عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی سایر رشته‌های تحصیلی آشنایی با دانشجویان رشته تربیت بدنی

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آشنایی با دانشجویان رشته تربیت بدنی
آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-02-2015, 01:22 AM
(13-02-2015, 03:31 PM)'Amir-m' نوشته: سلام خوبین دوستان. من میخوام بیام اروپا برا لیسانس و یکی از اولویت هام در انتخاب رشته تربیت بدنی هست کسی میتونه اطلاعاتی در مورد این رشته در مقطع لیسانس بهم بده ؟؟؟

سلام دوست عزیز Smile
منظورتون چه اطلاعاتی هست دقیقا؟ سوالتون رو واضح تر بپرسین تا کسانیکه اطلاعات دارن بیان جواب بدن Smile
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین Amir-m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-02-2015, 01:39 AM
سلام خدا رو شکر یکی اینجا هست پس !!!
خب میخوام بدونم محیط این رشته چطوریه ؟ کلاسا چطورین؟ واحدا بیشتر عملین یا تئوری ؟ پاس کردن درسا چطوره ؟ سخت یا آسون ؟
مثلا یه ذهنیتی که من در مورد دانشجوهای ای رشته دارم اینه که همشون رو فرمن :-) آیا واقعا اینجوریه!؟ :-)
من خودم هفت هشت ساله تکواندو کار میکنم و دان ۲ هستم این قضیه تاثیره مثبتی میتونه داشته باشه رو پذیرش یا تحصیل در این رشته؟
ترو خدا زود جواب بدین من تو آمپاس شدیدم :-) :-) :-) :-) :-)
مرسی
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-02-2015, 02:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-02-2015, 02:55 PM توسط roshanak25.)
(15-02-2015, 01:39 AM)'Amir-m' نوشته: سلام خدا رو شکر یکی اینجا هست پس !!!
خب میخوام بدونم محیط این رشته چطوریه ؟ کلاسا چطورین؟ واحدا بیشتر عملین یا تئوری ؟ پاس کردن درسا چطوره ؟ سخت یا آسون ؟
مثلا یه ذهنیتی که من در مورد دانشجوهای ای رشته دارم اینه که همشون رو فرمن :-) آیا واقعا اینجوریه!؟ :-)
من خودم هفت هشت ساله تکواندو کار میکنم و دان ۲ هستم این قضیه تاثیره مثبتی میتونه داشته باشه رو پذیرش یا تحصیل در این رشته؟
ترو خدا زود جواب بدین من تو آمپاس شدیدم :-) :-) :-) :-) :-)
مرسی

این لینک لیست دروس تئوری دانشگاه کوینزلند و این هم لینک دروس تئوری دانشگاه دیکین هست. اونطور که من از روی این لینکها متوجه شدم اینه که هر ترم 4 درس تئوری (هر کدوم 2 واحد) دارن. عنوان دروس تقریبا همونهایی هست که ماهم در ایران پاس کردیم، حالا اینکه محتواشون چقدر متفاوت هست اطلاع ندارم. در ضمن اگه به جداول دقت کنین متوجه میشن که تا سال دوم دروسی که پاس میکنن در تمام گرایشها یکسانه و از سال سوم دروس تخصصی هر گرایش شروع میشه.
متاسفانه لیست دروس عملیشون رو پیدا نکردم، ولی قبلا دیده بودم و یادمه که دروس عملیشون هم همونهایی بود که در ایران داریم: آمادگی جسمانی، دو و میدانی، شنا، ژیمناستیک، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز، بدمینتون، فوتبال، فوتسال، هندبال، نجات غریق...  ما در هر ترم اجازه داشتیم فقط 3 درس عملی برداریم و بیشتر از این اجازه نمیدادن (چون برای هر درس هفته ای 2جلسه کلاس برگزار میشه و بیشتر از 3 درس موجب آسیب میشه). سطح کلاسهای عملیشون هم احتمالا بالاتر از اینجاست. چون من شنیدم که حتی برای تربیت بدنی عمومی خیلی اهمیت قائلن و کلی امکانات دارن و سخت میگیرن. خب مشخصه که سطح کلاسهای عملی دانشجویان تربیت بدنیشون از مال ما بالاتر هست. :S
اینکه بچه های تربیت بدنی همشون رو فرمن، والا بستگی به هر دانشجو داره، ولی خب تو هر کلاسی تقریبا میشه گفت نصف کلاس همیشه رو فرمن و واقعا ورزشکار هستن. Wink
در مورد اون سوال که گفتین چند ساله تکواندو کار میکنین، اگه مقامی داشته باشین شاید بتونه برای تخفیف در شهریه و یا بورسهای ورزشی کمک کنه. توی لینک دانشگاه دیکین که اون بالا براتون قرار دادم، یه چیزهایی در مورد کارت مربیگری نوشته بود و تا اونجایی که من سر درآوردم با کارت مربیگری شانس قبولیتون بالا میره. صرفاً ورزشکار بودنتو میتونه برای پاس کردن دروس عملی خیلی کمک بکنه. منم تکواندوکارم و یادمه ترم اول و دوم بچه ها شبا از بدن درد گریه میکردن! ولی من خیلی راحت بودم و هیچ مشکلی نداشتم!! Big Grin
یک مورد دیگه اونم اینکه در دانشگاههای دولتی ایران، آزمون عملی ورودی میگرن که برای کسی که از قبل ورزشکار بوده زیادم سخت نیست. توی چندتا دانشگاه اروپایی (مثل این و این) دیدم که نوشتن یکی از شروط ورود به این رشته کسب امتیاز لازم در آزمون عملی ورودی هست. ولی در دو دانشگاه کوینزلند و دیکین همچین چیزی ندیدم. بعید میدونم آزمون عملی نداشته باشن، میتونید ایمیل بزنید و بپرسید که آیا practical sports aptitude test دارن یا نه.
موفق باشین Smile
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین مهسا70
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-05-2015, 12:37 PM
سلام دوستان.وقتتون بخیر.من میخام ارشد حرکات اصلاحی بدم ولی رشته کارشناسیم کاردرمانی هستش.میخام بدونم چون رشته کارشناسیم تربیت بدنی نبوده واسم ادامه تحصیل در این رشته سخت نیس؟و میتونم دکترا هم شرکت کنم؟بقیه گرایشای تربیت بدنی چطور هس و بازارکارش چطوره؟ممنونم اگه راهنماییم کنین
نقل قول  

آفلاین mmazidi100
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-06-2015, 12:44 PM
سلام دوستان
من هم رشته تریت بدنی در گرایش اسیب شناسی هستم اما اصلا این گرایش در اروپا وجود خارجی نداره میشه منو راهنمایی کنید که باید چطوری رشته ام در کشود سوئد پیدا کنم
نقل قول  

آفلاین لی6664
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-07-2015, 02:26 PM
سلام...وای خیلی خوشحالم که شما هم هستین...من لیسانس تربیت بدنی دارم اما دانشگاهم پردیس علامه بود نمیدون میتونم برم با مدرک لیسانسم برم یا باید از دیپلم برم؟
نقل قول  

آفلاین eli7
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-09-2015, 11:58 PM
سلام دوستام من دانشجوی ارشد فیزیولوژی ورزشیم میخوام واسه دکترا امریکا اقدام کنم کسی اطلاعاتی راجب دانشگاهاش داره؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Lham46
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-10-2015, 04:29 PM
سلام...
من فارغ التحصیل تربیت بدنی در مقطع ارشد از دانشگاه شیراز با معدل 18.97 هستم... اما مدرک لیسانسم زبان فرانسه از دانشگاه اصفهان بوده با معدل 14... هر دو مقطع رو در دو تا بهترین دانشگاه های کشور خوندم...نمره پایان نامم 19.97 بوده و الان هم مشغول حواندن برای آزمون آیلتس هستم...
قصد دارم برای گرفتن پذیرش در مقطع دکترا اقدام کنم و اولویت هام  کانادا، انگلستان و آمریکاست... و اینکه حتما بتونم فاند تحصیلی بگیریم و یا تحصیلم رایگان باشه...
لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید...
نقل قول  

آفلاین احمدآزاد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-11-2015, 02:09 PM
با سلام و درود
بنده کارشناسی و کارشناسی ارشد تربیت بدنی عمومی (جنرال) از دانشگاه دولتی حکیم سبزواری با معدل های 17/25 و 15/88 دارم البته پایان نامه ارشدمو در زمینه مدیریت ورزش کار کردم با نمره 19/70. دو سه تا مقاله داخلی دارم ولی مقاله خارجی ندارم برای نمره زبان هم دارم آماده میشم. می خواستم بدونم شانس پذیرش و گرفتن فاند برای دکتری مدیریت ورزشی در دانشگاه های آمریا و اروپا را دارم و از کی باید برای اپلای و فرستادن مدارک اقدام کنم .
ممنون میشم پاسخ بدین
نقل قول  

آفلاین amin mashayekhi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-04-2016, 02:51 PM
(24-04-2013, 12:06 PM)roshanak25 نوشته: یعنی تو این انجمن کسی غیر از من تربیت بدنی نیست؟ [img]images/smilies/huh.gif[/img]

سلام.همه ارشد هستن کارشناسی نیست ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 15-06-2025، 04:46 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی