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  08-09-2014, 10:53 AM
(08-08-2014, 06:01 PM)'daani' نوشته: با سلام
من دوره ی کارشناسی رو به صورت شبانه و دوره ی کارشناسی ارشد را روزانه در رشته ی مهندسی برق گذراندم.تصمیم دارم در کنکور سراسری 94 شرکت کنم و در رشته ی پزشکی تحصیل کنم.
آیا این امکان برای دارندگان مدرک کارشناسی ارشد وجود دارد?

سلام. با توجه به بند "و" و "ز" دفترچه شماره یک آزمون سراسری 1393 اطلاعات کتمل داده شده و شما فقط میتونید در سعب بین الملل و با پرداخت کامل شهریه و بدون تطبیق هیچ درس اختصاصی در رشته های با مدرک دکترای عمومی تحصیل کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین اميد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-09-2014, 05:29 PM
با سلام
من لیسانس غیر پزشکی شبانه دارم و امسال ارشد غیر پزشکی
روزانه قبول شدم و ثبت نام نکرده ام. حالا اولا عدم ثبت نام من انصراف از تحصیل محسوب میشه؟ برای انصراف قطعی باید چکار کرد؟
دوما" قصد شرکت مجدد کنکور سراسری 94 را دارم.با توجه به اصلاحیه مجدد بند ز دفترچه سراسری و محدودیت های کنکور سراسری برای پذیرفته شدگان روزانه آیا امسال میتونم کنکور سراسری شرکت کنم؟
باتوجه به بند ز بنده (دانش آموخته) ارشد نمیباشم و فقط (پذیرفته) شده ام آیا در صورت قبولی در رشته پزشکی مشمول پرداخت شهریه میباشم؟؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Smile  08-09-2014, 07:42 PM
(08-09-2014, 05:29 PM)'اميد' نوشته: با سلام
من لیسانس غیر پزشکی شبانه دارم و امسال ارشد غیر پزشکی
روزانه قبول شدم و ثبت نام نکرده ام. حالا اولا عدم ثبت نام من انصراف از تحصیل محسوب میشه؟ برای انصراف قطعی باید چکار کرد؟
دوما" قصد شرکت مجدد کنکور سراسری 94 را دارم.با توجه به اصلاحیه مجدد بند ز دفترچه سراسری و محدودیت های کنکور سراسری برای پذیرفته شدگان روزانه آیا امسال میتونم کنکور سراسری شرکت کنم؟
باتوجه به بند ز بنده (دانش آموخته) ارشد نمیباشم و فقط (پذیرفته) شده ام آیا در صورت قبولی در رشته پزشکی مشمول پرداخت شهریه میباشم؟؟
با تشکر

سلام.عدم ثبت نام مساوی انصراف و محرومیت دو ساله هست مگر اینکه انتخاب رشته نمی کردین. برای انصراف قطعی میرید آموزش دانشگاه و کتبا درخواست انصراف میدین یا اصلا نمیرین ثبت نام کنید. شما پذیرفته شده روزانه هستین و طبق بند ی-11 صفحه 5 دفترچه شماره 2 ارشد 1393 حق شرکت در آزمون ارشد 94 رو ندارید ولی فکر کنم میتوانید در کنکور کارشناسی شرکت کنید و محرومیت شما برای همون مقطعی هست که انصرف دادین یا نرفتین. 
شما در صورت قبولی در پزشکی میتونید روزانه و رایگان درس بخونید چون لیسانس شبانه بودین ولی اول برای اطمینان از سازمان سنجش بپرسید میتونید کنکور کارشناسی شرکت کنید یا نه،چون من حدس می زنم بتونید ولی مطمئن نیستم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-09-2014, 07:49 PM
(08-09-2014, 08:52 AM)'Mahlarezaee' نوشته: سلام
خسته نباشيد

سلام. شما طبق بند ی-11 صفحه 5 دفترچه شماره 2 ارشد 93 اجازه شرکت در کنکور ارشد 94 ندارید و اگر ثبت نام نکنید دو سال محروم میشین،یعنی باید امسال شرکت نکنید ولی میتونید ارشد 94 شرکت کنید. من متوجه نمیشم چرا میخواهید نرید دانشگاه تبریز؟ اینکه دانشگاه معتبر و پر افتخاری هست! باید در زمان انتخاب رشته به این موضوع ساده که در شهر شما نیست توجه می کردین و دیگه برای ترم اول نمیشه کاری کرد. اگرچه دانشجوی تحصیلات تکمیلی بسیار زیر ذره بین هست و هر دانشگاه با توجه به امکانات و تعداد هیات علمی آمارش رو به سازمان سنجش میده اما شما میتونید تلاش کنید برای اینکه انتقالی بگیرید. ارشد که 4 ترمه تمام میشه و در واقع میشه دو ترمه کل واحد ها رو پاس کرد و سال دوم بیشتر خونه بود.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین اميد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-09-2014, 03:53 AM
با سلام دوباره وتشکر از پاسخ سریع شما.
در رابطه با راهنماییتون از سازمان سنجش باید عرض کنم خودشون هم اطلاعی ندارن.!!!بنده حضوری از 3 نفر از روابط عمومی در همین رابطه سوال پرسیدم و چندتا جواب مختلف شنیدم.حتی یکیشون میگفت حق شرکت در کنکور رو نداری.من تمام بندها و تبصره هارو توضیح میدادم تازه نظرشون عوض میشد.!!! اصلا از اصلاحیه جدید دیماه بند ( ز ) کنکور سراسری اطلاعی نداشتن.این شد که سوال و مشکلم را اینجا مطرح کردم و بعلت ارزش زمانی نمیتونم منتظر تدوین و تصمیم جدید سازمان بمونم چراکه زمان و برنامه ریزی بسیار مهم است.
باتشکر
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Big Grin  09-09-2014, 12:05 PM
(09-09-2014, 03:53 AM)'اميد' نوشته: با سلام دوباره وتشکر از پاسخ سریع شما.
در رابطه با راهنماییتون از سازمان سنجش باید عرض کنم خودشون هم اطلاعی ندارن.!!!بنده حضوری از 3 نفر از روابط عمومی در همین رابطه سوال پرسیدم و چندتا جواب مختلف شنیدم.حتی یکیشون میگفت حق شرکت در کنکور رو نداری.من تمام بندها و تبصره هارو توضیح میدادم تازه نظرشون عوض میشد.!!! اصلا از اصلاحیه جدید دیماه بند ( ز ) کنکور سراسری اطلاعی نداشتن.این شد که سوال و مشکلم را اینجا مطرح کردم و بعلت ارزش زمانی نمیتونم منتظر تدوین و تصمیم جدید سازمان بمونم چراکه زمان و برنامه ریزی بسیار مهم است.
باتشکر

سلام.
اگر اینطوره که نگران نباشید،نمیتونن محرومتون کنن،مشکلی پیش بیاد هم شما باید توجیهشون کنید قانون شما چیزی دراین باره نداره و شمام بگین پرس و جو کردم ولی دیگه وقت نداشتم،محرومیت دانشجو به این سادگی نیست و جلسه برگذار میشه و امکان اعتراض هست. من بازم کلی دفترچه ها رو دیدم ولی بندی درباره این موضوع ندیدم و انگار اصلا به ذهنشون این مورد نرسیده. به این موارد میگن سوراخ یا شکاف های قانون. در تمام حوزه ها همینه و در زمینه تجارت اونقدر  پررنگه که رانت خواری ایجاد میشه. ولی توصیه می کنم بازم فوق لیسانس روزانه نقد رو که به هوای پزشکی می خواید بیخیال بشید بیشتر فکر کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 87 بعدی »