عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین hesam.aero
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,671
21-10-2015, 10:41 AM
(21-10-2015, 04:24 AM)nasim1234 نوشته: شانستون خوبه. خصوصا بابت ارشدتون که معدل و دانشگاه خوبه شانستون بالا میره.
دانشگاه خاصی مد نظرتونه؟ برای دانشگاه های خوب هم شانس دارید , البته با فاند Smile
 جزیی تر بپرسید بهتر میتونم کمک کنم.

سلام مجدد
راستش جای خاصی در نظرم نیست ، 
فقط می خواستم بدونم برای رنک بین 20-70  امریکا چقدر شانس دارم؟
یکی هم اینکه اگه من حدود 8 دانشگاه از امریکا انتخاب کنم، حدودا چطور این انتخاب ها را انجام بدم؟
مکاتبه با استاد ها مهمتره یا اینکه دانشکده ها را بررسی کنم اونی که به گرایشم نزدیک تر است را انتخاب کنم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,672
21-10-2015, 09:53 PM
(21-10-2015, 10:41 AM)hesam.aero نوشته: سلام مجدد
راستش جای خاصی در نظرم نیست ، 
فقط می خواستم بدونم برای رنک بین 20-70  امریکا چقدر شانس دارم؟
یکی هم اینکه اگه من حدود 8 دانشگاه از امریکا انتخاب کنم، حدودا چطور این انتخاب ها را انجام بدم؟
مکاتبه با استاد ها مهمتره یا اینکه دانشکده ها را بررسی کنم اونی که به گرایشم نزدیک تر است را انتخاب کنم؟
ممنون

شانستون خوبه برای رنک مد نظرتون. 
ببینید تعداد دانشگاه ها  زیاده وایمیل زدن به همه دانشکده ها ممکن نیست. یه کار خوب اینه که اول یه غربالی انجام بدید و تو دو سه روز یه لیست بلندی از جاهایی که اگه پذیرش بدن میرید جمع کنید (با یه نگاه به دانشکده متوجه میشید گرایش مورد علاقتون رو دارن یا نه و اگه دارن چند تا استاد اون گرایش رو داره؟ بیش از یکی باشه بهتره). یه لیست بیست سی تایی باید بشه این. که توش هم رنکای خوب هست هم متوسط (تا ۸۰ مثلا). بین این ها یه بررسی دقیق تر انجام میدید و شروع می کنید ه ایمیل زدن. چون دانشکده ها مختلفه وقتی از دست نمیدید. دور اول ایمیل ها رو که زدید و جواباش رو گرفتید برای دور بعد تصمیم گیری می کنید. با این تفاسیر تو ده سه هفته باید لیست نهایی ۷-۸ تاییتون تکمیل شه. این لیست لزوما جاهایی نیست که استاده گفته بیا حتما. جاهاییه که گفتن رزومت جالبه یا مصاحبه کردن. اگر هم جایی بعد مصاحبه یا با ایمیل اکی بده که اونو حتما می زنید.

تعداد روش هایی که بتونید از لیست بلند به لیست ۷-۸ تایی برسید زیاده و به خودتون بستگی داره. هر روشی که انتخاب می کنید نظم توش خیلی مهمه. ددلاین ها متفاوته و باید حواستون باشه iر دانشگاهی چه مدارکی میخواد , آیا کاغذی میخواد یا آنلاینه همش؟ 
یه فایل اکسل می خواین که توش ثبت کنید به کدوم اساتید ایمیل زدید. یعنی سطر میشه اسم دانشگاه ستون میشه اسم اساتید.  چند تا ستونم بزارید برای اطلاعات جانبی و لینک آزهای مورد علاقتون تو اون دانشگاه و اساتیدی که هنوز ایمیل نزدید اما تو فکرید بزنید! باز اینم مثال بود ولی خواستم بگم نظم خیلی کارتونو راحت lی کنه. همه داده ها و اطلاعات شما درباره دانشگاه ها باید ثبت بشه چون کم کم فراموش میشه یا گم میشه یه لینکی این وسط.

اگر این پروسه به نظرتون خیلی طولانی و طاقت فرساست به بخش نتایج پذیرش این سایت برید تا دانشگاه های ایرانی پسند(!) رو پیدا کنید و از همونا شروع کنید. یه همچین لیستی میشه تهش البته کامل تر از این:

University of Maryland,minessota,indiana ,Cornell, Carnegie, USC, UC davic, UC riverside, NYU, UIUC, UCF,Texas A & M, Michigan Ann Arbor

دانشگاه هایی هستن که کمتر ایرانی ها میرن. مثلا دانشگاه سیراکیوز رو تا من نیومدم آمریکا اسمشو نشنیدم!

در کل هم مکاتبه با استاد در رنک های متوسط مهم تره چون استاد تصمیم گیرنده هست. برای رنک بالا تر ها مثلا ده بیست تای اول نظر رو کمیته میده و ایمیل زدن به استاد هرچند توصیه میشه اما تعیین کننده نیست به اندازه ای رای مثبت یه استاد دانشگاه رنک ۶۰ ۷۰ تعیین کننده هست.

خیلی تند نوشتم نمیدونم چقدر جوابا هموناییه که میخواستین. اگه باز سوالی بود بپرسین.

نقل قول  

آفلاین RahimR
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,673
21-10-2015, 11:05 PM
1-رشته/مقطع 
لیسانس : مهندسی مواد شاگرد اول
فوق: مواد - جوشکاری صنعتی اصفهان شاگرد اول
2-نمره زبان
حدود 90 می تونم بیارم
gre ندادم
3-تعداد مقالات
دو تا داخلی
یه ثبت اختراع
سه سال سابقه تدریس

4-تعداد توصیه نامه ها
به مقدار کافی

خواسته ها: (دکتری، فول فاند از آمریکا، اروپا و کانادا)
می خوام ببینم شانس پذیرش از کجا دارم؟ رنک بالا مد نظرم هست.
ممنون
نقل قول  

آفلاین hesam.aero
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,674
21-10-2015, 11:33 PM
(21-10-2015, 09:53 PM)nasim1234 نوشته: شانستون خوبه برای رنک مد نظرتون. 
ببینید تعداد دانشگاه ها  زیاده وایمیل زدن به همه دانشکده ها ممکن نیست. یه کار خوب اینه که اول یه غربالی انجام بدید و تو دو سه روز یه لیست بلندی از جاهایی که اگه پذیرش بدن میرید جمع کنید (با یه نگاه به دانشکده متوجه میشید گرایش مورد علاقتون رو دارن یا نه و اگه دارن چند تا استاد اون گرایش رو داره؟ بیش از یکی باشه بهتره). یه لیست بیست سی تایی باید بشه این. که توش هم رنکای خوب هست هم متوسط (تا ۸۰ مثلا). بین این ها یه بررسی دقیق تر انجام میدید و شروع می کنید ه ایمیل زدن. چون دانشکده ها مختلفه وقتی از دست نمیدید. دور اول ایمیل ها رو که زدید و جواباش رو گرفتید برای دور بعد تصمیم گیری می کنید. با این تفاسیر تو ده سه هفته باید لیست نهایی ۷-۸ تاییتون تکمیل شه. این لیست لزوما جاهایی نیست که استاده گفته بیا حتما. جاهاییه که گفتن رزومت جالبه یا مصاحبه کردن. اگر هم جایی بعد مصاحبه یا با ایمیل اکی بده که اونو حتما می زنید.

تعداد روش هایی که بتونید از لیست بلند به لیست ۷-۸ تایی برسید زیاده و به خودتون بستگی داره. هر روشی که انتخاب می کنید نظم توش خیلی مهمه. ددلاین ها متفاوته و باید حواستون باشه iر دانشگاهی چه مدارکی میخواد , آیا کاغذی میخواد یا آنلاینه همش؟ 
یه فایل اکسل می خواین که توش ثبت کنید به کدوم اساتید ایمیل زدید. یعنی سطر میشه اسم دانشگاه ستون میشه اسم اساتید.  چند تا ستونم بزارید برای اطلاعات جانبی و لینک آزهای مورد علاقتون تو اون دانشگاه و اساتیدی که هنوز ایمیل نزدید اما تو فکرید بزنید! باز اینم مثال بود ولی خواستم بگم نظم خیلی کارتونو راحت lی کنه. همه داده ها و اطلاعات شما درباره دانشگاه ها باید ثبت بشه چون کم کم فراموش میشه یا گم میشه یه لینکی این وسط.

اگر این پروسه به نظرتون خیلی طولانی و طاقت فرساست به بخش نتایج پذیرش این سایت برید تا دانشگاه های ایرانی پسند(!) رو پیدا کنید و از همونا شروع کنید. یه همچین لیستی میشه تهش البته کامل تر از این:

University of Maryland,minessota,indiana ,Cornell, Carnegie, USC, UC davic, UC riverside, NYU, UIUC, UCF,Texas A & M, Michigan Ann Arbor

دانشگاه هایی هستن که کمتر ایرانی ها میرن. مثلا دانشگاه سیراکیوز رو تا من نیومدم آمریکا اسمشو نشنیدم!

در کل هم مکاتبه با استاد در رنک های متوسط مهم تره چون استاد تصمیم گیرنده هست. برای رنک بالا تر ها مثلا ده بیست تای اول نظر رو کمیته میده و ایمیل زدن به استاد هرچند توصیه میشه اما تعیین کننده نیست به اندازه ای رای مثبت یه استاد دانشگاه رنک ۶۰ ۷۰ تعیین کننده هست.

خیلی تند نوشتم نمیدونم چقدر جوابا هموناییه که میخواستین. اگه باز سوالی بود بپرسین.
سلام مجدد، 
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید. Blush تا حالا هیچکس بهم به این صورت توضیح نداده بود، 
فقط 
اگه بخوام دانشگاه خیلی خوب ولی با هزینه شخصی برم، ممکنه بتونم از ترم های بعد فاند بگیرم و اینکه ارزش ریسک کردن دارد؟ (فقط هزینه دو ترم را شاید بتونم بپردازم) 
بعدش هم من شنیده بودم که اگه بخوام از اول فوق لیسانس بخونم راحت تر پذیرش میدن؟( مشکل سربازی ندارم)
نقل قول  

آفلاین mahtab2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,675
22-10-2015, 12:29 AM
ا سلام

لیسانس: مهندسی متالورژی دانشگاه باهنر کرمان 16.43 رتبه چهارم

فوق لیسانس: مهندسی متالورژی - دانشگاه سهند تبریز - 18.32 رتبه ی دوم ورودی

نمره ی تافل: 94

نمره ی GRE: 324

مقالات: 4 تا داخلی

سابقه ی کار: TA و یکسال تدریس در دانشگاه غیر انتفاعی
ممنون میشم اگه بگید کجاها قبول میشم
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,676
22-10-2015, 04:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2015, 04:22 AM توسط nasim1234.)
(21-10-2015, 11:33 PM)hesam.aero نوشته: سلام مجدد، 
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید. Blush تا حالا هیچکس بهم به این صورت توضیح نداده بود، 
فقط 
اگه بخوام دانشگاه خیلی خوب ولی با هزینه شخصی برم، ممکنه بتونم از ترم های بعد فاند بگیرم و اینکه ارزش ریسک کردن دارد؟ (فقط هزینه دو ترم را شاید بتونم بپردازم) 
بعدش هم من شنیده بودم که اگه بخوام از اول فوق لیسانس بخونم راحت تر پذیرش میدن؟( مشکل سربازی ندارم)

اگر می خواین هزینه شخصی بدید راحت تره برای مستر پلای کنید. اینکه بعد از یه سال بتونید فاند بگیرید یا نه مشخص نیست اما در موارد زیادی بودن کسایی که بعد دو ترم تونستن استاد پیدا کنن و فاند بگیرن. البته دقت کنید که بعضی دانشکده ها مستر های یک ساله دارن و بعدش میتونید برای دکترا اپلای کنید. پس گزینه هاتون زیاده. همین یک سال رو هم خیلی ها نمیتونن بدن و رقابت دکترا شدید تر از رقابت مستر بی فاند هست.

من جسته گریخته دیدم تو پست ها که سر مستر دوم برای ویزا یکم اذیت می کنن. اون رو تو تاپیک خودش بپرسید دوستان بهتر از من میدونن. از نظر پذیرش بله مستر بی فاند خیلی راحت تره.

موردی که هست اینه که کلا دانشجوی مستر رو دانشگاه رو شهریش حساب باز می کنه یعنی waiveکردن شهریه برای دانشجوی مستر (حالا فرضا بعد از یه سال) مترادف اینه که دانشگاه ۴۰ الی ۷۰ هزار دلار از دست بده (با فرض شهریه بالای بعضی دانشگاه ها) و خب سخت میشه. دکترای بی فاند نمیدونم چجوریه. اکثر دانشگاه های خوب مثل کرنل و کارنگی دکترای بی فاند نمیگیرن اصلا. یعنی همه دکتراها با فاند هستن. منظورم اینه که نمیتونید با پرداخت شهریه شانستون رو بالا ببرید. مستر های یک ساله بهترین گزینه شما هستن. ریسک کم و سال بعد هم اپلای برای دکترای همون دانشگاه یا جای بهتر

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

#1,677
22-10-2015, 07:40 PM
(21-10-2015, 09:53 PM)nasim1234 نوشته: شانستون خوبه برای رنک مد نظرتون. 

درود

جسارت نشه ولی سیراکیوز در رشته هنر یکی از بهترین های دنیاست. واقعا هم خودش دانشگاه جذابیه.
من چند نفر رو میشناسم اونجا درس میخونن ولی بله در رشته های مهندسی و غیره زیاد مطرح نیست.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

#1,678
22-10-2015, 08:30 PM
(22-10-2015, 07:40 PM)Torkan نوشته: درود

جسارت نشه ولی سیراکیوز در رشته هنر یکی از بهترین های دنیاست. واقعا هم خودش دانشگاه جذابیه.
من چند نفر رو میشناسم اونجا درس میخونن ولی بله در رشته های مهندسی و غیره زیاد مطرح نیست.

بااحترام،
ترکان

بله منم نگفتم دانشگاه بدیه. گفتم تو ایران کمتر اسمش رو شنیدیم. بالاخره هر دانشگاهی یکی دو رشته خیلی خوب داره Smile
جالبه تو ایران یه مجموعه دانشگاهی معروفه اکثرا رو همونا تصمیم میگیرن

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

#1,679
22-10-2015, 09:12 PM
(22-10-2015, 08:30 PM)nasim1234 نوشته: بله منم نگفتم دانشگاه بدیه. گفتم تو ایران کمتر اسمش رو شنیدیم. بالاخره هر دانشگاهی یکی دو رشته خیلی خوب داره Smile
جالبه تو ایران یه مجموعه دانشگاهی معروفه اکثرا رو همونا تصمیم میگیرن

درود

ببخشید این جمله آخر رو میشه بیشتر تفسیر کنید. منظورتون بعضی دانشگاهها بیشتر ایرانی میگیرن؟
من یه سوال دارم. شما میدونید در کالیفرنیا دقیقا چه دانشگاههایی بیشتر ایرانی برمیدارن و فاند هم میدن؟ (فرض کنیم استاد پیدا نشده)
همچنین در ایالت پنسلوانیا وضع اوضاع چطوره؟
رشته های مهندسی بیشتر مد نظرم است.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,680
22-10-2015, 09:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2015, 09:30 PM توسط nasim1234.)
(22-10-2015, 09:12 PM)Torkan نوشته: درود

ببخشید این جمله آخر رو میشه بیشتر تفسیر کنید. منظورتون بعضی دانشگاهها بیشتر ایرانی میگیرن؟
من یه سوال دارم. شما میدونید در کالیفرنیا دقیقا چه دانشگاههایی بیشتر ایرانی برمیدارن و فاند هم میدن؟ (فرض کنیم استاد پیدا نشده)
همچنین در ایالت پنسلوانیا وضع اوضاع چطوره؟
رشته های مهندسی بیشتر مد نظرم است.

بااحترام،
ترکان

بله. جمله آخر اخیرترین ارسال گفتم که تو ایران یه سری دانشگاه ها معروفه بین دانشجوها. مثلا همه UIUC رو میشناسن و این مجموعه سر هم یه ۲۰-۳۰ تا دانشگاهه که طرف با توجه به رزومش و علایقش یه زیرمجموعه ای از این ۲۰ ۳۰ تا رو انتخاب می کنه.

تو کالیفرنیا USC‌مورد عجیبی هست. من مسوول پذیرش کامپیوترش رو تو یه مراسم غیر رسمی دیدم و خیلی مثبت بود نسبت به ایران که قطعا این بی تاثیر نبوده در درصد بالای پذیرش ایرانیشون. البته بی فاند هم زیاد میرن بعد کم کم با تی ای و اینا یه فاندی هم جور میکنن. یا مثلا برای رزومه های خوب برکلی خیلی بهتر از کرنل ایرانی میگیره. مخصوصا تو برق چون ایرانی زیاد رفته کاملا آشنان. کرنل یه استاد ایرانی داره تو برق که اکثر ایرانی هایی که برق میزنن با ایشون کار می کنن الان داره میشیگان.

riverside هم خوب میگیره. دوستی میگفت امسال ۱۲ تا ایرانی گرفته (تو گرایش مکانیک هوافضا کامپیوتر) دیگه اینکه چقدر صحت داره این حرف نمیدونم ولی به نظرم راسته. برای رزومه معمولی یعنی بی مقاله ولی ریکام خوب و زبان بالا الانا riverside‌خیلی مورد خوبیه به نظرم تو مهندسی. 

باز اینا دانش جزیی منه. دقیق نیست خیلی. تجربیه بیشتر Smile

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 ... 224 بعدی »