عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
چگونه مقاله علمی بنویسیم

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه مقاله علمی بنویسیم
آفلاین thanks give
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-01-2015, 11:30 AM
سلام ببخشید یه سوال داشتم من میخوام رو یه مقاله خوب کار کنم متاسفانه نمیدونم رو چه موضوعی کار کنم رشتم برق قدرته می خوام یه موضوع خیلی جدید و عالی باشه که تویه بورسیه گرفتن کمکم بکنه تو سایت چند مورد دیدم ک گفته بودین بعضی از موضوعات روش حساسا و ممکنه ردتون کنن بخاطر همین مزاحم شما شدم که راهنمایم بکنین چه موضوعی کار کنم بقوله یکی از بچه های سایت یه مقاله داشته باش ولی پدر و مادر دار باشه بهتر از چند تا مقاله قدیمی هستش
حالا اگه یه موضوع خوب بهم بگین ممنون میشم
میشه بگین چه کشورهای رویه چه موضوعاتی کار میکنن
با تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 9
15-01-2015, 12:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-01-2015, 12:33 PM توسط Glee.)
(15-01-2015, 11:30 AM)'thanks give' نوشته: سلام ببخشید یه سوال داشتم من میخوام رو یه مقاله خوب کار کنم متاسفانه نمیدونم رو چه موضوعی کار کنم رشتم برق قدرته می خوام یه موضوع خیلی جدید و عالی باشه که تویه بورسیه گرفتن کمکم بکنه تو سایت چند مورد دیدم ک گفته بودین بعضی از موضوعات روش حساسا و ممکنه ردتون کنن بخاطر همین مزاحم شما شدم که راهنمایم بکنین چه موضوعی کار کنم بقوله یکی از بچه های سایت یه مقاله داشته باش ولی پدر و مادر دار باشه بهتر از چند تا مقاله قدیمی هستش
حالا اگه یه موضوع خوب بهم بگین ممنون میشم

نقل قول:
3ngineer
 سلام به همه دوستان
من دانشجوی کارشناسی نرم افزار هستم و میخوام مقاله بنویسم، اما اطلاعات زیادی درباره موضاعاتی که مقاله می نویسند ندارم .
سلام

دوست عزیز بهترین کار اینه که خودتون برید سراغ موضوعی که موضوع روزه و در عین حال خودتون هم بهش علاقه دارید. بعد میتونید با استاد راهنماتون و یا اساتید که در زمینه ی مربوطه فعال هستن در میون بذارید و نظرشون رو بپرسید. روشهای مختلفی برای پیدا کردن موضوع خوب هست، از جمله کنفرانسها، صحبت با اساتید، صحبت با دانشجوهای تحصیلات تکمیلی (شاید قبول کنن شما رو هم شریک کنن هم در کارها و در مقالات) ...
من چند مرحله رو (البته نظر منه اینا) میگم:
1. اول یک زمینه ی کلی مورد علاقتون رو پیدا کنید، خیلی کلی مثلا پایگاه داده، هوش مصنوعی، طراحی و گرافیک و ...که خودتون میدونید (من اطلاعی از رشته ی کامپیوتر ندارم و شنیده هام از دوستان کامپیوتریم رو عرض کردم)..
2. ژورنالهای مربوطه و فعال در این زمینه (حالا طبق فرمایش خودتون پدر و مادر دار باشه اگه واقعا توان و زمان دارید) رو پیدا کنید. از سایتهای مثل ScienceDirect و خیلی پایگاههای دیگه.
3. موضوعات تاپ اخیری که چاپ شده رو پیدا کنید. معمولا خود ژورنالها هم مقاله های تاپشون رو مشخص میکنن.
4. مطالعه بفرمایید (حداقل اول قسمتهای Abstract, intro, conclusion رو بخونید، بعد اگه نظرتون رو جلب کرد، کلش رو بخونید)، قسمت conclusion یا discussion معمولا از گپهای موجود و کارهای بیشتری که بعد از این نیاز هست انجام بشه صحبت شده...و میتونه ایده ای بشه براتون...
5. بهتره تو این مرحله چندتا (یکی هم برای این مرحله به نظرم کافیه) Review paper ای که اخیرا چاپ شده رو هم بخونید و کلیات قضیه به انضمام کارهایی که تو این فیلد انجام شده دستتون  بیاد.
6. با اساتید در میون بذارید
حتما این رو هم مطالعه کنید که به ویژه برای رشته ی شما خالی از لطف نیست. [img]images/smilies/smile.gif[/img] پستهای اول همین تاپیک رو هم مطالعه بفرمایید
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین thanks give
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-01-2015, 02:56 AM
ببخشید رشته من برق قدرته نه کامپیوتر اینای که شما گفتین اصلا به ما ربطی نداره
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-01-2015, 10:01 AM
(16-01-2015, 02:56 AM)'thanks give' نوشته: ببخشید رشته من برق قدرته نه کامپیوتر اینای که شما گفتین اصلا به ما ربطی نداره

مطالبی که عنوان شده حالت کلی داره و به رشته ای خاص محدود نمیشه. در قسمت اول تنها کامپیوتر به عنوان یک مثال یاد شده و می تونست به جای کامپیوتر هر رشته دیگری در نظر گرفته بشه. دیگر اینکه ساختار مقالات به یک شکل هستند. این یعنی اینکه همه شون همان چکیده، مقدمه و نتیجه گیری رو دارند. بهتره پست قبل رو با دقت بیشتری بخونید و در صورت داشتن سوال اونو مطرح کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
19-01-2015, 09:26 PM
فایل پیوست حاوی چند فایل Presentation از انتشارات Elsevier درباره نحوه نوشتن مقاله است که در دانشگاه های مختلف توسط Elsevier برگزار شده است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین aryan-tech
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-02-2015, 12:39 AM
سلام ببخشید که اینجا پست میزارم من دانشجوی ترم دو کارشناسی هستم...
میخوام یه مقاله شروع کنم به نوشتن ..
میخواستم بدونم از کجا باید شروع کنم ؟چی کار باید بکنم؟ چه طوری؟ از کجا؟؟کجا باید مقالمو ببرم؟؟ مقاله بای ثبت بشه؟؟
لطفا راهنمایی کنید من هیچی نمیدونم در باره مقاله و قوانینی که باید رایت کنم...
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
21-02-2015, 01:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-02-2015, 01:53 AM توسط Mehran28.)
(21-02-2015, 12:39 AM)'aryan-tech' نوشته: سلام ببخشید که اینجا پست میزارم من دانشجوی ترم دو کارشناسی هستم...
میخوام یه مقاله شروع کنم به نوشتن ..
میخواستم بدونم از کجا باید شروع کنم ؟چی کار باید بکنم؟ چه طوری؟ از کجا؟؟کجا باید مقالمو ببرم؟؟ مقاله بای ثبت بشه؟؟
لطفا راهنمایی کنید من هیچی نمیدونم در باره مقاله و قوانینی که باید رایت کنم...

