عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم

صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 51 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-03-2014, 03:37 PM
'mmohaqeqf dateline='' نوشته: سلام.
قسمت مربوط به نتایج پذیرش بسیار مفیده، ولی کاشکی یه گزینه ای وجود داشته باشه تا خواننده متوجه بشه که شخص با هماهنگی و مکاتبه با استاد پذیرش گرفته و یا بدون لینک شدن با استاد؟
به عنوان مثال تقریباً چند درصد از اپلیکیشن هایی که بدون لینک شدن با استاد ارسال شدن موفقیت آمیز بوده؟
با تشکر

دوست خوب

تجربه شخصی من این است که در ۹۰ درصد پرونده دوستان داشتن استاد و هماهنگی با ایشان در گرفتن بورس تاثیر بسیار دارد که قابل اقماض نیست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-03-2014, 03:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-03-2014, 04:14 PM توسط Torkan.)
(03-03-2014, 02:53 PM)'mmohaqeqf' نوشته: سلام.
قسمت مربوط به نتایج پذیرش بسیار مفیده، ولی کاشکی یه گزینه ای وجود داشته باشه تا خواننده متوجه بشه که شخص با هماهنگی و مکاتبه با استاد پذیرش گرفته و یا بدون لینک شدن با استاد؟
به عنوان مثال تقریباً چند درصد از اپلیکیشن هایی که بدون لینک شدن با استاد ارسال شدن موفقیت آمیز بوده؟
با تشکر

سلام
فک کنم جای سوال مناسب نیست ولی:
اتفاقا گزینه ای هست به نام Contacting professors was important که مشخص میکنه طرف با اساتید ارتباط برقرار کرده یا نه تو قسمت details هست همون علامت ذره بین!
در ضمن قسمت معمولا تو قسمت notes اگه دوستان توضیح داده باشن متوجه میشین که ایا استاد نقش داشته یا نه؟
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

04-03-2014, 10:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2014, 10:23 AM توسط Babak.)
(03-03-2014, 02:53 PM)'mmohaqeqf' نوشته: سلام.
با تشکر

همون طور که Charming گرامی اشاره کردند، این گزینه وجود داره و با کلیک روی علامت ذره بین در کنار نتیجه پذیرش جزئیات بیشتری نمایش داده می‌شه از جمله این که قسمتی به نام Contacting professors was important وجود داره که دقیقا کاربردش همین چیزی هست که شما گفتید.

ضمنا موقع جستجو کردن در نتایج پذیرش هم می‌تونید بگید که فقط نتایجی به شما نمایش داده بشه که مکاتبه کردن با استادها در گرفتن پذیرش تاثیر داشته. برای این کار در همون صفحه نتایج پذیرش گزینه Advanced Search رو کلیک کنید و گزینه Contacted Professors رو روی Yes قرار بدید. به این ترتیب تنها نتایجی به شما نمایش داده می‌شه که افراد پذیرفته شده با استادها مکاتبه کرده‌اند.

به طور مشابه، اگر می‌خواهید نتیجه پذیرش افرادی که پذیرش گرفته‌اند ولی با استاد مکاتبه نکرده‌اند رو ببینید، در قسمت Advanced Search گزینه Result رو روی Admitted تنظیم کنید و گزینه Contacted Professors رو روی No. به این ترتیب تنها پذیرفته‌شدگانی که با استادها مکاتبه نکرده‌اند رو خواهید دید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-03-2014, 01:25 AM
سلام. charming تاپیکی ایجاد کرده به نام http://www.academiacafe.com/pf/Thread-GR...-Test-date که بهتره اسمش تغییر کنه به CB نه CBT!! چون CBT=computer based toefl هست و به درد gre نمی خوره مخصوصا اینکه بعد از T دوباره Test هم بیاد!!
پ ن: charming عزیز جسارت تلقی نکنیدا،چون نمیتوستین احتمالا عنوان رو تغییر بدین اینجا آوردم تا مدیران تغییر بدن با اجازه شما
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-03-2014, 02:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2014, 02:13 AM توسط blur.)
تاپیک رو من ایجاد کردم ولی چون ارسال ایشون رو منتقل کردم و از لحاظ زمانی جلوتر بود رفته اول. مرسی بابت تذکرتون. اصلاح میشه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-03-2014, 10:57 AM
 قبلا این موضوع من گفتم ولی چون اشتباه زیاد میشه دوباره می گم. iBT= Intenet-based test و CBT= Computer-based test و اصلا ربطی به تافل و جی ار ای نداره. حتی برای ایلتس هم همین اصطلاح بکار می برند. امتحان جی ار ای در همه جا CBT بوده و الان در ایران روش جدید بکار می برند که iBT و احتمالا در جاهای دیگه هم از این روش استفاده بشود. تفاوت هایی از لحاظ فنی دارند و امنیت برگزاری آزمون و سوال ها بالاتر می رود و ارتباطی به سوال ها و نحوه برگزاری آزمون نداره. دلیلی هم که CBT تو ایران نبوده احتمالا بخاطر همین مسائل ایمنی ازمون بوده.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Bug  05-03-2014, 11:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2014, 11:45 AM توسط ahmadpashaei.)
(05-03-2014, 10:57 AM)'فرید' نوشته:  قبلا این موضوع من گفتم ولی چون اشتباه زیاد میشه دوباره می گم. iBT= Intenet-based test و CBT= Computer-based test و اصلا ربطی به تافل و جی ار ای نداره. حتی برای ایلتس هم همین اصطلاح بکار می برند. امتحان جی ار ای در همه جا CBT بوده و الان در ایران روش جدید بکار می برند که iBT و احتمالا در جاهای دیگه هم از این روش استفاده بشود. تفاوت هایی از لحاظ فنی دارند و امنیت برگزاری آزمون و سوال ها بالاتر می رود و ارتباطی به سوال ها و نحوه برگزاری آزمون نداره. دلیلی هم که CBT تو ایران نبوده احتمالا بخاطر همین مسائل ایمنی ازمون بوده.

سلام.می فرمایید که در ایران ibt GRE برگزار میشه نه CB؟! در ضمن من میدونم و از پیک سنجش و سایت سنجش و کتابهای رفرنس و صدها جای دیگه دیدم که iBT و یا ibT مینویسند نه ibt، بنابراین t میتونه test باشه ولی T اجبارا باید TOEFL باشه یعنی: ibT=internet based TOEFL. 
با تشکر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-03-2014, 11:51 AM
(05-03-2014, 11:43 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام.می فرمایید که در ایران ibt GRE برگزار میشه نه CB؟! در ضمن من میدونم و از پیک سنجش و سایت سنجش و کتابهای رفرنس و صدها جای دیگه دیدم که iBT و یا ibT مینویسند نه ibt، بنابراین t میتونه test باشه ولی T اجبارا باید TOEFL باشه یعنی: ibT=internet based TOEFL. 
با تشکر

اینجا نوع برگزاری در ایران نوشته و اینجا هم توضیح کامل در مورد تافل داده. در ضمن iBT درست است.
نقل قول  

آفلاین spring64
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-03-2014, 09:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2014, 10:34 PM توسط spring64.)
سلام.یه سوال داشتم واگر منطقی هست پیشنهاد هم میشه تلقی اش کرد.تو تاپیک های با شرایط من چه دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید، چه در اروپا و چه در آمریکا، دوستان وقت خیلی زیادی میزارن و به تک تک پست ها جواب میدن.اما متاسفانه عملا امکانش نیست که به فرض من اگر بخوام ببینم در اروپا یا آمریکا چقدر شانس دارم بیام و تک تک پست ها رو بخونم. پس مدام و مدام باید سوالی با احتمال زیاد تکراری پرسیده بشه و وقتی صرف بشه و مشکل اون یه نفر حل بشه و تمام. پیشنهاد میدم اگر عملی باشه این دو تا تاپیک هم به شکل دیتابیس طراحی شوند، با فیلد های مشخص از جمله معدل و نمره زبان و..فوقش یه قسمت هم برای ارائه ی توضیحات اضافی. و اگر قابلیت سرچ داشته باشه که عالی میشه و قدرت استفاده از این همه وقتی که دوستان پاسخگو میگذارند به مراتب بالاتر میره چون نمیشه این همه تعداد صفحات رو خوند و دید آیا با شرایط من مورد مشابهی بوده و اگه بوده چه مشاوره ای گرفته.البته من دارم پیشنهاد میدم و واقعا نمیدونم آیا عملی هست یا نه.چون گاهی ممکنه یه مشاوره ی خیلی خوب فقط جواب یک نفر رو بده و فوقش اینه که در نوار سمت چپ سایت تا زمانی که پست بالا هست چند نفری هم میبینند که عمدتا این افراد بچه های ثابت فروم هستند و با احتمال بیشتری جواب خودشونو در ارتباط با شانسشون میدونن ولی تازه کار ها اینطور نیستند.

پینوشت: و مثلا برای بخش معدل کارشناسی و کارشناسی ارشد یه فرم طراحی بشه که به فرض مشخص شده معدل 12،13،..18،19 و مثلا اگر کسی معدلش 15.52 هست معدل 15 رو تیک بزنه. اینطوری نظم هم داده میشه و بقیه ی خوانندگان هم میتونن با این روش شانسشونو از نظر به فرض معدلشون تخمین بزنند.چون واقعا برای اعشار معدل که نمیشه احتمال جداگانه ای داد (15 و 15.53 و ... از نظر احتمال پذیرش تو یه رنج هستند و این تفاوت ها لااقل در بحث احتمال پذیرش قابل اغماض هست به نظرم Smile )
پی پینوشت: یکی از دوستان نظر متفاوتی راجع به عدم تشابه این رنج های معدل داشتند که تشکر میکنم ازشون،حق با ایشونه.این یه نکته ی جانبی بود حالا اصل پیشنهاد اگر منطقی باشه در مورد جزییات میشه دقیقتر برنامه ریزی کرد.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-03-2014, 10:45 PM
سلام.پیشنهاد خیلی خوبیه تشکیل چنین دیتابیسی که قابلیت سرچ و اطلاعات گذاشتن داشته باشه یا بهتر بگم interactive باشه ولی اینکه بجای اون تاپیکها باشه موفق نیستم.توجه داشته باشید آقا بابک و مدیرای ارشد عزیز که اینها واقعا hot topics هستند و نمیشه این بخشها نباشند. اما میشه هم اینجا جواب داد و لینک داد بهشون برای ورود به دیتابیس،چرا که حتما حرفمو قبول دارید که تازه واردها اصلا توان استفاده از چنین بخشهایی رو ندارند چون اطلاعات و شناختی از سایت ندارند (میبینید که واسه یک سوال بی ربطم بعضا تاپیک می زنن!). در مورد معدل منظورتون رو متوجه نشدم!یعنی برنامه ای بنویشه که سیستم تبدیل معدل رو پیاده کنه جناب ادمین سایت؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 51 بعدی »