عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-09-2016, 02:24 AM
(02-08-2016, 12:54 PM)sheykhsoroush نوشته: اگه برای گرفتن پاسپورت الکی بگم دارم میرم مثلا کربلا و به عنوان ضمانت پولی بدم و اصلا هیچ سفری هم نرم، آیا این کار غیر قانونیه و آیا اون پول رو نظام وظیفه ضبط میکنه؟

خیر غیرقانونی نیست. فقط باید سر وقت بروید و اعلام حضور کنید و وثیقه را پس بگیرید
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-09-2016, 02:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-10-2016, 03:24 PM توسط ForeverBlue.)
(23-09-2016, 02:32 PM)ali-es نوشته: سلام و عرض ادب و تشکر برای همه خوبی های شما عزیزان
باتوجه به اینکه ایام محرم نزدیک است سوالی درباره گذرنامه زیارتی داشتم ....
من قسمت ویکی(دریافت گذرنامه)رو خوندم و حقیقتا گیج شدم .. اگه دقت کنین همون اول نکته زیر اومده :
در گذشته نوع دیگری از گذرنامه به عنوان گذرنامه زیارتی در ایران وجود داشت که صرفا برای زائرین حج و عتبات عالیات و سوریه و … صادر میگردید. این نوع گذرنامه دیگر صادر نمیشود.

ولی اون پایین این رو نوشته : 
سفرهای زيارتی (صرفا عراق وعربستان): ۲ میلیون تومان

حالا واقعا آخرش حکم چیه؟؟ گذرنامه زیارتی میتونیم بگیریم یا نه ؟؟

و من سه شایعه رو شنیدم : 1.ممنوع الخروج شدن بمدت شش ماه   2.پس ندادن وثیقه درصورتی که فرد اقدام به سفر نکنه(یه نامه رو امضا میکنی که اینه تعهد من) 3.یه مهر قرمز تو پاسپورت میزنن که فرد نمیتونه جز عراق بجای دیگه سفر کنه  .... اگه شفاف سازی هم بشه راجع به اینا سپاسگزار خواهم شد

درود بر شما
ببینید گذرنامه و مجوز خروج برای سفر زیارتی دو موضوع مجزا هستند.
دیگر چیزی به نام گذرنامه زیارتی وجود ندارد. گذرنامه‌ای که برای رفتن به خارج از کشور به هر شکلی (سفر زیارتی، سیاحتی یا ...) به شما داده می‌شود همان گذرنامه عادی است.

اگر شما مشمول باشید نمیتوانید گذرنامه عادی بگیرید. حالا وثیقه برای این است که شما بتوانید از نظام وظیفه مجوز خروج برای سفر زیارتی بگیرید. یعنی نظام وظیفه به شما مجوز می‌دهد که بروید یک گذرنامه عادی بگیرید که با آن بتوانید از کشور خارج شوید و به سفر زیارتی بروید. (وقتی برگشتید هم این گذرنامه را از شما نمیگیرند و میتوانید آن را نگه دارید)

اگر برای سفر زیارتی کشور عراق اقدام کنید، فقط میتوانید از ایران به مقصد همان کشور خارج شوید. مثلا پروازی که از تهران به نجف یا بغداد یا ... هرجای دیگر در کشور عراق است. شما نمیتوانید مجوز خروج زیارتی برای عراق بگیرید و مثلا بلیط بگیرید و به مقصد ترکیه خارج شوید. 

شایعاتی که گفتید هر سه مورد غلط هستند. 
1. این فقط وقتی است که فردی (چه به سفر رفته باشد یا نرفته باشد) به موقع نرود و حضور خودش را اعلام کند. منظور از به موقع همان تاریخ بازگشتی است که در فرم مربوطه وارد کرده.
2. اگر به سفر نروید هیچ مشکلی ندارد و می‌توانید در تاریخ برگشتی که مشخص کرده‌اید به نظام وظیفه مراجعه کنید و وثیقه را پس بگیرید. 
3.داخل پاسپورت هیچ مهری نمیزنند و همه چیز داخل سیستم کامپیوتری ثبت می‌شود.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-11-2016, 12:47 AM
(25-09-2016, 02:24 AM)ForeverBlue نوشته: خیر غیرقانونی نیست. فقط باید سر وقت بروید و اعلام حضور کنید و وثیقه را پس بگیرید

به نظرم با توجه به تعهد نامه مراجعت به موقع مشمول(ویژه سفرهای زیارتی) که تو سایت نظام وظیفه گذاشته شده، با توجه به قسمتی که می‌گوید "صرفا جهت اخذ گذرنامه اقدام نمایم" غیر قانونی است و منجر به ضبط وثیقه می شه.

تعهدنامه مراجعت به موقع مشمول (ویژه سفرهای زیارتی) 
اینجانب متعهد میگردم از این مجوز فقط برای سفر زیارتی ثبت شده استفاده نموده و پس از خروج از کشور، در موعد مقرر به کشور جمهوری اسلامی ایران مراجعه نمایم.  
همچنین تقبل مینمایم چنانچه به هر دلیلی در زمان تعیین شده به کشور مراجعه نکرده و یا به شهر غیر زیارتی سفر کنم و یا صرفا جهت اخذ گذرنامه اقدام نمایم، مبلغ وجه الضمان به نفع دولت ضبط شده و سایر قوانین مقرر مانند محدودیت خروج مجدد در مورد من اعمال گردد و حق هیچ گونه اعتراض و یا اقامه دعوی علیه سازمان را دراین خصوص نخواهم داشت.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-11-2016, 03:08 PM
(08-11-2016, 12:46 AM)مهمان نوشته: به نظرم با توجه به تعهد نامه مراجعت به موقع مشمول(ویژه سفرهای زیارتی) که تو سایت نظام وظیفه گذاشته شده، با توجه به قسمتی که می‌گوید "صرفا جهت اخذ گذرنامه اقدام نمایم" غیر قانونی است و منجر به ضبط وثیقه می شه.

تعهدنامه مراجعت به موقع مشمول (ویژه سفرهای زیارتی) 
اینجانب متعهد میگردم از این مجوز فقط برای سفر زیارتی ثبت شده استفاده نموده و پس از خروج از کشور، در موعد مقرر به کشور جمهوری اسلامی ایران مراجعه نمایم.  
همچنین تقبل مینمایم چنانچه به هر دلیلی در زمان تعیین شده به کشور مراجعه نکرده و یا به شهر غیر زیارتی سفر کنم و یا صرفا جهت اخذ گذرنامه اقدام نمایم، مبلغ وجه الضمان به نفع دولت ضبط شده و سایر قوانین مقرر مانند محدودیت خروج مجدد در مورد من اعمال گردد و حق هیچ گونه اعتراض و یا اقامه دعوی علیه سازمان را دراین خصوص نخواهم داشت.

عرض کردم، هیچ مشکلی ندارد. مثلا ممکن است یک نفر وثیقه بگذارد و بیمار شود و نتواند سفر برود، یا کار مهمی برایش پیش بیاید که سفر لغو شود. نقض این نوع تعهدات چندان قابل اثبات نیست.
مهم‌ترین چیز این است که در تاریخ مقرر به نظام وظیفه برود و بازگشت خودش را اعلام کند (یا این‌که قبلش برود و اطلاع بدهد که بنا به دلایل شخصی سفرش لغو شده است).
نقل قول  

آفلاین matin_rab
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Rainbow  13-11-2016, 03:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-11-2016, 04:04 AM توسط matin_rab.)
سلام و عرض ادب خدمت سروران گرامي؛
 تمامي پست ها رو از صفحه اول تا 27 خوندم! و حالا شرايط خودمو مينويسم تا دوستان نظرشون رو بهم اعلام كنن. ممنون ميشم.
من تو دانشگاه يه تيم 4 نفره تشكيل دادم و 2 ساله كه دارم رو يه پروژه علمي كار ميكنم و كارمون تازه داره به نتايج خوب ميرسه. 
يه كارخونه تو ايالت گبك، شهر سن لورن كانادا (St-Laurent, Québec, Canada) هست كه پروژه ما رو بصورت پايلوت اجرا كرده و ما ميخوايم از طرف دانشگاه براي تبادل اطلاعات و انتقال دانش فني مدت 14 روز عازم اونجا شيم. سفرمون كاملا جنبه علمي داره. 
از تيم 4 نفره مون 2 نفر چون كربلا رفته بودن الان پاسپورت دارن و 2 ديگه كه خودم جزوشونم پاسپورت نداريم.

دوستان ميخوام ببينم من كلا چقد بايد از لحاظ مالي براي خروج از كشور (برا رفتن  سفر  14 روزه به ايالت كبك، شهر سن لورن كانادا) پياده شم؟
 و همينطور اون دو نفري كه پاسپورت دارن چي؟ ما كلا برا مجوز خروج به كانادا چقد بايد پياده شيم؟ Confused Confused

از هر كي سوال كردم گفت برا كشوراي همسايه رو ميدونه اما برا كانادا رو هيچكس راهنماييم نكرد.
ممنون ميشم راهنمايي كامل بهم بديد دوستان. خسته شدم  از بس دويدم. يكي بگه چكار كنم الان. 
زمانم خيلي محدوده. كلا دوماه تا سفر فاصله دارم. اگه كاراي خروج اوكي نشه به زحماتم لطمه بزرگي وارد ميشه  Sad Sad
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-11-2016, 04:24 AM
(13-11-2016, 03:48 AM)matin_rab نوشته: سلام و عرض ادب خدمت سروران گرامي؛
 تمامي پست ها رو از صفحه اول تا 27 خوندم! و حالا شرايط خودمو مينويسم تا دوستان نظرشون رو بهم اعلام كنن. ممنون ميشم.
من تو دانشگاه يه تيم 4 نفره تشكيل دادم و 2 ساله كه دارم رو يه پروژه علمي كار ميكنم و كارمون تازه داره به نتايج خوب ميرسه. 
يه كارخونه تو ايالت گبك، شهر سن لورن كانادا (St-Laurent, Québec, Canada) هست كه پروژه ما رو بصورت پايلوت اجرا كرده و ما ميخوايم از طرف دانشگاه براي تبادل اطلاعات و انتقال دانش فني مدت 14 روز عازم اونجا شيم. سفرمون كاملا جنبه علمي داره. 
از تيم 4 نفره مون 2 نفر چون كربلا رفته بودن الان پاسپورت دارن و 2 ديگه كه خودم جزوشونم پاسپورت نداريم.

دوستان ميخوام ببينم من كلا چقد بايد از لحاظ مالي براي خروج از كشور (برا رفتن  سفر  14 روزه به ايالت كبك، شهر سن لورن كانادا) پياده شم؟
 و همينطور اون دو نفري كه پاسپورت دارن چي؟ ما كلا برا مجوز خروج به كانادا چقد بايد پياده شيم؟ Confused Confused

از هر كي سوال كردم گفت برا كشوراي همسايه رو ميدونه اما برا كانادا رو هيچكس راهنماييم نكرد.
ممنون ميشم راهنمايي كامل بهم بديد دوستان. خسته شدم  از بس دويدم. يكي بگه چكار كنم الان. 
زمانم خيلي محدوده. كلا دوماه تا سفر فاصله دارم. اگه كاراي خروج اوكي نشه به زحماتم لطمه بزرگي وارد ميشه  Sad Sad

دوست گرامی
اگر همچنان دانشجو هستید، میتوانید برای سفر علمی مجوز خروج از نظام وظیفه بگیرید. جزئیات آن در جزوه سایت آمده است. پس از این مرحله می‌توانید گذرنامه بگیرید و سپس ویزا بگیرید و از کشور خارج شوید. از لحظه‌ای که مدارک شما برای گرفتن مجوز خروج از نظام وظیفه آماده باشد تا گرفتن پاسپورت حدودا یک تا دو هفته طول می‌کشد. گرفتن ویزا از کانادا را میتوانید در انجمن روادید کانادا پیگیری کنید اما با توجه به این که الان سفارت کانادا در تهران بسته است، باید به صورت آنلاین اقدام کنید و ....
برای خرج سفر و .. هم این‌جا را ببینید (البته مختصر بگویم بستگی به قیمت بلیط و هتل و ... دارد که در همان انجمن میتوانید بحث کنید.)

کلا به لحاظ زمانی شرایط پیچیده و دشواری دارید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-01-2017, 03:16 AM
باسلام
دوستان میخاستم بدونم اگه کسی وثیقه 15 تومانی بزاره و از کشور خارج بشه (مثلا گفته میخام برم ترکیه و ترکیه هم میره)و بعد از اون کشور به کشور دیگه ای بره و تا دو سال برنگرده (و بعدش هم قصد برگشت نداشته باشه).
1. وقتی که تاریخ اعتبار پاسپورتش تموم شد ایا سفارت یا نمایندگی کنسولی و... براش پاسپورتش را تمدید یا عوض میکنه؟؟؟؟
باتشکر
نقل قول  

آفلاین Penumbra
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-05-2017, 07:42 PM
با سلام

عرض کنم خدمت با سعادتتون که بنده با معافیت اشتغال به تحصیل قصد سفر به یک کشور بی نیاز از ویزا رو دارم. آیا میشه تو این مدت کشور دیگه ای هم رفت؟
مثلا ۱۰ روز برای ارمنستان گرفتم سه روز وسط برم آذربایجان.
نقل قول  

آفلاین Razi131322
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-05-2017, 06:04 PM
سلام دوستان. من میخوام برای یک کورس آموزشی دو هفته ایی برم خارج از کشور و همزمان یه مقاله ام هم اکسپ گرفته. اگر 14 روز رو برای کورس و نهایتأ سه روز رو برای کنفرانس وقت بگذاریم، آیا نظام وظیفه چنین مدتی رو مهلت میده تا برم خارج از کشور. همچنین شنیدم که میشه با 500 هزار تومن و ضمانت یک کارمند رسمی میشه پاسپورت رو گرفت؟ درسته؟ ممنون میشم به شکل جامعی راهنمایی کنید. Angel
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-05-2017, 12:32 AM
سلام من الان فارغ تحصیلی گرفتم ولی ۱سال هنوز معافیت دارم
می تونم واس سفر خارجی اقدام کنم؟؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 بعدی »