سلام
به نظر من بهتر حتما با یه استادی که باهاش رابطه خوبی دارید صحبت کنید که در این کار راهنماییتون کنه و با اون مقاله بنویسید که کم این احتمال پیش میاد استاد حاضر باشه این کارو بکنه راه حل بهتر اینه که با دانشجوی ارشد که سابقه مقاله نویسی داره کار کنید، شما باید یه موضوع رو انتخاب و در موردش تحقیق کنید و مقالات مرتبط به اون رو بخونی و در آخر ایده ای به کار اضافه کنید که باعث بهبود و پیشرفت در اون متد یا موضوعی که شما انتخاب کردید بشه، که لازمش مقایسه با روشهای دیگه و نمایش دادن نتایج حاصله هست و... که این کلیات کاره که توصیه میشه با کسی که سابقه مقاله دادن داره و از نظر علمی هم از کارشناسی بالاتره کار کنید. و در آخر هم مقاله رو برای سمینارهایی که مرتبط هستند می فرستید یه هزینه ای هم می گیرند از شما اونجا داوری میشه مقاله شما یا نیاز به ویرایش پیدا میکنه که بهتون ارجاع می دهند و میگن فلان قسمت باید ویرایش بشه و بعد ویرایش مقاله مورد پذیرش قرار میگیره یا مقاله به کل رد میشه یا بدون نیاز به ویرایش پذیرفته میشه.من به صورت کلی توضیح دادم که یه دید کلی داشته باشید.
موفق باشی.
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین aryan-tech
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-02-2015, 12:58 AM
(21-02-2015, 01:51 AM)'mehran28' نوشته:
سلام
به نظر من بهتر حتما با یه استادی که باهاش رابطه خوبی دارید صحبت کنید که در این کار راهنماییتون کنه و با اون مقاله بنویسید که کم این احتمال پیش میاد استاد حاضر باشه این کارو بکنه راه حل بهتر اینه که با دانشجوی ارشد که سابقه مقاله نویسی داره کار کنید، شما باید یه موضوع رو انتخاب و در موردش تحقیق کنید و مقالات مرتبط به اون رو بخونی و در آخر ایده ای به کار اضافه کنید که باعث بهبود و پیشرفت در اون متد یا موضوعی که شما انتخاب کردید بشه، که لازمش مقایسه با روشهای دیگه و نمایش دادن نتایج حاصله هست و... که این کلیات کاره که توصیه میشه با کسی که سابقه مقاله دادن داره و از نظر علمی هم از کارشناسی بالاتره کار کنید. و در آخر هم مقاله رو برای سمینارهایی که مرتبط هستند می فرستید یه هزینه ای هم می گیرند از شما اونجا داوری میشه مقاله شما یا نیاز به ویرایش پیدا میکنه که بهتون ارجاع می دهند و میگن فلان قسمت باید ویرایش بشه و بعد ویرایش مقاله مورد پذیرش قرار میگیره یا مقاله به کل رد میشه یا بدون نیاز به ویرایش پذیرفته میشه.من به صورت کلی توضیح دادم که یه دید کلی داشته باشید.
موفق باشی.

خیلی ممنون .
فقط یه چنتا سوال داشتم
1. این که حتما باید تنهایی بنویسم یا میشه مثلا یه گروه دو یا سه نفره بنویسی؟؟ موقع اپلای گیر نمیدون که چرا گروهی است؟؟
2.موضوع که انتخواب میکنم باید تک باشه ودر بارش مقاله ای نباشه؟؟اگه این جوری باشه از کجا باید تحقیق کنم وطلاعات به دست بیارم؟؟؟
3.منابع تحقیقم کجا باید باشه؟؟با توجه به رشتم که نرم افزار کامپیوتره!؟!؟!؟
4.فرم کلی وقوانین دستوری که باید رعایت کنم چه طوری هست؟؟ یه مثالی بهم نشون بدن ممنون میشم...
5.میشه مثلا فلان موضوع جزعی که جزوی از زیر مجموعه مقالم هست به نقل از یک استاد ویا فرد مشهور وقیره از مقالاتش ویا کتاباش بنویسم؟؟
6.باید کار خاصی بکنم؟؟مثلا باید یک چیزی(نرم افزاری و...)درست کنم پیرا مون مراحل ساختش مقاله بدم؟؟؟
حد اقل چند صفحه باید باشه؟؟؟
7.جایی ثبت میشه مقاله به اسم خودم؟؟؟
ودر اخر اگر کسی میتونه بهم هم کمک کنه لطفا نعرفی کنید یا بهم خبر دهید... ممنون
(ببخشید سوال هام زیاد بود.....)
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-02-2015, 01:17 AM
(22-02-2015, 12:58 AM)'aryan-tech' نوشته:
خیلی ممنون .
فقط یه چنتا سوال داشتم
1. این که حتما باید تنهایی بنویسم یا میشه مثلا یه گروه دو یا سه نفره بنویسی؟؟ موقع اپلای گیر نمیدون که چرا گروهی است؟؟
2.موضوع که انتخواب میکنم باید تک باشه ودر بارش مقاله ای نباشه؟؟اگه این جوری باشه از کجا باید تحقیق کنم وطلاعات به دست بیارم؟؟؟
4.فرم کلی وقوانین دستوری که باید رعایت کنم چه طوری هست؟؟ یه مثالی بهم نشون بدن ممنون میشم...
5.میشه مثلا فلان موضوع جزعی که جزوی از زیر مجموعه مقالم هست به نقل از یک استاد ویا فرد مشهور وقیره از مقالاتش ویا کتاباش بنویسم؟؟
6.باید کار خاصی بکنم؟؟مثلا باید یک چیزی(نرم افزاری و...)درست کنم پیرا مون مراحل ساختش مقاله بدم؟؟؟

اگر میخواهید دید اولیه و کلی راجع به نوشتن مقاله پیدا کنید، این تاپیک توصیه میشه. به شخصه مقالاتی دیدم که نتیجه گروهی از اساتید برجسته بوده که در رشته های مختلف فعالیت داشتن. مثلاً یک فرآیند شیمیایی و یا یک پدیده پزشکی را مدلسازی، بهینه و تفسیر کردند. بدیهی است که ارزش چنین مقالاتی دو چندان است، چراکه در مرحله اول انگار چندین مقاله پیاپی نوشته شده که همین عامل باعث میشه که تعداد صفحات مقاله نیز بالا بره. دیگر اینکه هر چه مقاله به کاربرد بیشتر نزدیک باشه، ارزش بیشتری پیدا میکنه و به همین دلیل است که ژورنالهایی مانند بعضی از ژونالهای پزشکی اعتبار بسیار بالایی دارند. طبعیت این مقالات کار گروهی هم به این صورت که به کاربرد خاص ختم میشه. یعنی چطور رفتار یک پدیده رو بسنجیم و آنرا تحت کنترل بگیریم.

حال برگردیم به سوال شما،  است که در کشور ما بدلیل امکانات محدود/بودجه محدود تحقیقات عمدتاً به صورت جزئی برقرار میشند و نمیشه انتظار کارهایی در سطح بسیار بالا را داشت (البته نه لزوماً). نوشتن یک مقاله به توصیفی مثل شنا کردن از عمق آب به سطح آن میباشه با این شرط که هرچه به سمت سطح می آییم دامنه دید ما محدودتر اما دقیق تر میشه. در چنین شرایطی که به سطح میرسیم هر حرکتی به سمت بیرون آب منجربه یک مقاله میشه. یعنی اینکه باید به طرزی خاص در یک موضوع زووم کنید تا بتونید در اون موضوع ایده ارائه کنید. ارائه این ایده ها به این معنی نیست که حتماً باید کار خاصی کنید. گاهاً تکه های یک پازل است که باید کنار هم قرار بگیرند. بعد از مدتی که مقالات مختلف رو میخونید میتونید ایده پردازی کنید.

پیشنهاد من اینه که شما چون علاقه مند هستید به استادی مراجعه کنید که دستکم از حوصله و زمان کافی برخوردار باشن و بتونن شما رو راهنمایی کنن. از طرفی از موضوع اصلی قافل نشیم که هیچ کس از دانشجو کارشناسی انتظار مقاله نداره. همواره اولویت های خودتون رو دروس دانشگاهی خود قرار دهید. چرا که چه در مرحله پذیرش و چه در مرحله نگارش مقاله (در دوره های بعدی) این درس ها به کارتان می آیند و اخذ معدل بالا از یک دانشگاه معتبر به مراتب از نوشتن مقالات در این دوره با ارزش تر است.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
22-02-2015, 01:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-02-2015, 02:33 AM توسط Mehran28.)
(22-02-2015, 12:58 AM)'aryan-tech' نوشته:
خیلی ممنون .
فقط یه چنتا سوال داشتم

اگر سراغ کسی که قبلا مقاله داده و یا دانشجوی ارشد برید اکثرا همه این راه و چاه رو می دونند. ولی من یه اشاراتی به صورت کلی می کنم برای هر سوالتون که دستتون بیاد.
1- نخیر، میشه مقاله به صورت گروهی هم داد که نویسنده اول دوم سوم داشته باشه ولی شمایی که دانشجو کارشناسی هستی اسمت به عنوان نفر سوم هم باشه کفایت میکنه.
2- اگر ایده ای دارید که می تونه تک باشه که خوبه اما لزوما نیاید ایده تکی بدید ممکنه درباره موضوع شما چندین مقاله داده شده باشه و روشی که شما در پیش گرفتید برای حل مساله جدید باشه یا باعث بهبودی روشهای قبلی بشه.(پیشنهاد: حتما چند مقاله استاندارد رو مطالعه کنید دستتون میاد).
3- منابع تحقیقی می تونند کتابهای معتبر، مقالات و ژورنال های معتبر باشند شما هر جمله علمی(ادعای علمی) که در مقالتون میارید رو باید براش منبع ذکر کنید که این جمله از کجا اومده!؟ یا اینکه حاصل آزمایشات  و نتایج تست های انجام شده در مقاله خودتونه که اون هم باید بررسی شه شرایط تست شما به چه صوت هست که بهش میگند محیط تعریفی.
4- برای اشنایی به فرم کلی مقالات می تونید یه کتاب شیوه ارائه مطلب بگیری توش قالب انواع مقالات هست(که این دروس در رشته کامپیوتر ارائه میشه درس مهمیه از نظر مقاله نویسی و نحوه ارائه در کنفرانس ها)
5- شما هر موضوع یا مطلبی که می بینی به مقاله مرتبط هست رو می تونی در مقاله عنوان کنی ولی اون مطلب حتما باید تایید شده باشه و قابل ارجاع.
6- نخیر لزوما نباید یه نرم افزار و... شما بسازی این بستگی به موضوع شما داره، مثلا مقاله درباره پردازش تصویر می تونه ارائه روشی جهت تشخیص انسان در عکس باشه که در این باره n تا مقاله هست و نکاتی که مقاله شما رو می تونه از اون n تا مقاله دیگه متمایز کنه به طور مثال می تونه پاسخ به این سوالات باشه، روش شما پیچیدگی زمانیش نسبت به روش ها مشابه به چه صورته؟ کمتره بیشتره یا مثل روشهای دگه هست و دقت تشخیص به چه صورته(که برای تستش باید از بانک های اطلاعاتی موجود از تصاویری که افراد دیگه برای مقالشون استفاده کردن بهره ببرید) مشخصه مقاله ای خوبه که هم پیچیدگی زمانی روشی که داده کمتره و هم دقت بالاتر که اصلا نیازی نیست شما برنامه ای واسش بدید شما یا الگوریتمی رو می سازی و با یه نرم افزار مثل متلب پیاده سازیش می کنی و از نتایج بدست اومده تو مقاله استفاده می کنه.
7- بله وقتی شما مقالتون رو برای داوری میفرستی یه هزینه ای هم برای ثبت مقاله شما دریافت می کنند.
و در آخر به یاد داشته باشی دادن مقاله نیاز مند خبره شدن درباره اون مبحث هست و بخصوص برای رشته کامپیوتر اکثر مقالات با ریاضیات و آمار احتمالات درگیر هستند به خاطر همین توصیه کردم با یکی که مایل هست همکاری کنه و حداقل دانشجو فوق لیسانسه کار کنید، در آخر هم کار رو پیش یه استادی که مقالات مرتبط داره ببرید تا اشکلات جزئی رفع بشه قبل از مقاله دادن هم درباره موضوع مقاله با یک استادی که در اون موضوع تخصص داره مشورت کنید.
موفق باشید/ 
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 بعدی »