عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
مهمان
Unregistered
نقل قول

01-06-2017, 01:20 PM
سلام،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
پسر من تازه 18 ساله شدو معافیت از تحصیل هم از مدرسه داره، پاسپورتش اعتبارش تموم شده و من میخوام برای دیدن مادربزرگش به سوئد برم، ولی برای ارسال مدارک به سفارت اول باید کپی گذرنامه اش رو بفرستم ، پلیس +10 به من میگه فقط در زمانی که میخواهبد از کشور خارج بشی با اعلام تاریخ می تونی پاسپورت بگیری خوب سوال من اینه که اولا من نمیدونم که میتونم ویزا براش بگیرم که حالا بگم کی میخوام برم ؟ و من فعلا به اطلاعات گذرنامه اش احتیاج دارم ، ولی پلیس میگه باید بگی کجا و چه تاریخی میخوای بری؟ مشکلی نیست که الکی یه تاریخی رو بگم؟!
نقل قول  

آفلاین Razi131322
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-06-2017, 04:10 AM
سلام دوستان. من  شنیدم که میشه با 500 هزار تومن و ضمانت یک کارمند رسمی میشه پاسپورت رو گرفت؟ درسته؟ ممنون میشم به شکل جامعی راهنمایی کنید.  Angel
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

04-06-2017, 07:33 PM
(03-06-2017, 04:10 AM)Razi131322 نوشته: سلام دوستان. من  شنیدم که میشه با 500 هزار تومن و ضمانت یک کارمند رسمی میشه پاسپورت رو گرفت؟ درسته؟ ممنون میشم به شکل جامعی راهنمایی کنید.  Angel

سلام
خیر این کار امکان پذیر نیست.
لینک رسمی: مدارک مورد نیاز برای انواع مجوز خروج از کشور
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

04-06-2017, 07:34 PM
(23-05-2017, 12:32 AM)مهمان نوشته: سلام  من الان فارغ تحصیلی گرفتم  ولی ۱سال هنوز معافیت دارم
می تونم واس سفر خارجی اقدام کنم؟؟؟
سلام
بله این کار با سپردن وثیقه امکان پذیر است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

04-06-2017, 07:39 PM
(11-05-2017, 07:42 PM)Penumbra نوشته: با سلام

عرض کنم خدمت با سعادتتون که بنده با معافیت اشتغال به تحصیل قصد سفر به یک کشور بی نیاز از ویزا رو دارم. آیا میشه تو این مدت کشور دیگه ای هم رفت؟
مثلا ۱۰ روز برای ارمنستان گرفتم سه روز وسط برم آذربایجان.
سلام
کشور بدون نیاز به ویزا وجود ندارد، فقط شرایط برخی کشورها به دلایل توافق‌های دو کشور ساده‌تر است، همانند ویزای ترکیه برای افراد ایرانی، آذربایجان هم به ویزا نیاز دارد و مهر آن درون گذرنامه شما اعمال خواهد شد.
فکر نمی‌کنم این کار پیگرد قانونی داشته باشه اما بهتر هستش سوال کنید تا بعدا مشکلی پیش نیاید.
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

04-06-2017, 07:42 PM
(02-01-2017, 03:16 AM)مهمان نوشته: باسلام
دوستان میخاستم بدونم اگه کسی وثیقه 15 تومانی بزاره و از کشور خارج بشه (مثلا گفته میخام برم ترکیه و ترکیه هم میره)و بعد از اون کشور به کشور دیگه ای بره و تا دو سال برنگرده (و بعدش هم قصد برگشت نداشته باشه).
1. وقتی که تاریخ اعتبار پاسپورتش تموم شد ایا سفارت یا نمایندگی کنسولی و... براش پاسپورتش را تمدید یا عوض میکنه؟؟؟؟
باتشکر
سلام
عموما تخفیف‌هایی برای افرادی که مدت زمان زیادی را در خارج از کشور هستند و قصد بازگشت به ایران دارند را در نظر می‌گیرد، اما اگر فکر می‌کنید با این کار ممنوع الورود می‌شوید یا در سفارت شما را بازداشت خواهند کرد، خیر این اتفاق نخواهد افتاد.
محک
نقل قول  

آفلاین Razi131322
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-06-2017, 02:59 PM
سلام. من دانشجوی ارشدم و میخوام برای اواسط تابستون برم آلمان. از دانشکده یه نامه خروج از کشور برای سفر علمی گرفتم و گفتن باید ببری وزارت علوم. از وزارت علوم هم باید ببرم حوزه عمومی استانمون درسته؟ کل این پروسه اگه وقت کامل بزارم براش تا گذرنامه صادر بشه، چقدر طول میکشه؟ بعد مثلأ اگه تا یکماه دیگه گذرنامه صادر شد، برای ثبت نام و تعیین وقت ویزا اقدام کنم این مورد چقدر زمان میبره؟؟ من میخوام نهایتأ تا اول شهریور هر دو تا ردیف بشه...
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-07-2017, 04:45 PM
سلام وقت بخير،من ١٨ سال دارم و الان براى معافيت پزشكى اقدام كردم و بخاطر اينكه نميتونستم هم براى معافيت اقدام كنم و هم تحصيل كنم مجبور شدم انصراف از تحصيل بزنم الان ميگن اول يك معافيت موقت ٦ ماهه برات صادر ميشه ميخواستم بدونم در طول اين ٦ ماه آيا امكانش هست كه از كشور خارج بشم؟ اگر كه بله ميزان وثيغه براى سفر سياحتى به چه مقدار خواهد بود مرسى
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

03-11-2017, 01:34 PM
سلام دوستان عزیز 

من دانشگاه آزاد آرشد میخونم و تا 1-2 ماه من دفاع خواهم کرد, آیا من از یک کشور دیگر برای مقطع ارشد ولی در یک رشته دیگر پذیرش بگیرم میتونم معافیت تحصیلی بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین mehrzad74482
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-11-2017, 10:33 PM
سلام.
ببخشید من برای گرفتن پاس به نظام وظیفه مراجعه کردم و گفتن باید از طریق سایت اقدام کنید.
به سایت مراجعه کردم و درخواست سفر زیارتی ثبت کردم و الان زده ارسال به دانشگاه جهت بررسی..
کسی در جریان هست که این سیستم جدید چقدر زمان میبره تا دانشگاه جواب بده و بعد چه باید کرد؟
من تاریخ ورود و خروجم اول تا 6 آذر هست..تا اون موقع پاسم میاد؟
و اینکه نیاز به گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل هم هست؟
و اینکه بعد از سفر زیارتی که میخوام به سفر تفریحی خارجی برم مجددا نیاز به تایید دانشگاه و گواهی اشتغال به تحصیل دارد؟
ممنون میشم از پاسخگوییتون.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 بعدی »