11-09-2015, 08:56 PM
(11-09-2015, 07:42 PM)delbina نوشته: سلام به دوستای نازنینم
این ایمیل رو از یکی از اساتید دانشگاه سیدنی دریافت کردم، میخواستم ببینم منظورشون چی هست و من چی باید جواب بدم؟
Dear Student,
Thank you for your interest in our PhD program.
I'm currently in Hong Kong but still take students at Sydney University in collaboration with other people there. You can visit my web page to get more information about our research projects:
You can download the application form from Sydney Uni's website "http://sydney.edu.au/". Please put my name as your potential supervisor.
You can find scholarship information on:
http://sydney.edu.au/future_students/international_postgraduate_research/costs_scholarships/scholarships/index.shtml
(11-09-2015, 08:35 PM)delbina نوشته: من فقط به یک استاد توی هر دانشگاه پیام میدم، چون همونطور که فهمیدم اساتید با هم در تماسن و اگر بفهمن واسه استاد دیگه ای هم پیام دادیم کلا کنار گذاشته میشیم، میگم نکنه این یک تمپلیت باشه که واسه همه میفرسته بعد میشینه از بین همه ی ما خوشحالا انتخاب میکنه؟؟
فرآیند پذیرش در استرالیا به این صورته که حتماً و حتماً باید با یک استاد توافق کنید و کار رو شروع کنید. کمی کار ایشون ابهام داره، اولاً به نظر نمیرسه که شما سر Proposal باهاشون توافق کرده باشید و ایشون پیشنهاد کرده که از صفحه خانگی ایشون پروژه های در حال اجرا رو ببنید و بعد اسم ایشون رو به عنوان Potential Supervisor در فرم ها مطرح کنید. این طور به نظر میرسه که ممکنه دوستان دیگری هم باشن و از بین شما شخصی رو انتخاب کنه. در صورتی که در حالت عادی در استرالیا وقتی با استادی به توافق میرسید این مساوی هست با پذیرش قطعی و فقط بحث بورسیه می مونه که عمدتاً از دست اساتید خارجه، البته نه لزوماً.
با این پاسخ ایشون، کاری به شما واگذار شده رو انجام بدین و در حین فرآیند اپلای احتمالاً ازتون میخان که یک Proposal و یا Research Plan هم ضمیمه کنید که حتماً بر اساس پروژ های مد نظر ایشون اینکار رو انجام بدین. در نهایت هم بر اساس قوانین، بعد از 6 هفته از تکمیل پرونده (حتماً باید تکمیل باشه) بهتون موظفن که پاسخ بدن (منظورم پذیرشه فقط) و امیدوام که پاسخ مطلوب رو دریافت کنید.
موفق باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers