عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری کنفرانس‌ها ارائه مطالب در مقالات کنفرانسی

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارائه مطالب در مقالات کنفرانسی
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-05-2015, 11:27 PM
(07-05-2015, 11:09 PM)'mgorji' نوشته: دوستان آیا می شه یک مقاله رو که در یک ژورنال خارجی در حال داوری هست برای یک کنفرانس خارجی هم فرستاد؟ 
هدف هم اینه که اگر اون مجله ریجکت کرد حداقل در یک کنفرانس پذیرش بگیره
ممنون از پاسخ شما
ببخشید که مجدد ارسال می کنم لطفا در صورت امکان پاسخ بدهید چون مهلت ارسال مقاله به کنفرانس مد نظرم رو به پایان است

اگه سطح کنفرانس به طور مطلوبی بالا باشه که خودشان مقالات داوری شده رو در یک ژورنال همکار چاپ میکنند که در این صورت شما دو مقاله به دو ژورنال فرستاتید که مطابق قانون بسیاری از ژورنال های قابل پذیرفتن نیست. اگر هم که ژورنال مرتبط با کنفرانس وجود نداشته باشه، باز هم شما یک کار علمی رو در دو جا ارائه کردین. اگر خلاف قوانین هم نباشه، از لحاظ پژوهشی چندان جالب نیست که یک مقاله دو جا ارائه کنید.
پ.ن: اینطور که من پستهای شما رو دنبال میکنم، در تلاشید که مقاله ای رو به پذیرش برسونید و این امر واستون سوالاتی رو به وجود آورده. مقالاتی که تنها به آمار ارقام ختم شن، ارزش بالایی ندارن. منظورم همان، ژورنال های ISI هندی و مشابه اینها و یا دو مقاله یکسان در یک سمینار و یک ژورنال. در مورد سایر هم باید بگم که بهتره انرژی رو بروی یک ژورنال متمرکز کنید و نهایتاً پس از ارسال، مقدمات کار پژوهشی بعدی رو فراهم کنید. در اینصورت بالاخره میتونید مقالاتتون رو با تغییراتی که داورها پیشنهاد میکنند در ژورنالی چاپ کنید. همیچنین سوابق پژوهشی خودتون رو با کارهای متنوع قوی تر کنید.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین sharif
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-07-2015, 08:13 PM
سلام بچه ها یه مدتی زیادی هست فکر مقاله مغذمو مخدوش کرده Rolleyes واقعیتش اینه که موضوع مقالم کنترلی هست من مدل سیستم رو از کتاب و تز و چند مقاله کنفرانسی برداشتم و با یه متد دیگه ای دوتا کنترلر دیگه طراحی کردم  و میخام با کار های قبلی مقایسه کنم تعداد نمودارایی که در آوردم با متلب 4 تاست که برای مقایسه دوتا دوتا انداختم رو هم در کل دوتا نمودار که هر کدوم  دوتا نمودار دارن که مقایسه می کنن + یه جدول برای مقایسه حالا یه شکی نشسته تو ذهنم که تعداد نمودارام ممکنه کم باشه به نظرتون حد استاندارد نمودار ... چندتاست  Undecided

من مقالم رو میخام به یه کنفرانس خارجی بفرستم چون لیسانس هستم وکار اولمه به شدت استرس دارم فرایند اکسپت شدن مقالات کنفرانس خارجی چطور هست؟ Rolleyes
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
07-07-2015, 02:48 AM
البته مقالات ۳-۲ صفحه ای و حتی بدون شکل هم در رشته های مهندسی وجود داره با این حال داور باید احساس کنه نوآوری و میزان مطالب ارایه شده به کنفرانس یا مجله موردنظر در سطج مقالات دیگه باشه. به عبارتی این موضوع تا حد زیادی به سطح کنفرانس/مجله موردنظر و مقالاتی که به اون فرستاده میشه بستگی داره. در مورد کنفرانس ها اگر مقاله در حد متوسط باشه ممکنه به صورت پوستر انتخاب بشه.

من موضوعی که کار کردین رو نمی دونم چی هست ولی همیشه میشه یک پدیده خاص رو برای حالت های مختلف بررسی کرد. مثلا اگر مدل عددی هست اثر گام های زمانی مختلف یا ابعاد مش مختلف روی نتیجه بررسی بشه یا تاثیر عوض کردن پارامترهای دیگه مدل روی نتایج اصلی بررسی بشه؛ کاری که به طور خلاصه به اون آنالیز حساسیت گفته میشه و امکان بحث و تفسیر بهتر نتایج و میزان اثرگذاری پارامترهای مختلف رو بر نتایج اصلی رو فراهم می کنه. به این شکل احتمال قبول شدن
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sharif
نقل قول

11-08-2015, 05:16 PM
ممکنه راهنمایی کنید که معادلاتم رو  تمپلت زیر چطور  وارد کنم؟ http://eleco.org.tr/Eleco2015_MsWord.doc
نقل قول  

آفلاین sharif
نقل قول

06-10-2015, 04:36 PM
سلام دوستان مقاله ی من تو یک کنفرانس ترکیه قبول شده برای گرفتن ویزا و... چیکار باید بکنم؟ 
من شنیدم ترکیه ویزا نمیخاد 
باید از قبل وقت سفارت بگیرم؟چطور باید بهشون بگم برای چی میرم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-10-2015, 04:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-10-2015, 04:53 PM توسط Torkan.)
(06-10-2015, 04:36 PM)sharif نوشته: سلام دوستان مقاله ی من تو یک کنفرانس ترکیه قبول شده برای گرفتن ویزا و... چیکار باید بکنم؟ 

درود

هیچ چیزی لازم نیست. فقط passport. شما به راحتی بدون نیاز به هیچ چیزی میتوانید از فرودگاه پرواز و یا از مرز خارج بشید. مدت اقامت شما 90 روز فقط میتونه باشه. برای بعدش هست که باید کارت اقامت داشته باشید حالا از انواع مختلف که شامل شما نمیشه.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sharif
نقل قول

08-10-2015, 11:40 PM
(06-10-2015, 04:36 PM)sharif نوشته: سلام دوستان مقاله ی من تو یک کنفرانس ترکیه قبول شده برای گرفتن ویزا و... چیکار باید بکنم؟ 

اگر اسم دانشگاه هم وارد شده باشد هزینه اش رو می تونم از دانشگاه بگیرم ؟
با توجه به اینکه من دانشجو کارشناسی ام و با استادم کار کردم ؟
چطور باید از دانشگاهم درخواست کنم 
لطفا راهنمایی کنید ممنون
نقل قول  

آفلاین anis
نقل قول

08-12-2015, 08:49 PM
سلام من 2 تا مقاله در کنفرانس بین المللی دارم میخواستم بپرسم برای اینکه اینا رو ضمیمه مدراکم کنه باید گواهی اصلی ثبت مقاله رو داشته باشم یا کپی از ان کافیه چون مقاله به اسم استادم است مرسی
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-12-2015, 09:35 AM
(08-12-2015, 08:49 PM)anis نوشته: سلام من 2 تا مقاله در کنفرانس بین المللی دارم میخواستم بپرسم برای اینکه اینا رو ضمیمه مدراکم کنه باید گواهی اصلی ثبت مقاله رو داشته باشم یا کپی از ان کافیه چون مقاله به اسم استادم است مرسی

سلام

برای ادعا داشتن در قبال همکاری در یک مقاله؛ باید الزاما اسم فرد بین author ها باشه... ثبت مقاله در حیطه نویسندگان اون هست...

اگر اسمتون در مقاله نیومده، حتی گواهی هم کارساز نیست و قانونا شما راهی برای اثبات همکاری در اون مقاله ندارید...

اگر اسمتون در مقاله اومده، معمولا rough می تونید اون رو اعلان کنید... اگر نوعا در قبال ارائه مقاله از شما مدرکی خواسته شد، می تونید گواهی presentation رو ارائه بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین PAndroid
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-03-2016, 08:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-03-2016, 08:25 PM توسط PAndroid.)
سلام. ببخشید، بنده در مورد پروسه ارائه مقاله در کنفرانس های مختلف اطلاعات چندانی ندارم.
یه مقاله به زبان انگلیسی دارم که میخوام به یکی از کنفرانس های مرتبط با کامپیوتر یا IT خارج از کشور ارائه بدم. آیا کنفرانسی هست که بدون شرکت حضوری و پرزنت نویسنده یا نویسندگان و یا ارائه پاورپوینت صوتی بشه مقاله رو براشون فرستاد؟ این مقاله معمولا کجا ایندکس میشه؟ در صورت پذیرش مقاله، بعدها چجوری میشه برای درج در رزومه بهش استناد کرد؟ آیا توی وبسایت کنفرانس یا ژورنال یا دیتابیسی جایی ثبت میشه؟ و اینکه ارائه مقاله در تمام کنفرانس ها هزینه داره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »