عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری کنفرانس‌ها ارائه مطالب در مقالات کنفرانسی

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارائه مطالب در مقالات کنفرانسی
آفلاین helna
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-10-2014, 10:24 PM
(30-10-2014, 07:22 PM)'pooria_googooli' نوشته: سلام دوستان . یک کنفرانسی در قطر برگزار میشه و من قصد شرکت دارم. آیا برای حضور دو نویسنده یک مقاله در کنفرانس های بین المللی باید دو هزینه ثبت نام پرداخت شود ؟

یه نویسنده به عنوان ارائه دهنده شرکت میکنه و معمولا هزینش پایین تره اما نویسنده ی دوم نتنها به عنوان شرکت کننده ی کنفرانس هست. که بسته به خود تیم برگزار کننده ی اون فرق میکنه.
نقل قول  

آفلاین pooria_googooli
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-10-2014, 10:52 PM
(30-10-2014, 10:24 PM)'helna' نوشته:
یه نویسنده به عنوان ارائه دهنده شرکت میکنه و معمولا هزینش پایین تره اما نویسنده ی دوم نتنها به عنوان شرکت کننده ی کنفرانس هست. که بسته به خود تیم برگزار کننده ی اون فرق میکنه.

ممنون از پاسختون . یعنی ممکنه در یک کنفرانس دو نویسنده با یک هزینه شرکت کنند و حضور داشته باشند و در کنفرانسی دیگر هر دو نفر ملزم به پرداخت پول باشند . درسته ؟
نقل قول  

آفلاین helna
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-10-2014, 10:57 PM
(30-10-2014, 10:52 PM)'pooria_googooli' نوشته:
ممنون از پاسختون . یعنی ممکنه در یک کنفرانس دو نویسنده با یک هزینه شرکت کنند و حضور داشته باشند و در کنفرانسی دیگر هر دو نفر ملزم به پرداخت پول باشند . درسته ؟

خواهش میکنم.

فک نکنم این طوری باشه چون ثبت نام افراد جداگانه صورت میگیره،بنابراین هزینه هاشونم باید جداگانه پرداخت شه.
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-11-2014, 11:45 PM
سلام دوستان
آیا ممکنه Proceeding یک کنفرانس فقط به صورت ارائه چکیده مقالات به صورت پی دی اف باشه و اصل مقاله رو در سایت قرار نده؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-11-2014, 02:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2014, 02:07 AM توسط M1KE.)
دو حالت داره یا همه مقاله رو به صورت دسترسی آزاد برای عموم می گذارند یا هم که چکیده اش آزاد هست و بقیه اش رو در ازای پرداخت پول به متقاضیان میدن. ممکنه این کار رو هم با واسطه انجام بدن یعنی مقاله ها رو در اختیار یک انتشارات خاص قرار بدن که کار فروش رو بر عهده بگیره. ولی در هر CD کنفرانس که شامل مقالات کامل هست به شرکت کنندگان خود کنفرانس داده میشه این که بعدا برای مقاله ها کدوم یک از حالت های بالا رخ بده گاهی از ابتدا معلوم نیست.

(08-11-2014, 11:45 PM)'mgorji' نوشته: سلام دوستان
آیا ممکنه Proceeding یک کنفرانس فقط به صورت ارائه چکیده مقالات به صورت پی دی اف باشه و اصل مقاله رو در سایت قرار نده؟ ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

09-11-2014, 09:28 PM
(09-11-2014, 02:06 AM)'M1KE' نوشته: دو حالت داره یا همه مقاله رو به صورت دسترسی آزاد برای عموم می گذارند یا هم که چکیده اش آزاد هست و بقیه اش رو در ازای پرداخت پول به متقاضیان میدن. ممکنه این کار رو هم با واسطه انجام بدن یعنی مقاله ها رو در اختیار یک انتشارات خاص قرار بدن که کار فروش رو بر عهده بگیره. ولی در هر CD کنفرانس که شامل مقالات کامل هست به شرکت کنندگان خود کنفرانس داده میشه این که بعدا برای مقاله ها کدوم یک از حالت های بالا رخ بده گاهی از ابتدا معلوم نیست.

دوست گرامی ممنون از پاسختون
مقاله من پذیرش پوستر داشته نتونستم برای شرکت به کنفرانس برم و سی دی رو هم در اختیار ندارم در سایت کنفرانس هم فقط چکیده مقالات اورال رو قرار دادند و کل متن مقالات هم در دسترس نیست. حالا من می خوام همین مقاله رو برای مجله بفرستم بهشون ایمیل زدم وسوال کردم که آیا مقاله رو پابلیش کردید یا نه؟ جواب ندادن الان موندم تکلیفم چیه؟ به نظر شما چاپ نکردن مقاله رو با این تفاسیر؟ می تونم برای مجله بفرستم؟ سپاس
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-11-2014, 09:57 PM
(09-11-2014, 09:28 PM)'mgorji' نوشته:
مقاله من پذیرش پوستر داشته نتونستم برای شرکت به کنفرانس برم و سی دی رو هم در اختیار ندارم در سایت کنفرانس هم فقط چکیده مقالات اورال رو قرار دادند و کل متن مقالات هم در دسترس نیست. حالا من می خوام همین مقاله رو برای مجله بفرستم بهشون ایمیل زدم وسوال کردم که آیا مقاله رو پابلیش کردید یا نه؟ جواب ندادن الان موندم تکلیفم چیه؟ به نظر شما چاپ نکردن مقاله رو با این تفاسیر؟ می تونم برای مجله بفرستم؟ سپاس

نظر M1KE عزیز به نظر من ارجعیت داره و من چیزی که اطلاع دارم خدمتون عرض می کنم. آنقدری که من از کامنتهای شما متوجه شدم، مشخص نیست که کنفرانس خارجی است و یا داخلی. در مورد کنفرانس ها (حالت عمومی) معمولاً اگر قرار است که مقاله در یک ژورنالی به چاپ نیز برسد در مشخصات کنفرانس ذکر می شود. معمولاً کنفرانس های داخلی خیلی به خود مطلب اهمیت نمیدن و تنها قالب مقاله واسشون مهمه و چون تعداد شرکت کننده و مقالات کنفراس تنها دستاورد آن است. از این جهت در بالا بردن این آمار همیشه تلاش میشه. در هر صورت اگر مطمئن شدید که شرایط فوق برقرار نیست می تونید مقاله رو برای یک ژورنال ارائه کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-11-2014, 12:33 AM
سابقه ایمیل هایی که از کنفرانس دریافت کردین رو نگاه کنید ببینید در اونها اشاره شده که مقاله ها در مجله خاصی چاپ میشه یا خیر. همین طور سایت اون کنفرانس رو هم در این مورد نگاه کنید. اگر چیزی ندیدین مشکلی نداره می تونید برای یک مجله بفرستین. حتی در مواردی هم که مجله ای مقاله های یک کنفرانس رو چاپ می کنه ممکنه مقاله های پوستر رو چاپ نکنه.

در کل مقاله ای که برای مجله می فرستین می بایست دارای اطلاعات علمی بیشتر و حالت محض تری نسبت به مقاله کنفرانسی داشته باشه. به همین دلیل با توجه به اینکه مقاله شما به عنوان پوستر انتخاب شده بوده میشه اینطور برداشت کرد که برای اینکه در مجله ها قبول بشه می بایست بیشتر روی اون کار کنید و بخش های بیشتری رو به اون اضافه کنید که در این فرآیند ممکنه حتی عنوان مقاله هم عوض بشه و کلا یک مقاله جدیدی بشه.

(09-11-2014, 09:28 PM)'mgorji' نوشته:

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

12-04-2015, 03:06 PM
سلام کسی یه کنفرانس رایگان در رشته کنترل سراغ داره؟
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

07-05-2015, 11:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2015, 11:10 PM توسط mgorji.)
دوستان آیا می شه یک مقاله رو که در یک ژورنال خارجی در حال داوری هست برای یک کنفرانس خارجی هم فرستاد؟ 
هدف هم اینه که اگر اون مجله ریجکت کرد حداقل در یک کنفرانس پذیرش بگیره
ممنون از پاسخ شما
ببخشید که مجدد ارسال می کنم لطفا در صورت امکان پاسخ بدهید چون مهلت ارسال مقاله به کنفرانس مد نظرم رو به پایان است
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »