عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-09-2015, 08:56 PM
(11-09-2015, 07:42 PM)delbina نوشته: سلام به دوستای نازنینم
این ایمیل رو از یکی از اساتید دانشگاه سیدنی دریافت کردم، میخواستم ببینم منظورشون چی هست و من چی باید جواب بدم؟
Dear Student,

Thank you for your interest in our PhD program.

I'm currently in Hong Kong but still take students at Sydney University in collaboration with other people there. You can visit my web page to get more information about our research projects:

You can download the application form from Sydney Uni's website "http://sydney.edu.au/". Please put my name as your potential supervisor.

You can find scholarship information on:
http://sydney.edu.au/future_students/international_postgraduate_research/costs_scholarships/scholarships/index.shtml

(11-09-2015, 08:35 PM)delbina نوشته: من فقط به یک استاد توی هر دانشگاه پیام میدم، چون همونطور که فهمیدم اساتید با هم در تماسن و اگر بفهمن واسه استاد دیگه ای هم پیام دادیم کلا کنار گذاشته میشیم، میگم نکنه این یک تمپلیت باشه که واسه همه میفرسته بعد میشینه از بین همه ی ما خوشحالا انتخاب میکنه؟؟

فرآیند پذیرش در استرالیا به این صورته که حتماً و حتماً باید با یک استاد توافق کنید و کار رو شروع کنید. کمی کار ایشون ابهام داره، اولاً به نظر نمیرسه که شما سر Proposal باهاشون توافق کرده باشید و ایشون پیشنهاد کرده که از صفحه خانگی ایشون پروژه های در حال اجرا رو ببنید و بعد اسم ایشون رو به عنوان Potential Supervisor در فرم ها مطرح کنید. این طور به نظر میرسه که ممکنه دوستان دیگری هم باشن و از بین شما شخصی رو انتخاب کنه. در صورتی که در حالت عادی در استرالیا وقتی با استادی به توافق میرسید این مساوی هست با پذیرش قطعی و فقط بحث بورسیه می مونه که عمدتاً از دست اساتید خارجه، البته نه لزوماً.

با این پاسخ ایشون، کاری به شما واگذار شده رو انجام بدین و در حین فرآیند اپلای احتمالاً ازتون میخان که یک Proposal و یا Research Plan هم ضمیمه کنید که حتماً بر اساس پروژ های مد نظر ایشون اینکار رو انجام بدین. در نهایت هم بر اساس قوانین، بعد از 6 هفته از تکمیل پرونده (حتماً باید تکمیل باشه) بهتون موظفن که پاسخ بدن (منظورم پذیرشه فقط) و امیدوام که پاسخ مطلوب رو دریافت کنید.

موفق باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-09-2015, 02:58 PM
ببخشید من تو صفحه ای که گفتن research project  های منو ببینید من نمیبینم ، اگر لینکشو بذارم امکانش هست برام ببینید؟؟؟
نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

14-09-2015, 03:33 AM
سلام 
یکی از استادا بعد از کمتر از یک روز به این شکل جواب داده:

We do not offer PhD degrees, instead a Doctorate of Engineering is offered. Please indicate for me whether you are able to completely/partially pay your expenses on your own. Right now, I cannot promise financial support, though the University offers good discounts to those interested to pay the fees on their own. It may take me a semester to secure some financial support for you.
If still interested, we can have a chat on skype…

میشه نظرتون بگین
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-09-2015, 08:44 AM
(14-09-2015, 03:33 AM)bahar456 نوشته: سلام 
یکی از استادا بعد از کمتر از یک روز به این شکل جواب داده:

We do not offer PhD degrees, instead a Doctorate of Engineering is offered. Please indicate for me whether you are able to completely/partially pay your expenses on your own. Right now, I cannot promise financial support, though the University offers good discounts to those interested to pay the fees on their own. It may take me a semester to secure some financial support for you.
If still interested, we can have a chat on skype…

میشه نظرتون بگین

بر اساس پاسخ ایشون:

- شما باید قسمتی و یا تمام هزینه هاتون رو دستکم برای ترم اول بپردازید و از ترم بعدی ایشون ممکنه بتونند در کمک هزینه ها کمکتون کنند. البته این احتمال بسیار قوی هست چون خودشون اشاره کردند.
- در این مرحله باید شما یک مکالمه از طریق اسکایپ با ایشون داشته باشید که ایشون بتونند مطمئن بشند که شما همان دانشجوی مورد نظر هستید و همینطور اگر شما شرایط خاصی دارید ایشون مطلع بشند.

به نظر من که موقعیت خوبیه و این کار رو انجام بدین.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

14-09-2015, 02:25 PM
(14-09-2015, 08:44 AM)Andre نوشته: بر اساس پاسخ ایشون:

- شما باید قسمتی و یا تمام هزینه هاتون رو دستکم برای ترم اول بپردازید و از ترم بعدی ایشون ممکنه بتونند در کمک هزینه ها کمکتون کنند. البته این احتمال بسیار قوی هست چون خودشون اشاره کردند.
- در این مرحله باید شما یک مکالمه از طریق اسکایپ با ایشون داشته باشید که ایشون بتونند مطمئن بشند که شما همان دانشجوی مورد نظر هستید و همینطور اگر شما شرایط خاصی دارید ایشون مطلع بشند.

به نظر من که موقعیت خوبیه و این کار رو انجام بدین.

ببخشید چنتا سوال داشتم؟ 1- چون اولین اینترویوم هست در نتیجه مدت زمان زیادی طول میکشه که اماده بشم در نتیجه میخواستم یه کمی دیر جوابشو بدم چون میترسم که سریع بگه مثلا فلان روز بیا اینترویو. تا 1.5-2 روز بعد جوابشو بدم دیره؟
2- ممکنه بگه واسه spring 2016 بیا؟ 3- ساپورت partial یعنی چی؟ مثلا اگه بگم قسمتی از هزینه هام رو واسه یه ترم میتونم بدم، اون چه هزینه هایی رو میتونه پوشش بده؟ 4- به نظرتون Ta هم نمیتونه ترم اول بهم بده؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

14-09-2015, 09:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-09-2015, 09:11 PM توسط Matinking.)
(14-09-2015, 02:25 PM)bahar456 نوشته: ببخشید چنتا سوال داشتم؟ 1- چون اولین اینترویوم هست در نتیجه مدت زمان زیادی طول میکشه که اماده بشم در نتیجه میخواستم یه کمی دیر جوابشو بدم چون میترسم که سریع بگه مثلا فلان روز بیا اینترویو. تا 1.5-2 روز بعد جوابشو بدم دیره؟
2- ممکنه بگه واسه spring 2016 بیا؟ 3- ساپورت partial یعنی چی؟ مثلا اگه بگم قسمتی از هزینه هام رو واسه یه ترم میتونم بدم، اون چه هزینه هایی رو میتونه پوشش بده؟ 4- به نظرتون Ta هم نمیتونه ترم اول بهم بده؟

ممنون

سلام

با اجازه از محضر Andre عزیز، عرض کنم که:

1- موردی نداره... فقط بهتر هست بیش از یکی دو روز مکث نکنید... چرا که مکث بی دلیل ممکن هست از دید استاد، بی تفاوتی به نظر بیاد...

2- به خیلی چیزها بستگی داره... اگر position مربوط به آمریکای شمالی باشهف بعید هست.. چون دیگه زمان زیادی برای پذیرش spring 2016 باقی نمونده... ولی در مورد کشورهایی اروپایی هستند اساتیدی که گاها پذیرش گرفتن از اونها کلا با حمایت استاد زیذ یک هفته طول می کشه!!!

3- یعنی fund تخصیص یافته کل هزینه های شما رو cover نخواهد کرد... باید دقیقا در این باره از خود استاد کسب اطلاع بفرمایید...

4- متاسفانه ما استاد طرف خطاب شما نیستیم...! :Smile از خود استاد صریحا در این باره سوال کنید... 

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

19-09-2015, 02:57 PM
سلام ، روز همگی به خیر و خوشی
من یک ایمیل از استاد دانشگاه ادلاید دریافت کردم، ایشون گفتن خیلی زمینه کاری شما با من در یک راستا نیست و آخر گفتن که آیا به استید دیگر هم ایمیل زدم یا نه؟
حالا من قبلش به یک استاد ایرانی ایمیل زدم و ایشون گفتن که پوزیشن خالی ندارن حالا من به ایشون بگم که قبلا به یکی دیگه ایمیل زدم طوری نیس که؟؟بدش نمیاد؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
19-09-2015, 09:39 PM
(19-09-2015, 02:57 PM)delbina نوشته: سلام ، روز همگی به خیر و خوشی
من یک ایمیل از استاد دانشگاه ادلاید دریافت کردم، ایشون گفتن خیلی زمینه کاری شما با من در یک راستا نیست و آخر گفتن که آیا به استید دیگر هم ایمیل زدم یا نه؟
حالا من قبلش به یک استاد ایرانی ایمیل زدم و ایشون گفتن که پوزیشن خالی ندارن حالا من به ایشون بگم که قبلا به یکی دیگه ایمیل زدم طوری نیس که؟؟بدش نمیاد؟

به نظر من که دقیقاً اشاره کنید که پیش از این به چه کسی ایمیل دادید و چه جوابی دریافت کردید (البته به طور مختصر، مثلاً در دو تا سه جمله). بعد هم ازشون بپرسید که چه کسی رو مناسب به زمینه کاری شما پیشنهاد میکنند.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

23-09-2015, 12:04 PM
سلام 
ببخشید منطور این استاد از این سوال چی هست؟؟
I'm afraid I also don't have any scholarship that I can offer you to cover your PhD studies at this point.  Do you have other means to cover your studies?

ممنونم
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

23-09-2015, 03:54 PM
(23-09-2015, 12:04 PM)delbina نوشته: سلام 
ببخشید منطور این استاد از این سوال چی هست؟؟
I'm afraid I also don't have any scholarship that I can offer you to cover your PhD studies at this point.  Do you have other means to cover your studies?

ممنونم

میگن که "در حال حاضر خودشون هیچ بورسیه ای ندارن که برای هزینه های PhD اختصاص بدن. شما خودتون میتونید از جای دیگه بورسیه تهیه کنید؟"

پاسخ بدین که برای کشور ما، ایران، بورسیه های محدودی وجود داره و متأسفانه تهیه این بورسیه ها با شرایط کنونی برای شما تقریباً غیر ممکن هست. ازشون تشکر کنید و در جای دیگری به دنبال موقعیت خالی باشید.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 100 بعدی »