عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده
آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-12-2015, 09:23 AM
(11-10-2015, 01:17 PM)ََAmiralishokri نوشته: سلام دوستان.
میشه من SOP که نوشتم رو بزارم اینجا که ویرایشش کنید؟

ممنون میشم.

بله میتونید. چرا که نه ؟ Smile

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-12-2015, 10:02 AM
(15-12-2015, 10:10 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان یکم داره دیرم میشه..
نظراتون راجب متنش و اشکالات زبانیشو لطف میکنید؟
Statement of purpose
Growing in a non- educated family and swimming against of river's trend is the clearest feature of my life.  Accepted in an especial governmental high school and being surrounded with challenges offered me opportunities to think more about my inner voice and so, I heard it obviously. I noticed that the best path for me is education and I had to pay its expenses and bearing pain of feeling of solitude was just one of them.  Trying hard and as conclusion ranked in the top 1 percent among applicants participating in the nationwide undergraduate entrance exam, was a helpful asset for me to choose my major in Bachelor degree according to my interests. I choose Food Science & Technology because it is inherently multidisciplinary, which opens up a myriad of opportunities. We can develop a good mix of subject-specific and technical skills, alongside transferable core skills such as analytical and problem-solving. Studying at Tabriz University as the second old and one of the five top universities in Iran, entered me in such a pleasing educational environment that I enjoyed my major and choice increasingly. For instance, visiting 15 big food factories and our assignments about the knowledge and practical skills are used in them during a midterm and giving the presentations increased my familiarity with the widespread absorbing world of food.  Although some of my grades in undergraduate weren't perfect and my GPA was 15.25/20, but this is not proper to judge my performance, because the professors were so strict and serious that average GPA for admitted students was only 11.83/20. Attraction of my major made me feel an incomplete accomplishment and inspired me to try my best for getting Master degree.
Steady and ebullient studying in the second two years of undergraduate and thus, ranked in the top 1 percent among applicants participating in the nationwide graduate entrance exam enabled me to be accepted again in my favorite, Tabriz University. Working at laboratory of Dr Seyed Hadi Peighambardoust for my Thesis with the title of evaluation of bread making properties of spray- dried sourdough applied all my abilities and interests and intensified my willingness towards research.  I worked in a group involving a PhD student whose cooperative and friendly personality offered me opportunity to engage in his works and be familiar with that high- level research. I liked much studying neoteric papers and mastering advanced experiment tools such as HPLC, GC, Mass- GC. High eagerness and practical skills to do experiments provided me an asset to be teacher assistant in cereal laboratory for six months. This rewarding chance caused me spend time learn the theoretical concepts, experiments deeply and so, being knowledgeable enough to convey them to undergraduate students.
All I've learned at university helped me to work as a quality control assurance expert in one of biggest dairy factories in Iran, Kalleh after graduation. Being detail- oriented, responsible and wonderful desire to progress were the causes of my promotion to be the final quality inspector of exporting ice-cream.  I faced lucrative challenges while I worked as technical assistant at a fruit and vegetable packing factory. I can't forget when returning back the majority of the factory lettuce salads were making enormous financial loss to the company and I found myself it's responsible. When studying different books and papers, communicating with professors, doing diverse experiments, getting experiences of technicians and operators and working hard in 20 days had paid off and I honored with getting promotion to the production manager, I felt proud of my persistence.
Doing widespread researches, publishing three papers and holding valuable experiences in working at factories as different responsibilities being combined with delight of studying in at UC- DAVIS   has made me working at days, study English at nights, for months and I strongly believe that taking perseverance will lead me to my goal.
According to having a good base knowledge of mathematics and physics - the distinctive point between me and other applicants at two nationwide exams- and wonderful passion for using quantitative methods and engineering principles in the world of food processing to improve food safety and quality I eager to attend to the laboratory of professor xxx at the university of xx.

مفهوما خوب بود. یه مقدار مشکلات زبانی داشت. البته من بیشتر جملات ر وبررسی کردم. خیلی وارد جزییات گرامری نشدم.
درباره مقالاتتون حتما بگین. یه توضیح مختصر بدین. حداقل درباره یکیش که به نظرتون بهتره یا به کار اون استادی که میخواین اسمشو بگین میخوره توضیح بدین.
بخش مربوط به شغل و اینا رو میشه کوتاه تر کرد الانم خوبه البته. ولی اون بخشی که گفتین مشکل پیش اومد رو حتما حذف کنید.
کامنت گذاشتم تو متن براتون.
خواستین باز بفرستین بررسی کنم.
البته فایل اتچ کنید. اینجوری کل متن رو تو ارسال نزارین بهتره Smile
موفق باشید

فایل‌های پیوست
.docx   sop-edited.docx (اندازه 7.43 KB / تعداد دانلود: 9)

نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-12-2015, 12:40 AM
سلام
از دوستان عزیز که واقعا با حوصله تمام sop منو ویرایش کردن ممنونم..اشکالاتو ادیت کردم و یک سری مطالب جدید اضافه کردم.

سپاس
SOP..2
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
17-12-2015, 11:16 AM
(17-12-2015, 12:40 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام
از دوستان عزیز که واقعا با حوصله تمام sop منو ویرایش کردن ممنونم..اشکالاتو ادیت کردم و یک سری مطالب جدید اضافه کردم.

سپاس
SOP..2

سلام
نکاتی که باید در نظر بگیرید:
1. چرا شما گزینه مناسبی برای این دانشگاه هستید؟ در عمل شما فقط یک جمله در این مورد نوشتید. جمله دوم رو باید ریوایز کنید.
2. چرا این دانشگاه رو انتخاب کردید؟ و چرا فکر میکنید این دانشگاه گزینه مناسبی برای شما هست؟ اساتید، دپارتمان، امکانات، ریسرچ؟؟؟ چطور این دانشگاه مسیرتون رو برای رسیدن به اهدافتون هموارتر میکنه؟
3.اگر در مورد دست آوردی قصد دارید صحبت کنید، حتما مختصر و مفید و to the point عنوان کنید که برای مثال شما چطور در حل مشکل خاص اون کارخانه نقش داشتید. ظاهرا شما عنوان کردید ولی با فاصله زیاد و در سطرهای دیگه!
4. تا جایی که میتونید جملاتتون مختصر و to the point باشه.
5. مطالعه نمونه های بیشتر انگیزه نامه میتونه کمک کننده باش.

پی نوشت: در صورتی که فایل ورد رو به پست پیوست کنید، برای دوستان ساده تر خواهد بود ویرایش.  Smile

فایل‌های پیوست
.docx   SOP2.docx (اندازه 849.83 KB / تعداد دانلود: 5)
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

17-12-2015, 01:35 PM
(17-12-2015, 11:16 AM)Glee نوشته: سلام
نکاتی که باید در نظر بگیرید:
1. چرا شما گزینه مناسبی برای این دانشگاه هستید؟ در عمل شما فقط یک جمله در این مورد نوشتید. جمله دوم رو باید ریوایز کنید.
2. چرا این دانشگاه رو انتخاب کردید؟ و چرا فکر میکنید این دانشگاه گزینه مناسبی برای شما هست؟ اساتید، دپارتمان، امکانات، ریسرچ؟؟؟ چطور این دانشگاه مسیرتون رو برای رسیدن به اهدافتون هموارتر میکنه؟
3.اگر در مورد دست آوردی قصد دارید صحبت کنید، حتما مختصر و مفید و to the point عنوان کنید که برای مثال شما چطور در حل مشکل خاص اون کارخانه نقش داشتید. ظاهرا شما عنوان کردید ولی با فاصله زیاد و در سطرهای دیگه!
4. تا جایی که میتونید جملاتتون مختصر و to the point باشه.
5. مطالعه نمونه های بیشتر انگیزه نامه میتونه کمک کننده باش.

پی نوشت: در صورتی که فایل ورد رو به پست پیوست کنید، برای دوستان ساده تر خواهد بود ویرایش.  Smile

سلام
به نظرتون اینکه من فول تایم کار میکنم و خوندن زبان و جی آر ای فقط در شبها باعث اون نتایج معمولی شده..اشاره کوچولو بهش بکنم یا نه؟
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-12-2015, 03:02 PM
(17-12-2015, 01:35 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام
به نظرتون اینکه من فول تایم کار میکنم و خوندن زبان و جی آر ای فقط در شبها باعث اون نتایج معمولی شده..اشاره کوچولو بهش بکنم یا نه؟

بله حتما. ولی در یه جمله مختصر و مفید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-12-2015, 03:41 PM
(17-12-2015, 01:35 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام

(17-12-2015, 03:02 PM)Glee نوشته: بله حتما. ولی در یه جمله مختصر و مفید.

درود

با تمام احترام به Glee عزیز، به نظر میرسه آنچنان هم خوشایند نباشه نوشتن اون جمله. معمولا فقط کم بودن معدل رو توجیه میکنند مثلا اونم آشنا نبودن با محیط دانشگاه در دوران طفولیت!
شما همینکه اشاره کنید که فول تایم کار میکردم به نظرم کافیه.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

17-12-2015, 05:31 PM
سلام نکته بالارو هم یجورای اضافه کردم..ببینیم چی شد..
My edited SOP

نقل قول  

آفلاین سومیا میر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-12-2015, 01:46 AM
سلام دوستان کسی  نمونهSOP در  ارتباط با محیط زیست  اگر داره لطفا بزاره ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
19-12-2015, 10:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-12-2015, 09:18 PM توسط MaMi. دلیل ویرایش: افزودن نام کاربر )
@سومیا میر
برای مهندسی محیط زیست

فایل‌های پیوست
.pdf   environmental sop.pdf (اندازه 19.92 KB / تعداد دانلود: 12)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 18-05-2025، 11:18 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی