عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-09-2013, 10:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2013, 10:32 AM توسط roshanak25.)
(03-09-2013, 05:28 AM)'waitman19' نوشته: سلام دوستان.
کسی میدونه: اگر دانشجوهای ارشد شبانه، چون مدرکشون آزاده، آیا میتونن در حین تحصیل ارشد، فقط برای آزاد کردن مدرک کارشناسی از کاریابی نامه بگیرن؟

سلام. اگه منظورتون نامه برای آزادسازی از طریق عدم کاریابی هست، بله نامه میدن، ولی وقتی اون نامه ببرین دانشگاه کارشناسیتون، احتمالا اونا میفهمن که شما الان ارشد میخونین و بعبارتی شاغل هستین و به این ترتیب اون نامه باطل میشه. تازه اگر هم نفهمن که الان دانشجو هستین، برا اینکه دانشنامه بهتون بدن گواهی موقت کارشناسی رو ازتون میخوان (که فکر کنم گواهی موقتتون داخل پرونده در دانشگاه ارشدتون قرار داره!) و تا اون رو تحویل ندین دانشنامه نمیدن. پس باید صبر کنین فارغ التحصیل بشید و بعد نامه بگیرین. واسه من که دقیقا این اتفاق افتاد. حالا شما میخواین نامه رو ببرین شایدم اون کارمند دانشگاه به اشتباه کارتون رو راه انداخت Wink
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-09-2013, 10:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2013, 10:58 AM توسط Torkan.)
(03-09-2013, 10:31 AM)'roshanak25' نوشته:
سلام. اگه منظورتون نامه برای آزادسازی از طریق عدم کاریابی هست، بله نامه میدن، ولی وقتی اون نامه ببرین دانشگاه کارشناسیتون، احتمالا اونا میفهمن که شما الان ارشد میخونین و بعبارتی شاغل هستین و به این ترتیب اون نامه باطل میشه. تازه اگر هم نفهمن که الان دانشجو هستین، برا اینکه دانشنامه بهتون بدن گواهی موقت کارشناسی رو ازتون میخوان (که فکر کنم گواهی موقتتون داخل پرونده در دانشگاه ارشدتون قرار داره!) و تا اون رو تحویل ندین دانشنامه نمیدن. پس باید صبر کنین فارغ التحصیل بشید و بعد نامه بگیرین. واسه من که دقیقا این اتفاق افتاد. حالا شما میخواین نامه رو ببرین شایدم اون کارمند دانشگاه به اشتباه کارتون رو راه انداخت Wink

دقیقا منظور بنده هم همین بود
در حین تحصیل نمیشه اقدام کرد واسه ازاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
این قانون هستش که باید فارغ التحصیل باشید بعد اقدام کنید
نامه رو هم بدن دانشگاه میفهمه و بلاخره یه جایی گیر میکنین مگر....
با احترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nanock
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-09-2013, 11:34 AM
با سلام،
فرض کنید پایان خدمت دارم(از طریق کسر خدمت اقدام کردم ولی..) و اینکه همین امروز از دانشگاه توی ارشد تسویه حساب کردم و فارغ التحصیل شدم(همه بدهی ها رو دادم و از دانشگاه خلاص شدم).میتونم همین امروز برم کاریابی ودرخواست بدم و بعد از شش ماه (از همین امروز حساب کنید) برگردم واسه آزاد کردن مدارک؟
یا اینکه تازه بعد از شش ماه باید برم کاریابی و شش ماه بعد از اون برگردم(سرجمع یکسال)؟
ممنون
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
نقل قول

13-09-2013, 01:58 PM
(03-09-2013, 05:28 AM)'waitman19' نوشته: سلام دوستان.
کسی میدونه: اگر دانشجوهای ارشد شبانه، چون مدرکشون آزاده، آیا میتونن در حین تحصیل ارشد، فقط برای آزاد کردن مدرک کارشناسی از کاریابی نامه بگیرن؟

سلام
ظاهراً میشه!!!!!!!!!!!!! منم تازه فهمیدم!
برطبق این چیزی که ضمیمه کردم میشه!
بنظرم اگر دانشگاه لیسانس گیر داد میشه با نشون دادن این نامه راضیشون کرد!

فایل‌های پیوست
.pdf   laghve tahod.pdf (اندازه 311.21 KB / تعداد دانلود: 74)
نقل قول  

آفلاین h.younesi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-09-2013, 09:15 PM
سلام به همگی، دو تا سوال داشتم:

1. مثل اینکه جدیدا قانون اینکه باید 6 ماه از فارغ التخصیلی و یا اتمام سربازی گذشته باشه، عوض شده!! یعنی میشه بلافاصله اقدام کرد؟ دوستان کسی اطلاع دقیق و درست داره؟
2. آیا سابقه بیمه در طول و بعد از طول تحصیل و قبل از سربازی مشکلی برای آزاد کردن مدرک از طریق اداره عدم کاریابی نداره؟

با تشکر قبلی
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-09-2013, 01:28 PM
دوست من اینجور خبرها بدون لینک معتبر و مرجع ممکنه کمی حساسیت ایجاد کنه و دوستان رو هم گمراه کنه
منظور شما رو درک  میکنم که نوشتین مثل اینکه عوض شده ولی خوب بهتره قطعی باشه بعد...فکر نکنم چنین قانونی ایجاد شده باشه
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین h.younesi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-09-2013, 12:56 AM
مچکر Charming، در مورد سوال دومم چطور؟ ممنون میشم پاسخ بدین، یه خورده هم برام فوریت داره
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-09-2013, 01:07 AM
(18-09-2013, 09:15 PM)'h.younesi' نوشته: سلام به همگی، دو تا سوال داشتم:
1. مثل اینکه جدیدا قانون اینکه باید 6 ماه از فارغ التخصیلی و یا اتمام سربازی گذشته باشه، عوض شده!! یعنی میشه بلافاصله اقدام کرد؟ دوستان کسی اطلاع دقیق و درست داره؟
2. آیا سابقه بیمه در طول و بعد از طول تحصیل و قبل از سربازی مشکلی برای آزاد کردن مدرک از طریق اداره عدم کاریابی نداره؟
با تشکر قبلی

نه دوست من، سابقه بیمه تا قبل از دوران سربازی، که شما عملا نمیتونی از عدم کاریابی استفاده کنی، مشکلی برای استفاده از قانون عدم کاریابی، بعد از سربازی، ایجاد نخواهد کرد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین zahraap
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-09-2013, 01:43 PM
سلام من سال 89 لیسانس فارغ التحصیل شدم الان دانشجوی ارشدم  در دوره شبانه. دو تا سوال داشتم اول اینکه آیا حتما باید 6ماه بعد از فراغت از تحصیل لیسانس برای کاریابی ثبتنام کرد؟ یعنی من نمی تونم الان(2.5سال بعد) برم کاریابی ثبتنام کنم تا6ماه دیگه مدرک لیسانسم آزاد بشه؟  ببینید من 9 آذر 89فارغ التحصیل شدم کاریابی هر تاریخی که من بخوام برام می زنه بهشون بگم چه تاریخی بزنن من اومدم کاریابی ثبتنام کردم؟
. نکته دوم یه مصوبه ای هست که دانشجوی ارشد شبانه کارمند محسوب نمیشه چون پول پرداخت می کنه من لینک مصوبه رو هم میزارم یعنی من می تونم در حین اینکه ارشد می خونم از طریق عدم کاریابی مدرک لیسانسم رو آزاد کنم این مصوبه هنوز اجرا میشه؟
http://www.msrt.ir/sites/ddstu/Lists...ve%20tahod.pdf
پیشاپیش ممنونم که جواب میدین
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

27-09-2013, 01:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-09-2013, 01:56 PM توسط blur.)
(27-09-2013, 01:43 PM)'zahraap' نوشته: سلام من سال 89 لیسانس فارغ التحصیل شدم الان دانشجوی ارشدم  در دوره شبانه. دو تا سوال داشتم اول اینکه آیا حتما باید 6ماه بعد از فراغت از تحصیل لیسانس برای کاریابی ثبتنام کرد؟ یعنی من نمی تونم الان(2.5سال بعد) برم کاریابی ثبتنام کنم تا6ماه دیگه مدرک لیسانسم آزاد بشه؟  ببینید من 9 آذر 89فارغ التحصیل شدم کاریابی هر تاریخی که من بخوام برام می زنه بهشون بگم چه تاریخی بزنن من اومدم کاریابی ثبتنام کردم؟
. نکته دوم یه مصوبه ای هست که دانشجوی ارشد شبانه کارمند محسوب نمیشه چون پول پرداخت می کنه من لینک مصوبه رو هم میزارم یعنی من می تونم در حین اینکه ارشد می خونم از طریق عدم کاریابی مدرک لیسانسم رو آزاد کنم این مصوبه هنوز اجرا میشه؟
http://www.msrt.ir/sites/ddstu/Lists...ve%20tahod.pdf
پیشاپیش ممنونم که جواب میدین

در مورد سوال اولتون، بله مشکلی نیست و می تونید حالا استفاده کنید از کاریابی...تنها نباید سابقه بیمه داشته باشین....
در مورد سوال دومتون هم درسته چنین چیزی هست فکر میکنم اجرا هم میشه. اما کاملا مطمئن نیستم که بهش عمل میکنن....
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 109 بعدی »