عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری کنفرانس‌ها ارائه مطالب در مقالات کنفرانسی

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارائه مطالب در مقالات کنفرانسی
آفلاین studentz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-11-2011, 03:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-11-2011, 03:16 PM توسط studentz.)
مقاله ژورنالی که با اسم نویسنده و محل کار هست. داروها هم من شنیدم که اولین کاری که میکنند این هست که اسم نویسندگان را سرچ میکنن، ببینن قبلا چه مقالاتی داشته و اگر قبلا هیچ مقاله ای چاپ نکرده باشن، پذیرش مقاله هم سخت تر میشه، چون کلا دید خوبی نسبت به مقالات ایرانی وجود ندارد.

مقاله کنفرانسی داخلی آنچه که من دیدم با اسم نویسنده و کامل بوده، کنفرانس هایی که از template خاصی استفاده می کنند، فایل ورد را به داور میدن، تا داور مقاله را از نظر رعایت Style ها هم چک کنه.

یک کنفرانس داخلی بود که اسم نویسنده را حذف میکردن و بعد به داور میدادن، ولی من همون یک کنفرانس را دیدم اونطوری عمل میکرد.
“Let Us Love One Another”
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-07-2012, 04:28 AM
اگر کسی 5-6سال از فارغ التحصیلیش بگذره و هیچ مقاله ای نداده باشه چطور می تونه مقاله بده؟حتی یه مقاله داخلی در حد پوستر شدن.هیچ استادی هم در کار نباشه.شدنیه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-07-2012, 08:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-07-2012, 08:47 AM توسط MaMi.)
(07-07-2012, 04:28 AM)khorshid20 نوشته: اگر کسی 5-6سال از فارغ التحصیلیش بگذره و هیچ مقاله ای نداده باشه چطور می تونه مقاله بده؟حتی یه مقاله داخلی در حد پوستر شدن. هیچ استادی هم در کار نباشه. شدنیه؟
دوست من، کار نشد که نداره Wink ولی به نظر من، باید شما ببینی کنفرانسی که مقاله می خواهید ارسال کنید، داخلی است یا خارجی، معتبر به حساب میاد یا نه...به عنوان مثال دانشگاه فلانِ کجا آباد هم اگر کنفرانس برگزار کنه میشه شرکت کرد و به راحتی پذیرش مقاله رو گرفت ولی خب مشخص است که از اعتبار علمی کافی برخوردار نیست.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

07-07-2012, 09:44 PM
مرسی از پاسخ.ولی فکر کنم متوجه منظورم نشدیدSad
من می خوام بدونم اگه کسی بدون کمک استاد (یا هر شخص مجرب دیگه ای)بخواد یه مقاله ساده در یه کنفرانس داخلی بده(برای شروع کار)باید چیکار کنه.
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-07-2012, 10:40 PM
بنظر من برای بالا بردن اعتبار مقالتون بهتر این هست که با اساتید دانشگاه کار کنید. قطعا اساتید از خداشون هسا با یکی کار کنند که هم کار رو انجام میده و هم پولی دریافت نکنه !!!چون مجلات معمولا به Affiliation اهمیت می دهند و گاهی چک هم می کنند که این نویسنده چه کسی هست و آیا با چاپ مقاله خودشون رو زیر سوال نبرند اما در مورد مقاله کار راحت تر هست و فکر نمی کتم زیاد سختگیری بشه، گرچه به کنفرانس، رشته و ... تفاوتهایی وجود خواهد داشت.
. البته یک توصیه می کنم که اگر می خواهید با استاد کار کنید، حتما از ابتدا بدون هیچ خجالتی، مشخص کنید که اسمتون چندمین نفر هست و Corresponding Author چه کسی خواهد بود که بعدا مشکل پیدا نکنید.
موفق باشید.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-07-2012, 10:49 PM
(07-07-2012, 09:44 PM)khorshid20 نوشته: مرسی از پاسخ.ولی فکر کنم متوجه منظورم نشدیدSad
من می خوام بدونم اگه کسی بدون کمک استاد (یا هر شخص مجرب دیگه ای)بخواد یه مقاله ساده در یه کنفرانس داخلی بده(برای شروع کار)باید چیکار کنه.
khorshid جان،
چاپ مقاله در کنفرانس های داخلی کار چندان مشکلی نیست،پس میتونید با کنفرانس شروع کنید اما به کنفرانس،علی الخصوص از نوع داخلیش،بسنده نکنید.
شما میتونید از مطالب موجود در تاپیک نوشتن اولین مقاله استفاده کنید و باز اگر سوالی بود،مطرح کنید.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

08-07-2012, 02:04 AM
بازم ممنون از پاسختون ولی فکر کنم مشکل از بیان منه که نتونستم منظورمو تفهیم کنم. Sad
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
09-07-2012, 11:51 AM
(07-07-2012, 09:44 PM)khorshid20 نوشته: مرسی از پاسخ.ولی فکر کنم متوجه منظورم نشدیدSad
اینطور که معلومه به جوابتون نرسیدید انگار!!
فک میکنم مشکل شما نداشتن استاد راهنما یا به قول خودتون شخص مجرب دیگه ای باشه که بهتون کمک کنه..
چند تا نکته:
1. به قول دوست عزیزمون کار نشد نداره (پس شک نکنید که ممکن هست)
2. جواب سوال شما به نظر آسون میاد اما خیلی سخته! مهم ترین سختیش هم اینطور که به نظر میاد نداشتن ادبیات مشترکه چون بچه ها اینجا کاملا درست اشاره کردن به موضوع...
به نظر من الان مهم ترین کاری که میتونید بکنید با این شرایط برای اینکه مقاله بدید، اینه که برید 4 تا مقاله بین المللیِه درست و حسابی بخونید و با استخون بندی مقاله ها آشنا بشید، فک میکنم این مهم ترین کاری هست که میتونید بکنید و خیلی خیلی بهتون کمک میکنه که خودتون جواب سوالتون رو پیدا کنید.
3. در هر شرایطی مگه اینکه 10 تا مقاله کامل داده باشید داشتن استاد راهنما خیلی کمک میکنه..
4. برای تجربه ی اول حتی اگه کمک کسی باشید برای تهیه مقاله خیلی چیزا یاد میگیرید و خوبه..
5. موفق باشید Smile

به طور خلاصه: سعی کنید چند تا مقاله بخونید، خیلی کمکتون میکنه که اوضاع دستتون بیاد و بدونید که میتونید یا نه!! به نظر من و بچه های دیگه در اینجا: بله میتونید!!!

Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین amin shah
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-05-2013, 08:35 PM
یه سوال داشتم.
مقالات کنفرانس های داخلی در حد معمولی تو رزومه تاثیری داره؟ مقاله ای که فارسی باشه استادای اون طرف چه برداشتی میتونن داشته باشن؟
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-05-2013, 09:39 PM
(18-05-2013, 08:35 PM)'amin shah' نوشته: یه سوال داشتم.
مقالات کنفرانس های داخلی در حد معمولی تو رزومه تاثیری داره؟ مقاله ای که فارسی باشه استادای اون طرف چه برداشتی میتونن داشته باشن؟

بی تاثیر نیست. در هر حال نشون دهنده فعالیت های پژوهشی شما و علاقه مند بودنتون هست. 
اساتید اون طرف فقط در حد عنوان که به انگلیسی در رزومتون نوشتید، متوجه می شن! مگر اینکه استادی از عنوانش خوشش بیاد و ازتون در مصاحبه بخواد که درباره مقالتون توضیح بدید براش.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »