عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,031
24-02-2018, 07:43 PM
@nanock
@automotive
دوستان عزیز سلام

یکی از دوستان من اخیرا(شاید کمتر از دو هفته پیش) مدارک لیسانس و ارشدش رو آزاد کرد، لیسانس رو فارغ التحصیل 86 بود و ارشد رو فارغ التحصیل 91. به نظر من بهتره یکم پرس و جو کنید که اصلا قانون جدید شامل حال فارغ التحصیلان چند سال قبل (قبل از صدور آخرین نامه تغییر در آزاد کردن از طریق عدم کاریابی) میشه یا خیر؟

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین shm1388
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,032
27-02-2018, 12:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-02-2018, 01:00 AM توسط shm1388.)
سلام.

ببخشید من یه سوال دارم که ممنون میشم با فوریت راهنماییم کنید. من تیر سال 92 از دانشگاه شیراز فارغ التحصیل شدم و مهر 92 مقطع ارشد رو تو یکی از دانشگاه های علوم پزشکی (وزارت بهداشت) شروع کردم. مهر سال 93 هم یه کاریابی ثبت نام کردم که بتونم مدرک لیسانسم رو آزاد کنم ولی بعد از چند ماه که خواستم نامه از کاریابی بگیرم شنیدم که چون دانشجو روزانه هستم دانشگاه قبول نمیکنه. الان بعد گذشتن 1 سال از فارغ التحصیلی ارشدم (بهمن 95) اقدام به گرفتن نامه عدم کاریابی از اداره کار کردم و چند روز پیش(اول اسفند 96) نامه رو از اداره گرفتم (مبنی بر اینکه من فارغ التحصیل مقطع کارشناسی هستم و از سال 93 تا الان کاری برای من پیدا نشده). می خواستم بدونم با این شرایط آیا دانشگاه شیراز نامه اداره کار رو برای آزاد کردن مدرک لیسانسم قبول میکنه؟ آیا میتونم اصلا نگم که ارشد خوندم؟
نقل قول  

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,033
28-02-2018, 08:35 PM
(24-02-2018, 07:43 PM)szeinalilathori نوشته: @nanock
@automotive
دوستان عزیز سلام

یکی از دوستان من اخیرا(شاید کمتر از دو هفته پیش) مدارک لیسانس و ارشدش رو آزاد کرد، لیسانس رو فارغ التحصیل 86 بود و ارشد رو فارغ التحصیل 91. به نظر من بهتره یکم پرس و جو کنید که اصلا قانون جدید شامل حال فارغ التحصیلان چند سال قبل (قبل از صدور آخرین نامه تغییر در آزاد کردن از طریق عدم کاریابی) میشه یا خیر؟

ارادتمند
الهام

سلام
ممنون امروز رفتم دانشگاه گفتن مشکلی ندارم و میتونم از عدم کاریابی استفاده کنم ... امیدوارم اینطوری باشه
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین نیکو گل
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,034
29-03-2018, 12:52 AM
با سلام.

ایا حضور خود شخص برای ازاد کردن مدرک کارشناسی لازمه؟ من در حال حاضر ایران زندگی نمیکنم و شش ماه پیش که ایران بودم فرم کاریابی رو پر کردم سوالم اینه که ایا خونواده ام میتونن الان که شش گدشته و کاری برای من پیدا نشده مدرک منو ازاد کنن یا حضور خود من الزامی هست؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,035
29-03-2018, 10:10 AM
(29-03-2018, 12:52 AM)نیکو گل نوشته: با سلام.

ایا حضور خود شخص برای ازاد کردن مدرک کارشناسی لازمه؟ من در حال حاضر ایران زندگی نمیکنم و شش ماه پیش که ایران بودم فرم کاریابی رو پر کردم سوالم اینه که ایا خونواده ام میتونن الان که شش گدشته و کاری برای من پیدا نشده مدرک منو ازاد کنن یا حضور خود من الزامی هست؟

سلام
قبل از خروج از کشور باید به یکی از بستگاه وکالت کارهای اداری میدادید، فکر نمیکنم مدرک رو به غیر از خود شما و بدون وکالت تحویل کسی بدهند.
مدرک شما آزاد خواهد شد فقط به نظر من از بستگان درجه 1 همراه با مدارک شناسایی تشریف ببرید و اگر تحویل ندادند مسر باشید تا تحویل بدهند.
اینجا ایران است و کار نشد ندارد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین avb
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,036
04-04-2018, 03:01 PM
سلام ، من یک سوال اساسی برام پیش اومده ،  من الان باید به فوریت مدرک فوقم رو آزاد کنم . ۱۲ سال پیش مدرک لیسانسم رو آزاد کرده بودم اما وقتی مدرک لیسانسم را از طریق کاریابی آزاد کردم دانشجوی ارشد بودم اون موقع این قانون رو نمیدونستم که دانشجویی هم کار محسوب میشه. دانشگاه آزاد کرد اما موقعی که بردم وزارت علوم اونجا گفتن که نمیشه و مهر نزدن و احتمالا نامه لغو تعهد رو ازم گرفتنش چون ندارم این نامه رو.  آیا الان با توجه به اینکه من برای آخرین مقطعم نامه عدم کاریابی دارم آیا این مسیله مشکلی ایجاد میکنه ؟
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

#1,037
05-04-2018, 08:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2018, 08:10 AM توسط szeinalilathori.)
@automotive
@«نیکو گل»
دوست عزیز سلام
شاید در مرحله ی گرفتن نامه ی عدم کاریابی، حضور خودتون لازم باشه، به این جهت که ممکنه یه سری سوال پرسیده بشه و تسلط شما به اون سوالها بیشتر از اعضای خانوادتون باشه، اما بعد از اون ثبت مدارک در سامانه که اینترنتی هست و مرحله آخر هم که حضور در سازمان امور دانشجویی هست رو میشه فرد دیگه ای که حتی عضوی از خانوادتون نیست براتون انجام بده حتی بدون وکالت. (یکی از دوستانم این مرحله رو برای خواهرم انجام دادند فقط کارت ملی خواهرم همراهشون بود که گویا از ایشون نخواسته بودن.)

ارادتمند
الهام
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,038
05-04-2018, 08:13 AM
(04-04-2018, 03:01 PM)avb نوشته: سلام ، من یک سوال اساسی برام پیش اومده ،  من الان باید به فوریت مدرک فوقم رو آزاد کنم . ۱۲ سال پیش مدرک لیسانسم رو آزاد کرده بودم اما وقتی مدرک لیسانسم را از طریق کاریابی آزاد کردم دانشجوی ارشد بودم اون موقع این قانون رو نمیدونستم که دانشجویی هم کار محسوب میشه. دانشگاه آزاد کرد اما موقعی که بردم وزارت علوم اونجا گفتن که نمیشه و مهر نزدن و احتمالا نامه لغو تعهد رو ازم گرفتنش چون ندارم این نامه رو.  آیا الان با توجه به اینکه من برای آخرین مقطعم نامه عدم کاریابی دارم آیا این مسیله مشکلی ایجاد میکنه ؟
دوست عزیز سلام

چنانچه بازه ی زمانی لازم برای گرفتن نامه عدم کاریابی رو مجددا دانشجو نبودید و الان نامه عدم کاریابی رو در دست دارید، علی الاصول نباید الان مشکلی داشته باشید.

ارادتمند 
الهام
نقل قول  

آفلاین era
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,039
02-05-2018, 10:54 AM
سلام وقتتون به خیر من در حال آزاد کردن مدارک تحصیلی هستم و تو سایت وزارت علوم توی شرایط تایید مدارک به "فرم نحوه انجام تعهد خدمت آموزش رایگان " برخوردم کسی میدونه این چه فرمی هست از کجا باید بگیرم .همون فرمی هست که از اداره کار میگیریم؟خواهش میکنم اگر کسی اطلاعاتی داره  کمک کنه
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

#1,040
02-05-2018, 01:35 PM
(02-05-2018, 10:54 AM)era نوشته: سلام وقتتون به خیر من در حال آزاد کردن مدارک تحصیلی هستم و تو سایت وزارت علوم توی شرایط تایید مدارک به "فرم نحوه انجام تعهد خدمت آموزش رایگان " برخوردم کسی میدونه این چه فرمی هست از کجا باید بگیرم .همون فرمی هست که از اداره کار میگیریم؟خواهش میکنم اگر کسی اطلاعاتی داره  کمک کنه

دوست عزیز سلام

بله همون نامه ای که از اداره کار میگیرید مدنظره.
ارادتمند
الهام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 بعدی »