عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری کنفرانس‌ها ارائه مطالب در مقالات کنفرانسی

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارائه مطالب در مقالات کنفرانسی
آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-07-2014, 08:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-07-2014, 10:16 PM توسط mgorji.)
با سلام
ممنون از پاسختون
امروز جواب کنفرانس (15th OxMetrics User Conference taking place at Cass Business School) آمد و خوشبختانه مقاله من پذیرفته شد.
توی این کنفرانس باید یک نفر از نویسنده ها مقاله رو ارائه بده که البته هزینه شرکت در کنفرانس برای فرد ارائه دهنده رایگان هست.
 با این وجود این کنفرانس در لندن برگزار می شه و من باید برای اخذ ویزا باید به ترکیه برم و تمام اینها برای من هزینه زیادی به همراه داره حالا سوال من از دوستان این هست که
1) آیا اگر من به کنفرانس نرم و از استادم به عنوان نویسنده دوم خواهش کنم ایشون مقاله رو ارائه بدن از امتیازی که قرار هست اون مقاله برای من داشته باشه چیزی کسر میشه؟ یا من چیزی رو از دست می دم؟
2) آیا با توجه به هزینه ای بالغ بر 6 میلیون تومان مزیت های حضور در این کنفرانس این هزینه رو توجیه می کنه؟
در ضمن متن ایمیل دریافتی به این شکل هست 
I am delighted to accept your paper for presentation in a poster paper session 
باوجود این که در متن بالا اشاره به پوستر شده شرکت کنندگان ملزم به ارائه مقاله نیز هستند آیا این نوع پذیرش اورال هم محسوب می شه یا پذیرش به صورت اورال متفاوت هست؟ ممنون از پاسختون ببخشید که طولانی شد
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

11-07-2014, 10:49 PM
دوستان سلام
ممکنه حداقل جواب این سوال من رو بدید ممنون از راهنمایی شما
آیا ارائه به صورت پوستر با اورال متفاوت هست و امتیاز اورال بیشتر از پوستره؟
در حالت ارائه به صورت پوستر آیا داورها روی مقاله کامنت میدن و اصلا ارائه به این صورت به چه ترتیب هست؟
لطفا منو رو راهنمایی بفرمایید واقعا گیج شدم[img]images/smilies/confused.gif[/img][img]images/smilies/undecided.gif[/img]
بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
12-07-2014, 11:10 AM
ارائه به صورت پوستر این شکلی هست که یک رزومه ای از مقاله تون رو با تمپلیتی که کنفرانس معرفی می کنه درست می کنید و بهشون میدین و اونها هم اون رو روی یک بنر حدودا یک متری چاپ می کنند و این بنرها رو در یک سالنی می چینند. بعد شما به عنوان مولف مقاله باید در یک ساعت های خاصی در کنار اون بنر بایستین و در صورتی که فردی در مورد مقاله تون سوال داشت توضیح میدین. البته خیلی ها هم اصلا کنار بنرشون نمی ایستن و کسی به اون صورت متوجه نمیشه. ولی در مورد مقاله های معمولی به هر حال یک ساعت مشخصی برای ارائه پشت تریبون هست و حضار میاند و در سالن ارائه می شینند تا فرد Power Point خودش رو ارائه کنه و اگر حضور نداشته باشه شرکت کنندگان الاف میشن و برنامه کنفرانس هم به هم می خوره.

از نظر ارزشی خب معمولا مقاله های بهتر برای ارائه انتخاب میشن و اونهایی که در درجه دوم هستند برای پوستر. ولی معمولا هر دوی اینها در کتابچه و سی دی مقالات آورده میشه و بعدا دیگه کسی متوجه نمیشه که اینها از کدوم مدل بوده مگر اینکه خودتون بهش اشاره کنید.

به نظرم از نظر هزینه ای خیلی زیاد هست که برای دفاع از این مقاله پوستری تا انگلیس برین. در حد 1 تا 2 میلیون ارزشش رو داره که تجربه کنید ولی 6 میلیون زیاد هست. به هر حال هزینه های رفتن تا امارات یا آنکارا برای گرفتن ویزا هم به هزینه های بلیت و هتل اضافه میشه. فکر می کنم دانشگاه به استادتون یک کمک هزینه ای برای شرکت در این نوع کنفرانس ها میده و بهتره ایشون بره و اون رو ارائه کنه. مهم اینه که شما در رزومه تون می گذارید که فلان مقاله رو در فلان کنفرانس داشتین و اشاره ای نمیشه که خودتون ارائه کردین یا کس دیگه ای.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

12-07-2014, 06:25 PM
دوست گرامی
استاد من نظرشون این هست که چون من اسم خودم رو به عنوان نویسنده مسئول قرار دادم با توجه به مدرکم و اینکه دانشگاهم فارسی زبانه داورها به من ارائه شفاهی ندادند (تفسیرشون این بوده که من از پس ارائه بر نمیام) به نظرتون آیا ممکن هست که در یک ایمیل توضیح بدیم که نویسنده مسئول ایشون هستند و درخواست تجدید نظر کنیم تا نوع پذیرش تغییر کنه؟ آخه ایشون مدرکشون رو از انگلیس گرفتن و قبلا هم در همون کنفرانس ارائه شفاهی داشتن. ممنون از راهنمایی شما
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-07-2014, 11:33 PM
اگر تا کنفرانس مدت زیادی مونده باشه و هنوز برنامه زمانی ارائه ها رو نچیده باشن به نظرم ممکنه قبول کنند و امتحان کردن اون ضرر نداره. حتی گاهی پیش میاد که چند تا از ارائه کننده ها مشکلی براشون پیش میاد و نمی تونند در کنفرانس ثبت نام کنند که مجیور میشن برنامه ها رو قدری عقب و جلو کنند. در این حالت ممکنه از چند تا از پوستری ها بخواهند که در صورت علاقه جای اونها رو پر کنند. منتهی به نظرم فقط در صورتی این درخواست رو بدین که واقعا یکی از شما قصد رفتن داشته باشه. حتی اگر رفتن یکی از شما حتمی شد می تونید در انتهای ایمیل اینطور توضیح بدین که شما فایل ارائه هم برای مقاله تون درست کردین و در صورتی که در هر زمانی بواسطه عدم ارائه یکی از شرکت کنندگان وقفه زمانی بین ارائه ها ایجاد بشه شما حاضر هستید که به جای اون فرد ارائه داشته باشید. در این صورت امکانش هست که شما رو در فهرست ذخیره ها قرار بدن. چون در روز خود کنفرانس خیلی سخته که با همه ارائه کننده ها هماهنگ کنند که مثلا نیم ساعت زودتر ارائه کنند (برای جبران وقفه زمانی که عدم ارائه یک نفر ایجاد کرده) و اتفاقی که در عمل میافته اینه که گاهی یکی از سالن های ارائه مقاله برای اون بازه زمانی هیچ ارائه ای نداره و شرکت کننده ها به سالن های دیگه کنفرانس مراجعه می کنند و شما می تونید در اون زمان هم وارد عمل بشین. خلاصه حتی تا آخرین لحظات هم میشه حتی بدون اینکه اسمتون در فهرست ارائه کننده ها باشه ارائه کنید منتهی شانسی میشه و بیشتر برای کنفرانس های داخلی میشه روی اون حساب کرد. برای خارجی ها به شرطی باید هزینه کنید که اگر ارائه ای نداشتین هم ناراحت نشین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

16-07-2014, 08:53 PM
دوستان سلام
1- اگر کسی نتونه در کنفرانس شرکت کنه آیا این امکان وجود داره که بهشون این مساله رو اعلام کنه و تقاضای چاپ بدون حضور در کنفرانس رو داشته باشه؟
2- آیا فقط تا زمانی که کنفرانس اعلام کرده که تمایل خوتون رو برای شرکت اعلام کنید وقت داریم که اعلام کنیم که به دلیل مشکلات قادر به شرکت نیستیم و ازشون تقاضای چاپ بدون حضور در کنفرانس رو بکنیم؟ آیا بعد از این زمان مقاله از روند کنفرانس خود به خود خارج می شه؟
[align=right]3- اگر کنفرانس از فردی که مقالش اکسپت شده هزینه ثبت نام نخواد باز هم برای چاپ مقاله بدون شرکت در کنفرانس باید ثبت نام کرد یا هزینه ای داد؟
 ممنون از پاسختون
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

31-08-2014, 06:27 PM
دوستان سلام
من یک مقاله کنفرانسی دارم البته به صورت پوستر که قرار بودم استادم قبول زحمت کنند و برای اراءه تشریف ببرند اما حالا یک هفته مانده به برگزاری می فرمایند که تشریف نمی برند و وقت ندارند سوال من اینه که من باید چه کنم و آیا کنفرانس دیگه به ما مدرکی مبتنی بر پذیرش مقاله نمی ده؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید باور کنید موندم چه کنم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
31-08-2014, 08:45 PM
قاعدتا تا الان می بایست Acceptance letter رو بهتون داده باشن. در هر حال مقاله های پوستر خیلی به حضور ارائه کننده نیازی ندارند و فقط روی یک بنری قرار می گیرند که ممکنه مولف اون هم حضور نداشته باشه و کسی متوجه نشه. پس به نظرم کار دیگه ای نیازی نیست انجام بدین. اگر نامه پذیرش مقاله رو دادن که هیچ اگر ندادن صبر کنید تا بدن. اگر هم در نهایت ندادن باز هم ناراحتی نداره بالاخره مقاله شما در کتابچه و CD مقالات کنفرانس چاپ میشه و در این مقطع مقاله ای رو از اونها حارج نمی کنند. در مجموع نیازی نیست کار خاصی انجام بدین.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Salout
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-09-2014, 06:25 PM
سلام دوستان من جدیدا یه ابسترک   Abstractنوشتم واسه یه موسسه که تا چند ماه دیگه یه کنفرانسی رو برگزار میکنه تو یو اس. و من میخوام به عنوان اسپیکر تو اون کنفرانس شرکت کنم ( به به عنوان ابزرور) حالا میخوام بدونم در صورت تایید ابسترکت  درصد گرفتن ویزا چقدره ؟ ایا این امکان وجود داره که بتونم ویزا بگیرم ؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین pooria_googooli
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-10-2014, 07:22 PM
سلام دوستان . یک کنفرانسی در قطر برگزار میشه و من قصد شرکت دارم. آیا برای حضور دو نویسنده یک مقاله در کنفرانس های بین المللی باید دو هزینه ثبت نام پرداخت شود ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »