عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی سایر رشته‌های تحصیلی آشنایی با دانشجویان رشته تربیت بدنی

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آشنایی با دانشجویان رشته تربیت بدنی
آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-04-2013, 10:33 PM
این تاپیک برای تبادل نظر دانشجویان تربیت بدنی ایجاد می شود. لطفا بچه های تربیت بدنی بیان اینجا تا باهم همفکری کنیم. دوستان رشته های دیگه هم اگه اطلاعات مفیدی در مورد رشته تربیت بدنی دارند اینجا در اختیار دانشجویان تربیت بدنی بگذارند.
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-04-2013, 10:40 PM
من دانشجوی ارشد تربیت بدنی گرایش رفتار حرکتی هستم و می خوام برا دکتری اقدام کنم. یک مشکل اساسی دارم اینه که، با توجه به اینکه تربیت بدنی بین رشته ای هست و جایگاه تربیت بدنی مثلا در کشورهای اروپایی خیلی متفاوته با ایران، من در پیدا کردن گرایشم بین دپارتمانهای دانشگاهها مشکل دارم. مثلا در یک دانشگاه دپارتمان سلامت عمومی و ورزش وجود داشت، که بعد از مطالعه دیدم اصلا به گرایش رفتار حرکتی مربوط نیست. در بعضی دانشگاهها در دانشکده پزشکی هستش و خلاصه یکم گیج کننده هست. کسی اطلاعات مفیدی در این زمینه داره؟
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-04-2013, 10:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2013, 10:42 PM توسط roshanak25.)
البته دوست عزیزمون [عکس: avatar_2633.jpg?dateline=1363038880] blur  این سایت رو معرفی کردن http://www.sirc.ca/online_resources/spor...physed.cfm
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-04-2013, 12:06 PM
یعنی تو این انجمن کسی غیر از من تربیت بدنی نیست؟ [img]images/smilies/huh.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-07-2013, 11:49 PM
(24-04-2013, 12:06 PM)'roshanak25' نوشته: یعنی تو این انجمن کسی غیر از من تربیت بدنی نیست؟ [img]images/smilies/huh.gif[/img]

سلام دوست عزیز Smile
اینقد تعجب نکنید و زود امیدتون رو از دست ندید.منم اوایل اومدنم به آکادمیا همش فکر میکردم که فقط منم که عمرانی ام!!چون یه هفته بیشتر طول کشید تا بفهمم یکی از مدیران محترم سایت عمرانیهSmile تازه فهمیدم که هم دانشگاهیم هم بوده  Smile پس نگران نباشید و امیدتون رو از دست ندید.فقط پیگیر باشید و یکم بیشتر تو آکادمیا وقت بذارید.مطمئنا هم رشته هاتون رو پیدا میکنید یا افرادی که بتونن سوالاتتون رو پاسخ بدن Smile
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین rjalaly
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Smile  30-12-2013, 07:48 PM
سلام خوشحالم که به عنوان دومین نفر عضو شدم.بنده دانشجوی ارشد گرایش فیزیولوژی ورزشی محض هستم . قصد دارم برای ادامه تحصیل به کشور سوئد سفر کنم و نیاز به راهنمایی دارم.
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-01-2014, 04:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-01-2014, 04:11 PM توسط roshanak25.)
(30-12-2013, 07:48 PM)'rjalaly' نوشته: سلام خوشحالم که به عنوان دومین نفر عضو شدم.بنده دانشجوی ارشد گرایش فیزیولوژی ورزشی محض هستم . قصد دارم برای ادامه تحصیل به کشور سوئد سفر کنم و نیاز به راهنمایی دارم.

سلام هم رشته ای. خوشحالم که بالاخره غیر از من یه تربیت بدنی دیگه اینجا پیدا شد Smile
پیشنهاد میکنم اول جزوه راهنمای پذیرش رو در اینجا مطالعه بفرمایین (میتونید دانلود هم بکنین از اینجا)، بعد هر سوالی که داشتین در تاپیک مربوطه بپرسین تا افرادی که اطلاع دارن راهنمایی کنن.
اینم تاپیک مربوط به تحصیل در سوئد هست. البته من توصیه میکنم که انتخابهاتون رو محدود به یه کشور نکنین و کشورهای دیگه ای که براتون مناسب هست رو هم در نظر بگیرین Smile
این سایت هم شامل لیست دانشگاه هایی هست که رشته تربیت بدنی رو ارائه میدن، البته این نوع سایتها هیچ کدوم کامل نیستن ولی برای شروع خوبن Wink
موفق باشین Smile

برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین morteza6
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-03-2014, 02:33 PM
من هم دانشجوی کارسناسی ارشد فیزیولوژی ورزش دانشگاه تربیت مدرس هستم کسی از بچه ها اقدام جدی برای پذیرش کرده؟؟یا فعلا همه دنبال پیدا کردن دانشگاه هستن؟؟
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-03-2014, 08:25 PM
(29-03-2014, 02:33 PM)'morteza6' نوشته: من هم دانشجوی کارسناسی ارشد فیزیولوژی ورزش دانشگاه تربیت مدرس هستم کسی از بچه ها اقدام جدی برای پذیرش کرده؟؟یا فعلا همه دنبال پیدا کردن دانشگاه هستن؟؟

سلام هم رشته ای عزیز.
منم ترم آخر رفتار حرکتی از دانشگاه تبریز هستم. فعلا مشغول کارای پایان نامه و زبان هستم. متاسفانه متقاضی تربیت بدنی خیلی کمه (مخصوصا در این فروم که فقط من بودم Big Grin) در فروم دیگه باز یه چند نفر هستن.
اگر نکته ای، لینک مفیدی و... راجعبه رشته مون پیدا کردین، لطفا در همین تاپیک قرار بدین
ممنون Smile
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین aliabedinpoor
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-03-2014, 09:00 PM
سلام من دانشجوی ارشد مهندسی ورزش هستم واسه دکتری چه دانشگاهی هست.مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-06-2025، 04:01 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی