عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین king
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-08-2014, 08:14 PM
درود دوستان 
خوبید؟
ببخشسید یک سوال
من رشته انیمیشن هستم و پیش دانشگاهی و کنکور داشتم که سوم دیپلم رو گرفتم 3 ماه اول پیش رو رفتم بعد رفتم ترم بهمن ثبتنام دانشگاه و پیش رو ول کردم و کنکور هم ندادم
آقا من دانشگاه علمی کاربردی میخونم اونم سینما
الان من سال دیگه باید برم پیش شبانه؟ که تابستونش کنکور بدم؟ و میشه اینجوری؟
سپااس
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Rainbow  19-08-2014, 08:28 PM
(19-08-2014, 08:14 PM)'king' نوشته: درود دوستان 
خوبید؟
ببخشسید یک سوال
من رشته انیمیشن هستم و پیش دانشگاهی و کنکور داشتم که سوم دیپلم رو گرفتم 3 ماه اول پیش رو رفتم بعد رفتم ترم بهمن ثبتنام دانشگاه و پیش رو ول کردم و کنکور هم ندادم
آقا من دانشگاه علمی کاربردی میخونم اونم سینما
الان من سال دیگه باید برم پیش شبانه؟ که تابستونش کنکور بدم؟ و میشه اینجوری؟
سپااس

سلام به شما
ببینید شما اگر انصراف بدین سربازین و نمیتونید دوباره تحصیلات متوسطه رو ادامه بدین. در نظام آموزش عالی نمیشه همزمان دو رشته دانشگاهی رو خوند ولی اینکه الان دانشجو باشید ولی اینکه همزمان بخواهید شبانه یا غیر حضوری پیش دانشگاهیم بخونید رو بهتره پرس و جو کنید از خود آموزش و پرورش و مدیر دبیرستان که میشه یا نه، که فکر کنم نشه چرا که آخرین مدرک تحصیلی شما که گواهی موقت دیپلم باشه الان در موسسه علمی کاربردی قرار داره و نمیتونید پیش دانشگاهی ثبت نام کنید. اما راههایی هست برای اینکه بدون انصراف دادن پیش رو هم بخونید و بعد کنکور بدین اگر قبول شدین انصراف بدین و در رشته/دانشگاه جدید ثبت نام کنید.حالا شما بگین اصلا گواهی موقت شما صادر شده و الان کجاست؟یا صادر نشده و شما با تاییدیه تحصیلی که از طریق اداره پست ارسال کردین در علمی کاربردی ثبت نام کردین؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین king
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-08-2014, 08:56 PM
(19-08-2014, 08:28 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام به شما
ببینید شما اگر انصراف بدین سربازین و نمیتونید دوباره تحصیلات متوسطه رو ادامه بدین. در نظام آموزش عالی نمیشه همزمان دو رشته دانشگاهی رو خوند ولی اینکه الان دانشجو باشید ولی اینکه همزمان بخواهید شبانه یا غیر حضوری پیش دانشگاهیم بخونید رو بهتره پرس و جو کنید از خود آموزش و پرورش و مدیر دبیرستان که میشه یا نه، که فکر کنم نشه چرا که آخرین مدرک تحصیلی شما که گواهی موقت دیپلم باشه الان در موسسه علمی کاربردی قرار داره و نمیتونید پیش دانشگاهی ثبت نام کنید. اما راههایی هست برای اینکه بدون انصراف دادن پیش رو هم بخونید و بعد کنکور بدین اگر قبول شدین انصراف بدین و در رشته/دانشگاه جدید ثبت نام کنید.حالا شما بگین اصلا گواهی موقت شما صادر شده و الان کجاست؟یا صادر نشده و شما با تاییدیه تحصیلی که از طریق اداره پست ارسال کردین در علمی کاربردی ثبت نام کردین؟

ممنون از پاسخ شما
نه نه من ادامش این رو باید می گفتم که من الان منتظرم جواب بیاد و از مهر تازه میرم دانشگاه و گواهی موقت دیپلم هم دستمه و بردم آمورش پرورش و مهر زد
و از نظر سربازی من معافم و الان دیگه باید بره کمیسیون که تائید بشه.
مدیر مدرسه چندم اه پیش گفت تو مدارک رو بگیر ببر دفتر خونه مهر بزنه بشه دوتا اصل اونو ببر دانشگاه واس ثبتنامت اینم باشه شهریور بیا پیش رو بخون همراه دانشگاهت
منم واقعا هی دل دل می کنم پیش بر م یا نه و منم همینجوریش متوسط وضعم دیگه بیام هم واس دانشگاه رو بخونم هم پیش رو ولی گاهی اوقات میگم ببین لازمه پس فردا (تحصیل که کمه بتونم پذیرش بگیرم و از این طریق برم) ولی واسه کار در آلمان مثلا اگر بتونم برم ممکنه پیش و کنکور لازم باشه
و از یه طرف من الان بی خودی دفتر خونه نرفتم چون قد ندارم امسال برم پیش اگر برم سال دیگه فقط میخام بدونم میشه اینطوری و الان باید مدرکم رو دوتا اصل کنم؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Big Grin  20-08-2014, 08:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-08-2014, 08:25 AM توسط ahmadpashaei.)
(19-08-2014, 08:56 PM)'king' نوشته:
ممنون از پاسخ شما
نه نه من ادامش این رو باید می گفتم که من الان منتظرم جواب بیاد و از مهر تازه میرم دانشگاه و گواهی موقت دیپلم هم دستمه و بردم آمورش پرورش و مهر زد
و از نظر سربازی من معافم و الان دیگه باید بره کمیسیون که تائید بشه.
مدیر مدرسه چندم اه پیش گفت تو مدارک رو بگیر ببر دفتر خونه مهر بزنه بشه دوتا اصل اونو ببر دانشگاه واس ثبتنامت اینم باشه شهریور بیا پیش رو بخون همراه دانشگاهت
منم واقعا هی دل دل می کنم پیش بر م یا نه و منم همینجوریش متوسط وضعم دیگه بیام هم واس دانشگاه رو بخونم هم پیش رو ولی گاهی اوقات میگم ببین لازمه پس فردا (تحصیل که کمه بتونم پذیرش بگیرم و از این طریق برم) ولی واسه کار در آلمان مثلا اگر بتونم برم ممکنه پیش و کنکور لازم باشه
و از یه طرف من الان بی خودی دفتر خونه نرفتم چون قد ندارم امسال برم پیش اگر برم سال دیگه فقط میخام بدونم میشه اینطوری و الان باید مدرکم رو دوتا اصل کنم؟

چند نکته:
1-اگر مدیر دبیرستان اینجوری کنار میاد با شما خوب اینکارو بکنید!! یعنی با کپی برابر اصل دیپلم شما رو ثبت نام می کنه! برای هر نسخه برابر اصل کردن نرخ دفترخانه هم 2000تومان هست
2-شما تا کارت معافیت دستتون نباشه حتی بعد از رای کمیسیونم معاف محسوب نمیشید،پس جایی ثبت نام نمی کنن،به این توجه کنید.
3-به نظر من پیش رو بخونید که بتونید برید دانشگاه های دولتی، نه اینکه تو علمی کاربردی درس بخونید البته اگر در خودتون میبینید که دولتی قبول بشید یا دوست دارید واقعا.
4-وقتی لیسانس رو ایران بگیرید و بخواهید برای تحصیلات تکمیلی برید خارج دیگه به دیلم شما کاری ندارند و نگران این نباشید. ولی اگر بخواهید برای لیسانس برید دانشگاه های خارج به تمام مدارک دبیرستان و پیش دانشگاهی یعنی مدارک نشان دهنده 12 سال تحصیل نیاز دارید معمولا. به ندرت کشورهایی هستند که 11سال رو قبول می کنند و روشون نمیشه حساب کرد.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین sajjadsp
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-08-2014, 02:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-08-2014, 02:57 PM توسط sajjadsp.)
با سلام یه سوال تخصصی داشتم
من کارشناس علوم آزمایشگاهی هستم و در حال حاضر  ترم 3 کارشناسی ارشد بیوشیمی هستم هر دو مقطع رو تو دانشگاه آزاد خوندم و می خوام 2 ترم رو نرم دانشگاه یا مرخصی بگیرم ،میخواستم بدونم  من می تونم  کنکور سراسری پزشکی 1394 رو شرکت کنم؟؟ اگه قبول شم ارشدو انصراف میدم!لطفا راهنماییم کنید حیاتیه[img]images/smilies/confused.gif[/img]خدمت مقدس!سربازی و طرح نیروی انسانی هم گذروندم .
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
Big Grin  21-08-2014, 03:10 PM
(21-08-2014, 02:51 PM)'sajjadsp' نوشته: با سلام یه سوال تخصصی داشتم
من کارشناس علوم آزمایشگاهی هستم و در حال حاضر  ترم 3 کارشناسی ارشد بیوشیمی هستم هر دو مقطع رو تو دانشگاه آزاد خوندم و می خوام 2 ترم رو نرم دانشگاه یا مرخصی بگیرم ،میخواستم بدونم  من می تونم  کنکور سراسری پزشکی 1394 رو شرکت کنم؟؟ اگه قبول شم ارشدو انصراف میدم!لطفا راهنماییم کنید حیاتیه[img]images/smilies/confused.gif[/img]خدمت مقدس!سربازی و طرح نیروی انسانی هم گذروندم .

سلام. اولا درسته شما بهتر می دونید ولی  حیفه ترم سه ارشد رو ول کنید حداقل اینو تمام کنید آخه یک ترم چیه که از حدود7، 8 میلیون هزینه این سه ترم رشته شما در دانشگاه آزاد بگذرید. بهتره منطقی تر فکر کنید
دوم: رشته شما شامل طرح اجباری هست که اونم گذروندین و چون سربازیم رفتین اصلا مشکلی ندارید برای انصراف و شرکت در کنکور و حتی روزانه دولتی پزشکی خوندن. امیدوارم موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین mahmud.mahmudi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-08-2014, 02:47 PM
با سلام .من کامپیوتر شبانه درس خوندم و فارغ تحصیل شدم .ای میتونم دوباره کنکور سراسری شرکت کنم و پزشکی بخونم؟ایا پزشکی روزانه هم میتونم درس بخونم؟ خواهشا به من کمک کنین اخه خیلی فکرمو مشغول کرده.با تشر
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-08-2014, 03:25 PM
(26-08-2014, 02:47 PM)'mahmud.mahmudi' نوشته: با سلام .من کامپیوتر شبانه درس خوندم و فارغ تحصیل شدم .ای میتونم دوباره کنکور سراسری شرکت کنم و پزشکی بخونم؟ایا پزشکی روزانه هم میتونم درس بخونم؟ خواهشا به من کمک کنین اخه خیلی فکرمو مشغول کرده.با تشر

سلام 
تا جایی که من اطلاع دارم حتی اگر بهترین رتبه رو هم بیارید باید شهریه بپردازید.
یکی از دوستان من که لیسانس برق از دانشگاه غیرانتفاعی بود امسال کنکور تجربی شرکت کرده و رتبه متوسطی آورده! میگفت حتی اگر بهترین رتبه هم میاوورد باید شهریه پرداخت میکرد چون قبلا از طریق کنکور سراسری دانشگاه قبول شده و تحصیل کرده. مقدار شهریه رو نمیدونم اما باز جزئیات رو از ایشون میپرسم براتون
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Photo  26-08-2014, 03:57 PM
(26-08-2014, 02:47 PM)'mahmud.mahmudi' نوشته: با سلام .من کامپیوتر شبانه درس خوندم و فارغ تحصیل شدم .ای میتونم دوباره کنکور سراسری شرکت کنم و پزشکی بخونم؟ایا پزشکی روزانه هم میتونم درس بخونم؟ خواهشا به من کمک کنین اخه خیلی فکرمو مشغول کرده.با تشر

سلام و خوش آمدین.
با وجود زحمت دادن پاسخ mahnaz103 عزیز و با احترام به نظرشون منم چیزی رو که فکر می کنم میدونم رو اینجا قرار میدم حالا شمام یک پرس و جویی بکنید.
هر فردی در هر مقطع میتوانید یکبار از مزایای تحصیل رایگان استفاده کند. چون شما یکبار در نوبت شبانه لیسانس گرفتین بدون مانع میتونید در کنکور تجربی شرکت کرده و در صورت قبولی پزشکی بخونید. پزشکی شبانه که نداریم!!یعنی دوره ما که از این چیزا نبود والا[img]images/smilies/undecided.gif[/img] ولی میشه همون مقطع روزانه رو با دادن شهریه (مثل شبانه) خوند.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین azadeh fz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-08-2014, 03:08 PM
سلام، دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه روزانه ترم 4 هستم، اگه مدرکمو بگیرم و کنکور تجربی روزانه قیول بشم باید شهریه رو به صورت کامل پرداخت کنم یا فقط شهریه ثابت؟ اگه انصراف بدم و کنکور تجربی روزانه قبول بشم بازم باید شهریه پرداخت بشه یا رایگانه؟ و اینکه قانون یکسال مهلت چیه؟ لطفا زودتر جواب بدید، مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 87 بعدی »