عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری کنفرانس‌ها ارائه مطالب در مقالات کنفرانسی

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارائه مطالب در مقالات کنفرانسی
آفلاین amin2015bodo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-03-2016, 03:12 AM
دوستان بنده میخوام برای کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی icrse  مقاله بدم ولی رو سایتش تو محور های کنفرانس بفقط رشته ها رو ذکر کرده و زده مثلا مهندسی برق ، مکانیک و... حالا من که رشتم برقه کسی پیشنهادی برا موضوع داره ؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

14-03-2016, 03:02 PM
(03-03-2016, 03:12 AM)amin2015bodo نوشته: دوستان بنده میخوام برای کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی icrse  مقاله بدم ولی رو سایتش تو محور های کنفرانس بفقط رشته ها رو ذکر کرده و زده مثلا مهندسی برق ، مکانیک و... حالا من که رشتم برقه کسی پیشنهادی برا موضوع داره ؟
مرسی

سلام دوست عزیز
اگر آدرس کنفرانسی که فرمودید این باشه : www.icrsie.com/en            
به هیچ وجه توصیه نمیکنم که هم پول و هم وقتتون رو صرف همچین کنفرانسی کنید.
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-06-2016, 10:43 PM
دوستان به نظر شما فواید و معایب ارسال مقاله همزمان به دو یا چند کنفرانس چی می تونه باشه؟ (لطفا برای هر دو حالت ارسال یک مقاله به چند کنفرانس و ارسال چند مقاله غیرتکراری به چند کنفرانس بحث کنید).
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-06-2016, 11:15 PM
(01-06-2016, 10:43 PM)parsley نوشته: دوستان به نظر شما فواید و معایب ارسال مقاله همزمان به دو یا چند کنفرانس چی می تونه باشه؟ (لطفا برای هر دو حالت ارسال یک مقاله به چند کنفرانس و ارسال چند مقاله غیرتکراری به چند کنفرانس بحث کنید).

سلام

ارسال یک مقاله به چند کنفرانس:
اگر از شانس بد chairman یا داوران مقاله در هر دو کنفرانس یکی باشن و یا به هر نحوی از submission همزمان مطلع بشن نه تنها مقاله در هر دو جا reject میشه بلکه ممکنه author های اون وارد لیست سیاه هر دو کنفرانس بشن و دیگه از اونها مقاله ای پذیرفته نشه...

ارسال یک مقاله غیرتکراری به چند کنفرانس:
مشکلی نداره... 

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

11-06-2016, 11:48 PM
دوستان؛ کسی تجربه ای داشته در این مورد که اگر فقط ابسترکت مقاله رو به یک کنفرانس ارسال کنیم و بعد از پذیرش، اصل مقاله رو دیگه نفرستیم چه حالتی پیش میاد؟
در این موارد شما چه کرده اید؟
میشه همین پذیرش ابسترکت رو در رزومه ذکر کرد؟

نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

12-06-2016, 01:31 AM
سلام
تا زمانی که کل مقاله شما برای کنفرانس ارسال نشده باشه، مقاله شما به صورت کامل پذیرش نشده و در کتابچه کنفرانس ارائه نمیشه.

علاوه بر این مورد، به شما بابت پذیرش ابسترکت گواهی ارائه نمیشه که بتونین به استناد اون اعلام کنید که مقالتون پذیرش شده.
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

13-06-2016, 01:40 AM
پس این ایمیل پذیرش چکیده ارزش و اعتباری نداره؟

نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

13-06-2016, 10:16 AM
(13-06-2016, 01:40 AM)parsley نوشته: پس این ایمیل پذیرش چکیده ارزش و اعتباری نداره؟

روند پذیرش مقالات در کنفرانس ها به دو صورت هست.

در حالت اول شما کل مقاله رو ارسال می کنید و کل مقاله شما داوری میشه.
در حالت دوم شما در ابتدا تنها چکیده مقاله رو ارسال می کنید که این امر به دلیل بررسی از بابت مرتبط بودن موضوع و همچنین بررسی کارهای انجام شده در مقاله هست. ( مطمئنا هیچ فردی تنها با خواندن چکیده امکان بررسی کامل مقاله رو نداره).

این ایمیل تنها برای اطلاع از مرتبط بودن و در مرحله داوری قرار گرفتن مقالتون براتون ارسال شده ( مسلما ازتون خواسته شده که مقاله رو به صورت کامل براشون ارسال کنید)
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

14-06-2016, 12:26 AM
پس شما می فرمایید ایمیل پذیرش چکیده صرفا جنبه اطلاع رسانی داره؟ و عبارت Accepted که در اون به کار رفته صرفا یک کلیشه است؟

نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-06-2016, 09:20 AM
(14-06-2016, 12:26 AM)parsley نوشته: پس شما می فرمایید ایمیل پذیرش چکیده صرفا جنبه اطلاع رسانی داره؟ و عبارت Accepted که در اون به کار رفته صرفا یک کلیشه است؟

ارجاع میدمتون به حالت دومی که گفتم. اکسپت شدن چکیده فقط بر اساس مرتبط بودن موضوع و همچنین روند کلی کارهای صورت گرفته در مقاله هست.
( من تا حالا ندیدم که کنفرانسی تنها با دریافت چکیده مقاله بخواد یک مقاله رو بپذیره؛ این کار منطقی هم نیست. اما بسیار دیدم ( خودم هم یک مقاله در یکی از چنین کنفرانس هایی دارم) که کنفرانس ها ابتدا تنها چکیده رو بررسی میکنند به دلایلی که گفتم؛ بعد سراغ اصل مقاله میروند)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »