عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-02-2018, 10:35 AM
(22-02-2018, 02:07 PM)F_O نوشته: دوستان یه سوال فنی
تو خدمات سامانه نشا در موارد تسهیلات غیر ارزی دانشجوئی نوشته "3 عدم پرداخت مبلغ صدور گذرنامه " 
واسه برخورداری ازین مورد من چه درخواستی باید تو سامانه ثبت کنم؟ منظورم اینه از کدوم قسمت وارد بشم؟ (دانشجو ترم 4 ارشدم، نامه پذیرش هم دارم)
دوستان علاوه بر سوال بالا دوتا سوال دیگه هم داشتم، ممنون میشم کمکم کنید
1- موقعی که برا برداشتن وثیقه میریم نظام وظیفه، اگر هنوز پاسپورتمون دستمون نرسیده باشه چی میشه؟ (کاراش تو پلیس +10 انجام شده باشه و فقط منتظر ارسالش باشیم)
2- هزینه صدور پاسپورت چقدره؟ (تو سایت پلیس +10 من دوتا مبلغ 37.5 و 75 تومن میبینم)

به حول و قوه الهی سامانه نشا تلفن تماس برای پاسخگویی ندارد، از ایمیل برای پرسیدن سوال خود استفاده کنید.
nesha@saorg.ir

1. رسید برگه های گذرنامه (فرم کاغذی پرشده که ممهور شده است) را نشان دهید، اگر قبول نکردند تا دریافت گذرنامه صبر کنید
نکته مهم: مرگ وثیقه سربازی را برمیگردانند؟
تبصره 2: متقاضيان استفاده از بند يك تسهيلات مزبور بايد معادل يكصد و پنجاه ميليون ريال تضمين معتبر به عنوان ضمانت در انجام خدمت وظيفه عمومي پس از پايان تحصيلات به عنوان وديعه به نفع سازمان وظيفه عمومي بسپارند.

2. هزینه صدور 111150 تومان در وب سایت ذکر شده اما کمی بیشتر است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین F_O
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-03-2018, 03:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2018, 03:43 PM توسط F_O.)
(25-02-2018, 10:35 AM)automotive نوشته: به حول و قوه الهی سامانه نشا تلفن تماس برای پاسخگویی ندارد، از ایمیل برای پرسیدن سوال خود استفاده کنید.
nesha@saorg.ir

1. رسید برگه های گذرنامه (فرم کاغذی پرشده که ممهور شده است) را نشان دهید، اگر قبول نکردند تا دریافت گذرنامه صبر کنید
نکته مهم: مرگ وثیقه سربازی را برمیگردانند؟
تبصره 2: متقاضيان استفاده از بند يك تسهيلات مزبور بايد معادل يكصد و پنجاه ميليون ريال تضمين معتبر به عنوان ضمانت در انجام خدمت وظيفه عمومي پس از پايان تحصيلات به عنوان وديعه به نفع سازمان وظيفه عمومي بسپارند.

2. هزینه صدور 111150 تومان در وب سایت ذکر شده اما کمی بیشتر است.

ممنونم از پاسختون

متاسفانه ایمیل هم دادم جواب ندادن مجبور شدم حضوری برم 

جواب اون سوال محض اطلاع آیندگان این هستش که باید اول معافیت تحصیلی اون مقطعی که ازش پذیرش گرفتیم رو بگیریم، بعد 22 تومن وثیقه بذاریم و بعد هزینه صدور پاسپورت و عوارض خروج معاف میشه (که عملا به درد الان من نمیخوره، چون آخر تابستون میخواستم خارج شم از کشور)

""مرگ وثیقه سربازی را برمیگردانند؟"" منظورم وثیقه ای بود که به صورت صوری برای گرفتن پاسپورت میذاریم که خوشبختانه پاسپورتم امروز رسید (قبل مهلت تعیین شده)

بازم متشکرم
نقل قول  

آفلاین ali110ali110
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-03-2018, 03:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2018, 04:25 PM توسط ali110ali110.)
سلام
من دانشجو هستم و میخام نوروز 97 رو به عراق سفر کنم
از دانشگاه اشتغال به تحصیل گرفتم که در اون تاریخ سفر به صورت یک ماهه قید شده
رفتم پلیس+10 و ازشون پرسیدم ک باید برای دریافت گذرنامه چی کار کنم؟
اونا هم گفتن ک باید بری اول کد سخا بگیری بعد بری توی سایت epolice قسمت درخواست مجوز خروج از کشور درخواستتو ثبت کنی
و من هم طبق اونچه ک اونا گفتن پیش رفتم و درخواست دادم
الان توی قسمت خروج از کشور نوشته درخواست شما جهت بررسی به دانشگاه منتقل شد.(یعنی دیگه لازم نیست به دانشگاه مراجعه کنم؟)
سوال من اینه:الان مرحله بعدی برای دریافت گذرنامه چیه؟
اشتغال به تحصیل رو باید به کجا ببرم؟
مجوز خروج از کشور رو باید از کجا بگیرم؟
بی زحمتی کلیه مراحل رو برای اخذ گذرنامه زیارتی بگین
ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-04-2018, 10:00 PM
سلام
من قصد خروج از كشور رو ندارم و فقط ميخوام پاسپورتمو بگيرم
امكانش هست ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

11-04-2018, 03:15 PM
(09-04-2018, 10:00 PM) نوشته: سلام
من قصد خروج از كشور رو ندارم و فقط ميخوام پاسپورتمو بگيرم
امكانش هست ؟

سلام
اگر اشتباه نکنم برای خروج از کشور از شما تعهد دریافت میکنند.

اما مسئله اصلی و مهم‌تر این است که دریافت گذرنامه برای شما هیچ حق قانونی برای خروج از کشور ایجاد نمی‌کند.

اگر مشمول باشید یا به هر دلیلی بخواهند جلوی خروج شما را بگیرند (ممنوع الخروج شوید) نه گذرنامه به شما کمکی خواهد کرد و نه ویزای معتبر، افسر گیت اجازه عبور به شما نخواهد داد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-04-2018, 01:38 PM
با سلام خدمت دوستان
من دانشجوی ارشد هستم و برای دوماه دیگه میخوام ی سفر به روسیهبرای جام جهانی برم و از اونجا به ترکیه برم و از ترکیه به ایران برکردم.
آیا امکانش هست همچین چیزی که دوتا کشور رو برم یا نه باید مستقیم برگردم به ایران؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

25-04-2018, 02:22 PM
(25-04-2018, 01:38 PM) نوشته: با سلام خدمت دوستان
من دانشجوی ارشد هستم و برای دوماه دیگه میخوام ی سفر به روسیهبرای جام جهانی برم و از اونجا به ترکیه برم و از ترکیه به ایران برکردم.
آیا امکانش هست همچین چیزی که دوتا کشور رو برم یا نه باید مستقیم برگردم به ایران؟

بله این امکان وجود دارد، ترکیه به ویزا نیازی ندارد اما برای روسیه باید ویزا دریافت کنید.
محک
نقل قول  

آفلاین kian6000
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-05-2018, 01:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2018, 01:37 PM توسط kian6000.)
سلام میخواستم ببینم میشه از ایران با ویزای عراق بری بغداد بعد از اونجا بری ترکیه چون ترکیه ویزا لازم نداره . ولی قصد برگشت به ایران نیست چون مشمول خدمت هستم ولی محصل می باشم
ممنون میشم کمک کنین با تشکر
نقل قول  

آفلاین kian6000
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-05-2018, 07:58 AM
از کسانی که اطلاعاتی دارند خیلی خیلی ممنون میشم کمک کنن من رو
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-05-2018, 03:26 PM
(31-05-2018, 07:58 AM)kian6000 نوشته: از کسانی که اطلاعاتی دارند خیلی خیلی ممنون میشم کمک کنن من رو

شما مشکلی ندارین هر کاری دوس دارین میتونین انجام بدین فقط بعدش چی میشه اون رو کسی نمیتونه بگه
شما سه ماه میتونی ترکیه بمونی بعد باید اقامت موقت توریستی بگیری یک ساله که تازگی ها سخت میگیرند یا برای یو ان اقدام کنی که در حیطه این فروم نیست
بسته به هدفتون داره ولی مشکلی نداری از کشور که زدی بیرون تموم شد ولی عواقب بعدیش بعد برگشت احتمالی چی میشه و ...اون بحثش جداست
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 بعدی »