عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان

صفحه‌ها (36): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 36 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-07-2015, 12:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-07-2015, 12:51 AM توسط Torkan.)
(24-07-2015, 12:30 AM)versacnz نوشته: سلام دوست عزیز . ممنون که جواب دادین ولی فک کنم من منظورمو واضح بیان نکردم.

موضوع از این قراره که من تو نامه ای که به استاد زدم درخواست فاند کردم از ایشون برای ترم بهار 2016 .
ولی منظوره استاده تو ایمیلی ب من زده ازم خواسته منتظر شم تا اپلیکیشن به فک کنم دسامبر باز میشه اپلای کنم.

منم تو این نامه میخوام به ایشون بگم که من تا دسامبر نمی تونم صبر کنم به خاطر این که من 23 آگوست تاریخ اعزام دارم. اگه میتونن الان اکسپت کنن بگن یا که نه بازم بگن.

و تو این نامم فقط اشاره کردم از اپایکشن قبلی به خاطر خاضر نبودن مدارک جا موندم( یعنی هم مدارکم کامله و هم این که میدونم راه قانونیش از اپلیکشن هستش) و به ایشون دلیل عدم انتظارمو توضیح دادم.

به نظرن این نامه رو به استاد بفرستم یا کلن این استادو بی خیال شم.؟

درود

البته منظور Andre دوست داشتنی هم بر طبق چیزی که شما نوشته بودید درسته. شما باید اشاره میکردید که دقیقا شما برای این تاریخ میخواید و ایشون هم گفتن که من واسه فال 2016 میتونم. شما ایمیل بزنید در رودروایستی نباشین. بگین من نمیخوام گپ تحصیلیم زیاد باشه به خاطر همون میخوام research رو زودتر شروع کنم. امکان داره بفرمایین آیا برای این ترم خاص میشه روی فاند حساب کرد؟!

اگر استاد آمریکایی اشه، جواب خیر هستش با لطافت خاصی البتهSmile

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین علی زهره روژان
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-08-2015, 09:12 PM
دوستان برای شروع به ایمیل زدن به اساتید چه متنی بنویسم و در مورد چی توضیح بدم؟رزومه مو باید ضمیمه کنم؟ اشکالی داره اگه به چند تا استاد در یک گروه با زمینه کاری مشترک ایمیل بزنم؟ایا اگه بگم دارم رو مقاله کار میکنم ریجکتم میکنن؟الان فعلا یه مقاله دارم.واسه دکترای ادبیات انگلیسی دانشگاه تورنتو میخوام اقدام کنم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-08-2015, 09:45 PM
(06-08-2015, 09:12 PM)علی زهره روژان نوشته: دوستان برای شروع به ایمیل زدن به اساتید چه متنی بنویسم و در مورد چی توضیح بدم؟رزومه مو باید ضمیمه کنم؟ اشکالی داره اگه به چند تا استاد در یک گروه با زمینه کاری مشترک ایمیل بزنم؟ایا اگه بگم دارم رو مقاله کار میکنم ریجکتم میکنن؟الان فعلا یه مقاله دارم.واسه دکترای ادبیات انگلیسی دانشگاه تورنتو میخوام اقدام کنم.

درود

دوست من بهتر بود صفحات این تاپیک رو میخوندید تا با انواع ایمیلهایی که باید به اساتید بفرستید آشنا میشدید بعدا سوالتون رو جزیی تر میپرسیدید.
رزومه رو ضمیمه میکنید.
اصلا کار کردن روی مقاله ربطی به ریجکت اکسپت نداره. ایمیل زدن به چند استاد در یک دانشکده به طور همزمان این رو میرسونه که شما فقط دنبال اینید که برید اون دانشگاه و تمام!
شما ایمیل بزنید به یک استاد بعد اگر جواب ندادن به دیگری و همینطوری الی آخر.
در ضمن خودتون رو محدود به یک دانشگاه نکنید. در ضمن خودتون رو درگیر اسامی نکنید. بگردید هر جا استاد خوب پا زمینه کاری بسیار نزدیک پیدا شد و قبول کرد ادوایزر بشه همون رو بچسبید.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-08-2015, 11:15 AM
سلام دوستان
من بعد از درخواست کمک هزینه دکترا از یک استاد این پاسخ رو گرفتم
My affiliation is in fact both University of Florence and FGV/EAESP in Sao Paulo.
If you have any interest I might find 1 year scholarship and introduce you to the Ph.D program.

Please let me know if this can help!

حالا از اون جایی که یکسال اسکالرشیب تقریبا به هیچ کار من نمیاد و اصلا توان تامین هزینه ها رو ندارم میخوام از ایشون تشکر کنم و بگم آیا امکانش هست که به من فاند به صورت RA یا TA بدن و در واقع تکلیفم معلوم باشه این متن ایمیلی هست که می خوام به ایشون بزنم آیا به نظر شما مناسب هست؟ 
Many thanks for your considerations. That is truly very nice of you.

I am really interested in the University of Florence and working with your department. Having 1 year scholarship is worth, but unfortunately I cannot afford the expenses of my education. So, I am looking for Research Assistantship or Teaching Assistantship opportunities  in order to help fund my education.  I would be really grateful if you could kindly tell me how I can achieve these opportunities
ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

12-08-2015, 11:09 PM
سلام دوستان
استادی در پاسخ به من به علت نداشتن فاند پیشنهاد کرده با یکی دیگر از همکارانش تماس بگیرم آیا ایرادی ندارد در ایمیلی که به همکار او می زنم از استاد اول اسم ببرم و این موضوع را به او بگویم
ممنونم
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-08-2015, 06:17 PM
(12-08-2015, 11:09 PM)mgorji نوشته: سلام دوستان
استادی در پاسخ به من به علت نداشتن فاند پیشنهاد کرده با یکی دیگر از همکارانش تماس بگیرم آیا ایرادی ندارد در ایمیلی که به همکار او می زنم از استاد اول اسم ببرم و این موضوع را به او بگویم
ممنونم

مي تونيد از استاد اول نام ببريد و بگيد ايشون رو بهتون معرفي كردن. سوالي مشابه در اين زمينه قبلا جواب داده شده بود، ممكن پاسخ هاي اون زمان بهتون كمك كنه.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

13-08-2015, 10:15 PM
سلام
دوستان آیا لازمه در ایمیل ارسالی قید کنیم که برای کی قصد اپلای داریم؟ چون من می بینم بعضی از اساتید جواب میدن برای پاییز امسال جا نداریم خوب اگر من چیزی در مورد زمان نگم (با توجه به این که بعید میدونم به این تاریخ هم برسم)  ایرادی داره؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-08-2015, 10:25 PM
(13-08-2015, 10:15 PM)mgorji نوشته: سلام
دوستان آیا لازمه در ایمیل ارسالی قید کنیم که برای کی قصد اپلای داریم؟ چون من می بینم بعضی از اساتید جواب میدن برای پاییز امسال جا نداریم خوب اگر من چیزی در مورد زمان نگم (با توجه به این که بعید میدونم به این تاریخ هم برسم)  ایرادی داره؟
ممنون

درود

شما اگر هم اشاره نکنید معمولا نزدیک ترین زمان برایشان مد نظر است و یا خودشون میگند که من برای فلان ترم پول ندارم. بهتره تاریخ رو اشاره کنید مگر اینکه حاضر باشید به خاطر یک استاد مثلا یکسال صبر کنید.
در حالت کلی نه ایرادی نداره ولی استاد رو دچار سوال میکنه که واسه کی میخواید اقدام کنید؟!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین afrooz.a
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-08-2015, 12:09 PM
سلام
من یه رزومه واسه استاد آماده کردم که توش همه اطلاعات مربوط به خودم، تحقیقاتی که کردم و هدفم و علاقه مندیام به رشته ها رو نوشتم.
1. وقتی این رزومه رو بصورت پی دی اف، attach میکنم، درستش اینه که یه متن هم قبلش توی ایمیل بفرستیم؟ ( امیدوارم منظورمو رسونده باشم) و اگه باید متنی بفرستیم مضمونش چی باید باشه؟
2. در مورد گرفتن فاند، توی کدوم قسمت از نامه باید بهش اشاره کنیم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-08-2015, 01:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2015, 01:03 PM توسط Torkan.)
(16-08-2015, 12:09 PM)afrooz.a نوشته: سلام
من یه رزومه واسه استاد آماده کردم که توش همه اطلاعات مربوط به خودم، تحقیقاتی که کردم و هدفم و علاقه مندیام به رشته ها رو نوشتم.
1. وقتی این رزومه رو بصورت پی دی اف، attach میکنم، درستش اینه که یه متن هم قبلش توی ایمیل بفرستیم؟ ( امیدوارم منظورمو رسونده باشم) و اگه باید متنی بفرستیم مضمونش چی باید باشه؟
2. در مورد گرفتن فاند، توی کدوم قسمت از نامه باید بهش اشاره کنیم؟

درود

دوست عزیز آیا تاپیک رو خوندید کامل؟ً
بله باید متن نیز داخل ابمیل باشه تا اصلا استاد ببینه میخواد رزومه رو بخونه یا خیر. (این تاپیک رو کامل بخونید دستتون میاد چی بنویسید) البته امیدوارم منظورتون sop نباشه چون نوشتید هدف ها و علاقه مندی ها.
همون که بگید Do you have any available position for xxxxxx semester منظورتون رو رسوندید که فاند هم دارید یا نه؟ معمولا اشاره مستقیم به خصوص در ایمیل اول نمیشه.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (36): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 36 بعدی »